2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861007 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yakup

sadece şuradaki parayla bile a.avcı yine güzel elemanları bulacakken bize neler düşecek merakla bekleyelim.

edit: başakşehirin total değeri 34 milyon euro buradan gelen para 15 milyon euro'dan fazla. en değerlisi volkan babacan 4 milyon euro devre arasında aldıkları badji 900 bin euro mesela.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 16:32:49 Yakup ]
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Skywalker

Bize futboldan anlayan başkan gelmedikçe gerçekten işimiz zor. Şu Rüzgar Sağnak'ı birkaç gündür takip ediyorum da adam yerden göğe haklı valla keşke imkan olsa da parasına, lobisine ona buna güvenmeyen sadece futbol bilgisine güvenen insanlar Başkan olsa her şey çok daha güzel olurdu bizim için.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimiçi Samet Ç

Danny ile ilgileniyorsak Trabzon'un elinden alırız da ilgileniyoruz mu ?

Çevrimdışı JoseDemba

Glen Johnson a burun kıvırmayalım bence gidip Veyseli felan alırlar yoksa
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı mehmetthedum

Bize futboldan anlayan başkan gelmedikçe gerçekten işimiz zor. Şu Rüzgar Sağnak'ı birkaç gündür takip ediyorum da adam yerden göğe haklı valla keşke imkan olsa da parasına, lobisine ona buna güvenmeyen sadece futbol bilgisine güvenen insanlar Başkan olsa her şey çok daha güzel olurdu bizim için.

İşte onun için bu stadın  ile salonun bitmesi ; tesis, sponsorluk ve sportif gelirleriyle kendi kendini çeviren  kurumsal mali yapının oluşabilmesi gerekiyor.

İşte onun için herkes engel, herkes gizliden düşman. Kimseye muhtaç olmayan, tribününde özgürce tezahurat yapan, kimsenin elini etegıni öpmeden, ülkedeki yoz sisteme inat, ve tüm o sistemin pisliklerini iyot gibi açığa çıkaracağı için herkesin garezi var.

Yoksa bu seviyeye gelsek, kongrede kimse ağaları seçmez ki.. 15 kişi toplayan herkes aday olur. Üyeler canının istediğini seçer. O kadar demokrasi bazı bünyeleri bozar. Bizde gassaray liseliler gibi bir aristokrasi yok. Bak adam a.albayrağı kupa torenine bile çıkartmadı, kaçıncı defadır küstürdüler vs. vs.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Skywalker

İşte onun için bu stadın  ile salonun bitmesi ; tesis, sponsorluk ve sportif gelirleriyle kendi kendini çeviren  kurumsal mali yapının oluşabilmesi gerekiyor.

İşte onun için herkes engel, herkes gizliden düşman. Kimseye muhtaç olmayan, tribününde özgürce tezahurat yapan, kimsenin elini etegıni öpmeden, ülkedeki yoz sisteme inat, ve tüm o sistemin pisliklerini iyot gibi açığa çıkaracağı için herkesin garezi var.

Yoksa bu seviyeye gelsek, kongrede kimse ağaları seçmez ki.. 15 kişi toplayan herkes aday olur. Üyeler canının istediğini seçer. O kadar demokrasi bazı bünyeleri bozar. Bizde gassaray liseliler gibi bir aristokrasi yok. Bak adam a.albayrağı kupa torenine bile çıkartmadı, kaçıncı defadır küstürdüler vs. vs.
Doğru diyorsun abi de zihniyet değişmedikçe Stat-Salon diğer gelirler hep çar çur olacak yine, adamlar reklam ve ekmek kapısı olarak görüyorlar kulübü. Başkan adayları çıkar proje sunar eyvallah ama bunlar kapalı kapılar arkasında kim bilir kimlere ne sözler veriyorlar seçim vaadi olarak. Bu şahısları kulüpten temizlemedikçe de stat-salon-sponsorluk ne olursa olsun yol alamayız biz bence.

Çevrimdışı JoseDemba

@Muratozen1903  7 dk.7 dakika önce
Tik tak tik tak
Kap olabilir herşeyde olabilir  :lol:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Türkay

Hurma Fuchs görüşlerini doğrulamıs Bizde Tosic i alalım anca
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Volkan Başaran

Haber1903'ün konu ile ilgili edindiği bilgiye göre; Siyah Beyazlı Yönetimin Gençlerbirliği ile sözleşmesi bu sezon sonu biten Gosso'yu takibe aldığı ve oyuncu ile temasa geçmeye hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Gosso'nun transfer edilememesi durumunda Beşiktaş'ın ibreyi Eskişehirspor ile 1 yıl sözleşmesi kalan orta saha oyuncusu Raheem Lawal'a çevrileceği gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı JoseDemba

Sabrımızı deniyorlar neyse ben gidip kafa dağıtıyım en iyisi https://haber1903.com/n-7961-besiktasta-gozler-fildisili-oyuncuda.html
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı muhalefet

Gossonun faydalı olacağı görüşündeyim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tik tak tik tak

Haber 1903 ün herşeyi bilmesine şaşmamalı. Adamlar neredeyse bütün bonservisi elinde oyuncuları Beşiktaş'a almışlar. Sonra bak biz didiydik diyecekler  :evillol: Boş site arkadaş izlemeye gerek yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tik tak tik tak

Haber 1903 ün herşeyi bilmesine şaşmamalı. Adamlar neredeyse bütün bonservisi elinde oyuncuları Beşiktaş'a almışlar. Sonra bak biz didiydik diyecekler  :evillol: Boş site arkadaş izlemeye gerek yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

İyice Anadolu takımına dönüyoruz yazıklar olsun yönetime
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anil

Arkadaş Gosso nedir ya nasıl göndereceğiz biz bu adamları ?
Takımdaki çöpler:
Tolga Zengin
Cenk Gönen
İsmail Köybaşı
Gökhan Süzen
Motta
Ersan
Necip
İbrahim Toraman
Mustafa Pektemek
Daha kimbilir kaçtanesini unuttum.İnsan söyle bi bakınca sinirleniyor harbiden

Çevrimdışı Anıl

Trabzon'un görüştükleri M'Bia-Fuchs, bizim görüştüklerimiz Gosso-Tosic. İnanılır gibi değil.

Çevrimdışı Fatih Berker

Haber1903 şimdi de Lawal ve Gosso haberlerini yapmış yemin ediyorum ağlayacağım ya iyice anadolu kulübüne çevirdiler.

Çevrimiçi Samet Ç

ulan iyicene anadolu kulübü olduk yazıklar olsun  :s20: :s20:

Çevrimdışı Fatih Berker

Çapsızlığın dibine vurdunuz lan yazıklar olsun bırak ya getirin onları anasını satayım 5. 6. olalım.Ciddiyim.

Çevrimdışı sosyalkartal

Haber1903 şimdi de Lawal ve Gosso haberlerini yapmış yemin ediyorum ağlayacağım ya iyice anadolu kulübüne çevirdiler.
gosso saçmalıkda lawal iyi topçu yabancı sınırlaması yokken makul bir ücretle katılırsa ben tamamım  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Haber1903'ün konu ile ilgili edindiği bilgiye göre; Siyah Beyazlı Yönetimin Gençlerbirliği ile sözleşmesi bu sezon sonu biten Gosso'yu takibe aldığı ve oyuncu ile temasa geçmeye hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Gosso'nun transfer edilememesi durumunda Beşiktaş'ın ibreyi Eskişehirspor ile 1 yıl sözleşmesi kalan orta saha oyuncusu Raheem Lawal'a çevrileceği gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
:money: :money:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Ben bu kadarını kaldıramam Şenol Güneşi nde ANÇ inde F.O. nun da şu transferlerden başka kim sorumluysa hepsine lanet olsun çapsızlığın da bir sınırı vardır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Skywalker

@Fikret Orman Ağam benle eğleniir :D bu kadar da olmaz ya tosic-gosso-lawal falan resmen dalga geçiyorlar :D Ben artık üzülmeyi dert etmeyi bıraktım valla gülüyorum hiç kafayı yormaya değmez ne halt ederlerse etsinler nasıl olsa bu gidişle fena halde çuvallayıp stad-salon dinlemeden teneke bağlanacak bunlara.

Çevrimdışı f_madida

gosso saçmalıkda lawal iyi topçu yabancı sınırlaması yokken makul bir ücretle katılırsa ben tamamım  :lol:

Lawal ptt 1.ligde is yapar anca... Zaten yonetim de oyle bir kadro kuruyor, Tosic-Lawal-Pektemek, bildigin Genclerbirligi olmus iste ama sorsan sampiyonluk istiyoruz derler...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sosyalkartal

uefa sınırlaması sadece bonservisli oyuncu alamazsın mı diyor sen aldığın free bi oyuncuya 3 3.5 mil euro verince uefa denetlemeyecek mi seni çok saçma değil mi ?
ki bu aldığın free oyuncuların en az 2 m euro imza parası isteği vardır yönetimde çabalıyor işte fikret ormancı değilim ama adam da stat mı yapsın transfermi borçlara mı baksın en iyisi istifa etsin heralde bir de şu adalıyı görelim
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 17:53:01 sosyalkartal ]
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..