2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854432 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Beni şu sezonda tek heyecanlandıracak şey stadımız olacak gibi duruyor. İçim hiç böylesine  kararmamıştı. Beşiktaşımızı bu hallerde görmek ne acı  :bur2:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Alper1903

Gsnin yeni başkanı da ibrahimoviçin menajeriyle görüntülenmiş :ebebe:

Acaba bizimkiler demba ba'yi nasil oldu da getirdiler  :evillol:

Çevrimdışı murat_

Ya birakin algi yaratmayi simdi de basarisiz transferleri senol gunese mi yikacaksiniz.yonetimin çapını bilmesek inanacaz.

Gitsin adam gibi sportif direktor getirsin.sırf kendi egosuna ters diye onder ozeni yollamasi degil
Transferleri yapan yönetimdir.anc dir.
Sorumlulugu da tamamen yonetimdedir.
onder ozeni okadar ovuyorsunuz arkadas onder ozenin bir tane basarili transferini sole bizde bilelim eneramo sezer danny onun sportif direktorlugunde alinmadimi ba sosa tolgay o olmadan alindi hangileri daha faydali oldu

Çevrimiçi Samet Ç

Kısacası rezil olduk hadi herkese iyi geceler moral falan bırakmadılar hayatımın en rezalet günü bugündür herhalde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Acilen sportif direktör bulsunlar.hollandali veya alman kabulümdur.
Heh bi de onu bekleyelim :D

Yapamıyor demekki bu yönetim arkadaş. Hocayla önceden anlaşılacaktı. Madem Bilicle imzalamıycaktın sonuna kadar bekliycektin, seneye takımın başında olacak adamı belirleyip transferleri sırayla dizicektin!

Gönderdiğin adamın istediği topçuyu transfer etmek nedir ya :ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

1- Abdullah avcı için nabız yokluyorlar.

2-Abdullah avcıyı gerçekten istiyorlar ve yolunu yapıyorlar.

Her halukarda, Abdullah avcı gelirse bu kulube, sonları ilk vodafone maçında küfür yiyerek istifa etmek olur.

Ben anlamıyorum, eskiden transfer dönemlerinde, gündüzleri umutsuz geceleri umutlu olurdu herkes. şimdi öğlen 1-2 ye kadar olumlu, akşam berbat haberler pompalanıyor.

Çevrimdışı Tolga

Heh bi de onu bekleyelim :D

Yapamıyor demekki bu yönetim arkadaş. Hocayla önceden anlaşılacaktı. Madem Bilicle imzalamıycaktın sonuna kadar bekliycektin, seneye takımın başında olacak adamı belirleyip transferleri sırayla dizicektin!

Gönderdiğin adamın istediği topçuyu transfer etmek nedir ya :ebebe:
Bilic referans vermiş ya daha ne olsun :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı muhalefet

tamam bıraktım buraya aktarmayı. ben sadece bıyıklı yı takip ederim ve dedikleri çıkar... cidden gittiğimiz yol hayal kırıklığı......

yapmayın lütfen ne zaman çıktı bıyıklının dedikleri :) ronaldinholar lanziniler. adam bilerek kesin konuşmuyor %90 diyor ki olmazsa yalancı durumuna düşmeyeyim diye. serdar sarıdağdan sonra taraftarı enayi yerine koyan bu bıyıklıdır bana göre

Çevrimdışı Mehmet K

Madem bu kadar saçmalayacaklardı Bilic'in kalmasına tavdım ben

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1- Abdullah avcı için nabız yokluyorlar.

2-Abdullah avcıyı gerçekten istiyorlar ve yolunu yapıyorlar.

Her halukarda, Abdullah avcı gelirse bu kulube, sonları ilk vodafone maçında küfür yiyerek istifa etmek olur.

Ben anlamıyorum, eskiden transfer dönemlerinde, gündüzleri umutsuz geceleri umutlu olurdu herkes. şimdi öğlen 1-2 ye kadar olumlu, akşam berbat haberler pompalanıyor.
Fener transferleri dizecek hem de 7-8 tane sağlam oyuncu olur muhtemelen.

Gese de aynı şekilde. Adamlar ibrahimoviç'i getirmeye inanıyolar düşünün :) Ayrıca maxi'yi de kaptırıcaz bence.
Şampiyonlar ligine sırtımızda taşıyoruz 2 senedir bunları. Müstehak bize.

Bide bize bak. Babel, Tosic, cart, curt.
Pektemekle, ersanla cenkle sözleşme yenilenmiş. Ulan kitap yazılır şunlara yemin ediyorum..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

Herkesin Söylediği yıldız Casillasmış demekki
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 01:08:07 Necmi ]
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Deniz

ne saçmalıyorsun ne algısı yaratıyorum ben burda şenol güneşin adı çıktığı günden beri karşıyım
transfermi olmuştu olmadan olacakları söyledim.
Kimse önder özeni yollamadı kendisi istifa etti. bırakın artık şunun adını ne boş insanların peşinde koşuyorsunuz.
Yönetimi çapsızlıkla suçluyorsunuz ama işte sizin çapınızda belli şenol güneş ve önder özen hayatlarında hiç bir başarısı olmayan insanları burda tanrı parçacığı yaptınız.
Hadi görelim önder özenin engin futbol bilgisin kasımpaşada hiç küçümsemeyin Kasımpaşa Beşiktaştan çok para Beşiktaştan çok özgürlük tanır hodri meydan bakalım sizin şans vermediler teoriniz ne kadar doğru bol bol şans bulacaktır orda
tamam madem transferleri yapan yönetim o zaman şenol güneş gelirse kukla olacak demektir. Bende sorarım bir kuklanın peşinde neden koşuyorsunuz diye.
Belki gelir Şenol Güneş belkide çok başarılı olur. Ama asla Beşiktaşın hocası olamaz. Beşiktaşla özdeşleşemez.
Birde olay şenol güneşde değil Beşiktaş yerli hocayla çalışamaz. Burda onu yerden yere vuracaklar Basın bir taraftan vuracak Beşiktaş taraftarı diğer taraftan vuracak.
Bile bile lades yapılmaz. Yardımcısı olarakta Ünal karamanı getirirlerse hiç şaşırmam
Yonetimin elinden tutsan yok abi gitsin lucescuyu kapsin gelsin.yapabiliyor mu?yapamiyor.

Profesyonel olacaz sporif direktorlugu bunun icin getirdik diyen bizzat başkanin kendisi ,hani sportif direktor aylardir?neden getiremediler?

Getirseydiler hollanda ya da alman ekolunden doğru düzgün bir sportif direktor ellerini mi tutan var?gelen sportif direktor de getirseydi teknik direktöru yapsaydi transferleri.

Hocayi da secen ,transferi de yapan yonetimin kendisi.eger olursa (insallah) basari da onların ,basarisizlik da.3. Sahislari kurban etmeye gerek yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Birileri de Casillas'ı yazmışlar bize :)

Çevrimdışı Deniz

onder ozeni okadar ovuyorsunuz arkadas onder ozenin bir tane basarili transferini sole bizde bilelim eneramo sezer danny onun sportif direktorlugunde alinmadimi ba sosa tolgay o olmadan alindi hangileri daha faydali oldu
Onder özen ya da x kisisi benim icin fark etmez.bu sisteme,profesyonellesmeye gectik diyorsun madem,sorarim şu soruyu  ozen gitti nerde aylardir sportif direktor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine koca camia da yolunda giden bişey yok heralde :ebebe: :ebebe:

Ulan kolonlar da takılmadı depresyona girecem lan! :bawling: :bawling:

Çevrimdışı idil

Herkesin Söylediği yıldız Casillasmış demekki

iyi sıkmış bu haberi yapan......
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 01:07:13 Necmi ]
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı kyiv

Tek kelime ile man kafalık. İşimize yaramayacak adamlara para verip bir sonraki senemizi de ipotek altına alıyoruz. Bu sene hiç kimse transfer edilmesin bari bir sonraki sene elimiz rahatlar. Yazık günah bu taraftara bu kulübe... Tosiçmiş....pehhh...Ne fazlası var Mottadan?

İsmail Köybaşı...Sana da yazıklar olsun.Kıçını sıkıp formayı elin brezilyalısından sırpından alamadın....6 milyon euro verilmişti değil mi bu gamsıza?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Badem laf salatası yaptı. Yazdı yazdı sonuç sıfır :uyucam:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Biz Cech'i alamıyoruz da Casillas'ı mı alacağız bunu haber yapmak bile komik :icool: :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Daha bugun konuştuk bunu,teknik direktorden once sportif direktor getirilmeliydi diye.getirmediler, yine rüzgâr bizi nereye gotururse biz de oraya gidiyoruz.

Çevrimdışı sosyalkartal

bu haber 1903 iyice saçmalamaya başladı neye kime hizmet ettikleri belli değil casillas ne ya çocuklar güler buna
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha bugun konuştuk bunu,teknik direktorden once sportif direktor getirilmiydi diye.getirmediler, yine rüzgâr bizi nereye gotururse biz de oraya gidiyoruz.
Oylar rüzgara o zaman :bandit: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Yine koca camia da yolunda giden bişey yok heralde :ebebe: :ebebe:

Ulan kolonlar da takılmadı depresyona girecem lan! :bawling: :bawling:
takılacak kolonlarda kirişlerde girme depresyona :D tosic geldi şenol amcada yolda kupayı kaldırıp bize imza atacak iyi yine :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz Cech'i alamıyoruz da Casillas'ı mı alacağız bunu haber yapmak bile komik :icool: :D
Casillas gelse bizde başarılı olamaz ki. İyi defans arkasında iyi kalecilik yapar o
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Badem kimi kolluyorsun iyi sallıyorsun şuan. Bilic Tosic'i istese yönetim Bilic gittikten sonra yeni hocayı beklemeden neden imzalasın adamla? Bırakın kollamayın işte. Herkes biliyor işin nasıl döndüğünü. Her ne kadar inanmak istemesem de eğer Pedro+Ömer verilecekse kıçı kırık Babel için şuan buna niyetlenen varsa bıraksın o koltuğu yeter artık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.