2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847070 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Bugüne kadar Fikret Orman'ı hep savundum ama artık yapılan hamlelerden kaçırılan oyunculardan sonra işi profesyonellere devretmekten bahseden, Beşiktaş'ın 1 kuruşunu israf etmem diyen ve scoutingten bahseden Fikret Orman'a isyan bayrağını çekiyorum.

Hayır sinirlenmemek elde değil. Uefa ile anlaşma yapmışsın belli yani bonservis veremiceksin. Anlaşsana şu free oyuncularla transfer sezonu açılmadan millet salça olmadan. Hangi hoca hayır der Maxi'ye Fuchs'a Mbia'ya De Jong'a.

Çevrimdışı Tolga

Ben yazacaktım sen yazmışsın Deniz abi :D Sanki yönetim Fuchs ve Danny ile anlaştı, Şenol Güneş yok olmaz Tosic ve Babel gelsin dedi.
Anıl ben de detaylı yazdım ama geride kalmış benim yazdıklarım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  34 sn.34 saniye önce
1) Lucescu konusunda geçen hafta gelen olumlu haberlere rağmen hep "zor" diyordum..Nitekim bugün itibariyle gelme şansı zor gözüküyor.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Türkay

Ben Mbia 'yı kaçırdıktan sonra yönetimden hiç bir düzgün transfer beklemiyorum. Babel iyi olabilir ama Danny gibi biri varken şartlar Danny için zorlanmalı. Hem anlaşılmıştı da bi ara bu adamla.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Luce gelmez, Şenol kötü, Denizli yaşlı, napcaz abi biz :D
git yılmaz vuralı getir emin ol şenol güneşten on kere daha iyi hoca başarılı olmak içinde herşeyini ortaya koyar.
kardeşim burda dünya kupasını hatırlayanlar bilir o kupada bu adam 70 M tarafından her dakika küfür yedi
bizi bu adam değil ilhan mansız ümit davala dünya üçüncüsü yaptı hemde buna ramen adam Beşiktaşlı oyunculara kadroda yer vermemek için
kırk takla atıyordu bu adam Beşiktaş düşmanıdır. Beşiktaştan tek kuruş bile kazanmasını istemem ve asla hoca falan değildir.

Çevrimdışı Anıl

Ben Mbia 'yı kaçırdıktan sonra yönetimden hiç bir düzgün transfer beklemiyorum. Babel iyi olabilir ama Danny gibi biri varken şartlar Danny için zorlanmalı. Hem anlaşılmıştı da bi ara bu adamla.
Şenol Güneş istemiyormuş ille de Bakambu diyormuş :D

Çevrimdışı Jukebox

Fikret orman scout ekibi izlemeden,onay vermeden transfer yapmam diyor ulan bosta o kadar kaliteli,saglam takimi bir ust seviyeye tasiyicak adam var bunlari scout ekibinin izleyip onay vermesi mi gerekiyor onu anlamiyorum.Danny ya danny birde mbia.brezilyadan genc yetenek kesfedicekler sanki .adamlarin ne oldugu belli tum dunya izliyor.bu adamlari almayip gidip tosici scoutinla aldiysan yaziklar olsun.besiktasin transfer komitesine ,scoutina surdan 3-5 adam koysak cok daha akili isler ,mantikli fikirler cikar.

Çevrimdışı Türkay

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  34 sn.34 saniye önce
1) Lucescu konusunda geçen hafta gelen olumlu haberlere rağmen hep "zor" diyordum..Nitekim bugün itibariyle gelme şansı zor gözüküyor.

Fırat Günayer'den İnciler  :biggrinking:

Çevrimdışı Skywalker

Transfere ne kadar bütçe ayrıldı haberi olan var mı ?
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı GökhanG

Babel'i niye bu kadar itin gözüne sokuyorsunuz anlamıyorum adam yetenekli savunmaya da yardım ediyor.bizim yönetim Dany i alamayacağına göre gayet iyi bi seçenek bence,yetenek yoksunu olcaya bi sene daha katlanmak istiyorsanız o ayrı tabi
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı idil

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  13 sn.
2) Lucescu'nun Başkan Orman'la görüşmesinde söylediği kilit cümle şuydu..
Gelirim ama.. 1) Başkan onay vermeli 2) Burada yatırımlarım var..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugüne kadar Fikret Orman'ı hep savundum ama artık yapılan hamlelerden kaçırılan oyunculardan sonra işi profesyonellere devretmekten bahseden, Beşiktaş'ın 1 kuruşunu israf etmem diyen ve scoutingten bahseden Fikret Orman'a isyan bayrağını çekiyorum.

Hayır sinirlenmemek elde değil. Uefa ile anlaşma yapmışsın belli yani bonservis veremiceksin. Anlaşsana şu free oyuncularla transfer sezonu açılmadan millet salça olmadan. Hangi hoca hayır der Maxi'ye Fuchs'a Mbia'ya De Jong'a.
Ayrıca Dünya Kupası var Avrupa Şampiyonası var.

Bi daha böyle bu kadar free oyuncuyu nah buluruz biz..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

:lol:

Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz  :ishock:

Çevrimdışı forzatunga

bu yönetim Demba Ba filan alamaz vizyon yok  :hiho:

Çevrimdışı Deniz

Daha adam gelmeden vasat transferleri ustune yikma politikasi yurutuluyoe gelince ne olacak acaba.

Transferleri yapan ANC dir.transferler basarili da olsa basarisiz da olsa sorumlusu yonetimdir.eger transfer konusunds yanlışlar yapilmamasini istiyorlarsa bunun uzmani olan bir sportif direktör bulur getirirler.

Yok her seyi ben iyi bilirim diye sportif direktörü yollarsan sorumlulugu da senindir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bütçe yok çünkü bonservis ödeyemiyoruz boştaki adamları alacağız ya da kiralık oyuncu alacağız :)

Çevrimdışı idil

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  13 sn.14 saniye önce
3) 'Bu konuları halletmem için bana süre verin.Pzt ya da Salı size dönüş yapacağım' dedi.Lucescu..Bugün ses çıkmadı.Yarın ne olur göreceğiz.

Çevrimdışı Alper1903

Mavuba zaten Lille'de kaldı.

Şu şartlarda yine en iyi isim Belluschi olur zaten Şenol Hoca ile beraber gelir.

Demin ogrendim aynen imzalamis da belluschi 6 numara degil ki veliyle falan mi devam etmeyi dusunuyor yonetim

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş istemiyormuş ille de Bakambu diyormuş :D

Şenol Güneş istiyorsa vardır bi bildiği gelsin : :yerlerde:

Çevrimdışı Deniz

+1903.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  şimdi3 saniye önce
4)Ancak görüntü Lucescu'nun gelme niyeti olmadığı yönünde..Luce gelmezse ilk aday Güneş diyorduk..Final sonrası bir kez daha görüşülecek..

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  13 sn.14 saniye önce
3) 'Bu konuları halletmem için bana süre verin.Pzt ya da Salı size dönüş yapacağım' dedi.Lucescu..Bugün ses çıkmadı.Yarın ne olur göreceğiz.
yarında ses çıkmaz

Çevrimdışı Skywalker

Bütçe yok çünkü bonservis ödeyemiyoruz boştaki adamları alacağız ya da kiralık oyuncu alacağız :)
Onu biliyorum da sözleşmeler için de bütçe ayrılmış olması gerekiyor sonuç olarak. ?
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Sarp

Şenol Güneş'i beğenmiyoruz ama kendisinin gelip gelmeyeceği belli değil  :)
Allah'ım ne günlere kaldık!

Çevrimdışı Tolga

Demin ogrendim aynen imzalamis da belluschi 6 numara degil ki veliyle falan mi devam etmeyi dusunuyor yonetim
Veli illa ki kalacak Atiba giderse de Belluschi gelir :)