Ya birakin algi yaratmayi simdi de basarisiz transferleri senol gunese mi yikacaksiniz.yonetimin çapını bilmesek inanacaz.
Gitsin adam gibi sportif direktor getirsin.sırf kendi egosuna ters diye onder ozeni yollamasi degil
Transferleri yapan yönetimdir.anc dir.
Sorumlulugu da tamamen yonetimdedir.
ne saçmalıyorsun ne algısı yaratıyorum ben burda şenol güneşin adı çıktığı günden beri karşıyım
transfermi olmuştu olmadan olacakları söyledim.
Kimse önder özeni yollamadı kendisi istifa etti. bırakın artık şunun adını ne boş insanların peşinde koşuyorsunuz.
Yönetimi çapsızlıkla suçluyorsunuz ama işte sizin çapınızda belli şenol güneş ve önder özen hayatlarında hiç bir başarısı olmayan insanları burda tanrı parçacığı yaptınız.
Hadi görelim önder özenin engin futbol bilgisin kasımpaşada hiç küçümsemeyin Kasımpaşa Beşiktaştan çok para Beşiktaştan çok özgürlük tanır hodri meydan bakalım sizin şans vermediler teoriniz ne kadar doğru bol bol şans bulacaktır orda
tamam madem transferleri yapan yönetim o zaman şenol güneş gelirse kukla olacak demektir. Bende sorarım bir kuklanın peşinde neden koşuyorsunuz diye.
Belki gelir Şenol Güneş belkide çok başarılı olur. Ama asla Beşiktaşın hocası olamaz. Beşiktaşla özdeşleşemez.
Birde olay şenol güneşde değil Beşiktaş yerli hocayla çalışamaz. Burda onu yerden yere vuracaklar Basın bir taraftan vuracak Beşiktaş taraftarı diğer taraftan vuracak.
Bile bile lades yapılmaz. Yardımcısı olarakta Ünal karamanı getirirlerse hiç şaşırmam