2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847066 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  13 sn.14 saniye önce
3) 'Bu konuları halletmem için bana süre verin.Pzt ya da Salı size dönüş yapacağım' dedi.Lucescu..Bugün ses çıkmadı.Yarın ne olur göreceğiz.
Yarın son kez sallıyım diyor yani :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet K

Ayrıca Dünya Kupası var Avrupa Şampiyonası var.

Bi daha böyle bu kadar free oyuncuyu nah buluruz biz..
Hasan Arat çok övülüyor. Gerçekten de o kadar iyi mi gelse mesela iş yapar mı bu seçimlerde benim pek bilgim yok hakkında adamın..

Çevrimdışı idil

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  15 sn.16 saniye önce
5) Yönetimde Şenol Güneş'e soğuk bakan isimler de var..
Mustafa Denizli ismi konuşuluyor..Hatta Abdullah Avcı ismi de konuşuluyor..
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Samet Ç

Hasan Arat çok övülüyor. Gerçekten de o kadar iyi mi gelse mesela iş yapar mı bu seçimlerde benim pek bilgim yok hakkında adamın..
Spordan anlıyor Olimpiyat komitesi başkanıydı en son şu an devam ediyor mu bilmiyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Veli illa ki kalacak Atiba giderse de Belluschi gelir :)

Yine de yetmez ama adam akilli 6 numarayi oynamayi ogrenecekse birseyler olabilir ha yok yine rakip takimin ustune ustune gidip alanini bos birakmaya devam ederse 3.luk h.o

Çevrimdışı Tolga

Onu biliyorum da sözleşmeler için de bütçe ayrılmış olması gerekiyor sonuç olarak. ?
Onu bilemiyorum ama yönetimin bir oyuncuya en fazla 2 m euro vereceğini düşünüyorum işte tahminen 4-5 transfer yapılsa 8-9 m euro gibi bir para harcarız gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ben de tanımıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'i beğenmiyoruz ama kendisinin gelip gelmeyeceği belli değil  :)
Allah'ım ne günlere kaldık!

Her türlü gelir yeter ki fazla vakit kaybetmeyelim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu dedikleri doğruysa bir kaç kere daha çıktı bu haberler hiç kimse kusura bakmasın yeni statta ilk küfürü ben ederim başkana sabır sabır bir yere kadar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oofff off.

Çevrimdışı Sarp

Her seferinde diyorum ki bu sefer hatalarından ders alırlar. Çok önceden oturup planlama yaparlar diyorum.
Arkadaş kimin ne yaptığı belli değil.

Çevrimdışı idil

5.madde tam rezillik....

Çevrimdışı Skywalker

Onu bilemiyorum ama yönetimin bir oyuncuya en fazla 2 m euro vereceğini düşünüyorum işte tahminen 4-5 transfer yapılsa 8-9 m euro gibi bir para harcarız gibi :)
8-9 milyonla olacak işler değil artık bunlar ama bakalım neler göreceğiz daha :)
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her seferinde diyorum ki bu sefer hatalarından ders alırlar. Çok önceden oturup planlama yaparlar diyorum.
Arkadaş kimin ne yaptığı belli değil.
:claps:
Yok arkadaş sezon bitse bile bize güzel bir haber yok.

Çevrimdışı Fatih Berker

Tosic'i Bilic istemiş.

Çevrimdışı idil

AL BURDAN YAK

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  33 sn.33 saniye önce
6) Bilic istedi Tosic'i.Sol bek sorunu olduğu için,bonservisi olmadığı için ve ücreti hesaplı olduğu için yönetim insiyatif kullandı ve aldı

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  9 sn.10 saniye önce
6) Bilic istedi Tosic'i.Sol bek sorunu olduğu için,bonservisi olmadığı için ve ücreti hesaplı olduğu için yönetim insiyatif kullandı ve aldı

Bu da doğruysa Allah Bilic'inde belasını versin adam gider ayak yine zarar vermiş olacak.

Çevrimdışı blackeagle35

Belluschi,Mbia'nın ikamesi olmaz..Farklı oyuncu ikisi..Belluschi gelirse Tolgay ile alternatif olurlar birbirlerine..Tolgay,Belluschi,Sosa orta sahası ile her maç 2 tane gol yeriz..Bize defansif yönü kuvvetli ancak top yapmayı da bilen pas organizasyonunu başlatacak sert bir orta saha lazım..Bu tanıma Belluschi uymaz..Ofansif olarak fazlasını verir defansif olarak olmaz..Melo'nun "oyuncu olarak" bi benzeri lazım bize..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

AL BURDAN YAK

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  33 sn.33 saniye önce
:ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Alper1903

Belluschi,Mbia'nın ikamesi olmaz..Farklı oyuncu ikisi..Belluschi gelirse Tolgay ile alternatif olurlar birbirlerine..Tolgay,Belluschi,Sosa orta sahası ile her maç 2 tane gol yeriz..Bize defansif yönü kuvvetli ancak top yapmayı da bilen pas organizasyonunu başlatacak sert bir orta saha lazım..Bu tanıma Belluschi uymaz..Ofansif olarak fazlasını verir defansif olarak olmaz..Melo'nun "oyuncu olarak" bi benzeri lazım bize..

O da de jong oluyor cok isterim ama alamazlar

Çevrimdışı Deniz

Yapilanma yapiyoruz,profesyonellesiyoruz diyorsun Sportif direktorunu yolluyorsun onun yerine aylar gecmesine ragmen hala birini getiremiyorsun.

Ne guzel profesyonellesmekmis bu.

Bizim simdiye çoktan sportif direktor getirmis olmamiz,onun da yeni hocayi seçiyor olmasi lazimdi.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Tosic'i Bilic istediğine göre aldılarsa biri haber versin yönetime Bilic gitti.  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi mayguntr

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  9 sn.10 saniye önce

Bu da doğruysa Allah Bilic'inde belasını versin adam gider ayak yine zarar vermiş olacak.
Twitterda da yazdım ,  bizim mahallede kasap recep var bonservisi yok , yarım ekmek döner+ ayrana oynar onuda insiyatif kullanıp alsınlar

Çevrimdışı Mehmet K

Spordan anlıyor Olimpiyat komitesi başkanıydı en son şu an devam ediyor mu bilmiyorum.
Baktım şimdi biraz da hükümet yanlısıymış Reis-i Cumhur u bi ziyaretle biz de şampiyon olur muyuz ki

Çevrimdışı Deniz

Olur mu hic tosici du an baska takimin t.direktoru olan senol gunes istemistir kesin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba