2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855362 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tosic istanbula gelmiş uçağnan :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar şuan kulüpte futbol aklı yok herşey doğaçlama ilerliyor sonumuz ne olacak bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 sn.6 saniye önce
7) Ryan Babel'i menajerler önerdi..
Ücrette anlaşıldı ancak Uefa, Bjk'nin bonservisli oyuncu almasına izin vermiyor..
2 tane seçenek var..
Fırat Günayer ‏@firatgunayer  şimdi3 saniye önce
8) Ya Babel karşılığında takas oyuncular (Franco + Şişmanoğlu)  olacak ya da oyuncu Kasımpaşa'ya para ödeyip, bonservisini alacak..
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Skywalker

Motta-Tosic-İsmail evet şimdi Sağ beke geçiyoruz -----Serdar K.------ gerçekten ilginç, çok ilginç işler yapılıyor.
Tamam erken daha ama elden çıkarmayacaklar ise İsmail veya Mottayı öncelik sağ bek işini halletmek olmalıydı.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı muhalefet

gözünüzü seveyim şu bıyıklıyı kale almayın arkadaşlar. senelerdik aynı söz. bugun yarın netleşmesini bekliyorduk bugun ses çıkmadı bakalım yarın ne olacak. bıktım şu yalan dolanla para kazanan basından. bari forumu kirletmeyelim şunlarla.

Çevrimiçi Samet Ç

Ücrette anlaşıldı ancak Uefa, Bjk'nin bonservisli oyuncu almasına izin vermiyor..
2 tane seçenek var..
8) Ya Babel karşılığında takas oyuncular (Franco + Şişmanoğlu)  olacak ya da oyuncu Kasımpaşa'ya para ödeyip, bonservisini alacak..
Franco'yu Babel için harcamazlar umarım vallaha bunlarda gram akıl yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu haberler doğruysa yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamak çok güç.

Çok yanlış var belli ki.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

2 tane seçenek var..
Franco+ sismanoglu mu?

Messi degil babeli aliyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Pektemek +ismail =babel yaparsak anlamli bir transfer olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bu sene Allah'a emanetiz anlaşılan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Vodafone Arena'nın ilk sağlam oyuncusu İstanbul'a gelmiş bulunmakta.

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena'ya yıldız yağıyor. Tosic İstanbul'a gelmiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Alper1903

Hoppala franco direk para getirebilecek bir adam takasta kullanilir mi hic  :steamed:

gözünüzü seveyim şu bıyıklıyı kale almayın arkadaşlar. senelerdik aynı söz. bugun yarın netleşmesini bekliyorduk bugun ses çıkmadı bakalım yarın ne olacak. bıktım şu yalan dolanla para kazanan basından. bari forumu kirletmeyelim şunlarla.
Aynen katılıyorum gün içinde ne haber çıkarsa twitterda tekrar yazıyor bir şey bildiği yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gsnin yeni başkanı da ibrahimoviçin menajeriyle görüntülenmiş :ebebe:

Çevrimdışı idil

tamam bıraktım buraya aktarmayı. ben sadece bıyıklı yı takip ederim ve dedikleri çıkar... cidden gittiğimiz yol hayal kırıklığı......
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi mayguntr

Son günlerdeki transfer haberlerinden sonra  ben

Çevrimdışı Deniz

Acilen sportif direktör bulsunlar.hollandali veya alman kabulümdur.

Çevrimdışı Jukebox

Bu sezon butun sozlesmesi biten oyuncular belli aylar oncesindemln bu oyunculari mevki mevki not edersin nabiz yoklarsin menejerler ile gorusursun .Bu isimler arasinda kalitesi ispatlanmis garanti ilk 11 adamlari hatta yildiz oyuncular var.Yine icine sinmediyse 1-2 ay birakirsin isini alirsin scout ekibini teker teker bu adamlarin maclarini hem canli hem kasetten izlersin gider oncesinden anlasirsin.bu adamlar basit adamlar da degil teknik direktor onayinada gerek yok mbia,danny maxi kesin onay gorucek adamlar.sen niye son ani bekler zaman gecirirsin.simdi bu adamlarin .... alirsin.kuralda belli oyuncu satisindan gelen parayla bonservisli adam alabiliyosun sadece.insan gercekten hayret ediyor.hala bir umut bekliyorum bir adam cikar su dediklerimizi anlar,isleri yoluna koyar belki.

Çevrimdışı Renton

Arkadas bu nedir ya bu yonetim ne yapıyor adam akıllı su isten anlayan biri yok mu abdullah avcı nedir ya
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Gsnin yeni başkanı da ibrahimoviçin menajeriyle görüntülenmiş :ebebe:
doğruysa cidden kapatıp gidelim. Diğer branşlara yönelelim bari yüzümüz güler onu da hiç sanmıyorum ama

Çevrimiçi Necmi

Ya birakin algi yaratmayi simdi de basarisiz transferleri senol gunese mi yikacaksiniz.yonetimin çapını bilmesek inanacaz.

Gitsin adam gibi sportif direktor getirsin.sırf kendi egosuna ters diye onder ozeni yollamasi degil
Transferleri yapan yönetimdir.anc dir.
Sorumlulugu da tamamen yonetimdedir.
ne saçmalıyorsun ne algısı yaratıyorum ben burda şenol güneşin adı çıktığı günden beri karşıyım
transfermi olmuştu olmadan olacakları söyledim.
Kimse önder özeni yollamadı kendisi istifa etti. bırakın artık şunun adını ne boş insanların peşinde koşuyorsunuz.
Yönetimi çapsızlıkla suçluyorsunuz ama işte sizin çapınızda belli şenol güneş ve önder özen hayatlarında hiç bir başarısı olmayan insanları burda tanrı parçacığı yaptınız.
Hadi görelim önder özenin engin futbol bilgisin kasımpaşada hiç küçümsemeyin Kasımpaşa Beşiktaştan çok para Beşiktaştan çok özgürlük tanır hodri meydan bakalım sizin şans vermediler teoriniz ne kadar doğru bol bol şans bulacaktır orda
tamam madem transferleri yapan yönetim o zaman şenol güneş gelirse kukla olacak demektir. Bende sorarım bir kuklanın peşinde neden koşuyorsunuz diye.
Belki gelir Şenol Güneş belkide çok başarılı olur. Ama asla Beşiktaşın hocası olamaz. Beşiktaşla özdeşleşemez.
Birde olay şenol güneşde değil Beşiktaş yerli hocayla çalışamaz. Burda onu yerden yere vuracaklar Basın bir taraftan vuracak Beşiktaş taraftarı diğer taraftan vuracak.
Bile bile lades yapılmaz. Yardımcısı olarakta Ünal karamanı getirirlerse hiç şaşırmam

Çevrimdışı Fatih Berker

Franco+Şişmanoğlu nedir ya oldu kulübün anahtarını verelim.

Çevrimdışı Tolga

Franco'yu takasta kullanacaklarını hiç sanmıyorum bu kadarını da yapmazlar herhalde :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Seneye statsız olacağız sanırım yine

En iyi 3. oluruz yine..

Bu seneki mucizeler seneye zor olur..

Kimsenin umrunda değil valla stat işi. Ben anlamıyorum. Transferden bile önce olan bişey. Yine son güne kalacak bir süreç var sanırım.

Bu seneki gibi deplasman başarsıda seneye olmayacaktır.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net