2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846797 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı idil

günay
pareira skirtel atınç  tosic
    tolgay  de jong
gökhan    sosa   babel
            demba
başlarında da artık şampiyon hoca olmayı herkesten çok hak eden ve  çok isteyen şenol güneş.
benim önümüzde ki sezon umudum bu kadro ve bu teknik adam.
şenol hocanın elinde kerim oğuzhan atınç cenk'te büyük gelişim gösterecek çok katkı sağlayacak
mustafa ve  ismail'den de kurtulursak derman olur ekonomiye. temennim budur.

Standart bir lig maçında günay idare eder belki ama yapmayın, avrupa ligi oynayacağız ve daha çok genç 3.kaleciyle geçiremeyiz koca sezonu. Cech i alalım oraya
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

Standart bir lig maçında günay idare eder belki ama yapmayın, avrupa ligi oynayacağız ve daha çok genç 3.kaleciyle geçiremeyiz koca sezonu. Cech i alalım oraya
Cech falan hayal bundan sonra alamayız yani @idil
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

Cech falan hayal bundan sonra alamayız yani @idil

5 oyuncu alıncagına 3 alınsın ama Cech gelsin. Şampiyonluk, final maçlarındaki en önemli şey kaleci bunu anladığımız zaman bir yerlere gelicez

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben kaleci Tolga'yı merak ediyorum. Acaba hangi yüzle kalacak, eğer kalırsa tabi. Ayrıca Günay harika bir kaleci olacaksa bile kalemize her top geldiğinde eyvah dedirtecek bir kaleci istemiyorum. Belki o dedirtmeyecek ama içimde hep bir korku olacak.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ff19

CARLOS OLCAYI OLCAY DA CARLOSU TAKİP ETMİŞ
CARLOS ARENAYI TAKİP ETMİŞ
AMAN TANRIM !!!!!!! :biggrinking:

Çevrimdışı Factatum

Şenol Güneş'ten önce olabilirliği varsa Schaaf veya Bielsa'yı tercih ederim.

Çevrimdışı Tolga

5 oyuncu alıncagına 3 alınsın ama Cech gelsin. Şampiyonluk, final maçlarındaki en önemli şey kaleci bunu anladığımız zaman bir yerlere gelicez
Cech'in talipleri de var ayrıca bonservisi de hala Chelsea'de çok zor yani Şenol Hoca gelirse kaleci transferini unutun zaten :icool:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Roberto Carlos ayrıca Eneramo'yu da takibe başlamış Eyvah ki ne eyvah  :uyucam:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Roberto Carlos ayrıca Eneramo'yu da takibe başlamış Eyvah ki ne eyvah  :uyucam:
Twitter'ım olsaydı herhalde R.Carlos beni de takibe alacaktı :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Twitter'ım olsaydı herhalde R.Carlos beni de takibe alacaktı :kop:
E aç bir tane @Tolga_  official diye. Adamın 2.083.000 takipçisi var ve 1684 kişiyi takip etmiş. Yakında Akhisarı takipten vazgeçer zaten  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Asıl yalanın kralı Scout ekibi.Kimmiş bunlar neciymiş çıkıp konuşsunlar.Hala eski kafayla transfer yapıyoruz.Resmen maskeleri düştü bunların Demirörenin seçilmesinden korkanlar şuandakinin ne farkı var söylesinler bilelim

Çevrimdışı JoseDemba

Babel cok iyi transfer Pereriayida alirsak cok iyi olur De Jong bence hayal Mavubayi kapmamiz lazim bostayken Skertel isi olursa acayip sevinirim ama nasil olur bilmiyom tabi
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

Babel cok iyi transfer Pereriayida alirsak cok iyi olur De Jong bence hayal Mavubayi kapmamiz lazim bostayken Skertel isi olursa acayip sevinirim ama nasil olur bilmiyom tabi
mavuba uzattı skerteli alamazsın maxi de gs ye giderse şaşırma

Çevrimdışı sametbagan

-düşünsenize gs maçı durum 0-0 dakika 60 olcayın yerine babelin girmesini mi tercih edersiniz yoksa pektemeğin mi? cevapları alalım lütfen

Çevrimdışı idil

Ya bi ara ne güzel çalışılıyodu sponsorluk filan. Niye duruldu yine? Bi sponsor çıkıp Cech i getirsin yaw

Çevrimdışı sosyalkartal

beşiktaş reyesle görüşmelere başladı deniliyor haberde
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Şimdilik evet. Temmuz, Ağustos gibi tekrar değerlendirmek lazım. Şu anda yapılan herhangi olumsuz birşey yok.
transfer ile alakalı degil benim söylediklerim genel olarak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Hakan Gündoğar ile konuştum anladığım kadarıyla %99 Şenol Güneş geliyor.
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ya bi ara ne güzel çalışılıyodu sponsorluk filan. Niye duruldu yine? Bi sponsor çıkıp Cech i getirsin yaw
Biz dua edelim bunun haberini yapmıyorlar. Cech'in gelmesi Luce'den 100 kat daha zor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı idil

Yanlış anlaşılmasın ama Hakan Gündoğar diyorsa gelmez:(

Çevrimdışı JoseDemba

Mavuba harbiden uzatmis kotu olmus skertel olmazsa Samba olur Kaboul olur ne biliyim iste Maxiyi ben demedim kardes Ntvspor yazmis
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ahmetx

nasıl yani anladığım kadarıyla ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Hakan Gündoğar böyle haberlerle içli dışlı değil transferdi hocaydı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

nasıl yani anladığım kadarıyla ?

av. mehmet baş ‏@avmehmetbas  2 sa.2 saat önce
@Hakan_gundogar Beşiktaş hoca işi ne oldu... Bir Haber ver usta artık...

Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar  2 sa.2 saat önce
@avmehmetbas kupadan sonra

av. mehmet baş ‏@avmehmetbas  2 sa.2 saat önce
@Hakan_gundogar anladım güneş doğacak diyorsun.. eyvallah...
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 16:59:58 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı GÖRKEM

Yönetim ile ilgili bende görüslerimi yazmak istiyorum.

alinamayan Oyuncular yüzünden Yönetime yüklenmenin ne kadar dogru oldugunu daha iyi düsünmek gerekiyor. yaptiklari bir kac hata yüzünden isi Taraftarlar kadar bilmediklerini düsünmemek lazim. Fikret Orman futbolu cok iyi bilmeyebilir. kisilik olarak da kusursuz olmayabilir ama benim bildigim bir sey varsa o da iyi niyetli olmasidir. Kulübün basarisini Taraftarlar kadar o da istiyordur. bir kere Adamin vücut dili ve tavirlardan ne oldugu asagi yukari belli olur. su anda Orman'dan daha iyi bir Aday görünmüyor. herkes hazira konmanin ve egosunu tatmin etmenin pesinde. Demirören veya Adali gibilerine Fikret Orman'i BIN kere tercih ederim. Kongre üyeleri bunlari önceki secimlerde düsünseydi belki cok farkli yerlerde olurduk simdi. böylelerinin eline düsmemek icin elimizden geleni yapmaliyiz. tabiki Fikret Orman'in da zaaflari var ancak su an düsünülebilecek Adaylar arasinda en iyi niyetlisidir yine de.

"Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun" seklinde düsünmenin ne kadar zararli ve tehlikeli oldugunu kendimiz gördük. bunun baska kulüplerde de sayisiz örnegi var. dolayisiyla Baskana elestiri yaparken en azindan iyice düsünülmesi gerektigini hatirlatmak istiyorum cünkü bunu bir cok Arkadas'ta göremiyorum.

son zamanda cok fazla para harcamadan yapilan dogru Transferler ve ilgilenilen Oyunculara baktigimizda Yönetimin Transferleri artik muhtelemen isi gercekten bilen bir Ekibe biraktigini söylemek mümkün. yalniz Kadro planlamasi icin ayni seyi söylemek mümkün degil. özellikle Ersan ve Mustafa ile yüksek fiyata uzun sözlesme yapilmasini anlamak mümkün degil. Transferde yapildigi gibi Yönetimin bu kararlari uzman Ekiplere danismadan verdigini sezmek icin müneccim olmak gerekmiyor. umdugum gibi artik burada da kendi kendine karar vermeyi birakirlarsa bizi güzel günler bekler.

özetlersek Transfer konusunda yaklasik son 1,5 yilda Yönetimin iyi bir görüntü verdigini düsünüyorum. kaliteli ve gelecek vaad eden Oyuncular alindi. tabiki yanlis Transferler de yapildi ancak bunlara cok fazla para harcanmadi. ayrica hatalarindan ders alip bu hatalari gittikce azaltmaya baslamis gibi görünüyorlar. bir de gönderilmesi gereken Oyunculari uygun sartlarda göndererek Kadro planlamasi konusunda yapilan hatalari telafi ederlerse güvenimi tamamen kazanmis olurlar.