2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846962 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yukarıda da dediğim gibi konuşulan isimlerden sonra Lucescu'yu boşuna tartışmışız biz günlerdir burada.

Yeni hoca belli olmuş çoktan Şenol Hoca'yla oturup kimleri alabiliriz diye konuşmuşlar çok net.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Bir yönetim ancak bu kadar taraftarı ile zıt gidebilir. Yaptıklarınla sen kendi kendine hakkını helal edebilirsin ama ben hakkımı helal etmiyorum sayın Başkanım.

Çevrimdışı Türkay

Hayır bir çok taraftar Şenol Güneş'in gelmesine fitti zaten. Ne akla hizmet Luce'yi öne atıyorsunuz ki?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hayır bir çok taraftar Şenol Güneş'in gelmesine fitti zaten. Ne akla hizmet Luce'yi öne atıyorsunuz ki?
Tartışılan hocayı ( Luce gelmediği için ) tartışmadan çıkaracağı için   :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yönetimi bir önceki yönetimden öne çıkaran şey stat yapmış olması yoksa iki yönetimde vasıfsız  ve biz bu adamlar tarafından yönetildik yönetiliyoruz. Biraz da olsa şu iki yönetime hakkım geçtiyse hakkımı helal etmiyorum
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 15:40:54 Samo1903 ]

Çevrimdışı sosyalkartal

ben gelecek sene için çok umutluyum stad bitsin şenol hoca gelsin stad gecikirse bile yarışta kalalım şampiyonluğun en büyük adayıyız bu sene bile göçebe gibi bu yarışın içinde kaldık
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

ben gelecek sene için çok umutluyum stad bitsin şenol hoca gelsin stad gecikirse bile yarışta kalalım şampiyonluğun en büyük adayıyız bu sene bile göçebe gibi bu yarışın içinde kaldık

Bu sene rakipler zayıftı seneye onlarda kadrolarını güçlendirecek. Üstelik Vodafone Arena ikinci yarıya yetişiyor ancak. İşimiz daha zor seneye
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Bıktık be yama transferden kardeşim adam gibi tamam diyeceğimiz bir sosa bir demba getirmediler ya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ahmetx

Doğru söylüyorsun.

Bunlara rağmen Sezer Öztürk ve türevi 33 futbolcu alınıyor. Hepsi yama transferi ve sonuç 3.lük.

Anlayın artık sırf oyuncu almak için oyuncu alınmaz.

Babel'e vereceğin parayı Danny'e verip alamıyorsan yönetme zaten o kulübü.

Danny'i filan siz elit futbolcu filan mı zannediyorsunuz. Kapısında talipler filan yatmıyor. Çok rahat transfer edilecek bir oyuncu. Vergi cenneti burası.

Cümlemi çok farklı yere çekmeyelim lütfen  :) benim dediğim açık. Bu şartlarda Lucescu gelecek demek veya Babeli beğenmemek mantıklı değil.Nereden biliyorsun Danny nin gelmeyeceğini belki Şenol hocanın kafasında farklı birisi var o pozisyon için. Ayrıca bu işte son kararı hocaya bırakmak lazım .Hocanın onay vermediği transferleri görüyoruz nasıl kurtulacağız diyoruz şimdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz her sene umutlu değilmiyiz zaten. Burada yazar, sağda solda konuşuruz ama ilk maç başlayınca hep destek tam destek  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek,Ersan,Necip,Cenk hatta Veli'ye bu paralar veriliyorsa ben yıllık maaştan ötürü oyuncu alınamaması mazeretini kabul etmiyorum..
Kesinlikle katılıyorum. Muhammed'in bile sözleşmesi saçma bir ücret karşılığında uzatıldı bu takımda adalet olması adına. Şimdi çıkıp 500.000 bin euronun hesabı yapılıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Factatum

Yönetim maalesef daha evvel ki gibi yaptı. Luce işi bitmeden haberi sızdırmayacaktı. (yalanlamadıklarına göre bilerek sızdırıldı bu haber) Şimdi kim gelirse gelsin memnun olmaz bu taraftar.   

Öyle sanıyorum ki; Şenol Hoca, final maçının ardından Bursaspor'la sözleşme yenileyecek. Bursa taraftarı kendisini istiyor ve seviyor. Oysa Beşiktaş'ta Luce'nin ardından anıldığı için, kimseye yaranamayacak. 

Çevrimdışı Attila

Butun duyumcularin kulagina, gazetelere, aziz yildirima, bjkli yazarlara giden bu haberin kaynagi kim? Yonetimden biri mi? Ki zaten oyle olmasa bu kadar insani kandiramazlar. Neden bu caba? Ya Lucescu bizi cok pis kullanip, kendi menfaatinin derdine dustu ya da yonetimin tamami sizofrenlerden kurulu. Bence Lucescu tarafindan kullanildik. Zaten bizi kullanmayan kalmadi.
Senol Gunes

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu sene rakipler zayıftı seneye onlarda kadrolarını güçlendirecek. Üstelik Vodafone Arena ikinci yarıya yetişiyor ancak. İşimiz daha zor seneye
biz de hep bi kendimizi aşağılama var bu takım bu sene liverpoolu pozisyon vermeden yenmedi mi totneamı yenmedi mi arsenalin as takımına kök söktürmedi mi ki şampiyon galatasaray arsenalin 3.takımından 4 yediler galatasaray ne yapacak ibrahimoviçimi getireceğini sanıyorsunuz fb desen huzurevi tamam bizde de çöp adam çok ama biz bu ligin gelişime en açık takımıyız ve üstüne koyarak gidiyoruz bunu alıyımda seneye bu vakitler dediydim derim  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ahmetx

Yönetim maalesef daha evvel ki gibi yaptı. Luce işi bitmeden haberi sızdırmayacaktı. (yalanlamadıklarına göre bilerek sızdırıldı bu haber) Şimdi kim gelirse gelsin memnun olmaz bu taraftar.   

Öyle sanıyorum ki; Şenol Hoca, final maçının ardından Bursaspor'la sözleşme yenileyecek. Bursa taraftarı kendisini istiyor ve seviyor. Oysa Beşiktaş'ta Luce'nin ardından anıldığı için, kimseye yaranamayacak. 

şenol hoca bizi bırakıp bursaya gidecekse hiç gelmesin zaten ama, yönetimin Luce meselesini sızdırması tam bir fiyaskodur.Şimdi hangi yüzle Şenol hocayı getirecekler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Abdullah Avcı-Denizli falan olursa büyük konuşmak istemiyorum ama izlenmeye değmez bu sezon

Çevrimdışı ahmetx

Butun duyumcularin kulagina, gazetelere, aziz yildirima, bjkli yazarlara giden bu haberin kaynagi kim? Yonetimden biri mi? Ki zaten oyle olmasa bu kadar insani kandiramazlar. Neden bu caba? Ya Lucescu bizi cok pis kullanip, kendi menfaatinin derdine dustu ya da yonetimin tamami sizofrenlerden kurulu. Bence Lucescu tarafindan kullanildik. Zaten bizi kullanmayan kalmadi.
Luce seni neden kullansın yahu bizimkilerin iş bilmezliği başka bir şey değil.

Çevrimdışı Renton

biz de hep bi kendimizi aşağılama var bu takım bu sene liverpoolu pozisyon vermeden yenmedi mi totneamı yenmedi mi arsenalin as takımına kök söktürmedi mi ki şampiyon galatasaray arsenalin 3.takımından 4 yediler galatasaray ne yapacak ibrahimoviçimi getireceğini sanıyorsunuz fb desen huzurevi tamam bizde de çöp adam çok ama biz bu ligin gelişime en açık takımıyız ve üstüne koyarak gidiyoruz bunu alıyımda seneye bu vakitler dediydim derim  :lol:
3 sene önce bu kadronun temelleri atıldı ''gelişmeye açık'' takımın 3 senedir 3. oluyoruz puan artıyor ama haklarını yemeyelim 55-62-69

Çevrimdışı Burak Akay

Kardeşim bizene aziz'den niye tebrik ediyorsun hee dersenki ezeli rakibim aynı zamanda dostum o zaman dursun seçildiğinde onuda tebrik edicektin
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Denizli Sergeni bitirmiş ,Luce diriltmişti hatırlıyor musunuz? Denizlinin bir ayağı hastanede ondan hoca olmaz artık.Abdullah hocaya mı kaldı bu takım getir Beşiktaşın çocuklarını

Çevrimdışı Renton

Kim kimi kullanıyor beşiktaş araç değil amaçtır yönetim lucescuyu kullanıyordur zehir valla bizimkiler

Çevrimdışı cisse557

Roberto Carlos, Beşiktaş hesaplarını takip etmeye başlamış. Şapkadan Carlos çıkarsa sasirmamak lazim :)

Çevrimdışı sosyalkartal

3 sene önce bu kadronun temelleri atıldı ''gelişmeye açık'' takımın 3 senedir 3. oluyoruz puan artıyor ama haklarını yemeyelim 55-62-69
dikkat edersen 7şer artıyoruz sonraki sene 76 puanla şampiyonuz  :halay:

Çevrimdışı idil

Bedava;

Maxi, Vargas, Fuchs, Arteta, Flamini, Mulumbu, Mbia, Danny var iken paraları

Tosic, Babel, Prödl'a verelim sonra niye 3.olduk.

Hani Pektemek 500.000'ne filan oynasa eyvallah! 1,7 alacak 4 yıl boyunca.

Şu anda 3.kaleci konumuna düşen Tolga, Cenk 1 milyon kazanıyor.

Yukarıda ki isimler 2-2,5 aralığında maaş vereceksin sana Sosa, Ba katkısı verecek. Takıma seviye atlatacak. 6 tane elzem pozisyon var.
30 tane transfere ihtiyacın yok.

Şu bedava oyuncu isimlerini twitter da resmi hesaba yazıp durun her gün kafalarına sokalım bir şekilde 👍👍👍
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi yönetim takımın başına Rıza Hocayı getirse, 4 senelik kontrat yapsa, fazla transfere gerek yok Rıza Hoca gençlerimizi yetiştirecektir, bu arada stadımızı da layıkıyla tamamlar geleceğimize bakarız dese hiç biriniz kabul etmezsiniz değil mi ?
Tek Büyük Beşiktaş