2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845858 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Roberto Carlos, Beşiktaş hesaplarını takip etmeye başlamış. Şapkadan Carlos çıkarsa sasirmamak lazim :)
Onu getirmeye kimse cesaret edemez  :ok:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Attila

Luce seni neden kullansın yahu bizimkilerin iş bilmezliği başka bir şey değil.
Nasil kullanmamis cavus? Lucescu her sene nazlanip, biraz daha imtiyaz ve para kopariyor. Bu sene de adi bizle anildi, hatta yonetimle beraber oyuncu bakiyorlar dendi. Yonetimin is bilmezligiyle bunun ne alakasi var?

Sen eger "Lucescu ile anlastik ve birlikte oyuncu bakiyoruz" diye haber sizdirirsan ve gercekte boyle birsey yoksa, bunun adi isbilmezlik falan degil, sizofrenliktir. Sizofren olmadiklarina gore, kullanildik. Yoksa sizofrenler mi?
Senol Gunes

Çevrimdışı Factatum

Düne kadar Luce diyorduk, şimdi Şenol Güneş demeye başladık, yarın Mustafa Denizli, öbür gün Abdullah Avcı demeyelim.

Var mı şüphesi olmayan?

Çevrimdışı ff19

bu arada ben lucescu fikrini biraz da seçim için düşnüyorum. gelmeyeceğini belirtti ancak fikret orman seçimde güçlü durmak için de haberlere çıkartmış olabilir ?
bu arada şenol güneş %60 denizli % 35 carlos %5 (nolur nolmaz :D vodafone arenayı takip etmiş )

Çevrimdışı Renton

Şimdi yönetim takımın başına Rıza Hocayı getirse, 4 senelik kontrat yapsa, fazla transfere gerek yok Rıza Hoca gençlerimizi yetiştirecektir, bu arada stadımızı da layıkıyla tamamlar geleceğimize bakarız dese hiç biriniz kabul etmezsiniz değil mi ?
Ben ederim valla abi Rıza hocayı severim keşke böyle yapsalar

Çevrimdışı Renton

Düne kadar Luce diyorduk, şimdi Şenol Güneş demeye başladık, yarın Mustafa Denizli, öbür gün Abdullah Avcı demeyelim.

Var mı şüphesi olmayan?
3-5 Gün önce halaylar çekiyorduk arada kaldığımız hocalar lucescu-şenol güneş lükse bak diye şimdi ikiside kayıp gidiyor elimizden  :kuserim

Çevrimdışı cisse557

Şimdi yönetim takımın başına Rıza Hocayı getirse, 4 senelik kontrat yapsa, fazla transfere gerek yok Rıza Hoca gençlerimizi yetiştirecektir, bu arada stadımızı da layıkıyla tamamlar geleceğimize bakarız dese hiç biriniz kabul etmezsiniz değil mi ?
Ben etmem. Onu 3 yıl önce demeleri gerekiyordu. Artık kimsenin 3 yıl gençlerin gelişimini beklemeye sabrı kalmadı.

Çevrimdışı TØLGA

ben ederim kendi iplerini çekmiş olurlar bizde kurtuluruz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben ederim valla abi Rıza hocayı severim keşke böyle yapsalar
4 sene adam gibi güllük gülistanlık maç seyrederiz. Ayrıca ben başarılı olacağına da inanıyorum. Olmazsa da canı sağolsun der geçerim. Başkasına taviz veremem
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Şu bedava oyuncu isimlerini twitter da resmi hesaba yazıp durun her gün kafalarına sokalım bir şekilde 👍👍👍

Scout ekibi çalışıyorsa zaten 1 yıl önce bunlar ve bunlar gibi onlarca oyuncunun serbest olduğunu bilmesi ve bu zamana kadar bunun için bir çalışma yapması gerekiyordu. O çalışma yapılmamışsa; bu oyuncuların "adını dağlara da yazsak" sonuç değişmez.  :D

Çevrimdışı Tolga

Kardeşim bizene aziz'den niye tebrik ediyorsun hee dersenki ezeli rakibim aynı zamanda dostum o zaman dursun seçildiğinde onuda tebrik edicektin
Geçen sezon Fb daha şampiyonluğunu ilan etmeden önce bizim yönetim açıklama yapmadı mı Fb'nin şampiyonluk kutlamalarını kendi stadında taraftarıyla birlikte yapmalı diye.

Böyle bir açıklama yapan bir yönetim bırakın da Aziz'in yeniden başkan seçilmesini tebrik etsin bu kulüpte artık hiçbirşeye şaşırmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Nasil kullanmamis cavus? Lucescu her sene nazlanip, biraz daha imtiyaz ve para kopariyor. Bu sene de adi bizle anildi, hatta yonetimle beraber oyuncu bakiyorlar dendi. Yonetimin is bilmezligiyle bunun ne alakasi var?

Sen eger "Lucescu ile anlastik ve birlikte oyuncu bakiyoruz" diye haber sizdirirsan ve gercekte boyle birsey yoksa, bunun adi isbilmezlik falan degil, sizofrenliktir. Sizofren olmadiklarina gore, kullanildik. Yoksa sizofrenler mi?
Kullanıldıysalar çıksınlar açıklama yapsınlar o zaman .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mellfred

günay
pareira skirtel atınç  tosic
    tolgay  de jong
gökhan    sosa   babel
            demba
başlarında da artık şampiyon hoca olmayı herkesten çok hak eden ve  çok isteyen şenol güneş.
benim önümüzde ki sezon umudum bu kadro ve bu teknik adam.
şenol hocanın elinde kerim oğuzhan atınç cenk'te büyük gelişim gösterecek çok katkı sağlayacak
mustafa ve  ismail'den de kurtulursak derman olur ekonomiye. temennim budur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben etmem. Onu 3 yıl önce demeleri gerekiyordu. Artık kimsenin 3 yıl gençlerin gelişimini beklemeye sabrı kalmadı.
Şenol Hoca yı ilah yapanlar var. Rıza Hoca başarılı değil mi. Rize de ilk 5-6 hafta başarılı idi ve bu böyle gitmez transfer lazım dedi ve dediği çıktı. Mersin taş gibi top oynadı bu sene ve sayın desem yıldız futbolcusunu sayan zor çıkar belki Seda Sayan  :D Ayrıca bu mersin sezonun son haftalarına kadar kendi stadında da oynamadı. Luce mi diyorsunuz evet diyorum. Gelmezse neden Şenol Hoca yı tercih edeceğim ki .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Skirtele inanan var mı ki kadroya yazmaya başlamışsınız.Rüyasında bir aziz İstanbula git senin geleceğin Beşiktaşda mı demiş acaba .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet K

Bugün Şenol Güneş'in doğum günüymüş beyler

Çevrimdışı Renton

Şenol Hoca yı ilah yapanlar var. Rıza Hoca başarılı değil mi. Rize de ilk 5-6 hafta başarılı idi ve bu böyle gitmez transfer lazım dedi ve dediği çıktı. Mersin taş gibi top oynadı bu sene ve sayın desem yıldız futbolcusunu sayan zor çıkar belki Seda Sayan  :D Ayrıca bu mersin sezonun son haftalarına kadar kendi stadında da oynamadı. Luce mi diyorsunuz evet diyorum. Gelmezse neden Şenol Hoca yı tercih edeceğim ki .
Nakoulma class oyuncu welliton hızlı pedriel tecrübe futacs tam rıza hocalık uzun boylu sever rıza hoca :D defans hattı yaşlı ama tecrübeli rıza hoca iyi iş çıkardı bence mersinde bizdede iyiydi aslında ben beğenirdim

Çevrimdışı Renton

günay
pareira skirtel atınç  tosic
    tolgay  de jong
gökhan    sosa   babel
            demba

Gülmeye başlıyorum ben artık sinirden tosicle babelin yerinde fuchs danny olurdu normalde teker teker yatıyor skrtel pereira de jong hayal

Çevrimdışı TØLGA

takım kadrosunu boşverin yönetim kadrosu oluşturun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Şenol Güneşin dünkü açıklamasını dinledim üstü kapalıda olsa bursa bu kadroyu tutar üstüne 2-3 takviye yaparsak kalırım hesabında josueyi porto bırakmayacak fernandao,şener fenerle anlaştı belluschi şuan boşta avrupaya gidilmiyor şenol hoca kalmayacaktır bursada.Ayrıca tosic transferide şenol hocanın onayıyla yapılmıştır.Kupa finali geçtikten sonra şenol hocayı açıklarız daha fazla üstüne konuşmaya hayal etmeye gerek yok üzülen biz oluyoruz gerek yok artık

Çevrimdışı TØLGA

@anilt  geçenlerde eleştiri işini fazla abartıyosun diyodun yönetime haksızmıymışım kardeşim  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Olayın en basiti gündemde Luce varken ondan sonraki alternatif Şenol Güneş gibi görürnürken gidip Rıza Hocayı getirmek ona da haksızlık bize de. Kaldı ki bu şartlar altında Rıza hocayi getirirsen kredisini düşünürsün. Takım hafif sendeledimi homurdanmalar başlar. Sezon biter bitmez Rıza Hoca gelmeliydi şimdi her iki taraf içinde sıkıntı yaşatır.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca gelecektir arkadaşlar 3. alternatif yok gibi birşey.

Tosic'ten sonra belki diyordum ama Babel'i almayı düşündüğümüze göre artık eminim Şenol Hoca istemiştir bu 2 oyuncuyu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

@anilt  geçenlerde eleştiri işini fazla abartıyosun diyodun yönetime haksızmıymışım kardeşim  :bandit:
Şimdilik evet. Temmuz, Ağustos gibi tekrar değerlendirmek lazım. Şu anda yapılan herhangi olumsuz birşey yok.

Çevrimdışı ahmetx

son 25 yılda şampiyonluk yaşamış td.ler.Beşiktaşımızdan çıkmış sadece bir hocamız var.

1990-91   İngiltere Gordon Milne                    Beşiktaş   
1991-92   İngiltere Gordon Milne                    Beşiktaş   
1992-93   Almanya Karl-Heinz Feldkamp         Galatasaray   
1993-94   Almanya Rainer Hollmann            Galatasaray   
1994-95   Almanya Christoph Daum            Beşiktaş   
1995-96   Brezilya Carlos Alberto Parreira   Fenerbahçe   
1996-97   Türkiye Fatih Terim                   Galatasaray   
1997-98   Türkiye Fatih Terim                   Galatasaray   
1998-99   Türkiye Fatih Terim                   Galatasaray   
1999-00   Türkiye Fatih Terim                   Galatasaray   
2000-01   Türkiye Mustafa Denizli                   Fenerbahçe   
2001-02   Romanya Mircea Lucescu           Galatasaray   
2002-03   Romanya Mircea Lucescu           Beşiktaş   
2003-04   Almanya Christoph Daum           Fenerbahçe   
2004-05   Almanya Christoph Daum           Fenerbahçe   
2005-06   Belçika Eric Gerets                   Galatasaray   
2006-07   Brezilya Arthur Zico                   Fenerbahçe   
2007-08   Türkiye Cevat Güler                   Galatasaray   
2008-09   Türkiye Mustafa Denizli            Beşiktaş   
2009-10   Türkiye Ertuğrul Sağlam           Bursaspor
2010-11   Türkiye Aykut Kocaman                   Fenerbahçe   
2011-12   Türkiye Fatih Terim                   Galatasaray   
2012-13   Türkiye Fatih Terim                   Galatasaray   
2013-14   Türkiye Ersun Yanal                   Fenerbahçe   
2014-15   Türkiye Hamza Hamzaoğlu           Galatasaray   
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 16:20:21 ahmetx ]