2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845700 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
nasıl yani anladığım kadarıyla ?
Kendisine özel mesajdan Şenol Güneşin fotoğraflarını indirirm mi yazdım, indir dedi. Emin misin dedim, yine sen indir dedi.

A Spor'a Şenol Güneş'in konuk olduğunu gördükten sonra mesaj atmıştım, mutlaka görüşmüştür diye.
BEŞİKTAŞ.

Hakan Gündoğar böyle haberlerle içli dışlı değil transferdi hocaydı
Haklısın, bu güne kadar pek transfer söylediğini falan görmedim ama Şenol Hoca A Spor'a konuk olmuştu. O yüzden mesaj attım, görüşmüştür diye.
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı talha

ANÇ ANÇ ANÇ

Adam egoist, inatçı, bağnaz ve futbol bilmez.

Altınsay,Özen harcamalarından daha beter birdurum önümüzde.

Şenol ve onun istekleri.

Çiftbaşlılık budur işte, senin bir yönetimin bir işe ama arkan başka yöneticin başka işin peşine düşer.

Adam yemin etmiş o adamı getirecek buraya.

Ne zamandan beri demiştim, Şenol gelecekse tek isteğim var transfer yaptırılmasın diye.

Aha ortada işte yaptıkları. ANÇ senden nefret ettiğim kadar Y.D.'den etmedim be.

Sen ne kadar egoist , gerici bir adamsın. Şenol,Tosic ve Babel ile şampiyonluğa oynacaksınız yani. Yazık valla.

Kurtulun şu adamdan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Haklısın, bu güne kadar pek transfer söylediğini falan görmedim ama Şenol Hoca A Spor'a konuk olmuştu. O yüzden mesaj attım, görüşmüştür diye.
@SDemirsoy sorsun kankisi olur kendisi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Hakan Gündoğar iyi bir Beşiktaşlı olabilir ama kötü muhabir. Tıpkı tüm diğer Beşiktaşlı muhabirler gibi.

Çevrimdışı TØLGA

ANÇ ANÇ ANÇ

Adam egoist, inatçı, bağnaz ve futbol bilmez.

Altınsay,Özen harcamalarından daha beter birdurum önümüzde.

Şenol ve onun istekleri.

Çiftbaşlılık budur işte, senin bir yönetimin bir işe ama arkan başka yöneticin başka işin peşine düşer.

Adam yemin etmiş o adamı getirecek buraya.

Ne zamandan beri demiştim, Şenol gelecekse tek isteğim var transfer yaptırılmasın diye.

Aha ortada işte yaptıkları. ANÇ senden nefret ettiğim kadar Y.D.'den etmedim be.

Sen ne kadar egoist , gerici bir adamsın. Şenol,Tosic ve Babel ile şampiyonluğa oynacaksınız yani. Yazık valla.

Kurtulun şu adamdan.
Biz direk yönetimden kurtulalım gel anlaşalım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş'ten önce olabilirliği varsa Schaaf veya Bielsa'yı tercih ederim.
Schaaf uzun zamandır Beşiktaş'ta görmek istediğim bir antrenör bence iş yapabilir ama en büyük dezavantajı ligi tanımıyor olması.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Reyes diyorlar!  :s20:

Şimdi 4 Uefa kupası var diyenler çıkar!

Bitmiş; herif bitmiş.

Onu alacağına 33 yaşında ki Joaquín'i al kanada daha verim alırsın.

Çevrimdışı talha

Biz direk yönetimden kurtulalım gel anlaşalım  :biggrinking:

ANÇ ve ekibi konusunda inat edecekse o da gitsin. ANÇ Kavalcı ve Atalay. Gönderilmeli. Bu adamlar kanser gibi.

Çevrimdışı talha

Reyes diyorlar!  :s20:

Şimdi 4 Uefa kupası var diyenler çıkar!

Bitmiş; herif bitmiş.

Onu alacağına 33 yaşında ki Joaquín'i al kanada daha verim alırsın.

Yalan haber o.

Çevrimdışı TØLGA

ANÇ ve ekibi konusunda inat edecekse o da gitsin. ANÇ Kavalcı ve Atalay. Gönderilmeli. Bu adamlar kanser gibi.

+metin albayrak hakan özköse o uzuna takığım ben basketbol yüzünden  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

+metin albayrak hakan özköse o uzuna takığım ben basketbol yüzünden  :biggrinking:

Albayrak konusunda çekimserim bir kırığını göremedim. Özköse konusunda da bence daha büyük suçlu var Yiğiter Uluq ilk onun gidip yabancı bir direktör getirmeli.

Çevrimdışı TØLGA

Albayrak konusunda çekimserim bir kırığını göremedim. Özköse konusunda da bence daha büyük suçlu var Yiğiter Uluq ilk onun gidip yabancı bir direktör getirmeli.
o adam sırf boyu uzun diye bakmıyosa o şubeye bende birşey bilmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Hayır bir çok taraftar Şenol Güneş'in gelmesine fitti zaten. Ne akla hizmet Luce'yi öne atıyorsunuz ki?
ne zaman öne attılar :alala:
ben yönetimden en ufak bir işaret görmedim bu konuda şimdi burda biri çıkıp José Mourinho ile yönetim görüşüyor dese
hemen yönetimimi suçlayacaksınız ne garip insanlarsınız burda bir sürü isimler ortaya atılıyor sonra yönetim ümüt vermiş oluyor
bırakın duyumun doğru olmasını aldıkları oyuncuyu bile kapa bildirmeden kimsenin haberi olmuyor
bırakın resmi açıklamayı gayri resmi bir ima bile olmadı luce ile ilgili neyin kafasını yaşıyorsunuz
maxi miş dany miş bunlarla ilgili bir ima varmı burda insanların istediği oyuncular belkide yönetimin gündeminde bile yoktur.

Çevrimdışı kaanzor

Vay arkadaş tamam Süzen, Sezer yanlış transferdi ama yönetimin ilk seneleriydi onun haricinde Motta, Serdar bence vasat transferler.

Ama bu yönetim Ba, Sosa, Tolgay, Töre, Atiba, Cenk gibi trasferler yaptı. Bakın Oziyi Frei ı saymadım şimdi bazı arkadaşlar onları Altınsay yaptı diye zıplar.

Transfer başarı şansı %50 den düşük olan bir husustur ManU a bak Falcao yu aldı adam tutmadı olmadı yani. Haaa diyosanki ben %50 nin üzerine çıkıcam o zaman olmuş oyuncuyu 20 ila 100m euro civarında bir para basıp alıp geleceksin ki Falcaoda olduğu gibi o bile tutmayabilir.

Renklilere bak senin transfer başarının yarısını yakalayamamış kadleçlere burdissolara pandevlere çamdallara sarılara dökülen paraların yanında Beşiktaştaki transfer başarısızlıklar devede kulak kalır.

Bazısıda çıkmış Ersanla Mustafayla sözleşme neden yapılıyo. Aga adamlar bedava gidecek yerine adam alabilecekmisin yok çünkü yasak var. Mecbursun yenilemeye.

Bir şeyi öğrenelim artık gelen adamı görmeden izlemeden ne yıldız yapalım nede yerlere vuralım. 2 sene önce atibaya söven bir sürü Beşiktaşlı tanıyorum.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

metin albayraklaa ilgili nasıl bir sıkıntı gördün taktın bence çalışan yöneticilerimizden biri
kartal yuvalarıyla ilgili çalışmaları feda kampanyası iletişimin kontrolü bakın haber sızmıyor hiç bir şekilde
adam çalışıyor beğen beğenme en azından yan gelip yatmıyor. zaten aktif bir kaç yönetici var onlarıda küstürmeyelim

Çevrimdışı Deniz

beşiktaş reyesle görüşmelere başladı deniliyor haberde
Her tranafer doneminde istisnasiz bir reyes haberi cikar yoksa ayip olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

ben yönetimden en ufak bir işaret görmedim bu konuda şimdi burda biri çıkıp José Mourinho ile yönetim görüşüyor dese
hemen yönetimimi suçlayacaksınız ne garip insanlarsınız burda bir sürü isimler ortaya atılıyor sonra yönetim ümüt vermiş oluyor
bırakın duyumun doğru olmasını aldıkları oyuncuyu bile kapa bildirmeden kimsenin haberi olmuyor
bırakın resmi açıklamayı gayri resmi bir ima bile olmadı luce ile ilgili neyin kafasını yaşıyorsunuz
maxi miş dany miş bunlarla ilgili bir ima varmı burda insanların istediği oyuncular belkide yönetimin gündeminde bile yoktur.

Abi dediğin gibi haber sızmıyor bu luce konusun da da haklı olabilirsin ama taraftarın nabzını yokluyorlar genelde böyle. Duyucumculara şunlarla ilgileniyoruz gibisinden haber yollayıp taraftarın tepkisine bakılıyor hem de ters köşe yapılıyor. Yönetimin stratejisi bu  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

şenol güneş gelsin avrupada başarılı olamayız belki ama 80 puan veya 1 aşağı 1 yukarı bitirriz ligi bu da bizi şampiyon yapar bu takımı küçümsemeyin deplasman canavarı bir takımız derbi kazandık mı bu iş biter kazanabilirmiyiz şenol hocayla olur hele stadı yetiştirirsek yüzde 80 90 olur
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Haberlerin yonetim kaynakli ciktigini hepimiz biliyoruz abi burda birbirimizi yemeyelim yonetim tarafindan yaptirilan haberler mahkemelere bile dustu her transfer donemimde milletin gazini almak icin haber cikartirlar sonra sacma sapan adam alirlar "biz onu alacaz demedik kiiii " diye ayak yaparlar.milleti salak yerine koymayi biraksinlar da doğru duzgun hoca ile anlasip iyi bir takim kursunlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Vay arkadaş tamam Süzen, Sezer yanlış transferdi ama yönetimin ilk seneleriydi onun haricinde Motta, Serdar bence vasat transferler.

Ama bu yönetim Ba, Sosa, Tolgay, Töre, Atiba, Cenk gibi trasferler yaptı. Bakın Oziyi Frei ı saymadım şimdi bazı arkadaşlar onları Altınsay yaptı diye zıplar.

Transfer başarı şansı %50 den düşük olan bir husustur ManU a bak Falcao yu aldı adam tutmadı olmadı yani. Haaa diyosanki ben %50 nin üzerine çıkıcam o zaman olmuş oyuncuyu 20 ila 100m euro civarında bir para basıp alıp geleceksin ki Falcaoda olduğu gibi o bile tutmayabilir.

Renklilere bak senin transfer başarının yarısını yakalayamamış kadleçlere burdissolara pandevlere çamdallara sarılara dökülen paraların yanında Beşiktaştaki transfer başarısızlıklar devede kulak kalır.

Bazısıda çıkmış Ersanla Mustafayla sözleşme neden yapılıyo. Aga adamlar bedava gidecek yerine adam alabilecekmisin yok çünkü yasak var. Mecbursun yenilemeye.

Bir şeyi öğrenelim artık gelen adamı görmeden izlemeden ne yıldız yapalım nede yerlere vuralım. 2 sene önce atibaya söven bir sürü Beşiktaşlı tanıyorum.
katılıyorum hadi karşılıklı mustafayla sözleşmeyi kaldırdın serbest bıraktın gerçi o zaman renklilerden biri hemen kapar altın olur bu yönetim gidene kadar kafasına kakarlar o ayrı
şu haliyle bile boşalttığı yeri aynı ayarda bir oyuncuyla daha yüksek meblaya doldurursun bu gitsin diyenlerin hiç biri yerini hangi kaliteli yerliyle dolduracağımızı söylemiyor
yabancı serbest ya gerisini gençlerle dolduralım ama bu yabancılar hiç sakatlanmayacak bir bakarsın önemli maçlar sırasında kadro 3-4 tane genç çocuğa kalmış
hem diyorlar tecrübeli oyuncu olsun hemde elindekini alt yapıdan çıkanla değiştiriyorsun bu arada sanki alt yapımızda yıldızlar topluluğu 3 senede bir oyuncu çıkart öpte
başının üstüne koy en son çıkan oyuncu necip onu düşünüpde öyle konuşmak lazım.

katılıyorum hadi karşılıklı mustafayla sözleşmeyi kaldırdın serbest bıraktın gerçi o zaman renklilerden biri hemen kapar altın olur bu yönetim gidene kadar kafasına kakarlar o ayrı
şu haliyle bile boşalttığı yeri aynı ayarda bir oyuncuyla daha yüksek meblaya doldurursun bu gitsin diyenlerin hiç biri yerini hangi kaliteli yerliyle dolduracağımızı söylemiyor
yabancı serbest ya gerisini gençlerle dolduralım ama bu yabancılar hiç sakatlanmayacak bir bakarsın önemli maçlar sırasında kadro 3-4 tane genç çocuğa kalmış
hem diyorlar tecrübeli oyuncu olsun hemde elindekini alt yapıdan çıkanla değiştiriyorsun bu arada sanki alt yapımızda yıldızlar topluluğu 3 senede bir oyuncu çıkart öpte
başının üstüne koy en son çıkan oyuncu necip onu düşünüpde öyle konuşmak lazım.

mustafa pektemeği kimse kapmaz. kapsa da altın olmaz.mustafa pekmtemekten ne köy olur ne kasaba.

Çevrimdışı Tolga

E aç bir tane @Tolga_  official diye. Adamın 2.083.000 takipçisi var ve 1684 kişiyi takip etmiş. Yakında Akhisarı takipten vazgeçer zaten  :D
Yok be abi açacak olsaydım 100 defa açardım zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Transfer yasağı bir daha ki sezon için kalkmışken sözleşme yenilendi Pektemek ile. Yenilemesek hiç zararımız olmuyordu hatta Cenk daha fazla forma şansı bulabilirdi. Şimdi 4 yılda 20 milyon vericez bu adama ve üstelik sınırlama yokken
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu yönetim 3 sezona yakındır bu kulübün başında değil mi? Son seneye mi kaldı sözleşme yenilemek? Son seneye bırakırsan futbolcunun eline koz verirsin. Hadi bunu geçtim bugün bu adamları satmak istesek 2 milyon euro verecek takım bulabilir miyiz? Mecburmuş kısmını filan geçelim. Yönetimin fiyaskosudur bu iki adamla sözleşme yenilemek. Saçma sapan argümanlarla iyi bir şey yapılmış gibi göstermenin lüzumu yok.
Korku akıl katilidir.