2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905260 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ozan062

biraz once murat ozen dugune giderken periscopa dedi,, hoca işleri karısık.....belli değil diyor bir hafta sonrasında hersey ortaya cıkar diyor

:alala: yarına kadarmı

yokbe abi birsonraki ay sonu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

hersey dersen ay sonunu bulur:))
hayır dediğim gibi çarşamba veya perşembe günü td açıklanır luce olmazsa şenolu getirirlerse heyecana da gerek yok

Çevrimdışı Hasan Tahsin

o yüzden ben hakeden insana hakettiğini söylüyorum maçlarda  :biggrinking:
Hangi tribündeysen söyle millet başka tribünden alsın kombineleri  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Hangi tribündeysen söyle millet başka tribünden alsın kombineleri  :evillol:
her maça gelemiyorum ben öyle abi malesef ama istersen kafenin ismini söyleyebilirim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bursa konya maçında kırmızı kart flen çıkmış diyolaaaaaaa şenol hoca sövmüş diyolaaaaaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

her maça gelemiyorum ben öyle abi malesef ama istersen kafenin ismini söyleyebilirim  :biggrinking:
Kafe ye girememe cezası yok sanırım ama bu sene tribüne girememe cezası olacak ya. Sen hak ettiklerini söyleyeceksin ertesi hafta millet TV başına  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kombine kart alacak adam, kafadan 3 maçı gözden çıkartacak.

İslah olmaz adamlar var bizde, o yüzden 3 maç tribün kapanır.

Ama TFF çok zeki ya, neymiş, artık tribün kapatma yokmuş, misal o gün maça girmiş insanlar, gelecek maç giremeyecekmiş ceza alınırsa.

Yani yine, küfür eden, sahaya birşey atanların cezası, atmayana etmeyene kesilmiş olacak.

Bizden adam olmaz. Ülkece olmaz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yahu bu haber1903 ne menem bir sitedir. Hani size maçı kazandıracağım diyerek her iki taraftan da para alan aracılar vardır ya sonuçta biri kazanacak nasılsa.
Bu sitede de büyük haber Lucescu Beşiktaş'ta , küçük haber Şenol Güneş'le anlaşıldı alternatif olarak ta Lucescu ile ilgileniyorlar .  :boxin:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Kafe ye girememe cezası yok sanırım ama bu sene tribüne girememe cezası olacak ya. Sen hak ettiklerini söyleyeceksin ertesi hafta millet TV başına  :)
abi o kural tam olarak öyle değil münferit olarak etmek ile toplu bir şekilde etmek arasında fark var zaten cezada toplu bir şekilde yapılan tezahürata geliyor  mesela en kolay örnek iki gelsin iki diye gidiyor işte :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih Berker

Luce gelmiyor mu ulan  :bawling:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi o kural tam olarak öyle değil münferit olarak etmek ile toplu bir şekilde etmek arasında fark var zaten cezada toplu bir şekilde yapılan tezahürata geliyor  mesela en kolay örnek iki gelsin iki diye gidiyor işte :iblush:
Ben bilmiyorum en son bizim zamanımızda bir baba hindi vardı  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

haber 1903 ün haberine göre ahmedov ikna olmuyor şenol güneşle prensipte anlaşıldı kupa finalinden sonra imzalar atılacak diyor :alala:
Milliyetin haberi o
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Galatasaray Gignac'a yıllık 2.8 milyon euro önerecek!

eyvah eyvah umarım dogru değildir bu haber.... size gore ba nın tek alternatifi bu arkadas

Çevrimdışı ozan062

ve koca sezonda herkesten fazla lider kalan biziz ama sonuc işte bu

Yılın 11'i
Muslera
Cicinho-Epureanu-Hakan Balta-Caner
Volkan Şen-Selçuk Inan-Ekici-Sneijder
Fernandao-Demba Ba
Teknik Direktör:H.Hamzaoğlu

sadece bir kişi var bizden

Çevrimdışı ömer

Yılın 11'i
Muslera
Fernandao-Demba Ba

Hakan balta nedir

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yılın 11'i
Muslera
Fernandao-Demba Ba

Yanlış bu kadro . Doğrusu bu olacak
Yılın onbiri : Mustafa Kamil Abitoğlu - Mete Kalkavan - Hüseyin Göçek - Halis Özkahya - Cüneyt Çakır - Fırat Aydınus - Yusuf Namoğlu - Yıldırım Demirören
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Lucescu olmuyorsa zorlamanın manası yok getirsinler Şenol Hoca'yı önümüze bakalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu olmuyorsa zorlamanın manası yok getirsinler Şenol Hoca'yı önümüze bakalım :)
Sonuna kadar zorlayacaklardır, herkesin sabrı sınırda artık :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray Gignac'a yıllık 2.8 milyon euro önerecek!

eyvah eyvah umarım dogru değildir bu haber.... size gore ba nın tek alternatifi bu arkadas
hayır Luiz Adriano'da var gs podolski veya gignac alacak bekleyip göreceğiz

Çevrimdışı Tolga

Sonuna kadar zorlayacaklardır, herkesin sabrı sınırda artık :)
Lucescu'yu almak için uğraşıp eldeki Şenol Hoca'dan da olmak var.

Açıkçası Lucescu gelmek istiyorsa kendisini naza çekmeyecek veya topu Ahmedov'a atmayacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Haberler tam da tahmin ettigim gibi cikiyor hic yaniltmaz saolsun fikret baskan :)

1.x kisiyle temaslar var

2.o da bizi istiyor ama y kişi sorun cikartiyor.

3.y kisi ikna oldu %95 gelecek(bu haberler 2 gun kalir)

4.y kişisi ikna olmamis ama görüşmeler devam ediyor

5.olacakti her sey tamamdi ama olmadi tüh..

Duyumculara zerre suç bulmuyorum cunku onlar kendilerine soyleneni aktariyorlar,duyumculara ozellikle yalan bilgi veriliyor ki milleti uyutsun ,milletin gazini alsin.son iki senedir yonetimin taktiği bu.
Linnes lanzini lescott ronaldinho transferinde olduğu gibi.

Lucescu da bu tarifeden güzelce servis ediliyor.siz istediginiz kadar oldu deyin ben çigano tesislere gelip imzayi atip ilk antrenmana cikana kadar inanmam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu'yu almak için uğraşıp eldeki Şenol Hoca'dan da olmak var.

Açıkçası Lucescu gelmek istiyorsa kendisini naza çekmeyecek veya topu Ahmedov'a atmayacak.
Valla orası yönetimin işi. Onlar da farkındadır bunların. Planları ya tutacak ya tutacak :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan şu Şener bize gelseydi be :bandit:

Çevrimdışı sosyalkartal

luis adrianonun sözleşmesi bitiyor mu yoksa alamayız bu adamı hoş sözleşmesi bitsede alabilr miyiz bilmiyorum
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..