2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904917 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

13 m euroya pektemeğide verek onu alana 😄 ozi lucenin sistemde iş yapar mı 11 şansı var mı ?
Ozi lucenin sisteminde çok is yapar.luce sever ozi gibi yetenekleri.11 e girer mi ,orasi oziye kalmis ama hak ederse kesin girer.
Tabi lucenin gelecegine inancim olmadigi icin bunlari bosa konusuyoruz diye dusunuyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozi 10+ etmez ama salih eder
salihte etmez abi :) şuan gökhan töre ve caner dışında 10 m euro edecek türkiye ligide türk topcu yok

Çevrimdışı Kadir G.

Ozi 10+ etmez ama salih eder

İkisi de etmez 10 milyon opsiyon var diye 10 milyon mu verecekler?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozi lucenin sisteminde çok is yapar.luce sever ozi gibi yetenekleri.11 e girer mi ,orasi oziye kalmis ama hak ederse kesin girer.
Tabi lucenin gelecegine inancim olmadigi icin bunlari bosa konusuyoruz diye dusunuyorum :)
hayırlısı olsun :) inşallah gelişir ozi ama asıl adamı tolgay ve sosa olur lucenin

Çevrimdışı murat

35 gole doğrudan etki etmiş adama 15 verilirse bilal kısayada 6-7 verirler en azından mantık buysa.oğuzhan orta sıra bir İspanyol takımına gitsin 2 sene sonra 20 de eder.o dediğimiz paralara vereceğine kadronda dursun.5 milyona satışa çıkar fener anında yapışır.tr liginde ozan tufana 10 milyon euro istiyorlar.şuan kkimse 10 vermez ama bu oyuncularda 3 milyonluk oyuncular değiller.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu işinde bence yine en büyük engel Ahmedov gibi duruyor onu ikna edersek olur gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

Şuan etmetmez ama bu adamlar daha 21 yasında.benim Görüşüm oğuzhan daha efektif oynuyor.gökhan yeteneğinin gerisinde katkı veriyor.Olcay ile gökhanı kıyaslarsak olcayda gökhandan iyi .Olcay bu seviyede kalır ama gökhanın geleceği parlak ve bu geleceğe yatırım yapmak isteyen çıkacaktır.ben törenin 15 TEM aşağı satılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı ozan062

ahmedov bırakmıyor diyolar :bandit:

bence duyumcunun kıvırması o:D
yani adam bastan hayır der ve olay cok onceden biter o sebeble ben ahmedov olayına inanmıyorum hersey luceye baglı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Lucescu işinde bence yine en büyük engel Ahmedov gibi duruyor onu ikna edersek olur gibi :)
Ahmed mehmed hikaye lucescu gelmeeeezzzz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş'in yerinde olmak istemezdim. Seneye Bursa'da en ufak başarısızlığında Beşiktaş ile anılması gündeme gelecektir. Bursa taraftarına da bu olanlar kapak olsun. Bizimle aşık atmak istiyorlar ama seviye farkı ortada
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

tmm deniz gelmez 20 kere söyledin tamam anladık tmm  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

ismail kartal ayrıldıgına gore pazartesi günü acıklanacak bi fenerbahce teknik direktoru herseyi ortaya cıkarır bi luce cıkarsa o taraflardan veya daha iyisi baskan ve kurmaylarına baskı cok daha artacaktır
hatta gs podolskiyide getirirse dahada risk altına sokacaktır bizimkini...

Çevrimdışı Tolga

Deniz forumda bir de bana olumsuzsun derlerdi eskiden sen beni de geçtin valla :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya gelirse ? :D totem yapıyon heralde sen :)

Çevrimdışı Türkay

Lucescu ne zaman netleşir sizce?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Lucescu ne zaman netleşir sizce?
İşte o hiç belli olmaz ama gelecek hafta bu işin netleşmesi lazım :)

Çevrimdışı Kadir G.

35 gole doğrudan etki etmiş adama 15 verilirse bilal kısayada 6-7 verirler en azından mantık buysa.oğuzhan orta sıra bir İspanyol takımına gitsin 2 sene sonra 20 de eder.o dediğimiz paralara vereceğine kadronda dursun.5 milyona satışa çıkar fener anında yapışır.tr liginde ozan tufana 10 milyon euro istiyorlar.şuan kkimse 10 vermez ama bu oyuncularda 3 milyonluk oyuncular değiller.

Zaten oyuncuları satalım demiyorum ki ba ya 15 veren varsa satsınlar diğerleri kalsın. (Çöpler dışında)

Çevrimdışı Deniz

tmm deniz gelmez 20 kere söyledin tamam anladık tmm  :bandit:
21.gelmez

Çevrimdışı ozan062

bak sen koca oglana sahayada girermiş

Çevrimdışı Kadir G.

ismail kartal ayrıldıgına gore pazartesi günü acıklanacak bi fenerbahce teknik direktoru herseyi ortaya cıkarır bi luce cıkarsa o taraflardan veya daha iyisi baskan ve kurmaylarına baskı cok daha artacaktır
hatta gs podolskiyide getirirse dahada risk altına sokacaktır bizimkini...

Fenere bence zico ya da bielsa gelecek. Lucescuyla anlaşılmasaydı herkesi göndereceklerini sanmıyorum. Doktora varana kadar gönderdiler kendi ekibiyle gelir belki.

Çevrimdışı Tolga

O değilde geçen sezon ligi 62 puanla bitirdik bu yılda 69 puanla bitirdik.

Şu sezonu en kötü 75-76 puanla bitirmeliydik.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kendi ekibi olan sadece Luce'mi ? Mesela Şenol Güneş'in böyle bir ekibi yok mu ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Kendi ekibi olan sadece Luce'mi ? Mesela Şenol Güneş'in böyle bir ekibi yok mu ?

olsa nolur
hangi ekibinden bahsedilmişki simdiye kadar...on plana cıkan hiçbir ozelliği yok(kaleciler haric) o sebeble o zaten ekip getirmesin cnk en fazla omru bizde 1 senedir..sampiyon yapamayan hoca kapı dısarı edilir bu saatten sonra

Çevrimdışı TØLGA

#AntiDeniz Lucescu gelecek  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

olsa nolur
hangi ekibinden bahsedilmişki simdiye kadar...on plana cıkan hiçbir ozelliği yok(kaleciler haric) o sebeble o zaten ekip getirmesin cnk en fazla omru bizde 1 senedir..sampiyon yapamayan hoca kapı dısarı edilir bu saatten sonra

İpuçlarını takip ediyorum. Tüm ekip gönderilmişse ve Luce de tam donanımlıysa Şenol Güneş'i eledik demektir. Başkan tartışılmayacak bir TD demişti. İstisnalar kaideyi bozmaz dersek Luce tartışılmaz ve Şenol Güneş'i yine eledik  :) Peki sen imzanı ne zaman değiştireceksin @ozan062
Tek Büyük Beşiktaş