2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896994 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

Benim korkum Lucescu'nun gelmeme ihtimali değil.

Luce'nin gelme ihtimalinden ötürü Şenol Güneş'i kaçırmak.

O zaman gerçekten topu atarız abartmıyorum Rıza gelir.

Stad Ocak'ta değil Haziran'da açılır beklenti düşeceği için 2016 seçimlerini de yönetim kaybeder.

Yeni yönetim yapılan işin kaymağını yer.

rıza değil ertuğrul sağlam gelir bence

Akıllı olsunlar 2-3 gün içinde şu işi sonlandırsınlar yoksa 1 sene bile dayanamaz yönetim.
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

lucescu ile ilgilenen adam nasıl getireceğini de düşünmüştür herhalde ucuz et ala ala borç batağına sürüklendik az da kaliteli alsınlar da keyfini sürelim Lucescu gelirse Beşiktaş'ın hedefi 3 senede 2 lig şampiyonluğu yaşamak 3 sene içerisinde cl de 2 çeyrek final görmek uefada en az yarı final oynamak olur Şenol gelirse de ilk üçe oynamak olur hani başkan demişti ya avrupa kupası almak istiyorum görev yaptığım süre içerisinde diye onu Şenol ile alamaz

Çevrimdışı sosyalkartal

bu arada alıntı yapayım derken nası saçmalamışım demin neyse sadede geleyim ertuğrul sağlam gelicek :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

bu arada alıntı yapayım derken nası saçmalamışım demin neyse sadede geleyim ertuğrul sağlam gelicek :D
bak size şu kadar diyorum şampiyonluk gelmez ise seneyede fikret ormanı başarılı bulurlar
ertuğrul sağlamda gelebilir rızada ne diyimki  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 22:11:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim tahminim farklı yönde :D

Bence Luce olmazsa ve Şenol hoca gelmezse seçim kararı alırlar kendilerini kurtarmak için.

Seçilirlerse Rıza'yı getirip zamanımız yoktu muhalefet yüzünden oldu derler :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bence Luce olmazsa ve Şenol hoca gelmezse seçim kararı alırlar kendilerini kurtarmak için.

ihtimal dahilinde  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

valla kendisini sevsemde fikret ormanda luceskuyu getirecek kabiliyet yok sabah bir ara umutlanır gibi oldum şimdi içimde bir ümitsizlik var luceskuyu getirebilecek tek adam serdal adalı gibi geliyor

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Öyle olursa bu yaşıma kadar sigaraya başlamayan ben paket paket içerim akşam akşam efkar bastı be nolacak bu Beşiktaşımızın hali. :duman: :duman: :duman: :duman:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kadir G.

Valla öyle bşr durum olursa takip etmem maç izlemem heralde. Ömrümden gittiğini hissediyorum tüm sezon.

Çevrimdışı TØLGA

Mircea Lucescu birazdan Trt Spor Stadyum programinda!
diyolaaaaaaaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Mircea Lucescu birazdan Trt Spor Stadyum programinda!
diyolaaaaaaaaa
açtım gelirse haber ederim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

röportaj vermiş daha yayınlanmadı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 22:31:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerin seneye başkanı Ali Koç olacak büyük ihtimalle eğer ki böyle zayıf kadrolarla girerse yönetime esamemiz okunmaz.

Fenerin çok büyük potansiyeli var. Son 10 yıldır başarısı yoksa sorun Aziz.

Eğer Ali Koç gelir de kurumsallaşırlarsa işimiz çok çok zor olacak önümüzdeki yıllarda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

röportaj vermiş daha yayınlanmadı  :bandit:
1 sene daha buradayım diyecek
See you in another life,brother.

Çevrimdışı sosyalkartal

luceskunun sert bir dili vardır nerden çıkarıyorlar bunu shaktarda mutluyum felan diyecek

Çevrimdışı Türkay

Luce röportajı Trt spor da.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Fenerin seneye başkanı Ali Koç olacak büyük ihtimalle eğer ki böyle zayıf kadrolarla girerse yönetime esamemiz okunmaz.

Fenerin çok büyük potansiyeli var. Son 10 yıldır başarısı yoksa sorun Aziz.

Eğer Ali Koç gelir de kurumsallaşırlarsa işimiz çok çok zor olacak önümüzdeki yıllarda.
yaa öyle deme bizim yönetim çok başarılı :D
şeffafız biz 400 milyon euro harcandı flen 1 tane kupamız yok
son 5 aydır klüp persosneli maaş alamıyo flen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu Tuğrul Yenidoğan denilen şahıs Beşiktaş ı mahkemeye veren biridir. Aziz Yıldırım hayranı olup fenerbahçe ak merkez ise Beşiktaş mahmutpaşadır diyecek kadar da karakter eksiği bir insandır. Fikret Orman bu zatın YD dönemindeki yüksek maaşını düşürünce sanırım oradan bir düşmanlık başlamıştır. Haydi Başkan sustur artık şunları.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Luce olmayacak gibi bi his var içimde
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Bu Tuğrul Yenidoğan denilen şahıs Beşiktaş ı mahkemeye veren biridir. Aziz Yıldırım hayranı olup fenerbahçe ak merkez ise Beşiktaş mahmutpaşadır diyecek kadar da karakter eksiği bir insandır. Fikret Orman bu zatın YD dönemindeki yüksek maaşını düşürünce sanırım oradan bir düşmanlık başlamıştır. Haydi Başkan sustur artık şunları.
abi öncelikle yaşça büyüksün yol göstermek gibi algılama bildiklerimi söylüyorum Fikret ormanın bir numaralı adamıydı bu abiiii :D yanlışın var senin bjk tvnin başındaydı bu abidik gubidik videoları çıkınca o görevden altın danışmanı yaptı
çokda iyi bir maaşla atın şu at gözlüklerinizi artık gözünüzü seviyim yaaa  sonra davalık oldular bunu klüpte tutanda ta kendisidir başkanın ama :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 22:42:43 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 22:43:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi kim olduğunu artık herkes biliyordur bence de asıl done maaşını indirdiği için düşman olmasından önce, maaş verip orada iş verecek ne günah işledi Fikret Orman da bu adam biliyor o olmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı ozan062

luce dedik sonunda güldük fakat elde patlıyoree:D

ben cok once demiştim sanırım sifo mehmet gelecek bize:)) hazırlanın değil bildiğin o gelecek :D

cnk rızalar onlar bunlar hepsinin planı projesi var bırakıp gelemez ama sifo bosta:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi öncelikle yaşça büyüksün yol göstermek gibi algılama bildiklerimi söylüyorum Fikret ormanın bir numaralı adamıydı bu abiiii :D yanlışın var senin bjk tvnin başındaydı bu abidik gubidik videoları çıkınca o görevden altın danışmanı yaptı
çokda iyi bir maaşla atın şu at gözlüklerinizi artık gözünüzü seviyim yaaa  sonra davalık oldular bunu klüpte tutanda ta kendisidir başkanın ama :bandit:
Benimkiler google bilgisi  :iblush: Demek google a tam güvenmemek lazım. O zaman siz daha önceden yazın yorumlarınızı  :akuma:  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu listeden alabileceğimiz tek adamı almışız biraz kıymetini bileyim bari. Ba'ya çok salladım bu aralar içim pek rahat değildi :s20: