2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897003 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Benimkiler google bilgisi  :iblush: Demek google a tam güvenmemek lazım. O zaman siz daha önceden yazın yorumlarınızı  :akuma:  :D
konusu açıldımı yazıyoruz abi transfer başlığı olduğuna fazla konu dışı yapmamaya çalışıyoruz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 22:55:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bu listedeki bidon Harry Kane'dir.

Biraz futbolcudan anlıyorsam 2 sene içinde Andy Carroll'dan beter bir düşüş yaşayıp kaybolacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Biraz futbolcudan anlıyorsam 2 sene içinde Andy Carroll'dan beter bir düşüş yaşayıp kaybolacak.
adam tolga zengine gol attı kral oldu çıktı valla  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

Şenol Güneş de finali yapamadı Konya'ya puan bırakarak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 23:01:55
  • Beşiktaş / Bodrum
adam tolga zengine gol attı kral oldu çıktı valla  :biggrinking:

Ya bildiğin kalas :D

Sırf motivasyonla yürüdü bu sene seneye ilk 4-5 maç gol atamasın itin şeyine sokacak onu İngiliz  medyası :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 23:02:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş de finali yapamadı Konya'ya puan bırakarak.

Şenol Güneş'in finali kupada  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Ya bildiğin kalas :D

Sırf motivasyonla yürüdü bu sene seneye ilk 4-5 maç gol atamasın itin şeyine sokacak onu İngiliz  medyası :D

Onu geçtim de ali koç falan doğruysa lucede gelmiyorsa 15 seneye doğru gidecek gibi duruyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 23:05:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Onu geçtim de ali koç falan doğruysa lucede gelmiyorsa 15 seneye doğru gidecek gibi duruyoruz.

Beşiktaş'ın tarih boyunca tek bir şansı oldu bu para ve lobi karşısında.

Futbolu bilen yönetimler ve yöneticiler.

O yüzden olduğu zaman 2 kez 3 kez arka arkaya oldu hep şampiyon.

Son 20 yıldır bu ortam yokolunca düşüş başladı.

Yalnız şimdi durum daha farklı. Beşiktaş'ın maddi gelirleri 2016 itibariyle 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak rakipleriyle.

Yani birazcık çok değil birazcık kalbur üstü iyi bir yönetim Beşiktaş'a altın yıllarını yaşatır ama toplanamıyorlar bir türlü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

onda'da stoper yok takımda serdar aziz kırmızı yedi :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

O iş yalan oldu serdar azizde yok stoper kalmadı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan önceden Stadyum'u ne izlerdim. Deli gibi maç özetini beklerdik ekranda.
O zamanlar Erdoğan Arıkan vardı çok keyifliydi. Şuan doldurmuşlar çöpleri, dönüyolar öyle :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eski inönü

bu da final maçıydı Avrupa Ligi için. İlk finali kaybetti ikincisini gorecegiz bakalım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız şimdi durum daha farklı. Beşiktaş'ın maddi gelirleri 2016 itibariyle 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak rakipleriyle.

Yani birazcık çok değil birazcık kalbur üstü iyi bir yönetim Beşiktaş'a altın yıllarını yaşatır ama toplanamıyorlar bir türlü.

Ne olursa olsun, stat iyi gelecek abi inşallah :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ulan önceden Stadyum'u ne izlerdim. Deli gibi maç özetini beklerdik ekranda.
O zamanlar Erdoğan Arıkan vardı çok keyifliydi. Şuan doldurmuşlar çöpleri, dönüyolar öyle :D

Ersin Düzen'in galatasarayın şampiyon olduğu gece masanın üstüne çıkıp striptiz yapmadığı kaldı  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Ne olursa olsun, stat iyi gelecek abi inşallah :ok:
  sen özele gelsene bii yaaaa   :evillol: :evillol:
hayattan soğutayım seni biraz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

Harry keane nasıl balondur ya her hafta müthiş top oynuyor ayakları müthiş vurduğu şut tehlikeli andy caroll kalastı ona kabul
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mert_

bu da final maçıydı Avrupa Ligi için. İlk finali kaybetti ikincisini gorecegiz bakalım
bursa 1 sene cezalı değil mi uefa'dan?

Çevrimdışı TØLGA

cezaları var gidemiyolar zaten avrupaya ama hak kazanmları lazım o cezayı çekmek için
yoksa seneyede uefa hakkı elde etseler ceza çekecekler  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

hep dedim bizim bilicle olan bagımız aslında taraftardan ibaretti yani karsı tarafta bi sevgi pırıltısı dahi yoktu
o sebeble iyiki ayrıldık bakınız yukarıdaki resme....ayrılıs işte budur benim gozumde
ha keza stadımız olsaydı o zaman işler farklı olabilirdi ama yok adam fazla mesafeliydi hep o sebeble iyi oldu iyi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 23:10:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Harry keane nasıl balondur ya her hafta müthiş top oynuyor ayakları müthiş vurduğu şut tehlikeli andy caroll kalastı ona kabul

Göreceksiniz bir dahaki sene Crouch'tan hallice bu adam çıkacak ortaya  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sen özele gelsene bii yaaaa   :evillol: :evillol:
hayattan soğutayım seni biraz
Yok valla sinirlerim bozuluyo artık bi Umut Süpüren görünce :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 23:12:24
  • Beşiktaş / Bodrum

hep dedim bizim bilicle olan bagımız aslında taraftardan ibaretti yani karsı tarafta bi sevgi pırıltısı dahi yoktu
o sebeble iyiki ayrıldık bakınız yukarıdaki resme....ayrılıs işte budur benim gozumde
ha keza stadımız olsaydı o zaman işler farklı olabilirdi ama yok adam fazla mesafeliydi hep o sebeble iyi oldu iyi

Bu durum çok farklı ama.

Klopp Dortmundû batıkken aldı tırnaklarıyla yaptı her şeyi bağ olması normal.

Bilic de sende 6-7 yıl kalıp bir Uefa finali filan görse aynı şey oluşabilirdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 23:12:45
  • Beşiktaş / Bodrum
bursa 1 sene cezalı değil mi uefa'dan?

Cezalı abi gidemeyecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

bu adam gibi başarılar elde etseydi sırtımda taşırdım havaalanına kadar :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Stad sayesinde orman 4 yıl daha burada kalacak gibi. Bu yönetim kadrosuyla bu transfer döneminde saha içini güçlendirmezse saha dışında sıfır olduğumuz için başarı çok zor gelir.

Fener 3 yılda bir şampiyon olduğuna üzülüyor diğer yılların çoğunda da 2. oldular. Para basıyorlar her anlamda gs keza öyle sayemizde.

Bizim gelirler çok güzel arttı yönetime teşekkür ederim o konuda ama sadece o konuda. Keşke stadı aynı yerinde cebimizden para çıkmadan yapabilseydik de borcumuz iyice artmasaydı.

Bu son şansları lucescu bu kadar dillendirilmişken şenol hoca bile hayal kırıklığı olur rızalara şifolara gelene kadar. Kendi kuyularını kazmış gibi olacaklar böyle giderse.

Son olarak ne çilemiz varmış arkadaş ya. Kimin ahını aldık diye düşünmeden edemiyorum. Belimiz bir doğrulmadı gitti.