Beşiktaş'ın tarih boyunca tek bir şansı oldu bu para ve lobi karşısında.
Futbolu bilen yönetimler ve yöneticiler.
O yüzden olduğu zaman 2 kez 3 kez arka arkaya oldu hep şampiyon.
Son 20 yıldır bu ortam yokolunca düşüş başladı.
Yalnız şimdi durum daha farklı. Beşiktaş'ın maddi gelirleri 2016 itibariyle 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak rakipleriyle.
Yani birazcık çok değil birazcık kalbur üstü iyi bir yönetim Beşiktaş'a altın yıllarını yaşatır ama toplanamıyorlar bir türlü.
Stad sayesinde orman 4 yıl daha burada kalacak gibi. Bu yönetim kadrosuyla bu transfer döneminde saha içini güçlendirmezse saha dışında sıfır olduğumuz için başarı çok zor gelir.
Fener 3 yılda bir şampiyon olduğuna üzülüyor diğer yılların çoğunda da 2. oldular. Para basıyorlar her anlamda gs keza öyle sayemizde.
Bizim gelirler çok güzel arttı yönetime teşekkür ederim o konuda ama sadece o konuda. Keşke stadı aynı yerinde cebimizden para çıkmadan yapabilseydik de borcumuz iyice artmasaydı.
Bu son şansları lucescu bu kadar dillendirilmişken şenol hoca bile hayal kırıklığı olur rızalara şifolara gelene kadar. Kendi kuyularını kazmış gibi olacaklar böyle giderse.
Son olarak ne çilemiz varmış arkadaş ya. Kimin ahını aldık diye düşünmeden edemiyorum. Belimiz bir doğrulmadı gitti.