2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885116 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

7 ye alıp 30 a satmayı biliyorlar , 10 m euro dan teklife başlasinlar  12  13 e el sikisalim

Ne kadar kolay satiyorsunuz adami sonra niye kupa alamiyoruz diye aglar taraftar...Kalite eksikliginden dert yanar..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

5 yıl çok ya 74 yaşına gelecek hoca Allah korusun Romanya insanının yaş ortalaması kaç adam stresten gitmesin ?

Zago geliyorsa yaninda zaten 5 yila Zago onun yerine gecmeye baslar..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaslar bana gelen icerden bilgileri sizinle paylasiyorum sadece bilgidir kesinligi icinde %90 diyebilirim
Luce ile anlasilmis luce den sonrada transferler tek tek aciklanacakmis, free olackamis transferler

Fenerin bielsa icin saldirdigi o olmazsa zico ile cok yakin olduklari soyleniyor.
abi fenere gitme ihtimali varmı luce'nin ben baya işkillendim bugün  :bandit:
luce ile anlaşılmış ama shaktar başkanıyla konuşulacak flen deniyor o konu hakkında bir bilgin varmı?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Zago geliyorsa yaninda zaten 5 yila Zago onun yerine gecmeye baslar..
İşte ben de bunu söylüyorum en kötü Zago geçer Lucescu'nun yerine 5 yıl sonra.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Arkadaslar bana gelen icerden bilgileri sizinle paylasiyorum sadece bilgidir kesinligi icinde %90 diyebilirim
Luce ile anlasilmis luce den sonrada transferler tek tek aciklanacakmis, free olackamis transferler

Fenerin bielsa icin saldirdigi o olmazsa zico ile cok yakin olduklari soyleniyor.
bielsa tehlikeli olur hiç istemem gelsin sağol abi bilgiler için  :ok: :ok:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ZEKI

abi fenere gitme ihtimali varmı luce'nin ben baya işkillendim bugün  :bandit:
luce ile anlaşılmış ama shaktar başkanıyla konuşulacak flen deniyor o konu hakkında bir bilgin varmı?
Valla bizimle anlastigi yolunda ama bilemiyorum

Çevrimdışı TØLGA

Valla bizimle anlastigi yolunda ama bilemiyorum
hayırlısı diyelim gelirken srnayıda getirsin yeter  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

hocam attır şu imzayı da etrafa korku salalım :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

hocam attır şu imzayı da etrafa korku salalım :D
Lucemi bielsa mi korku salacak @ahmetx hocam

Çevrimdışı Attila

Umarim bu sekilde olur. Bielsa FB'ye gelirse, FB yaristan kesin kopar, gerci son yillarda yaristan pek kopmuyorlar ama sampiyon olamaz o kesin. Sonucta Bielsa sistem oturtmakla ugrasacak, radikal kararlar alacak, futbolcularla (Emre, Volkan...vs) ve yonetimle arasi bozulacak, puan kayiplari olacak, 2. yilda oturttugu sistemin meyve verme zamani gelene kadar da kovulacak.  :D

Benim korkum Azize'nin Lucescu'ya musallat olmasi. Millet birlikte calisamaz diyor ama bence calisir. Zaten Lucescu sistem oturtmakla falan ugrasan bir adam degil, bir seyi deneyip, olmadigi takdirde 1-2 macta vaz gecip en iyi sistemi ve formasyonu (dizilisi) buluyor ve inat etmiyor yani gayet realist bir adam. Futbolcularla da arasi cok iyi, tipki Mourinho gibi. Kimse kolay kolay kazan kaldirmaz, eger tepesine panda gibi bir mahlugu dikmezlerse tabi.
Senol Gunes

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Skywalker

Bizim kulübümüzü diğerlerinden ayıran belli dinamikler ve kriterler var bariz bir şekilde. Bu dinamikleri her ne kadar üzeriden zaman geçmiş olsa da en iyi bilen insanlardan biri de lucescu ve Zago'dur. Özetle o LUCE buraya gelecek arkadaş başka yolu yok bu işin :) Sponsorluk anlaşması da bana nedense bu yönde bir intiba bıraktı. Acaba diyorum bu BEKO ile sponsorluk sözleşmesi bu sebeple mi uzatıldı.  :money:
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Attila

bielsa tehlikeli olur hiç istemem gelsin sağol abi bilgiler için  :ok: :ok:
Yok be guzel kardesim, zaten adamin kariyerinde tehlikeli oldugu bir donem falan yok. Adam iyi bir hoca ve sistem kurucusu. Bu adama sabretmek ve kendisinden yakin zamanda sampiyonluk falan beklememek lazim. Zaten yapabilitesi yok ama zaman verilirse iyi bir takim yaratir belki 1-2 yila kadar da meyvesini alir ama o kadar tutunamaz FB'de, cunku sistem inadi yuzunden once oyuncular kazan kaldirir, her zaman oldugu gibi. Zaten sonra da Aziz olaya mudahil olur, puan kayiplari geldikce de sene sonu gormeden gonderebilirler. Ya da sene sonunu bekleyip, tazminat konusunda anlasirlar. :biggrinking:
Senol Gunes

Çevrimdışı Renton

Yok be guzel kardesim, zaten adamin kariyerinde tehlikeli oldugu bir donem falan yok. Adam iyi bir hoca ve sistem kurucusu. Bu adama sabretmek ve kendisinden yakin zamanda sampiyonluk falan beklememek lazim. Zaten yapabilitesi yok ama zaman verilirse iyi bir takim yaratir belki 1-2 yila kadar da meyvesini alir ama o kadar tutunamaz FB'de, cunku sistem inadi yuzunden once oyuncular kazan kaldirir, her zaman oldugu gibi. Zaten sonra da Aziz olaya mudahil olur, puan kayiplari geldikce de sene sonu gormeden gonderebilirler. Ya da sene sonunu bekleyip, tazminat konusunda anlasirlar. :biggrinking:
Türkiyede sabretmeye dayalı bir sistem yok ama adam gittiği takımlara sağlam başlangıçlar yapabiliyor devamını getiremiyor.Umarım burda da devamını getiremez ama takım o gazı alırsa türkiyede işler başlar gidiyor gelmez inşallah zico tercihimdir

Çevrimdışı Tolga

Yalnız dikkat ettim de kaç gündür Beşiktaş Lucescu ile anlaştı haberleri sürekli medyada dolaşırken yönetim tarafından bununla ilgili yalanlayıcı hiçbir açıklama gelmedi :)

Şenol Güneş ile ilgili benzer haberler çıktıktan birkaç gün sonra yalanlamışlardı halbuki :icool:
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 17:15:28 Tolga_ ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Aziz de Beşiktaş Lucescu'yla anlaştı demiş.Yalnız senelik 4 falan vermezler çok büyük para

Çevrimdışı halvetifarazi

luce işi nene, martin linnes ve lanzini transferlerine dönecek. hep söylentisi olacak ama gelmeyecek.

Çevrimdışı Renton

Aziz de Beşiktaş Lucescu'yla anlaştı demiş.Yalnız senelik 4 falan vermezler çok büyük para
2.5-3 garanti diğer bölümü prim olarak anlaşılmış

Çevrimdışı Tolga

luce işi nene, martin linnes ve lanzini transferlerine dönecek. hep söylentisi olacak ama gelmeyecek.
Gelmezse de yapacak birşey yok :icool:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

2.5-3 garanti diğer bölümü prim olarak anlaşılmış

Bilic kac alıyordu?

Çevrimdışı halvetifarazi

Gelmezse de yapacak birşey yok :icool:
elbette yapacak birşey yok da millet boşa umutlanıyor ona üzülüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bilic kac alıyordu?
İlk yıl 1.5 m euro bu sezonda 1.6 m euro vermişiz eğer devam etseydi 1.7 m euro verecekmişiz :ok:

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı Tolga

elbette yapacak birşey yok da millet boşa umutlanıyor ona üzülüyorum.
Belli de olmaz bu işler açıkçası Demba Ba'nın geleceğini duyduğum zaman zerre inanmamıştım ama geldi beklemek lazım :)

Çevrimdışı halvetifarazi

Belli de olmaz bu işler açıkçası Demba Ba'nın geleceğini duyduğum zaman zerre inanmamıştım ama geldi beklemek lazım :)

3 ay sürecek haftaya netleşir sezonu hayırlı olsun o zaman. :D

şaka bir tarafa dembaba yı satarım ondan gelen para ve kurtulduğumuz maaşı  ile gider 3-4 yıllığına luceyi getirirm.