2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876581 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Ergin Aslan ‏@erginaslan  18 sn.18 saniye önce
transfer dönemine girilirken, Beşiktaş'ın ilk transferi Çek futbolcu
Hafty Netlesechek -- @aliececom
 :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Enteresan şeyler görüyorum valla bugün Lucescu Fb'nin başına geçmiş olsa burada herkes karaları bağlamıştı şimdi Lucescu'nun az da olsa gelme ihtimali varken alacağı para ve yaşı tartışılıyor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

2019 Başkan adayıymış kendisi.

Sezgin Gülnar
@sezgingulnar
2019 Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan Adayı instagram sezgingulnar

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Alper1903

Enteresan şeyler görüyorum valla bugün Lucescu Fb'nin başına geçmiş olsa burada herkes karaları bağlamıştı şimdi Lucescu'nun az da olsa gelme ihtimali varken alacağı para ve yaşı tartışılıyor. :)

Tr'de calismis en iyi hocayi tartismak sacmaligin daniskasi. Denizli de Gunes'te genc degiller nihayetinde.

Çevrimdışı Renton

Kimler geldi kimler geçti hepsini gördük 4m hoca için büyük para
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Demba Ba'da 2.5 görünümlü 3.5 alıyor. Luce için de aynı şey olabilir. Kupa primi şampiyonluk primiyle 4 5 olmuştur.

Çevrimdışı kaanzor

Vallahi ben korkuyorum kardeşim adam ilk geldiğinde açtı doymamıştı ama şimdi 20 kupalı ve 80 m euro para kazanmış biri olarak gelicek. Eğer eski istek ve arzusu yerindeyse elbetteki gelsin herşeyde helal olsun. Ama biz doymuş adamlardan hiç verim alamadık bu güne kadar.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

Kimler geldi kimler geçti hepsini gördük 4m hoca için büyük para
Şampiyonluğu yakalayabilecek bir hocadır Lucescu ve ben size söyleyeyim bize 3. yıldızı en yakın zamanda takabilecek tek isim de Lucescu'dur.

Şenol Güneş de gelirse ben gayet memnun olurum fakat onla 2 senede en kötü 1 yıl şampiyon oluruz diyemem ama Lucescu için diyebilirim :)

Çevrimdışı FARUK

klüpler birliğinde oylamaya sunulacaktı o konç için sponsor alınsın mı diye ne oldu bilmiyorum :biggrinking:
Onaylandı sanırım ama yeni sezon kullanilabilecek  denmişti

Çevrimdışı Türkay

Vallahi ben korkuyorum kardeşim adam ilk geldiğinde açtı doymamıştı ama şimdi 20 kupalı ve 80 m euro para kazanmış biri olarak gelicek. Eğer eski istek ve arzusu yerindeyse elbetteki gelsin herşeyde helal olsun. Ama biz doymuş adamlardan hiç verim alamadık bu güne kadar.

Başarıya aç Bilic'den de verim alamadık.  :D

Çevrimdışı Burak Akay

zaten 4 milyon direk verilmicekmiş 2.5 net rakam diğerleri başarı bonusları denmişti
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TØLGA

Sezgin Gülnar
@sezgingulnar

bende 2040 başkan adayıyım anca sıra gelir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

zaten 4 milyon direk verilmicekmiş 2.5 net rakam diğerleri başarı bonusları denmişti
Evet @Çağrı söylemişti :)

Çevrimdışı Türkay

Doğrusu da bu zaten  :icool:

Çevrimdışı kaanzor

Olay buysa buyursun o zaman lafımız yok
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

Ya arkadaslar uefadan transfer kisitlamasi gelmis yasak kapida,borc olmus 1 milyar,kulup personelinin maaslari odenemiyor,oyuncularınki gecikiyor siz teknik direktore 5 milyon€ senelik ucretten bahsediyorsunuz.daha bunun yardimcilari,istedigi oyuncular vs var bunu karsilayabilecek durumumuz olsa zaten uefa bize o kisitlamayi getirmezdi.

Lucescuya bizim verebilecegimiz maksimum para 3 milyon .belki ligde sampiyin olursa +1 milyon € gibi bir sey sozlesmesine yazilir ama kemiksiz 5 milyon vermeyi hayal bile etmeyin.

Ek olarak tekrar belirteyim,lucescu gelmez :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

4 verdiğin hoca en kötü 2. sezonda ŞL de yarı final görmeli.

Ayrıca Luce gelirse yanında 3 adet bonservissiz topcuda getircekmiş bunlar hep beni işkillendiren konular.

Yarı final mi çeyrek bile değil yani. Luceye 15 milyonluk transferler yapın yarı final isteyen takımın sol beki olarak tosic gelirken aam seni en fazla şampiyon yapıp clde 3. olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Luce'ye bu para az mı çok mu bilmiyorum ama gelirse bu paranın daha fazlasını çıkartır  :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Sezgin Gülnar
@sezgingulnar

Var mı böyle birşey ? 2019 da ben de adayım o zaman. Yönetim kurulu da forumdan. Hodri meydan :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaslar uefadan transfer kisitlamasi gelmis yasak kapida,borc olmus 1 milyar,kulup personelinin maaslari odenemiyor,oyuncularınki gecikiyor siz teknik direktore 5 milyon€ senelik ucretten bahsediyorsunuz.daha bunun yardimcilari,istedigi oyuncular vs var bunu karsilayabilecek durumumuz olsa zaten uefa bize o kisitlamayi getirmezdi.

Lucescuya bizim verebilecegimiz maksimum para 3 milyon .belki ligde sampiyin olursa +1 milyon € gibi bir sey sozlesmesine yazilir ama kemiksiz 5 milyon vermeyi hayal bile etmeyin.

Ek olarak tekrar belirteyim,lucescu gelmez :)
Yav @Deniz ciğim abiciğim sen yapma sana negatiflik yakışmıyor :D

Pek sanmıyorum de bari, gelmez deme  :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı como07

bekoyla sözleşme imzalanıyo ardından luce gelio bide i. mansız yardımcı olursa efsane kadro  tamamlanmış olur  :super: :super:

Çevrimdışı Deniz

Yav @Deniz ciğim abiciğim sen yapma sana negatiflik yakışmıyor :D

Pek sanmıyorum de bari, gelmez deme 
Pek degil hic sanmiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

biri denizi alsın burdan armağan abi bile bu kadar negatif değil  :evillol: :evillol:
bu arada fener açıklamış italyan sportif direktörü  tanıyan var mı?? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

bu yaz sözleşmesi bitecek olan oyuncuların listesi:

dani alves,
ron vlaar,
james milner,
danny ings,
cambiasso,
khedira,
de jong,
konoplyanka,
andre ayew,
gignac,
drogba,
arteta,
joey barton

yönetim biliyordur bu isimleri ama yine de tekrarlayalım biz.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....