2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876608 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı como07

luce dentinho yu getirmesin  :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

Lucescu'yla anlaşıldığı yönünde haberler var yıllık bonuslar dahil 4 m.euro alıcakmış adam yönetimdeki birinden aldım haberi dedi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Şu saatten sonra Lucescu gelirse de gelmezse de sürpriz olmaz benim için :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Belluschi 1  sene uzatmış

Çevrimdışı rawen54

Lucescu kendisi gelmeyecek ama 1-2 oyuncu gonderebilir

Dentinho gibi kazmaları gönderir diyorsun yani  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Burak Akay

Atakan Kurt ‏@atakankurt2  6 dk.6 dakika önce Pursaklar, Ankara
Haftaya başkan Fikret Orman Dnipro'ya gidip Lucescu ile 5 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Budamı tesadüf  :evillol: :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı rawen54

Hayret bu sene Ronaldinho haberleri çıkmadı. Futbolu mu bıraktı acaba  :biggrinking:

Çevrimdışı Renton

Haftaya başkan Fikret Orman Dnipro'ya gidip Lucescu ile 5 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Atakan kurtun hiç bir dediğine inanmayın ayrıca 5 yıl imzalarsak iflas ederiz  o topa girilmez 2+1 ideal

Çevrimdışı rawen54

Fikret Orman çıkar 'Haftaya Netleşir' der  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

5 yillik mi yok artik o kadar sene strese dayanamaz kalpten gider adam

Çevrimdışı Burak Akay

Atakan kurtun hiç bir dediğine inanmayın ayrıca 5 yıl imzalarsak iflas ederiz  o topa girilmez 2+1 ideal
Bilmiyorum inanılırmı inanılmazmı ama sonuçta kulübe yakın bir isim ayrıca şöyle bir sohbet daha dönüyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ünlü teknik direktör Mircea Lucescu’nun Beşiktaş’a geleceğini söyledi. Yıldırım, bu açıklamayı gazeteci Candaş Tolga Işık’a yaptı.
Lig Radyo’da programa katılan Candaş Tolga Işık, “Dün gece (28 Mayıs’ı 29 Mayıs’a bağlayan gece) bir mekanda Aziz başkan ile karşılaştık. Bana ‘hadi hayırlı olsun, Lucescu’ya anlaşmışınız; yılda da 4 milyon Euro verecekmişiniz’ dedi. Son derece ciddiydi. Benim de Beşiktaş’lı olduğumu bildiğinden bana bunu bir müjde gibi anlattı ve samimi bir açıklamaydı” dedi.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Tolga

Atakan'a ben de pek inanmam da Lucescu gelirse 5 yıl olsun 3 yıl olsun hiç önemli değil onlar sonra da konuşulur :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Fikret Orman çıkar 'Haftaya Netleşir' der  :evillol: :evillol:
Trajikomik ama durum o şuan haftaya netleşir  :lol: :lol:

Çevrimdışı muhalefet

Bir sorsunlar adama hocam 5 yıl ömrün var mı diye bence.

Çevrimdışı kaanzor

Erdem ulus Şenol hoca ilgili çok güzel bir açıklama yapmış

@Kartal_Bakisi

Twitter adersinde yazıyor merak edenler için
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Renton

Bilmiyorum inanılırmı inanılmazmı ama sonuçta kulübe yakın bir isim ayrıca şöyle bir sohbet daha dönüyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ünlü teknik direktör Mircea Lucescu’nun Beşiktaş’a geleceğini söyledi. Yıldırım, bu açıklamayı gazeteci Candaş Tolga Işık’a yaptı.
Lig Radyo’da programa katılan Candaş Tolga Işık, “Dün gece (28 Mayıs’ı 29 Mayıs’a bağlayan gece) bir mekanda Aziz başkan ile karşılaştık. Bana ‘hadi hayırlı olsun, Lucescu’ya anlaşmışınız; yılda da 4 milyon Euro verecekmişiniz’ dedi. Son derece ciddiydi. Benim de Beşiktaş’lı olduğumu bildiğinden bana bunu bir müjde gibi anlattı ve samimi bir açıklamaydı” dedi.
:claps: :claps: :claps: hadi inşallah kedi olalı bir fare tutacağız galiba

Çevrimdışı TØLGA

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62776/
ne iş rahmi baba paramı veriyoo daha fazla  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62776/
ne iş rahmi baba paramı veriyoo daha fazla  :biggrinking:
Konç içinde sponsor alacaktık noldu o iş acaba

Çevrimdışı Türkay

Çıldırt bizi Rahmi Koç  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Atakan Kurt ‏@atakankurt2  13 dk.13 dakika önce Pursaklar, Ankara
Yabancı bir sportif direktör ile anlaşıldı. Ancak karar Fikret Orman'a bırakıldı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Lucescu senelik 10 milyondan 10 yillik sozlesme imzalayacak diyen cikmadi mi daha :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Lucescu senelik 10 milyondan 10 yillik sozlesme imzalayacak diyen cikmadi mi daha :)
Kulüp böbreği bırakıyor şampiyon olamazsak patates

Çevrimdışı TØLGA

Konç içinde sponsor alacaktık noldu o iş acaba
klüpler birliğinde oylamaya sunulacaktı o konç için sponsor alınsın mı diye ne oldu bilmiyorum :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK