Arkadaslar bana gelen icerden bilgileri sizinle paylasiyorum sadece bilgidir kesinligi icinde %90 diyebilirim
Luce ile anlasilmis luce den sonrada transferler tek tek aciklanacakmis, free olackamis transferler
Fenerin bielsa icin saldirdigi o olmazsa zico ile cok yakin olduklari soyleniyor.
Umarim bu sekilde olur. Bielsa FB'ye gelirse, FB yaristan kesin kopar, gerci son yillarda yaristan pek kopmuyorlar ama sampiyon olamaz o kesin. Sonucta Bielsa sistem oturtmakla ugrasacak, radikal kararlar alacak, futbolcularla (Emre, Volkan...vs) ve yonetimle arasi bozulacak, puan kayiplari olacak, 2. yilda oturttugu sistemin meyve verme zamani gelene kadar da kovulacak.

Benim korkum Azize'nin Lucescu'ya musallat olmasi. Millet birlikte calisamaz diyor ama bence calisir. Zaten Lucescu sistem oturtmakla falan ugrasan bir adam degil, bir seyi deneyip, olmadigi takdirde 1-2 macta vaz gecip en iyi sistemi ve formasyonu (dizilisi) buluyor ve inat etmiyor yani gayet realist bir adam. Futbolcularla da arasi cok iyi, tipki Mourinho gibi. Kimse kolay kolay kazan kaldirmaz, eger tepesine panda gibi bir mahlugu dikmezlerse tabi.