2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886874 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Lucescu işi ne zaman belli olacak ya sıkıldık valla

Çevrimdışı Renton

biri denizi alsın burdan armağan abi bile bu kadar negatif değil  :evillol: :evillol:
bu arada fener açıklamış italyan sportif direktörü  tanıyan var mı?? :bandit:
Kaleciymiş eskiden
See you in another life,brother.

gsnin transferleri arasında bilal ve güray.nedeni belli  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ahmetx

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62776/
ne iş rahmi baba paramı veriyoo daha fazla  :biggrinking:
benim anladığım para aynı yıl uzamış  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

öyle zaten abi yaaa uzatıldı ama + yazacak sonuçta  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

3 büyüklerde en çok biz alıyoruz bu alanda uzasın uzasın  :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Toplam verdiğinde bir şey değişmiyor adam 1 yıl fazladan reklamını yaptıracak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Toplam verdiğinde bir şey değişmiyor adam 1 yıl fazladan reklamını yaptıracak.
Oyle bise nasil olacak bunu neden kabul edelim ki?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Oyle bise nasil olacak bunu neden kabul edelim ki?
:dontknow: aynı şartlarda diyor açıklamada

Çevrimdışı TØLGA

benim anladığım şu abi aynı şartlarda dediği yıllık sallıyorum 1 milyon alıyorsak 3 yılda 3 milyon yapar
4 yıl yapılmış 4 milyon düz hesap böyle anladım ben  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Senelik ucret aynıdır. Mesela senede 1 milyon alacaksak o ayni kalir totaldeki para da sozlesme sonuna kadar sponsorluk devam ederse artar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Akil Emre

Fener Luceyle anlaşmış olamaz deilmi, Azizden her türlü numara beklenir.BJK anlastı diyip ters köşe yapmasında.

Çevrimdışı TØLGA

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo oldu.  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo oldu.  :evillol: :evillol:

İtalyaaano  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

Senelik ucret aynıdır. Mesela senede 1 milyon alacaksak o ayni kalir totaldeki para da sozlesme sonuna kadar sponsorluk devam ederse artar
inşallah hadi bakalım  :D

Çevrimdışı Renton

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  37 sn.38 saniye önce
Atletico Madrid, bu sabah Gökhan Töre için resmi olarak 7M Eur teklif etti.

yerseeen

Çevrimdışı Türkay

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  37 sn.38 saniye önce
Atletico Madrid, bu sabah Gökhan Töre için resmi olarak 7M Eur teklif etti.

yerseeen

Bize gelişi 4.5   :steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kurtarmaz abi Kurtarsa dükkan senin

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı Renton

Mechul Haberci
‏@mechulhaberci
Bakary Sako ile de prensipte anlaşıldı.Yeni hoca bu oyuncuyu isterse transfer resmiyete dökülecek.

Çevrimdışı Kemal

7 ye alıp 30 a satmayı biliyorlar , 10 m euro dan teklife başlasinlar  12  13 e el sikisalim

Çevrimdışı talha

Mechul Haberci
‏@mechulhaberci
Bakary Sako ile de prensipte anlaşıldı.Yeni hoca bu oyuncuyu isterse transfer resmiyete dökülecek.

Bu adam da üç yıldır getiremedi şunu
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar bana gelen icerden bilgileri sizinle paylasiyorum sadece bilgidir kesinligi icinde %90 diyebilirim
Luce ile anlasilmis luce den sonrada transferler tek tek aciklanacakmis, free olackamis transferler

Fenerin bielsa icin saldirdigi o olmazsa zico ile cok yakin olduklari soyleniyor.

Çevrimdışı Aykutt

Atakan Kurt ‏@atakankurt2  6 dk.6 dakika önce Pursaklar, Ankara
Haftaya başkan Fikret Orman Dnipro'ya gidip Lucescu ile 5 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Budamı tesadüf  :evillol: :evillol:
5 yıl çok ya 74 yaşına gelecek hoca Allah korusun Romanya insanının yaş ortalaması kaç adam stresten gitmesin ?

Çevrimdışı ZEKI

Cevap yazamayabilirim isim var. Haberleri sizlerle paylasiyorum dogrudur cikar cikmaz bilemem
daha oncede fenerin fernandao ve sener ile anlastigini duyurmustumç fernandao haberlerini duyuyorsunuz.