2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876630 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biri yüzde 99 Luiz Adriano ama diğerlerini kestiremiyorum :D

Chygrinski olma ihtimali var stoperin.
ilsinho olsun biri de :D

Çevrimdışı Anıl

Bence iki hoca da birbirinden değerli. Ancak Lucescu hem taraftarın ve camianın tamamının destekleyeceği bir isim hem de kombine sattıracak bir isim. Şenol Hoca harika futbol oynatır şampiyon da yapar ama hep eleştiren birileri olur. Ve kombine sattıracak kadar da büyük bir isim değil. Ama kim gelirse gelsin kazanan Beşiktaş olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:48:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar Lucescu için 4 m euro hiç de fazla değil bakın iddia ediyorum gelirse ilk sezon şampiyon olmadık diyelim mesela 2. sene kesin şampiyon oluruz ve aldığı parayı fazlasıyla çıkartır :ok:

Bu arada @Çağrı yine unutmuşsun Adriano'nun sözleşmesi Aralık'ta bitiyor :evillol: :evillol:

O hallolur sen rahat ol :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O hallolur sen rahat ol :D
Devre arası alınır o yüzden şimdiden söz kesilir diyorsan o başka  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

luce srnayıda getirse çok deli olur  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz abi seni yazdım bir kenara. Luce açıklandıktan sonra foruma falan uğrama :D
Yaz kardeşim listenin en basina yaz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:52:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bana en yakın duran Ilsinho Çigrinski Adriano 3 lüsü ama göreceğiz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Lucescu kendisi gelmeyecek ama 1-2 oyuncu gonderebilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hocam sen bayağı takip ediyon heralde bu ilsinho bizim takımdaki futbolculardan birine benzetirsen kime benzetirsin ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:54:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Lucescu kendisi gelmeyecek ama 1-2 oyuncu gonderebilir

Totem kalbi yorar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Attila

Kulup isterse Senol Gunes degil, babamla anlassin, Lucescu'nun en ufak bir gelme ihtimali varsa kimseyi tanimam. Adam bildigin sampiyonluk bug'i bulmus ve her daim kullaniyor. Biz zaten Anadolu takimlarindan fena puanlar cikarmiyoruz, Lucescu varken derbilerde de kolay kolay yenilmeyiz, hatta bence cogu derbiyi aliriz.

Kisaca fazla zorlanmadan 75-80 puani buluruz. Yalniz umarim FB ve GS'ye fark atmayiz ve onlar da yarista olurlar, cunku fark attik mi Digiturk satislari durdu diye isyan edip, bizi alasagi ediyor, tipki Lucescu'nun bizdeki 2. senesi gibi.

Ayrica yanlis hatirlamiyorsam Lucescu'nun ya ekonomi doktorasi ya da master'i var. Adam bildigin ekonomist ve transferlerle, diger harcamalara direk mudahil oluyor. Zaten o yuzden pandayla bozusmuslardi. Yani bu durumda bir sportif direktore ihtiyac yok.

Tek problem yasi. Ancak gorunen o ki paragoz oldugu icin 80 yasina kadar calisacak. Yapabiliyorsa ne ala!
Senol Gunes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:55:12
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam sen bayağı takip ediyon heralde bu ilsinho bizim takımdaki futbolculardan birine benzetirsen kime benzetirsin ?

Ön libero olarak getirecektir muhtemelen Veli'nin mücadelesi biraz daha az ama tekniği yüksek olanı diyebiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ön libero olarak getirecektir muhtemelen Veli'nin mücadelesi biraz daha az ama tekniği yüksek olanı diyebiliriz.
anladım srnayıda getirsin de başka kimseyi getirmesede olur.

Çevrimdışı ebabil

şenol güneş sportif direktör, luce de hoca olsa nasıl olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şenol güneş sportif direktör, luce de hoca olsa nasıl olur
şenol gelmez o zaman bursayla devam eder.

Çevrimdışı Deniz

Totem kalbi yorar :D
3 kilo fazlam var sınav doneminde kilo aldim fit olmak icin 3 kilo vermem lazim ne onerirsin ? :)

Çevrimdışı Renton

Denizle aynı fikirdeyim luce gelmez bosuna ustune hayaller kurmayın
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

3 kilo fazlam var sınav doneminde kilo aldim fit olmak icin 3 kilo vermem lazim ne onerirsin ? :)
Ben Insanity Workout'u öneriyorum :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biri yüzde 99 Luiz Adriano ama diğerlerini kestiremiyorum :D

Chygrinski olma ihtimali var stoperin.

2si de iyi oyuncular :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ebabil

transferin son gününe kadar buralarda binlerce isim konuşulur da  saatler kala iki tuhaf transfer yapılırsa yönetimin fişi çekilir. kimse feda meda zırvası dinlemek istemiyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

luce yasindan dolayi bu saaten sonra kendini fazla yoracagini sanmiyorum. en dogru tercih senol günes'tir bana göre. yardimcisida deli ibo olmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kaanzor

Guinti diyelim kısaca
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fırat'ı tweetledim minnoş diye :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

luce yasindan dolayi bu saaten sonra kendini fazla yoracagini sanmiyorum. en dogru tercih senol günes'tir bana göre. yardimcisida deli ibo olmali.
Yaş olayına niye bu kadar takıyorsunuz anlayabilmiş değilim doğrusu Lucescu şayet buraya gelirse tam tersi yarım kalan işi bitirmek için daha istekli olacaktır :)