2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875051 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene gördük ki sadece Liverpool hasılatı bile 5 milyon civarında idi. Demek ki 2 tur fazla atlatsa 10 milyon edecek. Yanında serbest 3-4 iyi oyuncu getirecek diyorlar bu durum da kombinelerin ve kartal yuvasının satışlarını arttıracak. Şampiyon olduk diyelim ayak basma parası vs asgari 100 milyon. Peki manevi değeri; işte ona paha biçilemez. Gelsin, şampiyon yapsın da son kuruşuna kadar helal olsun.
Not: Şampiyon olsak ve Vodafone arena da kutlama yapsak sadece o gecenin geliri Luce'yi karşılar
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kaanzor

öyle ha diye olsaydı o işler getirirlerdi zaten daha evvelden  :biggrinking:
demba'da 3 milyon alıyo arsenal maçını tek başına yapmalıydı o zaman bu bakış açısına göre  :)

Demek istediğimde bu zaten bu takıma 4m a Luce olmaz parana yazık getir Şenol hocayı 3 4 sene sonra mali durum düzelince sağlam kadro kurup sağlam hoca getirirsin.

Haaa böyle diyorum ama şimdi Luce gelir yanında getirdiği adamlarda o zamanki Zago Ronaldo Pancu 3lüsü gibi çıkar o zaman özürümüzü dileriz  :tabe:

@ Hasan Tahsin
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 13:17:13 kaanzor ]
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TØLGA

Demek istediğimde bu zaten bu takıma 4m a Luce olmaz parana yazık getir Şenol hocayı 3 4 sene sonra mali durum düzelince sağlam kadro kurup sağlam hoca getirirsin.

Haaa böyle diyorum ama şimdi Luce gelir yanında getirdiği adamlarda o zamanki Zago Ronaldo Pancu 3lüsü gibi çıkar o zaman özürümüzü dileriz  :tabe:
yaaa zaten Luce'ye birşeyler vadetmeden gelmez şu kadar bütçe falan flen haa bu sene biraz zorda seneye ne olur bilinmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kaanzor

yaaa zaten Luce'ye birşeyler vadetmeden gelmez şu kadar bütçe falan flen haa bu sene biraz zorda seneye ne olur bilinmez

Vadedemezsin ki Transver yasağın var adam satmadan alamıyorsun

Seneye dersen ne olacağı meçhul ama taş çatlasın 20m a çıkar transfer bütçen yine olmaz gaza gelip 20 yi 50 yapayım desen bu borç bitmez
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

Sampiyon olmadan o transfer yasagi kalkmaz arkadaslar.uefaya 5 yil icinde en az 1 kez sampiyon olma sozu verdik.olursak zincirleri çözerler. Ama olamazsak daha da sıkarlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

@Deniz abi seni yazdım bir kenara. Luce açıklandıktan sonra foruma falan uğrama :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sampiyon olmadan o transfer yasagi kalkmaz arkadaslar.uefaya 5 yil icinde en az 1 kez sampiyon olma sozu verdik.olursak zincirleri çözerler. Ama olamazsak daha da sıkarlar.
olmalıyız artık canıma tak etti yeter yaaa :s20: olamadığımız her sezon - ye gidiş devam ediyo

Çevrimdışı rawen54

Fikret Orman teknede tatil yaparken bu yaz biz burda transfer transfer diye inleriz

Çevrimdışı Türkay

Twitter da güvendiğim tek kaynak  :bandit:

Alıntı
Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  49 dk.49 dakika önce
Lucescu yönetim ile transfer cezası hakkında da görüştü ve gelmesi halinde 3 bonservissiz futbolcuyu da beraberinde getireceği öğrenildi.

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  51 dk.51 dakika önce
Lucescu'nun Vodafone Arena'dan çok etkilendiği ve 100. yıldaki hocamızla yıllık 4 milyon euro'yu bulan bir rakamla anlaşıldığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  53 dk.53 dakika önce
TRANSFER | Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş ile anlaşmasına rağmen yönetim ve başkan Lucescu ile anlaşma aşamasına geldi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:33:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Deniz ile bu ara konuşmayın iyi gelmez size :D

Son haberlere bakınca kaynağımız doğrulandı anlaşma var gerçekten bugün tekrar sorduracağım son durumu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:34:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Twitter da güvendiğim tek kaynak  :bandit:

E aynılarını ben 4 gün önce söyledim ayıp değil mi :D :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Luce gelebiliyorsa 3 e ,4e bakılmaz bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:35:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikret Orman teknede tatil yaparken bu yaz biz burda transfer transfer diye inleriz

Teknede ben de tatil yaparım umarım.

Eleştirin arkadaşlar ama mantıklı olsun lütfen kopun artık şöyle şeylerden bunlar kimseye yarar sağlamıyor.

Bunları konuşunca Ronaldo gelmiyor ya da teknede tatil yapmaz Messi'yi getirmiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Luce gelebiliyorsa 3 e ,4e bakılmaz bence
3'e gelsinde 4 m euro çok sırf hocaya 11.5 m tl para ödemiş olcaz şampiyon olamazsak fena çuvallarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:36:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Liverpool'un transfer etmek istediği Christian Benteke'nin kontratında, yüklü bir serbest kalma maddesi olduğunu açıkladı. Sherwood, Liverpool'un 40 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini ödeyip ödemeyeceğini ise bilmiyor.

Bizden daha kötü transfer yapan bir takım var Dünya üzerinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:37:05
  • Beşiktaş / Bodrum
3'e gelsinde 4 m euro çok sırf hocaya 11.5 m tl para ödemiş olcaz şampiyon olamazsak fena çuvallarız.

Tamamı net değil onun.

2.5 net alacak kalanı şampiyonluk üzerinden primler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi o zaman o 3 futbolcular kim bi bilgi ya da tahminin var mı :D

Çevrimdışı Türkay

Abi o zaman şu 3 futbolcu hakkında bilgin var mı? Ona göre kadro kuralım.  :halay:

Ay heyecanlandım ben  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:38:58
  • Beşiktaş / Bodrum
iyi o zaman o 3 futbolcular kim bi bilgi ya da tahminin var mı :D

Biri yüzde 99 Luiz Adriano ama diğerlerini kestiremiyorum :D

Chygrinski olma ihtimali var stoperin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sabri'nin 5 yaşında ki oğlu bir çoğumuzdan fazla şampiyonluk görmüş 3'e 5'e bakılmasın artık.  :hiho:

Çevrimdışı Akil Emre

Lucescu şu an tüm Beşiktaşlıların gazını alacak tek hocadır. Bende Şenol hocayı çok beğenirim ama, en ufak hatada Fikret Orman gideceğini bilir.

İşallah Lucescu gelir 4 veya 5 m farketmez bu saatten sonra, gerçi umutlanıp Rıza hocaya kadar düşmeyelimde :lol:

Çevrimdışı kaanzor

O bu değilde TD kim olcucaksa önümüzdeki hafta açıklanmalı ki ona göre düzen oturtsun. Bu futbolcuya benzemez haftaya netleşir bu işte olmaz olmamalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:41:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş kapriz yapmayacak olgunluktaysa 1 hafta bekler. Zaten kupa finali.

Luce olmazsa yüzde 99 hocamız belli zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kaanzor

Hayaller Luiz adriano gerçekler ilhan parlak olmasında  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar Lucescu için 4 m euro hiç de fazla değil bakın iddia ediyorum gelirse ilk sezon şampiyon olmadık diyelim mesela 2. sene kesin şampiyon oluruz ve aldığı parayı fazlasıyla çıkartır :ok:

Bu arada @Çağrı yine unutmuşsun Adriano'nun sözleşmesi Aralık'ta bitiyor :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...