2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874990 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

yav bırakın şu luçe işini adam işte gelemem diyor nazikce ,Ahmedova paslıyor hala anlamadınız mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Candaş Tolga Işık : "F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım dün gece bana dedi ki 'Beşiktaş, Lucescu ile yıllık 4 milyon euroya anlaştı."(Lig Radyo)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ya beyler birakin ahmedov mehmedov falan hikaye lucescu buralara gelmez bi daha..
yav deniz armağan abiyi geçtin haa içimi şişirdinnnnn
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

yav deniz armağan abiyi geçtin haa içimi şişirdinnnnn
Soda ic gecer
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı como07

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  13 dk.13 dakika önce
Candaş Tolga Işık : "F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım dün gece bana dedi ki 'Beşiktaş, Lucescu ile yıllık 4 milyon euroya anlaştı."(Lig Radyo)

Çevrimdışı Deniz

Hayirdir aziz yildirim duyumculuga mi baslamis
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Ya beyler birakin ahmedov mehmedov falan hikaye lucescu buralara gelmez bi daha..

Totem dimi bu... totem   :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Soda ic gecer
gelirse sana içirecem o sodaları ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı halvetifarazi

lucescu gelir ama Fikret Orman getiremez.

Çevrimdışı Deniz

gelirse sana içirecem o sodaları ben  :biggrinking:
Gelmeeeeezzzzz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Luce diye diye getirecez Gelmez diyenler ben aslında totem yapmıştım diyecekler

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman Aziz Yıldırımın adamıymışda bizim haberimiz yokmuş  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Biz Beşiktaşlılar olarak hülyalarla yaşamayı kanıksamışız gerçekden

Çevrimdışı TØLGA

Finale çıkınca Berlin'e yürürüm diyen Juventus taraftarı yürüyüşe başlamış:) Kulüp yanına doktor ve bisiklet vermiş.

Beşiktaş şampiyonlar ligi finaline çıksın bende yürürüm  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kaanzor

luce için 4m euro gibi bir rakam dolaşıyor twitterda doğruysa çok yazık olur o paraya tamam iyi hoca ama 1.5 a çalışacak Şenol hocayla aralarında o kadar paraya değecek fark olduğunu düşünmüyorum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı halvetifarazi

Biz Beşiktaşlılar olarak hülyalarla yaşamayı kanıksamışız gerçekden
En büyük sorunumuz bu. Herkes romantik herkes umut peşinde. Başarı gelmeye gelemeye herkese sevinir inanır olduk.

Çevrimdışı TØLGA

BJK Yönetim Kurulu, yarın saat 10.30'da N.Demir Tesisleri'nde Biliç'le bir araya gelerek vedalaşacak...
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

luce için 4m euro gibi bir rakam dolaşıyor twitterda doğruysa çok yazık olur o paraya tamam iyi hoca ama 1.5 a çalışacak Şenol hocayla aralarında o kadar paraya değecek fark olduğunu düşünmüyorum
abi az para bence tribün gelirleri ve kartal yuvalarından %10 kar payı da verelim :D

Çevrimdışı kaanzor

abi az para bence tribün gelirleri ve kartal yuvalarından %10 kar payı da verelim :D

Takımıda üstüne yaptıkmı tamamdır  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya tamam luce daha iyi hocada şenol güneş daha faydalı olacak gibi geliyo şenol güneş futbol daha aç bi hoca kariyerinde şampiyonluk yok istek arzu daha fazla olur bizim takımada uyum sağlar gibi hemde daha  ekonomik olur.

Çevrimdışı TØLGA

ya tamam luce daha iyi hocada şenol güneş daha faydalı olacak gibi geliyo şenol güneş futbol daha aç bi hoca kariyerinde şampiyonluk yok istek arzu daha fazla olur bizim takımada uyum sağlar gibi hemde daha  ekonomik olur.
şenol güneş kötü diyen çıkmadı zaten şuan cvler konuşuyo luce uefa kupası var 4 milyon şenol hoca dünya 3.lüğü var 1.5 milyon gibi gibi tercih meselesi
sen birşey alacağın zaman ilk en iyisine bakmaz mısın?haa bakarsın istediğin özelliklerde ama maliyeti fazla sana göre işini görebilecek daha uygunu'nuda alabilirsin gibi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kaanzor

Hayır birde yabancı hocalar sağlam sözleşmeler yapıyolar 3 senelik anlaşsan sonra 1. sene başarısız olsa göndermeye çalış öbür 2 senelik parayıda ödersin çatır çatır. Ama yerliler yazık vur enseye al lokmayı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sene gördük ki sadece Liverpool hasılatı bile 5 milyon civarında idi. Demek ki 2 tur fazla atlatsa 10 milyon edecek. Yanında serbest 3-4 iyi oyuncu getirecek diyorlar bu durum da kombinelerin ve kartal yuvasının satışlarını arttıracak. Şampiyon olduk diyelim ayak basma parası vs asgari 100 milyon. Peki manevi değeri; işte ona paha biçilemez. Gelsin, şampiyon yapsın da son kuruşuna kadar helal olsun.
Not: Şampiyon olsak ve Vodafone arena da kutlama yapsak sadece o gecenin geliri Luce'yi karşılar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kaanzor

şenol güneş kötü diyen çıkmadı zaten şuan cvler konuşuyo luce uefa kupası var 4 milyon şenol hoca dünya 3.lüğü var 1.5 milyon gibi gibi tercih meselesi
sen birşey alacağın zaman ilk en iyisine bakmaz mısın?haa bakarsın istediğin özelliklerde ama maliyeti fazla sana göre işini görebilecek daha uygunu'nuda alabilirsin gibi  :biggrinking:

4 verdiğin hoca en kötü 2. sezonda ŞL de yarı final görmeli.

Ayrıca Luce gelirse yanında 3 adet bonservissiz topcuda getircekmiş bunlar hep beni işkillendiren konular.

Çevrimdışı TØLGA

4 verdiğin hoca en kötü 2. sezonda ŞL de yarı final görmeli.

Ayrıca Luce gelirse yanında 3 adet bonservissiz topcuda getircekmiş bunlar hep beni işkillendiren konular.

öyle ha diye olsaydı o işler getirirlerdi zaten daha evvelden  :biggrinking:
demba'da 3 milyon alıyo arsenal maçını tek başına yapmalıydı o zaman bu bakış açısına göre  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK