Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya beyler birakin ahmedov mehmedov falan hikaye lucescu buralara gelmez bi daha..
yav deniz armağan abiyi geçtin haa içimi şişirdinnnnn
Candaş Tolga Işık : "F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım dün gece bana dedi ki 'Beşiktaş, Lucescu ile yıllık 4 milyon euroya anlaştı."(Lig Radyo)
Soda ic gecer
gelirse sana içirecem o sodaları ben
Biz Beşiktaşlılar olarak hülyalarla yaşamayı kanıksamışız gerçekden
luce için 4m euro gibi bir rakam dolaşıyor twitterda doğruysa çok yazık olur o paraya tamam iyi hoca ama 1.5 a çalışacak Şenol hocayla aralarında o kadar paraya değecek fark olduğunu düşünmüyorum
abi az para bence tribün gelirleri ve kartal yuvalarından %10 kar payı da verelim
ya tamam luce daha iyi hocada şenol güneş daha faydalı olacak gibi geliyo şenol güneş futbol daha aç bi hoca kariyerinde şampiyonluk yok istek arzu daha fazla olur bizim takımada uyum sağlar gibi hemde daha ekonomik olur.
şenol güneş kötü diyen çıkmadı zaten şuan cvler konuşuyo luce uefa kupası var 4 milyon şenol hoca dünya 3.lüğü var 1.5 milyon gibi gibi tercih meselesisen birşey alacağın zaman ilk en iyisine bakmaz mısın?haa bakarsın istediğin özelliklerde ama maliyeti fazla sana göre işini görebilecek daha uygunu'nuda alabilirsin gibi
4 verdiğin hoca en kötü 2. sezonda ŞL de yarı final görmeli. Ayrıca Luce gelirse yanında 3 adet bonservissiz topcuda getircekmiş bunlar hep beni işkillendiren konular.