Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jones boyle bir adamdi onu da yolladilar.emre hocaya kufur ediyor bizimkiler emreyi sakinlestiriyor.pascal nouma olsa koyar yumrugu agzini yuzunu dagitir.bak bakalim bi daha yapabilir mi.
Satılmayacak futbolcu yoktur ama ederine, şu anda kimse ba ve töre ye 15 ve 10 m euro vermeyeceğine göre kalacaklar. Verselerdi 25 m euroya yerini tabii ki doldurabiliriz.Ama şu var bu adamlar artık bu takımda sene devirdiler ve şampiyonluk istiyorlar. İyi yapılanmayla seneye şampiyon olursak yine aynı paraya satariz.
veli var biraz sert olan ama hakemler doğruyo resmen bizi bu sorunda çok önemli
ben anlamadım o işi Jones Bu takıma cok faydalı olacak bi adamdı yarım sezonda gitti cokta üzüldüm.. sert , pas oyunu oynayabilen şutu olan güçlü bi oyuncuydu yeminle anlamadım nasıl kaybettik adamı.
1959 oncesi sampiyonluklar da tescil edilsin diye kampanya baslatmis adamlar, kabul edilirse bizim sampiyonluk sayimiz da 18'e cikiyormus, destek versek yeridir, zira naklen yayin payi sampiyonluk sayisina gore de dagitiliyor...
O zaman fenerin 5 yıldızı oluyor aman diyelim.
Öyle birşey olacağını sanmıyorum ama olursa Fener'in fazla şampiyonluğu var bizim için iyi olmaz.
Christopher Samba Beşiktaş'ta. via @Çağrı
Fenerin ve GSnin kaç şampiyonluk oluyor öyle olursa ?
Fenerbahçe 28Galatasaray 21Beşiktaş 18 Böyle oluyormuş eğer 1959 öncesi sayılırsa
2. Dünya savaşını da ben çıkardım aslında
Fb 28Gs 21BJK 18
Bunun gerçekleşmesi mümkün değil.
neden yapsınlar zaten cincon ağlar aslında iyi olur
Bence böyle iyi Şuan yapmamız gereken 15 sene içerisinde 4. yıldızı takmak. Ondan sonra zaten 3 takım da aşağı yukarı aynı seviyede oluyor