2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867051 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Kazanamayacağını bile bile okul başkanlığı seçimine giren öğrenci gibi davranıyor. Çok laf az iş  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Jones boyle bir adamdi onu da yolladilar.emre hocaya kufur ediyor bizimkiler emreyi sakinlestiriyor.pascal nouma olsa koyar yumrugu agzini yuzunu dagitir.bak bakalim bi daha yapabilir mi.
veli var biraz sert olan ama hakemler doğruyo resmen bizi bu sorunda çok önemli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

[
Satılmayacak futbolcu yoktur ama ederine, şu anda kimse ba ve töre ye 15 ve 10 m euro vermeyeceğine göre kalacaklar. Verselerdi 25 m euroya yerini tabii ki doldurabiliriz.

Ama şu var bu adamlar artık bu takımda sene devirdiler ve şampiyonluk istiyorlar. İyi yapılanmayla seneye şampiyon olursak yine aynı paraya satariz.
demba bayı katar filan istiyodu 15 m euro diyolardı 8 9 a bile satılsa iyi olur elimizde patlar yoksa

Çevrimdışı Kadir G.

veli var biraz sert olan ama hakemler doğruyo resmen bizi bu sorunda çok önemli

Velide mülayim adam oynamasına bakmayın. Düşürür gider özrünü diler yerden kaldırır. Meireles hadsizi velinin boynunu sıkarken, 4-5 fenerli etrafını sarmışken orda olan bir tane bizim oyuncumuz yoktu. Bize arkadaşı zor durumdayken o zorluğu çıkaranın ağzının yerini değiştirecek oyuncu lazım. Pascal tarzı jones tarzı biri. Burda yazılıyor işte barton gibi hele de jong gibi biri burda olsa bunları yapabilirler mi? Yine ismi geçen skrtel. Hatta hatırlıyor musunuz bilmiyorum fernandes emreyi rezil etmişti sahada o da alamadığı topta fernandesin ayağına kayıyordu sürekli. Bizimki yerden hışımla bir kalktı hemen özür dilemeler elini sıkmalar.  Keza 2-0 lık trabzon maçında malouda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jones boyle bir adamdi onu da yolladilar.emre hocaya kufur ediyor bizimkiler emreyi sakinlestiriyor.pascal nouma olsa koyar yumrugu agzini yuzunu dagitir.bak bakalim bi daha yapabilir mi.

ben anlamadım o işi Jones Bu takıma cok faydalı olacak bi adamdı yarım sezonda gitti cokta üzüldüm..

sert , pas oyunu oynayabilen  şutu olan  güçlü bi oyuncuydu yeminle anlamadım  nasıl kaybettik adamı.

Çevrimdışı Deniz

ben anlamadım o işi Jones Bu takıma cok faydalı olacak bi adamdı yarım sezonda gitti cokta üzüldüm..

sert , pas oyunu oynayabilen  şutu olan  güçlü bi oyuncuydu yeminle anlamadım  nasıl kaybettik adamı.
Ben de anlamadim o isi.en az 2 sene daha bu formayi terletirdi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

1959 oncesi sampiyonluklar da tescil edilsin diye kampanya baslatmis adamlar, kabul edilirse bizim sampiyonluk sayimiz da 18'e cikiyormus, destek versek yeridir, zira naklen yayin payi sampiyonluk sayisina gore de dagitiliyor...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kadir G.

1959 oncesi sampiyonluklar da tescil edilsin diye kampanya baslatmis adamlar, kabul edilirse bizim sampiyonluk sayimiz da 18'e cikiyormus, destek versek yeridir, zira naklen yayin payi sampiyonluk sayisina gore de dagitiliyor...

O zaman fenerin 5 yıldızı oluyor aman diyelim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hilbertin gitmesinede üzüldüm iyi adamdı en azından serdardan iyidi :D

Çevrimdışı Anıl

Fenerin ve GSnin kaç şampiyonluk oluyor öyle olursa ?

Çevrimdışı Tolga

Öyle birşey olacağını sanmıyorum ama olursa Fener'in fazla şampiyonluğu var bizim için iyi olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

fenerin 5 yildizi olsa ne olur, biz iki sampiyonlukta 4 yildiz'a cikiyoruz.

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe 28
Galatasaray 21
Beşiktaş 18

Böyle oluyormuş eğer 1959 öncesi sayılırsa

Çevrimdışı f_madida

Öyle birşey olacağını sanmıyorum ama olursa Fener'in fazla şampiyonluğu var bizim için iyi olmaz.

arkadaslar farkindaysiniz asil sikintimiz 3 buyuklerden 2 buyuklere evrilmesi isin, eger 18 sampiyonluk tescil edilirse gs'yle aramizda sadece 2 sampiyonluk kaliyor... su an gs'yle 7 fb'yle 6 fark var...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:10:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Christopher Samba Beşiktaş'ta. via @Çağrı

2. Dünya savaşını da ben çıkardım aslında  :halay:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fenerin ve GSnin kaç şampiyonluk oluyor öyle olursa ?
Fb 28

Gs 21

BJK 18

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fenerbahçe 28
Galatasaray 21
Beşiktaş 18

Böyle oluyormuş eğer 1959 öncesi sayılırsa
Bence bu yıldız olayını topyekün kaldırmaları lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Bence böyle iyi :D Şuan yapmamız gereken 15 sene içerisinde 4. yıldızı takmak. Ondan sonra zaten 3 takım da aşağı yukarı aynı seviyede oluyor

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Melekcik

Siz ba veya gökhan satılırsa yerine onlardan iyisinin geleceğine inanmıyorsanız helal olsun kabul edin ba yı hatır gönül ilişkisine 6 milyon euroya alındı piyasası vardı chelsea ortalığı kızıştıra bilirdiki yapmadı zaten ba senede 35 40 golü görse emin olun arsenal Liverpool atletico Madrid de olurdu biri bek konusunda telles demişte afedersinizde oyuncumuzuda bu kadar küçümsemeyin tellesin ne artısı var mottadan gs telles yüzüne kaç gol yedi ben demiyorum motta süper bek ama mottanın bir gömlek üstü 15 20 milyon euro başkan bu paraya tüm transferi bitiriyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Fb 28

Gs 21

BJK 18
Bunun gerçekleşmesi mümkün değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunun gerçekleşmesi mümkün değil.
neden yapsınlar zaten cincon ağlar aslında iyi olur :D

Çevrimdışı Tolga

neden yapsınlar zaten cincon ağlar aslında iyi olur :D
Fb ile Gs arasında 7 şampiyonluk fark olacak bunu başta Gs olmak üzere Lig Tv dahil hiç kimse istemez :icool:

Çevrimdışı f_madida

Bence böyle iyi :D Şuan yapmamız gereken 15 sene içerisinde 4. yıldızı takmak. Ondan sonra zaten 3 takım da aşağı yukarı aynı seviyede oluyor

15 senede 7 sampiyonluk kazanacagimizi umuyorsun yani her iki sezonun birinde biz alacagiz kupayi, iyi guzel de, 8 senede bir sampiyon olur hale gelmisiz, bu is nasil olacak...neyse, sirf fb dusmanligiyla Besiktaslilar kendini sabote etmeyi tercih ediyor demek, bunu da bir kenara yazalim... Halbuki asil sikinti ligin tepesinden kopmus olmamiz ama bosverin..

Çevrimdışı Tolga

Fırat yine birşeyler sallayacak gibi :kop: