2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867847 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Sola Vargas, sağa Ilsinho, ortalarına da van der Vaart hepsi serbest kalıyor Haziran ayında. Satın Töre'yi Demba Ba'yı bir tane de leblebici forvet alın doyurun şu renklileri bütün sene aç bıraktık

Demba ba töre satıp ilerleyemeyiz hocam yerini dolduracak adam alamayız. Tabi 15 milyona ba 10 milyona töre satılır biz yolcu ederiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence milosevic iyi topcu inşallah seneye imkan bulur ve yararlı olur bize.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bayram değil seyran değil @Yusuf Tekeli bizi neden sevdi  :alala:

Hislerime tercuman oldun bu arada
Valla bende bilmiyorum abi söylemek istedim sadece :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Sola Vargas, sağa Ilsinho, ortalarına da van der Vaart hepsi serbest kalıyor Haziran ayında. Satın Töre'yi Demba Ba'yı bir tane de leblebici forvet alın doyurun şu renklileri bütün sene aç bıraktık
Töre ve Ba'nın satılmasından yana değilim. Elimizde yığınla çöp adam varken takımın en iyilerini niye gönderiyoruz ki?

Çevrimdışı Tolga

Töre ve Ba'nın satılmasından yana değilim. Elimizde yığınla çöp adam varken takımın en iyilerini niye gönderiyoruz ki?
Onları yollayıp bonservis parası yaratmak için satmaya kalkıyor herkes ben buna tamamen karşıyım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onları yollayıp bonservis parası yaratmak için satmaya kalkıyor herkes ben buna tamamen karşıyım :)

takım formsuz oldugu donemde Demba da düştü dogal olarak yoksa Totalde 35 golü görürdü ki bu tarz bi adam almak için demba dan delen para yetmez sacma bi düşünce .

Çevrimdışı Tolga

takım formsuz oldugu donemde Demba da düştü dogal olarak yoksa Totalde 35 golü görürdü ki bu tarz bi adam almak için demba dan delen para yetmez sacma bi düşünce .
Bence de saçma ama taraftarlarımız böyle düşünüyor maalesef.

Çevrimdışı Efe

bende karşıyım ilk elinde bu takımda olmaması gereken adamları yolla onların yerine daha iyi futbolcu bak demba ba nın yerine değil yanına çok iyi bir forvet almalıyız atiba ve velinin yerine değil onlar olmadığı zaman aynı performansı verecek ortasaha lazım en az 2 tane tecrübeli stoper almalıyız bunlar yapılması gerekirken bayı töreyi sosayı gönderirsen kusura bakmayın hiç birşey yapamazsın aynı terane döner gider  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Satalım derken yok pahasına değil elbette, Gökhan Töre'nin piyasa değeri 10, Ba'nın 12,5 milyon euro gözüküyor transfermarkt sisteminde. Bu paralardan çok aşağı bir fiyata satılması tabi ki enayilik olur, bu sene Beşiktaş'ın bütün maçlarını izledim. Sonunu getirebilseydi bu adamlar bugün kral olurdu. Ama kulübü mali açıdan yönetmek duygusallığı kaldırmıyor bence, değerini bulduğunda satmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum. Bilakis bonservissiz futbolculardan yukarıda ismini saydıklarım Töre ayarında oyuncular zaten. Golcü bulduğunda ve bu ikisi fiyatını bulduğunda ben olsam acımam satarım abi.

Çevrimdışı Türkay

Gökhan Töre'nin bu sene CL görmesi gerekiyordu piyasası 2 kat artardı yazık oldu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seneye gelecek hocanın oynattığı oyunla bütün takımda daha iyi performans göreceksiniz ahanda yazdım buraya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

bende karşıyım ilk elinde bu takımda olmaması gereken adamları yolla onların yerine daha iyi futbolcu bak demba ba nın yerine değil yanına çok iyi bir forvet almalıyız atiba ve velinin yerine değil onlar olmadığı zaman aynı performansı verecek ortasaha lazım en az 2 tane tecrübeli stoper almalıyız bunlar yapılması gerekirken bayı töreyi sosayı gönderirsen kusura bakmayın hiç birşey yapamazsın aynı terane döner gider  :)
:claps: :claps:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Demba Ba'nın penaltı hariç attığı gol sayısı 35'in yanından geçmez. Zaten kariyeri boyunca 30 gol barajını Hoffenheim'ın Bayern'e 4-5 tane attığı senelerde geçmiş. Biraz mantıklı olalım. Tamam bu sene iyi iş görmüştür, Bobo'dan sonra ilk defa bu takıma oturabilecek bir forvet hissiyatı vermiştir ama son 2 aydır ortadan kaybolmasını takımın düşüşüne bağlamak sadece iyi niyet olur. İnşallah seneye yanıltır beni.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 22:40:44 IlCapitano ]

Çevrimdışı cisse557

Şampiyon olmak istiyorsan gidip Motta'ları Tosic'leri almayacaksın. Bu ikisi de Caner ya da Telles'ten birisini kesebilir mi? Kesemez. Sol bek arıyorsan en az Caner ayarında bek almalısın o da en az. Alacağın oyuncular rakiplerinde aynı mevkide oynayanlardan daha iyi olmalı. Motta'yı alıyorsun sonra Motta'dan bi karış iyisi olan Tosic'i alalım diyorsun yarın ondan da verim alamazsın onun yerine 2 karış iyisini getirsin bla bla. Para yok mu diyorsun o zaman sağlam bi scout ekibi kur. Ucuz, keşfi gerçekleşmemiş kalite topçu peşine düş. Bakıyorum. O da yok o da yok. Bu kulüp en acilinden sağlam bi yapılanmaya gitmeli. Alamanya'dan bu işlerden anlayan bi adam getirelim. Almanları severim. Disiplinli ve sistemliler.

Çevrimdışı cisse557

Tamam da Töre 2 senedir takımda. Ba da gelir gelmez uyum sağladı. Takıma uyum sağlamış 2 tane kalite futbolcun var. Niye gönderip yerine tutup tutmayacağı belli olmayan oyuncuları alıp riske girelim ki?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tamam da Töre 2 senedir takımda. Ba da gelir gelmez uyum sağladı. Takıma uyum sağlamış 2 tane kalite futbolcun var. Niye gönderip yerine tutup tutmayacağı belli olmayan oyuncuları alıp riske girelim ki?

işte bu noktada olay scout ekibine kalıyor. Töre'yi sattığı fiyatın altında bir Töre daha alamayacak bir kulüp değiliz, Ba konusunda biraz katı olabilirim kabul ediyorum. Ama son 1-2 aydır birden bıçak gibi gol atmayı kesmesi beni çok ayar etti. Atacaksın ulaaaan diye bağırasım var.

Çevrimdışı Tolga

İşte bunu Ba ve Töre'yi satmak isteyen arkadaşlara sormak lazım :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İşte bunu Ba ve Töre'yi satmak isteyen arkadaşlara sormak lazım :icool:
töre kalsın ama demba ba satılsın bencede 15 m euro filan diyolardı bi ara katara inşallah satılır :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu yazdıklarımı yönetimi eleştiri anlamında söylemiyorum ama Uefa tek taraflı olarak transfer yasağı getirmemiş. Bu karar yönetim ile yapılan bir anlaşma dahilinde getirilmiş. Şüphesiz bu durum yönetimin de işine geliyor. Şimdi şu oyuncuyu falan isterim diye tuttursanız hemen bonservisli oyuncu transfer yasağımız var denilecek. Zaten işin bu boyutunu kimse araştırmamış ve forumda bile tüm arkadaşlar bonservissiz oyuncu bakıyorlar. Nedeni ise Uefanın koyduğu yasak. Sonuç olarak yönetim en iyisini yapmış ve başarılı  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vallahi demba bayı satalım 30 yaşında 1 2 seneye kimse almaz elimizde kalmaması adına 10 m euroya bile satabiliriz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yazdıklarım konu dışı olacak ama kabahat konu başlığını kapatanın. Rüzgar Sağnak'ın tweet lerine baktım da ne diyeyim çocuk bu daha . Köy içinden bir bina alıp 2-3 bin kişinin hemde rahatça oturacağı bir pub yapacakmış. Köy içinde 60 katlı bir bina var mı ben bilmiyorum, hani her kata 50 kişi otursa anca 3000 kişi yapar.
RÜZGAR SAĞNAK @ruzgarsagnak  ·  41 dk. 41 dakika önce
Maçın başlamasına 10 dakika kala, satılmayan kale arkası biletlerini 10 TL'ye stat gişesinden satışa çıkaracağım.
Son 10 dakikayı bekleyen çok olursa kuruk da o kadar uzun olur. Hakikaten imkanı olmayanlar için ideal, cimrilik yapana azap olur. Dengeler

Evet genç kardeşlerim ne gerek var önceden bilet almaya , cimrilik yap azap çek 10 tl ye al bileti .

Siz şimdi bunu beğendiniz ya  :ebebe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ömer

saha içinde centilmenlik yapa  yapa iyice korkak korkudan sindirilen bi takım olduk kimse isyan etmiyor .. zoruma gidiyor bu durum

melo köpeğine  emre ye haddini bildiren 1 tane adamımız yok.
Az önce benimde içimden bu düşünceler geçiyordu şu geçtiğimiz birkaç yıl içinde derbilerde bedava haksız kırmızı kartlar gördük pascal gibi adamlar lazım takıma kırmızının hakkini veren kavga eden

Çevrimdışı Deniz

Rüzgar sagnak cok zeki biri.zeki dedigime bakmayin,fazla zeki tahtalar uçmuş o adamda.kursudeki hareketleri de bundan kaynakli.

Adayligi da milletle dalga gecmek ustune.vaadlere bak ciddiyetten uzak.eglencesine bakiyor.sallamayin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

saha içinde centilmenlik yapa  yapa iyice korkak korkudan sindirilen bi takım olduk kimse isyan etmiyor .. zoruma gidiyor bu durum

melo köpeğine  emre ye haddini bildiren 1 tane adamımız yok.
Jones boyle bir adamdi onu da yolladilar.emre hocaya kufur ediyor bizimkiler emreyi sakinlestiriyor.pascal nouma olsa koyar yumrugu agzini yuzunu dagitir.bak bakalim bi daha yapabilir mi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Satılmayacak futbolcu yoktur ama ederine, şu anda kimse ba ve töre ye 15 ve 10 m euro vermeyeceğine göre kalacaklar. Verselerdi 25 m euroya yerini tabii ki doldurabiliriz.

Ama şu var bu adamlar artık bu takımda sene devirdiler ve şampiyonluk istiyorlar. İyi yapılanmayla seneye şampiyon olursak yine aynı paraya satariz.