2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853423 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

mottayı düğünümde oynatmam :D

Motta orda oynar yalnız defans yapmayacak fazla. Tabi gönlümdem töreyi oraya çekmesi(lucescu yapar böyle şeyler) ba nın yanına babel koyması geçerdi.

Çevrimdışı Kadir G.

Link ver, az biraz özet yap  :akuma:

Menajeri önermiş haber doğru ama bonservisi var. Bonservisi çekerlerse olabilirmiş. Menajeri liverpooldakilerle görüşecek yazmışlar.

Çevrimdışı f_madida

Skrtel kim biz kim guzel kardesim...Adam Liverpool'un en saglam defansiydi bizim maclarda birakirlar mi oyle kolay kolay.  Gelse cok iyi olur gelsin tabi takir takir top oynar ama zor.

Bir de hala tek forvet yazilmis, bizim en az Sow-Emenike ayarinda 2. bir forvete ihtiyacimiz var...Gecen senenin sistemini unutun, artik rakipler 10-11 yabanciyla cikacak, ortasahada Bilal, Adem vs olmayacak en kotusu Lawal olacak adamlarda da...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ZEKI

maxi muhteşem olur stopere srktel ve 10 numaraya danny gelirse şahane olur

Danny bitti diye biliyordum ama demekki son anda danny vazgecmis dogrulatmaya calisirim.
Cok onceden maxi ve koboul isimleri ortalarda vardi. Ama su anda nedir ne degildir inanin bilmiyorum

Çevrimdışı ebabil

skertel gelirse rakip forvetleri skertir  :D

Çevrimdışı Deniz

Babel ve tunayi ben begeniyorum gerceklesirse sevinirim bu transferlere
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

gs nin 4 iyi oyuncuyla görüştüğü yazılıyor. Ordan sneijder muslera ayarında topçular çıkarsa yönetimin şenol hoca+mustafalarla nasıl başedeceğini düşünmesi lazım. İlk 11 e 25-26 yaşında adam almasınlar. Tecrübe lazım bize

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

düğününde 3-5-2 şarkısı çalarsa oynat bence  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Babel ve tunayi ben begeniyorum gerceklesirse sevinirim bu transferlere
Tunayla ilgili bir haber çıktı mı?

Çevrimdışı Deniz

Tunayla ilgili bir haber çıktı mı?
İlgilendigimiz soylendi bir ara ama kesin bise yok abi.keske gerceklesse
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Skywalker

Yönetim tutuştu :) Eee sen elinde koz varken yabancı sınırını onaylarsan üzerine birde şampiyonluğu hediye edersen, ya rakipleri izlemeye devam edersin ya da oyunu asıl oynaman gerektiği gibi oynamaya başlarsın.. O yüzden artık bıraksınlar bu geleceğe yatırım işlerini adam gibi  Luce'yi ne yapıp edip getirsinler transferleri de bir zahmet o 450 milyonluk bütçeden öyle böyle bir şekilde paraya kıyıp yarışa dahil olsunlar.. ÇOK GEÇ OLMADAN.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Kadir G.

İlgilendigimiz soylendi bir ara ama kesin bise yok abi.keske gerceklesse

Babel ve tunay biri on bire biri kulübeye çok güzel durur.

Çevrimdışı ahmetx

Yönetim tutuştu :) Eee sen elinde koz varken yabancı sınırını onaylarsan üzerine birde şampiyonluğu hediye edersen, ya rakipleri izlemeye devam edersin ya da oyunu asıl oynaman gerektiği gibi oynamaya başlarsın.. O yüzden artık bıraksınlar bu geleceğe yatırım işlerini adam gibi  Luce'yi ne yapıp edip getirsinler transferleri de bir zahmet o 450 milyonluk bütçeden öyle böyle bir şekilde paraya kıyıp yarışa dahil olsunlar.. ÇOK GEÇ OLMADAN.
geleceğe yatırım gerekliydi yapıldı,artık omurgayı sağlama almak lazım kale,stoper,ön libero.

Çevrimdışı Skywalker

geleceğe yatırım gerekliydi yapıldı,artık omurgayı sağlama almak lazım kale,stoper,ön libero.
Geleceğe yatırım elbette mantıklıdır ama mantıklı olmayan sen yatırımını yapmışken '' Yabancı sınırının kalkmasına '' imza atmak. Yoksa hala devam etseydi yabancı sınırı biz bugün zaten bunları konuşmuyor olacaktık. Transfer yasağının da para sıkıntısının da pek bir önemi olmayacaktı. Hem yatırım yaptık yapmasına ama bakalım meyvesini yiyebilecek miyiz bu yatırımın :)

Çevrimdışı ahmetx

yabancı sınırı iyi ki kalktı , bonservisli transfer yasağında ne yapacaktık bir de böyle düşün.

Çevrimdışı Kadir G.

Geleceğe yatırım elbette mantıklıdır ama mantıklı olmayan sen yatırımını yapmışken '' Yabancı sınırının kalkmasına '' imza atmak. Yoksa hala devam etseydi yabancı sınırı biz bugün zaten bunları konuşmuyor olacaktık. Transfer yasağının da para sıkıntısının da pek bir önemi olmayacaktı. Hem yatırım yaptık yapmasına ama bakalım meyvesini yiyebilecek miyiz bu yatırımın :)

Kadroda 11 olması gereken yerliler tolgay ve töre diğerleri oynamamalılar yerlerini çok iyi yabancılarla doldurmaları lazım. Şampiyonluk lazım.

Çevrimdışı mehmetthedum

-------------------- BA ---------------------
BABEL ----------- SOSA ---------- G.TÖRE
---------- VELİ -----------TOLGAY ---------
TOSIC --- ERSAN-----DONK ---- SERDAR
----------------- GÜNAY--------------------

YEDEKLER :
KALE      : CENK G. - ALTYAPI
DEFANS : MOTTA - ATINÇ - MİLOSEVİÇ - ATIBA (sağ bek ve o.saha yedeği)
O.SAHA :  OĞUZHAN - KERİM - TUNAY T. - OLCAY - NECIP
FORVET :  CENK T. - E.DERDIYOK

24 kişilik kadro. Kasımpaşa ile harmanladim.. beleşe oldu..

Gelenler : babel, eren derdiyok, tünay torun, donk, tosiç
Gidenler : şişmanoğlu, pedro , tolga , Pektemek, sivok , opare , boral
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

düğününde 3-5-2 şarkısı çalarsa oynat bence  :D
:D

Çevrimdışı Skywalker

yabancı sınırı iyi ki kalktı , bonservisli transfer yasağında ne yapacaktık bir de böyle düşün.
Sivok-atiba sözleşmesi biten oyuncular opare kiralık 3 oyunculuk kontenjanımız olacaktı ki elimizde bunlarla birlikte 5 tane daha yabancı oyuncu var. Bu sezon yasağın kalkmasıyla birlikte neler yapabilecekler merak ediyorum. Ama şuna eminim yasağın kalkması bize yaramadı sivok-atiba-opare yerine maxi-mbia-britos yapardın kaliteyi arttırırdın şimdi kadrolar şişecek de şişecek

Çevrimdışı Deniz

Kasimpasaya pektemegi iteleyemez miyiz

Çevrimdışı f_madida

-------------------- BA ---------------------
BABEL ----------- SOSA ---------- G.TÖRE
---------- VELİ -----------TOLGAY ---------
TOSIC --- ERSAN-----DONK ---- SERDAR
----------------- GÜNAY--------------------

YEDEKLER :
KALE      : CENK G. - ALTYAPI
DEFANS : MOTTA - ATINÇ - MİLOSEVİÇ - ATIBA (sağ bek ve o.saha yedeği)
O.SAHA :  OĞUZHAN - KERİM - TUNAY T. - OLCAY - NECIP
FORVET :  CENK T. - E.DERDIYOK

24 kişilik kadro. Kasımpaşa ile harmanladim.. beleşe oldu..

Gelenler : babel, eren derdiyok, tünay torun, donk, tosiç
Gidenler : şişmanoğlu, pedro , tolga , Pektemek, sivok , opare , boral

Hic oynamayalim daha iyi..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismaili oynatırsın bence sen orda :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 13:47:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Halletmemiz gereken bu tarz sorunlar da var.

Felipe Melo, "sorunlu futbolcu" olduğu görüşüne katılmadığını vurgulayarak, "Diğer takım taraftarlarının yaptığı yorum beni hiç ilgilendirmiyor. Tam tersi hakemlerin bana birçok sefer gereksiz sarı kart gösterdiğini de düşünüyorum. İyi izlenirse hiç faul olmayan pozisyonlarda bile faul çalınıp, sarı kart çıktığını düşünüyorum.

Bu adam bunu diyebiliyor düşünün arkasındaki desteği.

Transfer değil mesele sadece. Bakalım bu konuda neler yapılacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli