2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850314 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Link ver, az biraz özet yap  :akuma:

Lig TV'de okudum ya kolpadır büyük ihtimal

UEFA ile yapılan anlaşmaya göre bonservisli futbolcu transfer etmek için öncelikle oyuncu satması gereken siyah-beyazlılar, Skrtel’i gündemine aldı. Sivok’un yerine düşünülen başarılı futbolcunun Türkiye temsilcisi Ali Egesel’le bir ön görüşmenin yapıldığı belirlendi. Yeni sezon transfer çalışmalarını UEFA ile geçtiğimiz günlerde yaptığı finansal anlaşma kapsamında yürüten Beşiktaş Yönetimi adımlarını dikkatli atsa da büyük hedeflerden vazgeçmiyor. Milliyet'in haberine göre yeni oyuncu transferi gerçekleştirmek için mevcut kadrodan futbolcu satması gereken siyah-beyazlıların, Liverpool forması giyen Martin Skrtel’i gündeme aldığı ortaya çıktı. İngiliz kulübüyle bir sene daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Slovak stoperi kadrosuna katmayı çok isteyen yönetim, siyah-beyazlı futbolculara gelecek teklifleri beklemeye başladı. Menajerlerin önermesi üzerine sürpriz biçimde Skrtel’i listesine alan Beşiktaşlı idareciler, Slovak oyuncunun Türkiye temsilcisi Ali Egesel ile ön görüşme gerçekleştirdi. Sözleşmesi biten Tomas Sivok ile yollarını ayıracak olan ve kadrosuna uluslararası tecrübesi bulunan bir savunmacı katmak isteyen siyah-beyazlılar, bonservis bedelinin makul bir seviyeye inmesi halinde Skrtel’i renklerine bağlamaya çalışacak. Hoca bekleniyor Beşiktaş’ın futbolcu satarak gerekli kaynağı ortaya çıkarması durumunda Martin Skrtel ve Liverpool Kulübü yönetimi ile temasları kuracak olan menajer Ali Egesel’in, siyah-beyazlılardan haber beklediği belirlendi. Slaven Bilic’in yerine göreve getirilecek yeni teknik adam belli olduktan sonra Beşiktaş Yönetimi transferde önceliği Skrtel’e verecek. 293 resmi maç Martin Skrtel, Liverpool’a 2008 yılında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Zenit’ten transfer oldu. Premier Lig’de 7 sezondur Liverpool forması giyen Slovak stoper 293 resmi maça çıkarken, 17 gole imzasını attı. Skrtel, Slovakya Milli Takımı’nın formasını da 67 kez giydi ve 5 gol kaydetti. Martin Skrtel, bu sezon Avrupa Ligi’nde İstanbul’da oynanan maçta Beşiktaş’a karşı forma giymiş ve iyi bir performans ortaya koymuştu.

See more at: http://m.ligtv.com.tr/haber/kartal-rotayi-liverpoola-cevirdi#sthash.7z1KOaXw.dpuf

Çevrimdışı f_madida

Halletmemiz gereken bu tarz sorunlar da var.

Felipe Melo, "sorunlu futbolcu" olduğu görüşüne katılmadığını vurgulayarak, "Diğer takım taraftarlarının yaptığı yorum beni hiç ilgilendirmiyor. Tam tersi hakemlerin bana birçok sefer gereksiz sarı kart gösterdiğini de düşünüyorum. İyi izlenirse hiç faul olmayan pozisyonlarda bile faul çalınıp, sarı kart çıktığını düşünüyorum.

Bu adam bunu diyebiliyor düşünün arkasındaki desteği.

Transfer değil mesele sadece. Bakalım bu konuda neler yapılacak.

Orman'in uslubu degilmis hicbirsey yapmaz..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Halletmemiz gereken bu tarz sorunlar da var.

Felipe Melo, "sorunlu futbolcu" olduğu görüşüne katılmadığını vurgulayarak, "Diğer takım taraftarlarının yaptığı yorum beni hiç ilgilendirmiyor. Tam tersi hakemlerin bana birçok sefer gereksiz sarı kart gösterdiğini de düşünüyorum. İyi izlenirse hiç faul olmayan pozisyonlarda bile faul çalınıp, sarı kart çıktığını düşünüyorum.

Bu adam bunu diyebiliyor düşünün arkasındaki desteği.

Transfer değil mesele sadece. Bakalım bu konuda neler yapılacak.

Hiç kırmızı kart görmemişiz demek ki yumuşak oynamışız bundan sonra daha sert oynamalıyız demişti geçenlerde.Adam resmen dalga geçiyor.Yöneticisi gider maçı İstanbul'a aldırmaya çalışır oyuncusu ayrı problemlidir adamlar iyice dingonun ahırına çevirdi ligi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hic oynamayalim daha iyi..
Böyle olması imkansız çok çok zayıf kalır savunma hattı

Çevrimdışı muratkoc

Şuandaki yerlilerden çok ii yedek olur😁 gönül çok ii şeyler istio ama eldeki imkanlarda belli.. Bnm önceliğim sağ bek bir stoper ve ön bölgede kanatlara alternatif. Sonra ön libero ikinci stoper ve forvet. Kaldı ki stoper olarak yabancıların marshall dediği tarzda olmalı. Kaboul ve skrtel lflarının dolanması en azından doğru yolda olduklarını gösterior. Defansı organize edecek pozisyon almada merkez kabul edilecek fizikli biri olmalı. Kaboul/skrtel - atınç ikilisi önce rakibi korkutur. Tr de önemlidir bu korkutma olayı. Meloya alves e fln kimse yaklaşabilio mu? Bizim alıcagımızda ole olmalı. Rakip hamle yapmadan düşünmeli sağ çıkarmıyım diye😁

Çevrimdışı ahmetx

Sivok-atiba sözleşmesi biten oyuncular opare kiralık 3 oyunculuk kontenjanımız olacaktı ki elimizde bunlarla birlikte 5 tane daha yabancı oyuncu var. Bu sezon yasağın kalkmasıyla birlikte neler yapabilecekler merak ediyorum. Ama şuna eminim yasağın kalkması bize yaramadı sivok-atiba-opare yerine maxi-mbia-britos yapardın kaliteyi arttırırdın şimdi kadrolar şişecek de şişecek
işte saydığın isimleri kağıt üzerinde alınca güzel ama realite öyle olmuyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lig TV'de okudum ya kolpadır büyük ihtimal

UEFA ile yapılan anlaşmaya göre bonservisli futbolcu transfer etmek için öncelikle oyuncu satması gereken siyah-beyazlılar, Skrtel’i gündemine aldı. Sivok’un yerine düşünülen başarılı futbolcunun Türkiye temsilcisi Ali Egesel’le bir ön görüşmenin yapıldığı belirlendi. Yeni sezon transfer çalışmalarını UEFA ile geçtiğimiz günlerde yaptığı finansal anlaşma kapsamında yürüten Beşiktaş Yönetimi adımlarını dikkatli atsa da büyük hedeflerden vazgeçmiyor. Milliyet'in haberine göre yeni oyuncu transferi gerçekleştirmek için mevcut kadrodan futbolcu satması gereken siyah-beyazlıların, Liverpool forması giyen Martin Skrtel’i gündeme aldığı ortaya çıktı. İngiliz kulübüyle bir sene daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Slovak stoperi kadrosuna katmayı çok isteyen yönetim, siyah-beyazlı futbolculara gelecek teklifleri beklemeye başladı. Menajerlerin önermesi üzerine sürpriz biçimde Skrtel’i listesine alan Beşiktaşlı idareciler, Slovak oyuncunun Türkiye temsilcisi Ali Egesel ile ön görüşme gerçekleştirdi. Sözleşmesi biten Tomas Sivok ile yollarını ayıracak olan ve kadrosuna uluslararası tecrübesi bulunan bir savunmacı katmak isteyen siyah-beyazlılar, bonservis bedelinin makul bir seviyeye inmesi halinde Skrtel’i renklerine bağlamaya çalışacak. Hoca bekleniyor Beşiktaş’ın futbolcu satarak gerekli kaynağı ortaya çıkarması durumunda Martin Skrtel ve Liverpool Kulübü yönetimi ile temasları kuracak olan menajer Ali Egesel’in, siyah-beyazlılardan haber beklediği belirlendi. Slaven Bilic’in yerine göreve getirilecek yeni teknik adam belli olduktan sonra Beşiktaş Yönetimi transferde önceliği Skrtel’e verecek. 293 resmi maç Martin Skrtel, Liverpool’a 2008 yılında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Zenit’ten transfer oldu. Premier Lig’de 7 sezondur Liverpool forması giyen Slovak stoper 293 resmi maça çıkarken, 17 gole imzasını attı. Skrtel, Slovakya Milli Takımı’nın formasını da 67 kez giydi ve 5 gol kaydetti. Martin Skrtel, bu sezon Avrupa Ligi’nde İstanbul’da oynanan maçta Beşiktaş’a karşı forma giymiş ve iyi bir performans ortaya koymuştu.

See more at: http://m.ligtv.com.tr/haber/kartal-rotayi-liverpoola-cevirdi#sthash.7z1KOaXw.dpuf
Tşk  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şuandaki yerlilerden çok ii yedek olur😁 gönül çok ii şeyler istio ama eldeki imkanlarda belli.. Bnm önceliğim sağ bek bir stoper ve ön bölgede kanatlara alternatif. Sonra ön libero ikinci stoper ve forvet. Kaldı ki stoper olarak yabancıların marshall dediği tarzda olmalı. Kaboul ve skrtel lflarının dolanması en azından doğru yolda olduklarını gösterior. Defansı organize edecek pozisyon almada merkez kabul edilecek fizikli biri olmalı. Kaboul/skrtel - atınç ikilisi önce rakibi korkutur. Tr de önemlidir bu korkutma olayı. Meloya alves e fln kimse yaklaşabilio mu? Bizim alıcagımızda ole olmalı. Rakip hamle yapmadan düşünmeli sağ çıkarmıyım diye😁
doğru düşünüyosun olcay oğuzhan necip serdar veliden bile hatta yedek olur. atınç gelişmeli fiziği avantaj güçlenmesi,tecrübe kazanması ve biraz daha hızlanması lazım :D

Çevrimdışı f_madida

Tore ve Tolgay disinda ilk 11'e koyabilecek Turk oyuncu yok...Belki Veli, rakibe ve kadroya gore..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tore ve Tolgay disinda ilk 11'e koyabilecek Turk oyuncu yok...Belki Veli, rakibe ve kadroya gore..

şuan yok ama ilerde olabilir benim en umutlu olduğum oyuncu kerim frei işleyecek bi hoca şart hızı,çabukluğu,yeteneği iyi gelişirse muhteşem olur

Çevrimdışı adil arif

Başkanın 6 yıl sınırını genel kurulda 9 olarak kabul etmeselerdi iyi olacaktı. Aziz Yıldırımın suları durulmayan Fenerine bak, bir de Galatasaray a bak. Hiçbir başkanları 5 yıldan fazla görev yapmamış. Bir de toplu aidat yatırmayı yasaklamak lazım. Herkesin sadece kendi banka hesabından para yatırmasına izin verilsin.

Çevrimdışı mehmetthedum

Böyle olması imkansız çok çok zayıf kalır savunma hattı

Para harcamadannşampiyonluk yarışinda olabilecek bir takım nasıl yaparızın cevabı diye yazdım. O kadroda sezon içinde babel-ba-sosa-töre-tolgay beşlisi topu rakibe vermez ve bana göre en az   45 gol atar.( 10 + 20+ 5 + 5 + 5). Yedekteki tosun ve derdiyoktan da 10 gol yazalım. Diğer katkılarla 60-70 gol arası skor yaparsanız defansın A kalite olması çok önemli olmaz ki veli tarafından desteklenen donk-tosic-ersan-serdar  dörtlüsü defansif olarak sağlam bence.

Luce ve güneş gibi 2 kurt hocanın takım defansı kurgusuyla yiyecekleri en kötü maksimum 25-30 gol olur ki, aradaki 30-40 + avaraj şampiyonluğa yeterli. Seneye de  defansa 2 tane çilek al şampiyonlar ligine devam..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

ilk 11 olabilecek yerli Gt7 ,Tosun ve Tolgay var,yedek olarak Günay,Ersan,Atınç,Serdar,Olcay,Veli,Cenk,Kerim ,Oğuzhan olabilir.Pektemek ,Necip ,Uğur ,İsmail ve Tolga ya güle güle demek lazım
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 14:08:27 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk 11 olabilecek yerli Gt7 ,Tosun ve Tolgay var,yedek olarak Günay,Ersan,Atınç,Serdar,Olcay,Veli,Cenk ve Oğuzhan olabilir.Pektemek ,Necip ,Uğur ,Tolgaya güle güle demek lazım
trabzon tolgayı alsa keşke onurun sakatlanması kötü oldu onu satsalardı iyi olurdu

Çevrimdışı Deniz

Su an icin evet ama cenk kerim ve ozi iyi bir hocanin elimde ilk 11 lik performansa gelebilirler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Fikret orman seçim yaparsa silip süpürür.bence yönetimden kendi de memnun değil .biraz hem içeri hem dışarı gözdağı verdi.mantıklı düşünürsek gelecek sezonki olası başarısızlikta seçimi kaybedebilir ama şu an veya stad açıldığında yapılacak seçimde kim gelirse gelsin ezer geçer.ben büyük ihtimal sene sonu gibi seçim yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Su an icin evet ama cenk kerim ve ozi iyi bir hocanin elimde ilk 11 lik performansa gelebilirler
pektemeği ruslar istiyodu satmadık biz kimi satmasak ruslara kaybediyoruz ferdide bedavaya gitti.

Çevrimdışı ahmetx

bence de seçim ocakda stadyumda moda merkezinde yapılır. :D

Çevrimdışı Deniz

Fikret orman seçim yaparsa silip süpürür.bence yönetimden kendi de memnun değil .biraz hem içeri hem dışarı gözdağı verdi.mantıklı düşünürsek gelecek sezonki olası başarısızlikta seçimi kaybedebilir ama şu an veya stad açıldığında yapılacak seçimde kim gelirse gelsin ezer geçer.ben büyük ihtimal sene sonu gibi seçim yapacağını düşünüyorum.
Kendi yonetiminden memnun olmasinin imkani yok ki.hicbiri bir ise yaramıyor. Orman anc mete vardar haric yonetimde adam yok.koltuk isgal ediyorlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Skywalker

işte saydığın isimleri kağıt üzerinde alınca güzel ama realite öyle olmuyor.
Abi yanlış anlamassan biz kimi alıcaz o zaman :)  :s20: Yine mi sezer-yalçın-eneramo kaliteyi ucuza alamayız abi ayıracaksın bütçeni alacaksın 3-4 topçu free ama kaliteli.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı mehmetthedum

Hocayı getirir, tranferleri yapar, stadı açar , seçimi yapar, 3 seneliğine yetkiyi alır.

Bir de seçim konuşmasında hazır stad da tamamlanmışken, tapesine -tff'sine alttan üstten çakarsa herkesin gönlünü de alır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı muratkoc

Kendi yonetiminden memnun olmasinin imkani yok ki.hicbiri bir ise yaramıyor. Orman anc mete vardar haric yonetimde adam yok.koltuk isgal ediyorlar.

Dün akşam sanki biraz geri vites yaptı gibi geldi. Kardeşi kardeşe kırdırmasınlar doğru tarihi ii beliremek lazım gibilerinden. Stadın açılışından sonra yapar bence. Orayı başkasına yar etmez. Okdr uğraştı etmesinde. Yönetimde adam yok kısmına katılıorum. Ama başkan da biraz ole ıstıo. İlk yönetim biraz daha çok sesliydi istifalarda tez gelmişti.

Çevrimdışı ahmetx

Abi yanlış anlamassan biz kimi alıcaz o zaman :)  :s20: Yine mi sezer-yalçın-eneramo kaliteyi ucuza alamayız abi ayıracaksın bütçeni alacaksın 3-4 topçu free ama kaliteli.
estağfrullah ,işte önce futbolcuyu çekecek kalite bir hocan olacak ondan sonra güven verecek yönetim lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosa kalitesinde oyuncular bulmalız 2 m euroya aldık bonservisini cidden çok çok iyi öyle adamlar bulmalıyız