2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835197 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  7 May
SÖYLENTİ | Zenit ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Venezuella asıllı Portekizli yıldız Danny Miguel ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  13 dk.13 dakika önce
F.Bahçe'ye Trabzon'da yapılan saldırıyı neden göstererek ülkemize gelmekten vazgeçtiğini bildiren Danny, Zenit'ten ayrılacağını duyurdu.

Danny işi yattı galiba
Fener şike yapar bize sıkıntı olur , fenere saldırırlar bizim anlaştığımız vaz geçer ....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ömer

Bu adam ısrarla yaşlanmıyor :D

4 sene önce Almeida'nın yerine şunu almış olsak farklı olabilirdi bazı şeyler.
Almeida nin yerine ba geldi yine 3.yüz bu iş sadece forvetin katkısıyla bitmiyor mesela töre 4 gol atmış sosa 5 , beklerin nerdeyse golü yok

Çevrimdışı muratkoc

Walla luce mi şenol mu derken ikisindende olmayalımda. Sonra Tr yi bilmeyen birini getirip stadı bitirip giden adnan polat durumuna düşerler. 3 free adam demiş @ZEKI  abi.. Biri lütfen maxi olsun😁 getirmeyi başarırlarsa mustafa ve necipe sezon boyu kötü bir kelime kullanmayacağıma dair söz veriorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Walla luce mi şenol mu derken ikisindende olmayalımda. Sonra Tr yi bilmeyen birini getirip stadı bitirip giden adnan polat durumuna düşerler. 3 free adam demiş @ZEKI  abi.. Biri lütfen maxi olsun😁 getirmeyi başarırlarsa mustafa ve necipe sezon boyu kötü bir kelime kullanmayacağıma dair söz veriorum
maxi muhteşem olur stopere srktel ve 10 numaraya danny gelirse şahane olur

Çevrimdışı muratkoc

Ayrıca gelecek sene için
Serdar yedek
Ersan yedek
Olcay yedek
Atiba ve sivok da giderse = 5 transfer şart. Hatta ba ya bir alternatif bile düşünmeli..
Yönetimin bu maddi koşullarsa bu kdr adam alacağını heralde kimse beklemiyor. Belki şu chelsea anlaşması fln bir umud olabilir. Kiralık miralık çözebilirler. Ama başkanın dediği gibi 2-3 transfer yaparlarsa hangi bölgeden feragat edecekler çok merak ediyorum.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ö.ŞİŞMANOĞLU , M.PEKTEMEK , P.FRANCO ve İ.KÖYBAŞI 'nı kendilerini seven ve ilk 11 oynayabilecekleri önder özen yönetimindeki Kasımpaşa'ya takaslayıp ; karşılığında Ryan BABEL , Eren DERDIYOK ve hatta yanında Tunay TORUN alabilirmiyiz.

Para yoksa takas var. Eskiden para mı vardı.....
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı muratkoc

O zmn @Melamadil
Kale!!
Maxi-skertel-ersan!!!-tosiç
        Mbia tolgay
Töre sosa danny
        BA
Yerli yatırımının faydaları!! 😁😁

Çevrimdışı ömer

Ö.ŞİŞMANOĞLU , M.PEKTEMEK , P.FRANCO ve İ.KÖYBAŞI 'nı kendilerini seven ve ilk 11 oynayabilecekleri önder özen yönetimindeki Kasımpaşa'ya takaslayıp ; karşılığında Ryan BABEL , Eren DERDIYOK ve hatta yanında Tunay TORUN alabilirmiyiz.

Para yoksa takas var. Eskiden para mı vardı.....
Pektemeğin bizden aldigi parayi evrende başka kimse vermez adam yeni sözleşme imzaladı geçmiş olsun

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pektemeğin bizden aldigi parayi evrende başka kimse vermez adam yeni sözleşme imzaladı geçmiş olsun
Pektemek bizden o parayı futbolculuğundan dolayı değil de kafasını gözünü yarıp başı sargılı halde oyunda kaldığı için almıştır diye düşünüyorum. Başkanımız Fikret Orman Pektemek'in kanlı formasını hatıra diye almıştı maç sonunda. Eğer Başkan bu nedenle sözleşmeyi uzatmışsa kendisine sonuna kadar hak veriyorum. Bu tarz oyuncuları da kaybetmemek lazım. Kaldı ki son zamanlarda sıkça tenkit etsem bile Pektemek'in milli takım oyuncusu olduğunu ve iyi bir TD ile Beşiktaş'ımıza fayda sağlayabileceğini unutmamak gerekir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O zmn @Melamadil
Kale!!
        Mbia tolgay
Töre sosa danny
        BA
Yerli yatırımının faydaları!! 😁😁
gene 4 2 3 1 bence ersan olmasın töre sosa danny muhteşem yeminle kadro süper olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cech,maxi,skrtel ve danny transferi olsun süper olur 4 tane adam ligin en iyi kadrosu yapar bizi atibada kalmalı 1 sene daha ama

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seneye o ersan ilk 11 de olmamalı !
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı muratkoc

Pektemek bizden o parayı futbolculuğundan dolayı değil de kafasını gözünü yarıp başı sargılı halde oyunda kaldığı için almıştır diye düşünüyorum. Başkanımız Fikret Orman Pektemek'in kanlı formasını hatıra diye almıştı maç sonunda. Eğer Başkan bu nedenle sözleşmeyi uzatmışsa kendisine sonuna kadar hak veriyorum. Bu tarz oyuncuları da kaybetmemek lazım. Kaldı ki son zamanlarda sıkça tenkit etsem bile Pektemek'in milli takım oyuncusu olduğunu ve iyi bir TD ile Beşiktaş'ımıza fayda sağlayabileceğini unutmamak gerekir.

Abi top kontrol yeteneği yok, adam geçemez, çalım atamaz , son vuruş yok, gol ortalaması sezonluk 4-5 , her an sakatlanabilir güvenilmez, sezonluk gol ortalaması 4 bilemedin 5. Beşiktaş takımı forvet olarak bundan fazlasını hakediyor bence. Ayrıca takım arkadaşlarıyla arası ii olabilir lakin maç içinde pas vermediği ve kendisine pas verilmediğindeki abartı tepkilerine baya bi şahit oldum. Senelik 500 000euro olsa herkes kalsın der. 1,4 yazıktır günahtır

Çevrimdışı Kadir G.

Hayda! Ben Arteta'nın sözleşmesi 2016'da bitiyor zannediyorum. Arsenal forumlarında gördüm bu yaz free.

Çök çök çök!

Sonuna güldüm valla. :D

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kadroya Ersan yazan abiler kardeşler var gerçekten Ersana güveniyor musunuz memnun musunuz ? yoksa adam alamayız diye değerlendirme düşüncesinde misiniz ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi top kontrol yeteneği yok, adam geçemez, çalım atamaz , son vuruş yok, gol ortalaması sezonluk 4-5 , her an sakatlanabilir güvenilmez, sezonluk gol ortalaması 4 bilemedin 5. Beşiktaş takımı forvet olarak bundan fazlasını hakediyor bence. Ayrıca takım arkadaşlarıyla arası ii olabilir lakin maç içinde pas vermediği ve kendisine pas verilmediğindeki abartı tepkilerine baya bi şahit oldum. Senelik 500 000euro olsa herkes kalsın der. 1,4 yazıktır günahtır
1 sene daha yeni TD hatırına sabırla izleyeceğiz sanırım. Hayırlısı diyelim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

O iş karşılıklı anlaşmaya bakar. Bence önder hoca pektemeği kadrosunda ister. Hem, derdiyok ile babeli bize verirse pektemek ve şişmanoğlu ile forveti takviye etmiş de olur.

Bence 3 onlar , 4 biz verirsek ücretler dengeli de olur.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 12:40:28 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ebabil

yönetimin önceki senelerdeki yavaşlığı ve son ana kadar pazarlık yapması yüzünden bu sene de hem Luce hem Güneş ten olma ihtimalimiz oldukça yüksek. haziran ilk haftası güneşe teklif yapılmazsa bursayla uzatır. biz de 3.lüğün bir kulbundan tutarız artık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yönetimin önceki senelerdeki yavaşlığı ve son ana kadar pazarlık yapması yüzünden bu sene de hem Luce hem Güneş ten olma ihtimalimiz oldukça yüksek. haziran ilk haftası güneşe teklif yapılmazsa bursayla uzatır. biz de 3.lüğün bir kulbundan tutarız artık.
Aynenn :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı muratkoc

Kadroya Ersan yazan abiler kardeşler var gerçekten Ersana güveniyor musunuz memnun musunuz ? yoksa adam alamayız diye değerlendirme düşüncesinde misiniz ?

Bnm yazma sebebim adam alamayacakları için. Keşke atınç ı oynatsalar. Eksiği olmaz fazlası olur. Pedro ise copa america aday kadrosunda. Burda da çok mutlu gibi durmuyor. Satılır gözüyle ve umudyla bakıorum😁 o zmnda ikinci takviyeyi yaparız

Çevrimdışı Kadir G.

O zmn @Melamadil
Kale!!
        Mbia tolgay
Töre sosa danny
        BA
Yerli yatırımının faydaları!!

Luce gelirse üçlü oynayalım.

Cech
          Sivok - Skrtel - Tosic
Maxi                                          Motta
                Mbia - Tolgay
                       Sosa
                   Töre - Ba

Kadroya bak :D

Çevrimdışı Attila

2 sene once Senol Gunes'i veto eden Onder hoca Prosinecki'nin pesinden uzun bir zaman kosup, olmayinca Bilic'i getirmisti. Simdiki adaylarimiz Lucescu ve Senol Gunes, bence ikisi de Prosinecki ve Bilic'ten iyidir.
Senol Gunes

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 sene once Senol Gunes'i veto eden Onder hoca Prosinecki'nin pesinden uzun bir zaman kosup, olmayinca Bilic'i getirmisti. Simdiki adaylarimiz Lucescu ve Senol Gunes, bence ikisi de Prosinecki ve Bilic'ten iyidir.
aynen öyle kesinlikle iyi.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Skrtel haberleri var

Çevrimdışı SDemirsoy

Luce gelirse üçlü oynayalım.

Cech
          Sivok - Skrtel - Tosic
Maxi                                          Motta
                Mbia - Tolgay
                       Sosa
                   Töre - Ba

Kadroya bak :D