2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835202 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Süleyman Hurma Kayserispor'daki görevinden ayrılmış. Bizimle adı geçiyordu. İster misiniz gelsin  :evillol:
zu trabzone yarın sözleşme imzalıyor yanılmıyosam bize uzak trabzona yakın olsun  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı o2bucak

Şu videounun güzelliğine bak!   :tabe:

adamın attığı o uzun topları bizim oyuncular alamaz ondan sonra adamın isabetli pası yok diye eleştirilir Türkiye'de.

Bide o kaymalarda kesin 10 Kırmızı görür Sezon boyu. :D

Çevrimdışı ZEKI

Linnes zeki abinin sonu oldu ya  :nargile: :nargile:
Aynen oyle oldu @Renton bana yillik alacagi odenecegi bonservisine kadar bilgi geldi. Fakat fransadaki karikatur baskinini bahane edip nazlaninca bizimkilerde yeter deyip sozlesmeyi yırtıp atmislar.

Luce olayinda ise gelen bilgi para konusnda kucuk puruzlerin kaldigi 3 tane yabancii futblcu ile (free) anlasildigi yonunde, ama ne olur ne olmaz bilinmez.

Çevrimdışı Türkay

Aynen oyle oldu @Renton bana yillik alacagi odenecegi bonservisine kadar bilgi geldi. Fakat fransadaki karikatur baskinini bahane edip nazlaninca bizimkilerde yeter deyip sozlesmeyi yırtıp atmislar.

Luce olayinda ise gelen bilgi para konusnda kucuk puruzlerin kaldigi 3 tane yabancii futblcu ile (free) anlasildigi yonunde, ama ne olur ne olmaz bilinmez.

Bomba haber  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Skrtel haberleri var internette :biggrinking:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bakalım kaç gün gidecek Lucescu yalanlanana kadar

Çevrimdışı ahmetx

1.Arteta cidden klas topçu bence tam Tr lik .
2.Bir bakanımızın dediği gibi Lucescunun önüne yatıp getirmek lazım çok ihtiyacımız var Rusya ve Ukrayna piyasasıda bize açılır o zaman,len yoksa Sosayı Luce mi istedi geçen yıldan ?
3.Sportif Direktör ve alt yapıya yabancı gelmesi taraftarıyım.
4. @ZEKI hocam umarım duyumların gerçekleşir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Uyuyacaktım geri döndüm Almeida diyince.  :s20:

Varsa yönetici dostunuz elden ele ulaştırın şu adamı

Adam bedava

Demba - Guerrero - Tosun.  :ok:

Twitterdan topluca takip edip Welcome to Beşiktaş yazalım mı adama
Ordan bir kıvılcım olur belki :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Türkay olum pokemon değil mi skörtel ne alaka @Türkay

Çevrimdışı Türkay

Türkay olum pokemon değil mi skörtel ne alaka @Türkay

Ortada buluşalım abi  :kop: @SDemirsoy 

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen valla bende gördüm :D

Ayy olabilir mi öyle bişey?!! Lütfen olsun çünkü!! :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

Babel Olurmu acaba bence çok iyi olur ceza sahasında Ba ve Babel Gol şansını arttırır Fener bu sayede geçen yıl şampiyon oldu
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ahmetx

babel olurda bonservisi yok mu?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı JoseDemba

babel olurda bonservisi yok mu?
Haberde Karşılığında Şişmanoğlu ve Pedro diyor
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı yigitcan1903

Beğeniyorum Babeli
Ama bırakmazlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Töre bi paylaşımda bulunmuş;

"Çocuğu ghettodan alabilirsin ama ghettoyu çocuktan alamazsın" -Gökhan Töre

:alala: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

U-13 Takımımız Namağlup Şampiyon Oldu

U-13 Takımımız, oynadığı 14 maçta kalesinde gol görmeden 42 puanla ligi namağlup şampiyon tamamladı.

Siyah-beyazlılarımız, oynadığı 14 maçta 92 gol atarken kalesinde gol görmeden 42 puanla ligi namağlup şampiyon tamamladı.

:claps:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62750/u_13_takimimiz_namaglup_sampiyon_oldu.html

Çevrimdışı Türkay

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  7 May
SÖYLENTİ | Zenit ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Venezuella asıllı Portekizli yıldız Danny Miguel ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  13 dk.13 dakika önce
F.Bahçe'ye Trabzon'da yapılan saldırıyı neden göstererek ülkemize gelmekten vazgeçtiğini bildiren Danny, Zenit'ten ayrılacağını duyurdu.

Danny işi yattı galiba

Çevrimdışı ömer

Bilic efendi utanıyor mu acaba?
Bu sezon hep şunu düşündüm:bizim yönetim tarihimizi bilice hiç anlatmamis
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 12:01:16 mrgk7879 ]

Çevrimdışı ömer

Olur olur. Pazartesi akşamı hoca belli olur. İsmi duyurulmaz o başka, transferleri ona göre noktalarlar.

Lucenin sezon cumartesi bitiyor.
Şenol güneşin çarşamba

ama içimde hep bir korku yok değil, şapkadan tavşan çıkartmaya çalışabilir bu yönetim. 
Luce yada şenol hoca olmazsa bence biliçin gitmesinin de çok anlamı yok,gidip biliç ayarında yabancı hoca getirirler yada Çalımbay gelir yine verem olmaya devam

Çevrimdışı ömer

Luce gelecek

Tolga Ersan satılacak p.Cech alınacak

koybasi pektemek ile Şener takas edilecek

Şişmanoğlu satılacak  Luce stoper getirecek

Mbia ile anlasilacak

Luce bedelsiz sol açık ve forvet getirecek

Asgari ücret 5000 tl olacak

Emekli maaşı 10000 tl olacak

Ne mutlu Türküm diyene
Oyum sana o zaman

Çevrimdışı Renton

orda Zekinin suçu yoktuki imza atıldı diye gece haber geldi sabah sözleşme yırtıldı diye haber geldi
bizde haber yaptık ters köşe olduk 3 ayrı kaynaktan tamam dendi Zekinin kaynağının yalan olması imkansızdı :bandit:
artık santraya topu diker öyle inanırım :bandit:
Yok abi ne sucu olacak guvendigi kaynaktan aldigi haberi sevindirmek icin soyledi sonucta transferin basinda zeki abi yok sonucta :) o olaydan sonra fazla topa girmemesi uzuyor beni ihtiyacmiz var haberlerine
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Sagol abi habersiz birakma bizi :)
See you in another life,brother.