2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12829477 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Dolayısıyla sol ayak :evillol:

Kusura bakmayın bu gece uyuyamazdım bunu demeseydim :kop:

:bawling: :bawling: :bawling: ben de iyi pas attım ama ha dokunsan yetti :ebebe:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

TFF ve MHK renklilerin olsaydı demedi. Tff ve Mhk başkanları Beşiktaşlı olduğunu söyledi ve eğer gsli ya da fbli olsalardı fb veya gs yönetimi o lobiyi kullanır 4 kere şampşyon olurlardı dedi. Yani yönetimin güçsüz olmasından bahsetti. He kendisi yapabilir mi bilmiyorum ama eleştirisi haklı.
@anilt  kardeşim biz Beşiktaş'a kıyak yapsınlar demedik ki sadece adil olmalarını bekledik. Bazen düşünüyorum acaba ben yalnız başıma mı yaşadım bunları diye  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

M'bia da baya iyiymis

Çevrimdışı EMİR EMRE

ne düşünüyoruz peki iş yapar mı sol bekte, ismail - uğur boral fiyaskolarından sonra opare de yalan oldu. motta ile de gitmiyor bu abi çözecek mi sorunları

Çevrimdışı talha

Dolayısıyla sol ayak :evillol:

Kusura bakmayın bu gece uyuyamazdım bunu demeseydim :kop:

Ulan 3 sn sonra dank etti kafama.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Şu an konuşulması gereken konu yeni td ,transferler,takım üzerinden milyon dolarları yiyip hiçbirşey yapmayıp yollanması gereken çöpler:
Konuşulan:seçim ne zaman,başkan kim olacak.

Biz bu kafayla hareket edersek daha çok üzülürüz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

ne düşünüyoruz peki iş yapar mı sol bekte, ismail - uğur boral fiyaskolarından sonra opare de yalan oldu. motta ile de gitmiyor bu abi çözecek mi sorunları

Motta ile ne uzar ne kısalır. Fark yaratacağını düşünmüyorum. Ama stoper olarak kullanılabilirmiş. Ersan'ın yerine kim gelse farkyaratacağından pek sorun yok.  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Şu an konuşulması gereken konu yeni td ,transferler,takım üzerinden milyon dolarları yiyip hiçbirşey yapmayıp yollanması gereken çöpler:

Başkanın açıklamalarından anladığım kadarıyla çok yakın zamanda bir seçim olmayacak gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

ROTAN Müthiş oynuyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 22:30:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başkanın açıklamalarından anladığım kadarıyla çok yakın zamanda bir seçim olmayacak gibi.

Seçim yapmayacak :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Motta ile ne uzar ne kısalır. Fark yaratacağını düşünmüyorum. Ama stoper olarak kullanılabilirmiş. Ersan'ın yerine kim gelse farkyaratacağından pek sorun yok.  :lol:

Ersan ne iyiydi be ilk geldiğinde Adana'dan alana kadar kapısında mı yatmadı bu yöneticiler. Ne olduysa oldu sakatlandıktan sonra bildiğin kazma bir adama dönüştü. Bu saatten sonra hakkaten kim  gelse o kadar oynar, Necip bile stoper oynadıysa Tosic'de oynar Baki Mercimek de  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

seçim nedir ,ne gerek var 1 sene sonra var zaten..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı nın da dediği gibi belki hiç seçim olmayabilir ben de anlam veremedim zaten bu seçim kararına.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen zaman kaybı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 22:34:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kongrede eleştirilerden sonra rüzgar terse döndü.

Çok güzel bir hamle ile marsı kesti Orman.

Pabuç pahalıdır ama yapmayacak göreceksiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Belki küpesi yoktu ama beresi güzeldi. Bekliyoruz!

Çevrimdışı talha

Ersan ne iyiydi be ilk geldiğinde Adana'dan alana kadar kapısında mı yatmadı bu yöneticiler. Ne olduysa oldu sakatlandıktan sonra bildiğin kazma bir adama dönüştü. Bu saatten sonra hakkaten kim  gelse o kadar oynar, Necip bile stoper oynadıysa Tosic'de oynar Baki Mercimek de  :lol:

Bize gelen dizinden feragat verdiğinden çok futbolcu harcadık.

Yoksa Pektemek İsmail falan ne oyunculardı. Ama işte.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bize gelen dizinden feragat verdiğinden çok futbolcu harcadık.

Yoksa Pektemek İsmail falan ne oyunculardı. Ama işte.

Haklısın, malesef çok sakatlık yaşadık takımca

Çevrimdışı Kadir G.

Birazcık akılları varsa ki var seçim kararını iptal edip td arayışını da bitirip lucescu, olmazsa şenol güneşle anlaşacaklar. Kıymayıp adam gibi oyuncu almaları lazım. Biz az verelim diye üç oyuncuya 1.2 veriyoruz toplasan 10 gole etkileri olmaz. Gidip birine 3-4 milyon verip getireceksin o da sana çok istediğin avrupayı alacak.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

RRRRRRRRRRRRRRRR
Sen biraz Fikret Ormanı eleştirme işini abartıyosun :D @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Sen biraz Fikret Ormanı eleştirme işini abartıyosun :D @Tolga
Öyle değil mi ama ? :D ben gördüğümü söylüyorum fikret ormanı savunma işini abartanlarda var biz bişey diyozmu?  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Öyle değil mi ama ? :D ben gördüğümü söylüyorum fikret ormanı savunma işini abartanlarda var biz bişey diyozmu?  :biggrinking:
Hem eleştirmek hem de övmekte fayda var. Sadece eleştirmek veya övmek haksızlık olur