2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824866 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence gayet doğru kelimelerle anlattı @Necmi abi. Söylediği her şey ve söyleyiş tarzı vurgulamaları falan doğruydu.
TFF ve MHK renklilerin elinde olsaydı 4 sene şampiyon olurlardı dedi ve devamında Fikret Orman'ı eleştirdi. Bu gün TFF ye ve MHK ye rağmen şampiyon olamazsın. Barcelona olsan alt tarafı fazladan iki kırmızı karta bakar. O zaman şampiyonluk konusuna hiç girmeyeceksin. Ne yani bu sene Rüzgar başkan olsaydı hakemlerin bize ve renklilere tavrı değişecekmiydi. Ayrıca o ağzını oynatmalar ibrahim tatlısesin çiğ köfte yedikten sonra dişine kaçanları diliyle temizlemesi ve o arada konuşmasına benziyordu. Ben son cümle olarak " kadınlara saygı duyuyorum" cümlesini bekledim ama söylemedi  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 20:37:15 Kartal Ç ]

Çevrimdışı ozan062

:o_o: o tersten zirveydi daha aşağıya düşeceğini sanmıyorum Başkanlık hitabet sanatıyla olmaz ağırlığın ve çevren olacak
tek başına bir hiçsin. Süleyman Seba nın bir devlet geleneği vardı her kurumda her şirkette sözü dinlenirdi. Rüzgar sağnak kim
Beşiktaş Başkanı randevu verir Rüzgar sağnak benimle konuşmak istese randevu almak zorunda :kop:
Demiröreni örnek gösteriyorsun ama soyadının güncel bir ağırlığı var Federasyon başkanı oldu adam daha ne olsun demekki ağırlığı var :D

artı fiziksel agırlıgıda var tabi kimse altında kalmak istemez dogru :D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Kraliyet mi bu? Besiktas'in soylularindanim diye cikmis...Ne garip insanlar var, sanki Besiktas'in kuruculariyla DNA paylasmak marifetmis gibi.

buda işte insanın ne kadar basit olduğunu ve sığ düşündüğünü gösterir tartışmaya gerek varmı

Çevrimdışı Renton

Başkanın açıklamalarını dinleyince seçime gitmeyeceğini anladım giderse de ocaktan sonra yani olağan seçim zamanları
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cisse557

FO'dan, YD'den, Adalı'dan, Bilgili'den başkan oluyor da Rüzgar'dan neden olmuyor bi anlatın hele. Kulübümüzün başarısız olma nedeni başkanlık kriterini yanlış tanımladığımızdan kaynaklanıyor olabilir mi?

Çevrimdışı ozan062

Başkanın açıklamalarını dinleyince seçime gitmeyeceğini anladım giderse de ocaktan sonra yani olağan seçim zamanları

hesap soracamla aynı dava
ondada bu seferde bizim gazımızı anlık aldı fakat sonrasında devamı gelmedi niye cnk içi bos biri.....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Alper1903

FO'dan, YD'den, Adalı'dan, Bilgili'den başkan oluyor da Rüzgar'dan neden olmuyor bi anlatın hele. Kulübümüzün başarısız olma nedeni başkanlık kriterini yanlış tanımladığımızdan kaynaklanıyor olabilir mi?

Bazilarina "uslubu" yanlis geliyormus. Uslup neyi cozdu veya cozuyor ki? Icraat iyiyse, isler yolunda olur bu kadar basit.

Çevrimdışı atalay

:o_o: o tersten zirveydi daha aşağıya düşeceğini sanmıyorum Başkanlık hitabet sanatıyla olmaz ağırlığın ve çevren olacak
tek başına bir hiçsin. Süleyman Seba nın bir devlet geleneği vardı her kurumda her şirkette sözü dinlenirdi. Rüzgar sağnak kim
Beşiktaş Başkanı randevu verir Rüzgar sağnak benimle konuşmak istese randevu almak zorunda :kop:
Demiröreni örnek gösteriyorsun ama soyadının güncel bir ağırlığı var Federasyon başkanı oldu adam daha ne olsun demekki ağırlığı var :D

Yapma abi ağırlıktan mı oldu sanki  :kop:

Tamamen Siyasi.

Çevrimdışı Renton

Bazilarina "uslubu" yanlis geliyormus. Uslup neyi cozdu veya cozuyor ki? Icraat iyiyse, isler yolunda olur bu kadar basit.
Bugüne kadar uslub hep düzgündü ya o yüzden borcumuz 1 milyar uslub onemli tabi

Çevrimdışı Tolga

Başkanın açıklamalarını izleyen var mı :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Başarıyı üslup mu belirliyormuş?

Çevrimdışı Renton

Başkanın açıklamalarını izleyen var mı :alala:
İzledim hiç bir bilgi yok öyle genel yani seçime gitmeyecek yakın zamanda onu söylüyor

Çevrimdışı Tolga

İzledim hiç bir bilgi yok öyle genel yani seçime gitmeyecek yakın zamanda onu söylüyor
:ok: :ok:

Çevrimdışı Oktay A.

Başkanın konuşması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de siyah-beyazlıların gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. En çok merak edilen konu olan teknik direktör hakkında da konuşan Orman, "Bilic'le yollarımızı ayırıp, bazı görüşmeler yapacağız" dedi.

"Seçime Mali Genel Kurul'da karar verdim" diyen Orman, "Beşiktaş'ın menfaatlarinin zamanlamasına da bakmak lazım. Bilic ile yolları ayıracağız. Hoca, transferler var. Stadı yeni sezona açmamız lazım. Şu anda seçim sandığını insanların önüne koymaktan endişem yok ama, Beşiktaş'a zarar vermeden yapmak lazım. Önümüzde Ramazan var, stat var. Yönetim kurulu ile konuşacağız ve seçimle ilgili tarihe bakacağız. Bugünden yarına olacak şey değil. Zaten 1 sene içinde genel seçim var. Her şeyi değerlendirip karar vereceğiz" dedi.

"KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞMAN EDERLER"
Basında yer alan Serdal Adalı haberlerine de değinen bşkan Orman, "Bu camialarda yöneticilik yapmak çok zor. İnsanların isimleri, yok o alınmış, o çıkıyormuş, palavradan başka bir şey değil. Burası öyle bir yer ki, kardeşi kardeşe düşman ederler. Yönetim kurulumuz ile ilk etepta konuşacağız. Serdal Adalı'yı listeye alıyormuşum. Onunla aramızda böyle konuşma geçmedi. Ben güven oylamasına gideceğim dedim. Biz Beşiktaş'ı bırakmadık ki, sahipsiz kalsın. Arkadaşlar Serdal'ı da hırslandırmaya çalışıyorlar. Tabii ki Beşiktaş başkanlığı akıllarından geçiyorsa, aday olabilirler. Seçim ortamları bazılarına şenlik çıkartır. Beşiktaşlılar doğru yolu bulabilecek konumdadır. Bizim 1 senelik daha doğal bir süremiz var. Özellikle genç insanlarda bir şey var. Ben sandıktan kaçmam" dedi.

"ÇOK DAYAK YEDİK"
Teknik direktör konusuna açıklık getiren Orman, "Hocayla alakalı daha lig bitmedi. Giden hocanın da bir raporu olmaz, gelen hoca inceler. O geliyor, bu gidiyor, bunlar palavra. Bizim Beşiktaş'a yakışır şekilde ligi bitirip, Bilic ile yollarımızı ayırıp, bu hafta sonu ya da gelecek hafta Bilic ile basın toplantısı yapıp süreci tamamlamamız lazım. Tabii ki bazı görüşmeler yapılacaktır. Oyuncularımızın hepsi çok kıymetlidir. Beşiktaş'ın gündemini abuk sabuk şeylerle meşgul etmesinler. 2 sene dışarıda oynayarak çok dayak yedik, en kısa sürede stadımıza dönmek istiyoruz. Artık bu yaz bu işi bitirmemiz lazım" şeklinde konuştu.

[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 20:38:36 ocatanur ]
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 20:40:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı öbür başlığa 1 tane mesaj yazayım demiştim kapatmışsın başlığı :kop: :kop:

:super: :super:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kadir G.

Adamın uslubuna takılıyor herkes ama konuşmacılardan birine küfür ede ede üzerine yürümek uslup olarak mükemmel oluyor galiba.

Çevrimiçi o2bucak

http://www.transfermerkez.com/2015/05/ali-ece-roportaj-slaven-bilic-ve.html

Ali Ece çok güzel açıklamalar yapmış,  Slaven Biliç hakkında
başa gelebilecek olası teknik drektörler hakkında.

Çevrimdışı talha

Rüzgar kim ya kova Beşiktaşı yönetecekmiş.  :icool: Çekilsin kenarı ondan büyük abileri var ona laf düşmez. Kendiniiyice kral sandı bu da. Twitter ortamı çok farklı birşey insanlar biraz takipçi kasınca kendilerinden geçiyorlar. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

O kürsüden inerken yürüyüşünden belliydi zaten. Halkını selamlayan Hitler gibiydi.  :kop:

Zafer sarhoşu şu anda. Muhtemelen "R" yapar.

Lakin; muhalefet iyidir. Tabii, kaliteli muhalefet yapacaksa.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kardeşler biz size sadece uslubu konuşması düzgün olsun başka bir şeyi olmasın demedik ki. İnsanlar dış görünüşleriyle karşılanır iç görüşleriyle uğurlanırlar. Beşiktaş başkanı elbette iş bitirici olacak, sağlam bir çevresi ve itibarı olacak ama herşeyden önce giyimine kuşamına, konuştuğu laflara ve nasıl konuştuğuna dikkat edecek. Konu dışı yapayım ; Yılmaz Vural TD olsun desem ne dersiniz ? Hangi yönden eleştirilere başlarsınız ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Başarıyı üslup mu belirliyormuş?

Sahsi gorus ve tatminler hocam...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

nesi normal ya zibidi gibi konuştu ciddiye alınmaz konuştuğunun bir ağırlığı olacak
söylediklerin doğru bile olsa doğru kelimelerle anlatamazsan bir önem ifade etmez

Katılıyorum abi size tarzı benim de hiç hoşuma gitmedi dili falan oynuyor ergen kız gibi tripleri var

Çevrimdışı talha

O kürsüden inerken yürüyüşünden belliydi zaten. Halkını selamlayan Hitler gibiydi.  :kop:

Zafer sarhoşu şu anda. Muhtemelen "R" yapar.

Lakin; muhalefet iyidir. Tabii, kaliteli muhalefet yapacaksa.

Megaloman denilen tip işte. Bir kitap yazdı. Bir havalar bir havalar gören sanar Marx gibi ideoloji kasmış.  :kop:

Boştur bana göre. Eğer adaylığa kadar yükseldiyse arkadan gazı verenler vardır.

Bu adam Beşiktaş'ı 4 ay bile yönetemez geçtim dönemi. O kadar güvenmeyin derim. İki konuşmayla olmuyor o işlet. Ben çıkar bir konuşurum tüm Beşiktaşarena bana biat eder ama klüp yönetecem anlamına gelmez. :icool: :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.