Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dolayısıyla sol ayak Kusura bakmayın bu gece uyuyamazdım bunu demeseydim
TFF ve MHK renklilerin olsaydı demedi. Tff ve Mhk başkanları Beşiktaşlı olduğunu söyledi ve eğer gsli ya da fbli olsalardı fb veya gs yönetimi o lobiyi kullanır 4 kere şampşyon olurlardı dedi. Yani yönetimin güçsüz olmasından bahsetti. He kendisi yapabilir mi bilmiyorum ama eleştirisi haklı.
ne düşünüyoruz peki iş yapar mı sol bekte, ismail - uğur boral fiyaskolarından sonra opare de yalan oldu. motta ile de gitmiyor bu abi çözecek mi sorunları
Şu an konuşulması gereken konu yeni td ,transferler,takım üzerinden milyon dolarları yiyip hiçbirşey yapmayıp yollanması gereken çöpler:Konuşulan:seçim ne zaman,başkan kim olacak.Biz bu kafayla hareket edersek daha çok üzülürüz.
ben de iyi pas attım ama ha dokunsan yetti
Ulan 3 sn sonra dank etti kafama.
Başkanın açıklamalarından anladığım kadarıyla çok yakın zamanda bir seçim olmayacak gibi.
Motta ile ne uzar ne kısalır. Fark yaratacağını düşünmüyorum. Ama stoper olarak kullanılabilirmiş. Ersan'ın yerine kim gelse farkyaratacağından pek sorun yok.
Seçim yapmayacak
seçim nedir ,ne gerek var 1 sene sonra var zaten..
Ersan ne iyiydi be ilk geldiğinde Adana'dan alana kadar kapısında mı yatmadı bu yöneticiler. Ne olduysa oldu sakatlandıktan sonra bildiğin kazma bir adama dönüştü. Bu saatten sonra hakkaten kim gelse o kadar oynar, Necip bile stoper oynadıysa Tosic'de oynar Baki Mercimek de
Bize gelen dizinden feragat verdiğinden çok futbolcu harcadık.Yoksa Pektemek İsmail falan ne oyunculardı. Ama işte.
RRRRRRRRRRRRRRRR
Sen biraz Fikret Ormanı eleştirme işini abartıyosun @Tolga
Öyle değil mi ama ? ben gördüğümü söylüyorum fikret ormanı savunma işini abartanlarda var biz bişey diyozmu?