2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824939 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

@ruzgarsagnak: @firatgunayer Baştan kuralları netleştirelim. Ben şu andan itibaren BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYIYIM. Safları, dostları, düşmanları bilelim.

Bu adam tam tilki. Güvendiği birileri olmasa aday olmaz. Neye güveniyor bilemiyorum.

Birde babası o kongredeki ön sıra yaşlılarını mı ne tanıyormuş. Parça parça pek bir şey anlamadım da sonumuz hayırlı olsun. :D
Vardır bir bildiği tillahın yoksa atlamaz öyle
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

@ruzgarsagnak: @firatgunayer Baştan kuralları netleştirelim. Ben şu andan itibaren BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYIYIM. Safları, dostları, düşmanları bilelim.

Bu adam tam tilki. Güvendiği birileri olmasa aday olmaz. Neye güveniyor bilemiyorum.

Birde babası o kongredeki ön sıra yaşlılarını mı ne tanıyormuş. Parça parça pek bir şey anlamadım da sonumuz hayırlı olsun. :D
Adamın babası ölü yahu. Faruk Sağnak

Çevrimdışı Kadir G.

Adamın babası ölü yahu. Faruk Sağnak

Vefat edince tanınma işi bitiyor sanırım.

Çevrimiçi Necmi

Böyle bir şey olabilir mi Güntekin.  :kop:

Tillah, alacağın oy maksimum 300-500. Sen geç bu sevdadan.

Başkanlık için görmek istediğim ikili budur: Arat - Altınsay

Olur mu?  -Olmaz!
neden diyeyim bombayı bırakayım
Arat için bir şey diyemem iktidar yanlısı olduğu için bir çok soruna çözüm olabilir ama asla taraftarla barışık olmayacaktır. Başarılı olurmu tartışılır.
Altınsay onun için söyleyebileceğim her zaman kaçak dövüşen hiç bir zaman bir işin ucundan sağlam tutmayan biri kendine güveni yok o yüzdende her dönem geri planda
kalan bunu tercih eden biri kartondan kahraman yaratmayalım her zaman ortaya çıkar sonra bir bahane bulur üç günde sıvışır. Geçeceksin böylelerini
bu güne kadar başımıza ne geldiyse kendi yarattığımız karton kahramanlardan geldi. Nesini gördünüz ben bunca yıldır hiç bir şeyini görmedim sadece ortada her dönem dolaşan
bir isim kendi yok ismi var Bir şeyi unutmayın Beşiktaşı liderler yönetir liderlerde rüzgara göre haraket etmez direk rüzgarı yaratır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bence o abi ukalalıktı:D yani bilincli yapıyordu onu:D artizz
Heyecan ya da ukalalık farketmez. Konuşmasını beğenen genç kardeşlerime hayret ediyorum. Onu eleştirenler şimdii Rüzgar ın başkan adayı olmasıyla haklı çıktı. Bir FO daki rahatlığa ve beyefendiliğe bakın bir de rüzgar daki triplere. Fark çok bariz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Heyecan ya da ukalalık farketmez. Konuşmasını beğenen genç kardeşlerime hayret ediyorum. Onu eleştirenler şimdii Rüzgar ın başkan adayı olmasıyla haklı çıktı. Bir FO daki rahatlığa ve beyefendiliğe bakın bir de rüzgar daki triplere. Fark çok bariz
Bana göre adamın hal ve hareketleri öyle trip falan değil yani klasik ne zamandır twitterdan takip ederim böyle konuşuyor.Siz büyüklerimizden olduğunuz için size de dokunmuştur hareketleri ama bize normal geliyor

Çevrimdışı Serkan P.

Ruzgar aziz yildirim kadar varlikli mi?

Çevrimdışı Alper1903

Fazla oy almasi zor ama "ideal baskan" tanimina nispeten uyuyor. Lafini esirgemez, haklarini savunur takimin. Twitterdan boyle, normal hayat icin henuz yorumum yok.

Çevrimiçi Necmi

Kaç kere söylediklerini yuttu aday maday olmaz benden söylemesi
aday olmak için belli bir sayıda imza olması gerekmiyormu :alala:

Çevrimdışı atalay

neden diyeyim bombayı bırakayım
Arat için bir şey diyemem iktidar yanlısı olduğu için bir çok soruna çözüm olabilir ama asla taraftarla barışık olmayacaktır. Başarılı olurmu tartışılır.
Altınsay onun için söyleyebileceğim her zaman kaçak dövüşen hiç bir zaman bir işin ucundan sağlam tutmayan biri kendine güveni yok o yüzdende her dönem geri planda
kalan bunu tercih eden biri kartondan kahraman yaratmayalım her zaman ortaya çıkar sonra bir bahane bulur üç günde sıvışır. Geçeceksin böylelerini
bu güne kadar başımıza ne geldiyse kendi yarattığımız karton kahramanlardan geldi. Nesini gördünüz ben bunca yıldır hiç bir şeyini görmedim sadece ortada her dönem dolaşan
bir isim kendi yok ismi var Bir şeyi unutmayın Beşiktaşı liderler yönetir liderlerde rüzgara göre haraket etmez direk rüzgarı yaratır.

2002-2003 şampiyonluğunda Futbol komitesi sorumlusuydu. "Kartondan kahraman" güzel tabir sevdim. Fakat "realite" diye de bir kavram var. Bence benden çok iyi başkan olur. Sporun bir çok dalını bilirim, oyuncu kumaşından anlarım bilmediğim işlerde de bir biline danışır ve görevlendiririm. Lakin kimse beni başkan seçmez. Çünkü ne Arat gibi siyasi ilişkilerim var. Ne de Altınsay gibi üstüne basarak söylüyorum "spor" konusunda hakkı teslim edilmiş bir kartondan kahramanım. Sancak, Adalı , Demirören , Orman var iken de ideali budur.(Arat - Altınsay)

Çevrimdışı Tolga

Rüzgar Sağnak aday olacağını kaç gündür yazdıklarından belli ediyordu zaten ama hiç şansı yok seçimde :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bana göre adamın hal ve hareketleri öyle trip falan değil yani klasik ne zamandır twitterdan takip ederim böyle konuşuyor.Siz büyüklerimizden olduğunuz için size de dokunmuştur hareketleri ama bize normal geliyor
nesi normal ya zibidi gibi konuştu ciddiye alınmaz konuştuğunun bir ağırlığı olacak
söylediklerin doğru bile olsa doğru kelimelerle anlatamazsan bir önem ifade etmez

Çevrimiçi Necmi

Rüzgar Sağnak aday olacağını kaç gündür yazdıklarından belli ediyordu zaten ama hiç şansı yok seçimde :icool:
Beşiktaş Başkanlık makamı o kadar düştümü :D

Çevrimdışı Anıl

nesi normal ya zibidi gibi konuştu ciddiye alınmaz konuştuğunun bir ağırlığı olacak
söylediklerin doğru bile olsa doğru kelimelerle anlatamazsan bir önem ifade etmez
Bence gayet doğru kelimelerle anlattı @Necmi abi. Söylediği her şey ve söyleyiş tarzı vurgulamaları falan doğruydu.

Çevrimdışı Anıl

YD bile başkanlık yaptı @Necmi abi belki gelecekte yine yapacak daha ne kadar düşecek :D

Çevrimdışı Renton

büyüklerimiz derken sende varsın abi işin içinde :D insanlar bayılmıştı artık dinlemekten adam bütün dikkati topladı kendini çatır çatır dinlettirdi

Çevrimdışı cisse557

Başkan, önce hoca gelir oturup konuşulur ondan sonra oyuncu bakılır tarzı bir şey söyledi. O zaman Tosic transferi bana hoca ile anlaşıldığını söylüyor.

Çevrimdışı ozan062

sakinmi? düzgünmü rahatmı? abi sen gormek istediğini goruyorsun :)) ilk geldiğiyle simdiki birmi ? bircok sey var ve kesinlikle bastan sonra bize yakısmayan biriydi
bu takibi benim fikrim ha bize kim yakısır..en onemlisi diksiyonu duzgun ve eğitimli birisi...ve sirket sahibi olmayacak calısanı olacak birisi...madem sirketlesmiyoruz o zaman ona benzer yonetim kurulu olmalı...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Aday olursa boşu boşuna olur :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hiç kimse boşu boşuna aday olmaz.

İktidar olamayacağını bilen partiler neden seçime girer?

Bu 1 senelik 3 senelik bir iş değildir. uzun vadeli bakılır.

45 yaşındaymış şimdi.

Fikret orman da ilk seçiminde kazanamadı.

Girer bu seçime 500 oy alır, 10 sene seçime girer, bir alt yapı oluşmuş olur bu sürede.

Çevrimiçi Necmi

2002-2003 şampiyonluğunda Futbol komitesi sorumlusuydu. "Kartondan kahraman" güzel tabir sevdim. Fakat "realite" diye de bir kavram var. Bence benden çok iyi başkan olur. Sporun bir çok dalını bilirim, oyuncu kumaşından anlarım bilmediğim işlerde de bir biline danışır ve görevlendiririm. Lakin kimse beni başkan seçmez. Çünkü ne Arat gibi siyasi ilişkilerim var. Ne de Altınsay gibi üstüne basarak söylüyorum "spor" konusunda hakkı teslim edilmiş bir kartondan kahramanım. Sancak, Adalı , Demirören , Orman var iken de ideali budur.(Arat - Altınsay)
realiteyi söyleyeyim o zaman onbin tane hazır oyu eline versen genede aday olmaz onda o kapasite yok Birileri sorumluluk alır o altında çalışır.
ama direk sorumluluk almaz o yapı yok altınsayı severim aşağılamak için falan söylemedim. sadece bu güne kadar gördüğüm böyle bir sorumluluk alacak yapıda olmadığı.
bunu da defalarca gösterdi.

Çevrimdışı mehmetthedum

Madem ki aday olarak çiktı meydane artık, bundan sonra kendiaine başarılar dilerim, saygı ile hitap ederim. Her beşiktaşlının yönetimde olmaya ve mücadele etmeye hakkı var. İşte böyle açıktan ve delikanlıca...

Yoksa ucu açık bir şekilde loş ışık altından sallayarak değil !!!!

Herkes adını yazdırır. Kongre üyeleri en hayırlısını seçer inşallah.

Not: Başkan biraz yumuşamış ve kendine güveni gelmiş. Sandığa gitmeyecek sanırım.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Skywalker

YD bile başkanlık yaptı @Necmi abi belki gelecekte yine yapacak daha ne kadar düşecek :D
Necmi abi yanlış anlamasın ama tam ben diyecektim daha ne kadar düşecek zaten abi Y.Demirören yaptı :D Resmen hobi olarak kulüp yöneticiliği yaptı adam HOBİ :) Bizim kulübün de temel sıkıntısı burada bana göre bize Beşiktaş'a birşeyler verebilecek yöneticiler gerekiyor sürekli '' götürecek '' değil.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı f_madida

Soyu Beşiktaş'ın kurucularına dayanıyomuş

Babası zenginmiş kendi de aşağı kalır yanı yokmuş şirket yöneticiliği vs.

Seba'yı iyi tanırmış

45 yaşındaymış

vs vs yazdıklarından bunları hatırlıyom :evillol:

Kraliyet mi bu? Besiktas'in soylularindanim diye cikmis...Ne garip insanlar var, sanki Besiktas'in kuruculariyla DNA paylasmak marifetmis gibi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

:o_o: o tersten zirveydi daha aşağıya düşeceğini sanmıyorum Başkanlık hitabet sanatıyla olmaz ağırlığın ve çevren olacak
tek başına bir hiçsin. Süleyman Seba nın bir devlet geleneği vardı her kurumda her şirkette sözü dinlenirdi. Rüzgar sağnak kim
Beşiktaş Başkanı randevu verir Rüzgar sağnak benimle konuşmak istese randevu almak zorunda :kop:
Demiröreni örnek gösteriyorsun ama soyadının güncel bir ağırlığı var Federasyon başkanı oldu adam daha ne olsun demekki ağırlığı var :D