2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824365 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

@Renton Lucescu gelmiyor diyorsun yani
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transfer falan derken, eğer ethem sancak başkan olursa o zaman ne olur onu bi düşünmek lazım...
eğer o adam başkan olursa çok ciddi sorunlar çıkar en başta ben çok sevdiğim hayatımın anlamı olan beşiktaştan bile beni soğutur ütopik bir şey o adam başkan olamaz olmamalı

Çevrimdışı Kadir G.

Luce'nin maasini odeyebiliriz de, istedigi kadroyu kuramayacagini dusunurse gelmeyebilir, karakter olarak hirsli ve basari isteyen bir hoca...Ote yandan savasin ve politik gerginligin icinde futbol oynatmaya calismaktan bikmis olabilir...Ben onun yerinde olsam Shakhtar'da devam etmem acikcasi, Besiktas'a gelir miyim, belki ama Ukrayna'daki misyonu bitti bence. Hem zaten Ukrayna da bitti. Ustune, Donetsk bolgesi cogunlukla Rusya yanlisi, Ukrayna federasyonu Shakhtar'in onunu keser mi vs, Shakhtar kendi stadina donebilir mi, donmezse ne kadar basarili olabilir bunlar da onemli faktorler..

Kendi kadrosu konusunu çok büyütüyoruz. Şampiyon olduğu zaman hepsi istediği oyuncular mıydı? Elde olanla yetindi. Şimdi necipe mottaya değişmeyeceğin isimlerden maksimum fayda aldı.

Başkan son kozunu oynuyor taraftarın TAMAMINI ancak lucescuyla yatıştırabileceğini biliyor. Şenol güneşe karşı çıkan baya kişi var ama şenol güneşe sıcak bakan nerdeyse herkes ilk olarak lucescu olursa ister.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Lucescu işi yaş şenol hocayı kaçırmayalım biz   :bigstar:

Çevrimdışı TØLGA

size şöyle diyim ahmet nur çebi şenol hoca ile anlaşyı büyük ihtimal yardımcısıda deli ibo
başkanda lucescu için bastırıyo olma ihtimali varmı var ama zor haaa kesin olarak olmaz ise luce önümüzdeki günlerde
şenol hoca açıklanır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

size şöyle diyim ahmet nur çebi şenol hoca ile anlaşyı büyük ihtimal yardımcısıda deli ibo
başkanda lucescu için bastırıyo olma ihtimali varmı var ama zor haaa kesin olarak olmaz ise luce önümüzdeki günlerde
şenol hoca açıklanır
Lucescu işi olacaksa önümüzdeki 10 gün içerisinde bitirilmeli eğer olmuyorsa da çok uzatmadan Şenol Güneş'i getirip transferlere başlamalıyız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Kendi kadrosu konusunu çok büyütüyoruz. Şampiyon olduğu zaman hepsi istediği oyuncular mıydı? Elde olanla yetindi. Şimdi necipe mottaya değişmeyeceğin isimlerden maksimum fayda aldı.

Başkan son kozunu oynuyor taraftarın TAMAMINI ancak lucescuyla yatıştırabileceğini biliyor. Şenol güneşe karşı çıkan baya kişi var ama şenol güneşe sıcak bakan nerdeyse herkes ilk olarak lucescu olursa ister.

Lucescu gelse cok iyi olur, yaninda zaten Zago'da gelir ki o da hem yardimci teknik direktor hem de bir nevi sportif direktor gibi, yani sirf Luce'nin ustune kalmaz yuk. Oyuncu konusunda da cok buyuk sikinti cekmez bence ama butce konusu ve stad konusu belki canini sikabilir. Kim olursa olsun bu isin bir an once sonuclandirilmasi lazim yalniz, transfer doneminde gec kalmamaliyiz zaten bonservis kisitlamalari var.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmetx

takımın omurgasını kaleci,stoper,ön libero ve santrofor oluşturur.
1. Kalecimiz -Kesinlikle yetersiz
2.Stoper -1 Adet sağlam stoperimiz yok
3.Ön libero- defansif yükü kaldıracak ,takımı öne taşıyacak yok
4.Santrafor- -Problem yok Demba var.

yani bizim omurga skolyoz olmuş.  :D

Dolayısıyla bu 3 mevki olmazsa olmazımız olmalı ,beklermiş,sol açıkmış bunları o kadar kafada büyütmeye gerek yok. Bakın eğer Luce gelirse ilk olarak bu 3 mevkiye sağlam adam alır.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 18:01:12 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Luce neden bize gelemez:

1)yarim sezon stad yok ,bu yorucu gezme maratonunu bu yasta kaldirip kendini hirpalamaz.

2)adam basariya doymuş, oralari birakip bu kalitesiz,şaibeli ligde kendini harcamaz.

3)transfer kisitlamamamiz var.istedigi adamlari alamayiz.

4)paramiz yok istedigi adamlari getiremeyiz.

5)lucenin parasıni odeyemeyiz.

Bence bu sevdayi birakalim lucescu bize gelmez.
5 maddeye de katılmıyorum :D

Çevrimdışı Anıl

Ooo fener bielsa ile anlasmis
Bielsa Türkiye'de tutmaz bence

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Lucescu dedikoduları Ronaldinho'nun başka versiyonu.
Maksat taraftara hayal kurdurup şu tepkilerin arttığı dönemi atlatmak.
Aylar öncesinden bitmiş Tosic transferini de şimdi çıkardılar medyaya.
Yönetimin tipik hareketleri her defasında aynı hataya düşüyoruz

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bielsa Türkiye'de tutmaz bence

bielsa nın  üstün taktik zekasının  yanında anlaşılması  zor ve çalışılması zor bi adam  oldugunu  tanıyan  herkes bilir anılım  özellikle türkiyede harcatırlar Bielsayı.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 18:31:45 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Volkan,Emrecim,Caner falan istemez Bielsa'yı Fener'e gelecek hoca bu üçlüye biat edecek

Çevrimdışı Çağatay

peki bielsa azize biat edecek mi ?
öyle soyunma odalarına girme işleri olursa
bielsa ne kadar dayanır bilinmez ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serkan P.

bir anlamayan ben miyim? :iblush:
Anlasilmayacak bir sey yok ki buraya yazan Besiktaslilarin ozeti :)

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar rakip takımların transferlerini ya da haberlerini lütfen kendi başlığında konuşalım...

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-2014-2015-sezonu/

Çevrimdışı TØLGA

Başkanımız Fikret Orman, kongre süreci, teknik direktör adayları ve gündeme dair açıklamaları ile 20:00'de BJK TV'de.

merakla bekliyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

bielsa nın  üstün taktik zekasının  yanında anlaşılması  zor ve çalışılması zor bi adam  oldugunu  tanıyan  herkes bilir anılım  özellikle türkiyede harcatırlar Bielsayı.
Bir de her ne kadar iyi hoca da olsa o da winner değil malesef. O yüzden geldiği ilk senede şampiyon yapması gereken yerlerde barınamaz.

Çevrimdışı Tolga

Başkanımız Fikret Orman, kongre süreci, teknik direktör adayları ve gündeme dair açıklamaları ile 20:00'de BJK TV'de.

merakla bekliyoruz
:bandit: :bandit:

Çevrimdışı Renton

merakla bekliyoruz
:nargile: :nargile:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

RÜZGAR SAĞNAK
‏@ruzgarsagnak
Statlarını açsınlar, onların hakkıdır. Bütün sezon gönül ve fiziki desteğim elbette onlarla olacak. Ama normal seçimde ADAYIM.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

RÜZGAR SAĞNAK
‏@ruzgarsagnak
Statlarını açsınlar, onların hakkıdır. Bütün sezon gönül ve fiziki desteğim elbette onlarla olacak. Ama normal seçimde ADAYIM.

Ben dedim rüzgar sağnak aday olur diye. Biat edin. :D