2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825058 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı acan07

Rüzgar Sağnak  twitter dan başkanlık için adaylığını açıkladı.

Çevrimdışı Renton

Tillah beee biat edelim aday olsun  :claps:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı acan07

rüzgar sağnak hakkında ne düşünüyorsunuz ??
ben adamın yazdıklarını söylemlerini beğeniyorum . adam tillah  :D :D

Çevrimdışı TØLGA

rüzgar sağnak hakkında ne düşünüyorsunuz ??
ben adamın yazdıklarını söylemlerini beğeniyorum . adam tillah  :D :D
kongre üyesi olan herkes başkan adayı olabilir takılmayın bu kadar :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Skywalker

RÜZGAR SAĞNAK
‏@ruzgarsagnak
Statlarını açsınlar, onların hakkıdır. Bütün sezon gönül ve fiziki desteğim elbette onlarla olacak. Ama normal seçimde ADAYIM.
Kimdir ? Nedir ? Ne iş yapar ? Bu Rüzgar SAĞNAK.. İyi, hoş dinleme fırsatımız, twitterda yazdıklarını az çok okumaya zamanımız oldu da var mıdır bilgi sahibi olan ?
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kimdir ? Nedir ? Ne iş yapar ? Bu Rüzgar SAĞNAK.. İyi, hoş dinleme fırsatımız, twitterda yazdıklarını az çok okumaya zamanımız oldu da var mıdır bilgi sahibi olan ?
Bende bilmiyom valla :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Böyle bir şey olabilir mi Güntekin.  :kop:

Tillah, alacağın oy maksimum 300-500. Sen geç bu sevdadan.

Başkanlık için görmek istediğim ikili budur: Arat - Altınsay

Olur mu?  -Olmaz!

Çevrimdışı Renton

Valla yazar köşe yazarı 1 tanede kitabı var ergen siyaseti başka ne iş yaptığını bende bilmiyorum

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kaç kere söylediklerini yuttu aday maday olmaz benden söylemesi

Çevrimdışı mellfred

rüzgar sağanak ne be ! crazy girl 88 gibi  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla yazar köşe yazarı 1 tanede kitabı var ergen siyaseti başka ne iş yaptığını bende bilmiyorum
Soyu Beşiktaş'ın kurucularına dayanıyomuş

Babası zenginmiş kendi de aşağı kalır yanı yokmuş şirket yöneticiliği vs.

Seba'yı iyi tanırmış

45 yaşındaymış

vs vs yazdıklarından bunları hatırlıyom :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir şey olabilir mi Güntekin.  :kop:

Tillah, alacağın oy maksimum 300-500. Sen geç bu sevdadan.

Başkanlık için görmek istediğim ikili budur: Arat - Altınsay

Olur mu?  -Olmaz!
olabilirde (arat-altınsay)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

cok kucuk yastayken süleyman baskanın imzasıyla kongre uyesi olmus, ailesinde geçmişte klüpte profesyonel oyuncu ve yonetici barınan bir kişilik
mesleğini geçelim fakat birikim olarak farklı bir yerdedir
bunun en buyuk ornegi sahneye cıktıgında sıfır heyecan ve sıfır takılmadır...biliyorsunuz heyecan genellikle saglık sorunu değilse cahillikten kaynaklanır:D guvensizlikten gelir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

olabilirde (arat-altınsay)

(arat-altınsay) Derken anlamadım?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

cok kucuk yastayken süleyman baskanın imzasıyla kongre uyesi olmus, ailesinde geçmişte klüpte profesyonel oyuncu ve yonetici barınan bir kişilik
bunun en buyuk ornegi sahneye cıktıgında sıfır heyecan ve sıfır takılmadır...biliyorsunuz heyecan genellikle saglık sorunu değilse cahillikten kaynaklanır:D guvensizlikten gelir
Çoğu genç üye ilkokulda şiir okuyo gibiydi rüzgar ilaç gibi geldi :evillol:

Çevrimdışı Skywalker

Tam olarak ihtiyacımız olan yönetici profili mevcut '' bunu sadece son konuşmasından örnekle söylüyorum '' ne konuştuğunu bilen, sakin bir o kadar da sakinliğine nazaran lafını esirgemeden gediğine koyan bir abimiz gibi duruyor. En önemlisi de Futboldan anlıyor '' muhtemelen '' yine de çok zor :) Kongre sıralarındaki dayıları-amcaları görünce anlıyor insan bazı şeylerin değişmeyeceğini..
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ağzını yamultması tamamen heyecan belirtisidir. Ben saçlarını da çekiştireceğini bekledim ama
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Zaten metne bağlı olmadan teklemeden konuşması adamı öne çıkardı. Diğer çıkanlarla alakası yoktu.

Kısacası "sorgulamayın biat edin."  :D

Çevrimdışı Kadir G.

Ağzını yamultması tamamen heyecan belirtisidir. Ben saçlarını da çekiştireceğini bekledim ama

Rahatlıktan abi o değişik biri o adam. Psikolojiyle ilgisi olan varsa o da söyler. Köy kahvesinde dalga geçer tarzda konuştu. Doğru yanlış orasıyla ilgilenmiyorum.

Çevrimdışı Renton

Ersoy özdem laf attı rüzgara cevap geldi şimdi bademde ersoyu kolluyor ortalık karıştı  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı FARUK

Saat 8 de başkan bjk tv de konuşacakmış
İzleyebilenler kısa kısa aktarirsa buraya sevinirim :)

Çevrimdışı ozan062

bunu deme sebebi radikal değişiklik için baskan olmanın gerektiğidir
yoksa arka planda destek vericek ama işte ordada karar vericiler onun yukselisini ve medyada kellesini alamayacagından
bunada evet demiyorlar..maalesef sazı eline alması gerekiyor...
bencede sizde herseyin farkındasınız sizden ricam sadece ruzgar değil fikret ormanında baskasınında uslubuna takılmayın siz savundugu zihniyete bakın

Çevrimdışı Kadir G.

@ruzgarsagnak: @firatgunayer Baştan kuralları netleştirelim. Ben şu andan itibaren BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYIYIM. Safları, dostları, düşmanları bilelim.

Bu adam tam tilki. Güvendiği birileri olmasa aday olmaz. Neye güveniyor bilemiyorum.

Birde babası o kongredeki ön sıra yaşlılarını mı ne tanıyormuş. Parça parça pek bir şey anlamadım da sonumuz hayırlı olsun. :D

Çevrimdışı ozan062

bence o abi ukalalıktı:D yani bilincli yapıyordu onu:D artizz