2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824861 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

gitmez Beşiktaş da çalışmak istiyo o da anlaşılmış zaten luce olmazsa onla imzalarız.
İstedigini de hic sanmıyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Sakın bakma . Tosic in eşi  :iblush:
bu yenge gelmesin tr ye çok büyük sıkıntı çıkar demedi demeyin .Çocuklarının eğitimine ve kendi işine Belgrad da devam etsin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

istemesin sanki o kaybeder denizli var hoca buluruz bilicten hiçbiri daha kötü olmaz sergen bile daha başarılı olurdu.

Çevrimdışı Deniz

istemesin sanki o kaybeder denizli var hoca buluruz bilicten hiçbiri daha kötü olmaz sergen bile daha başarılı olurdu.
Belli olmaz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

You never know Deniz. :icool:

Bu arada Fikret Orman bu belli olmaz bakmışsın getirir. Luce'yi getirirse heralde koltuğu bir 4 sene daha garantiye alır. :lol:

Bu arada Sportif Direktör ve Altyapı Direktörü oayı inşallah doğrudur. Başkan'ın izininden ziyade ANÇ'ye dikkat etsinler belli olmaz iki dk'ya bozabilir işi. :boxin:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca çalışmak ister @Deniz neden istemesin ki :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

You never know Deniz. :icool:

Bu arada Fikret Orman bu belli olmaz bakmışsın getirir. Luce'yi getirirse heralde koltuğu bir 4 sene daha garantiye alır. :lol:

Bu arada Sportif Direktör ve Altyapı Direktörü oayı inşallah doğrudur. Başkan'ın izininden ziyade ANÇ'ye dikkat etsinler belli olmaz iki dk'ya bozabilir işi. :boxin:

Ben yd den sonra hiçbir yöneticiden bu kadar nefret etmedim heralde. Adam 80 lerin aklında kalmış hatır gönül işi bazı yaptıkları.

Çevrimdışı Deniz

Luce neden bize gelemez:

1)yarim sezon stad yok ,bu yorucu gezme maratonunu bu yasta kaldirip kendini hirpalamaz.

2)adam basariya doymuş, oralari birakip bu kalitesiz,şaibeli ligde kendini harcamaz.

3)transfer kisitlamamamiz var.istedigi adamlari alamayiz.

4)paramiz yok istedigi adamlari getiremeyiz.

5)lucenin parasıni odeyemeyiz.

Bence bu sevdayi birakalim lucescu bize gelmez.

Çevrimdışı TØLGA

Luce neden bize gelemez:

1)yarim sezon stad yok ,bu yorucu gezme maratonunu bu yasta kaldirip kendini hirpalamaz.

2)adam basariya doymuş, oralari birakip bu kalitesiz,şaibeli ligde kendini harcamaz.

stadyuma takılma orda'da kendi stadyumunda oynamıyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belli olmaz :)
hedef maçlardan bir tane alamadık gol bile atamadık töre ba sosa üçlüsü ligdeki en iyi üçlüsü olduğunu düşünüyorum kullanamadı ve geriye düştüğümüz anadolu takımlarına karşı bile maç çevirmede çok zorlandık önde olduğumuz maçlarda bile yakalandık fenerin ölüsü bile geriden balda olsa bayağı bi maç aldı o yüzden bilic kesinlikle başarısızdı

Çevrimdışı Deniz

Ooo fener bielsa ile anlasmis

Çevrimdışı f_madida

Bu Tosic biraz Ahmet Yildirim'a benziyor... hayirlisi.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 17:31:02 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı halvetifarazi

hala luce'yi bekleyenler soranlar var.

bu yönetimin 3 yıldır izlediği umut tacirliği taktiği. nene uçağa binmişti, ronaldinho yemek yemişti, sağbek alınıyordu..vs

lucescu falan gelmez. boşa umutlanmayın hayal kurmayın. inanmayın artık bu boş umutlara. en iyi ihtimal şenol güneştir. şu imkanlarda 2 sınıf bir türk hoca gelir. kim olur bilmem.

Çevrimdışı Tolga

Düşünüyorum da Tosic transfer edildiğine göre yönetim yeni hocaya danışmıştır.

Tosic'i isteyen kişinin de Şenol Hoca olma ihtimali yüksek.

Yani seneye Şenol Hoca takımın başında olacak bence.

Çevrimdışı f_madida

hala luce'yi bekleyenler soranlar var.

bu yönetimin 3 yıldır izlediği umut tacirliği taktiği. nene uçağa binmişti, ronaldinho yemek yemişti, sağbek alınıyordu..vs

lucescu falan gelmez. boşa umutlanmayın hayal kurmayın. inanmayın artık bu boş umutlara. en iyi ihtimal şenol güneştir. şu imkanlarda 2 sınıf bir türk hoca gelir. kim olur bilmem.

Simdi hatirlattin ya, Allah'tan Ronaldinho gelmedi..Bu yonetimin en sansli oldugu nokta odur benim gozumde. 

Çevrimdışı faith

transfer falan derken, eğer ethem sancak başkan olursa o zaman ne olur onu bi düşünmek lazım...

Çevrimdışı halvetifarazi

Simdi hatirlattin ya, Allah'tan Ronaldinho gelmedi..Bu yonetimin en sansli oldugu nokta odur benim gozumde. 
O noktada katılıyorum. Fakat konu r10'nun yapacağı etki değil yönetimin yaptığı umut tacirliğidir. Ben 2012 senesinde ilk geldiklerinde 2 ay ospina transferini bekledim gele gele mcgregor gelmişti. 2 ay ha bugün ha yarın derken geçti gitti.
Aynı olaylar ondan sonra kaç kere oldu. O yüzden inanmamakta fayda var.

Çevrimdışı TØLGA

şenol hoca ile anlaşılmadan oyuncu ile imzalanmaz ama resmiyet lazım ilk  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence bonservisi elinde makul bi ücret verildiği içinde sorulmadan yapılmış olabilir yabancı sınırlaması olmadığından etkisiz olabilir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Luce neden bize gelemez:

Maalesef haklı nedenler :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Saglam bir yerden duydum senol hoca onay vermis tosice
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neye göre sağlam :upto: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

Maalesef haklı nedenler :)

Luce'nin maasini odeyebiliriz de, istedigi kadroyu kuramayacagini dusunurse gelmeyebilir, karakter olarak hirsli ve basari isteyen bir hoca...Ote yandan savasin ve politik gerginligin icinde futbol oynatmaya calismaktan bikmis olabilir...Ben onun yerinde olsam Shakhtar'da devam etmem acikcasi, Besiktas'a gelir miyim, belki ama Ukrayna'daki misyonu bitti bence. Hem zaten Ukrayna da bitti. Ustune, Donetsk bolgesi cogunlukla Rusya yanlisi, Ukrayna federasyonu Shakhtar'in onunu keser mi vs, Shakhtar kendi stadina donebilir mi, donmezse ne kadar basarili olabilir bunlar da onemli faktorler..

Çevrimdışı Tolga

Eğer dediğin gibiyse zaten biz burada boşuna Lucescu'yu tartışıyoruz. :)