2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12242578 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

hakem bizim oyunculara karton gosteriyor rakibe gostermiyor demisti...Luce bizdeyken aciklamalari fransizca yapiyordu, tercumani da sari kart'i tercume etmek yerine karton demisti dogrudan, millet epey sasirmisti hatirladigim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmetx

abi neden gelmesin istanbulu cok seviyo bu adam ve beşiktaşın taraftarından tut yönetimine kadar sevildiğini biliyo ukraynada malum savaşta var o önemli etken
neden gelmez çünkü 1.para yok , 2.stad yok ,3.bonservisli transfer yasağı var.
40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Sosa gerçekten kalite ...
40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yönetim bu sene büyük düşünmeyecek te ne zaman düşünecek. gs şimdiden milyonları cebe koydu. Luce gelirse ilk maçları kazasız belasız atlatsak yeter bize
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Lucescu Shaktar'ın her hafta deplasmanda oynamasından çok şikayetçiymiş daha bizden haberi yok galiba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu Shaktar'ın her hafta deplasmanda oynamasından çok şikayetçiymiş daha bizden haberi yok galiba
Stadın en geç biteceği tarih belli, Savaşın ne zaman biteceği belli değil :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bence artık klüp olarak teknik direktörümüzü kendimiz yetiştirmemiz lazım.Barcelona tarzı...Luce gelsin 2 sene takılsın zaten yaşlanacak.Sonra kim gelecek muamma??

Çevrimdışı atalay

Detaylı bir analiz değil lakin fikir oluşturması açısından...

http://www.besiktasscout.com/tosic-vs-motta/

Çevrimdışı Tolga

Bence artık klüp olarak teknik direktörümüzü kendimiz yetiştirmemiz lazım.Barcelona tarzı...Luce gelsin 2 sene takılsın zaten yaşlanacak.Sonra kim gelecek muamma??

Niye 2 sene kalıyor açıkçası Lucescu başarısız olsa da 2 sene sonra göndermek demek bir daha Fb ve Gs'yi yakalayamayacağımız anlamına gelir.

5 yıl burada çalışmalı ondan sonra hocalığı bırakacaksa da yardımcısı Zago var o devam edebilir. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Atakan Kurt ‏@atakankurt2  54 sn.55 saniye önce
Hatta 1 tane yabancı sportif direktör ile anlaşılmış.Ve alt yapı içinde yabancı antrenörle el sikisilmis. Son karar başkanın
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Detaylı bir analiz değil lakin fikir oluşturması açısından...

http://www.besiktasscout.com/tosic-vs-motta/
Yok aslında birbirimizden farkımız olmuş. Bence Tosic göze daha hoş gelen bir futbol oynuyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

İşte aradığımız mobil santrafor.

BE-DA-VA

Demba - Guerrero - Tosun

Niye 2 sene kalıyor açıkçası Lucescu başarısız olsa da 2 sene sonra göndermek demek bir daha Fb ve Gs'yi yakalayamayacağımız anlamına gelir.

5 yıl burada çalışmalı ondan sonra hocalığı bırakacaksa da yardımcısı Zago var o devam edebilir. :ok:

Çalışsın da 70 yaşında.Yani zaten maksimum 5 yıl daha devam eder.Ben hep kalmasının yanındayım hiçbir şekilde başarısız olduğu,yetersiz olduğu idda edilemez kendini ispatlamış biri.

Öyle nazlı bir şey de değil.Üstüne yürüyünce ağlamaz işine bakar.Sinan Engin zamanında topçuların Lucescu'nun üstüne yürüdüğünü söylüyordu,çocuktur onlar zamanla geçer diyip aldırış etmiyormuş.Bilic'e yapsan hayata küser:)

Çevrimdışı Tolga

Çalışsın da 70 yaşında.Yani zaten maksimum 5 yıl daha devam eder.Ben hep kalmasının yanındayım hiçbir şekilde başarısız olduğu,yetersiz olduğu idda edilemez kendini ispatlamış biri.

Öyle nazlı bir şey de değil.Üstüne yürüyünce ağlamaz işine bakar.Sinan Engin zamanında topçuların Lucescu'nun üstüne yürüdüğünü söylüyordu,çocuktur onlar zamanla geçer diyip aldırış etmiyormuş.Bilic'e yapsan hayata küser:)
İşte onu söylüyorum Lucescu şayet gelirse başarısız dahi olsa ondan daha iyisini mevcut şartlarda getirmemiz çok zor yani yönetimler değişse bile herkes Lucescu ile çalışmak ister :)

Ama yine söylüyorum bence yine de çok zor yani anlaşma olduysa bile pürüzler çıkabilir önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılana kadar temkinli olacağım :icool:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İşte aradığımız mobil santrafor.

BE-DA-VA

Demba - Guerrero - Tosun
Breh breh breh. Nerden buldun kardeşim bunu. Bu Beşiktaş'a ilaç olur ilaç.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Lucescu konusunda en büyük engelin S.Donetsk'in başkanı Ahmedov olduğu söyleniyor.

Ahmedov ikna edilebilirse geleceği söyleniyor.

Çevrimdışı atalay

Breh breh breh. Nerden buldun kardeşim bunu. Bu Beşiktaş'a ilaç olur ilaç.

Yok be abi göz önünde bir oyuncu. Hamburg'da filan da oynadı. Mesele yönetim bulsun. Oyuncu özellikleri muazzam bir oyuncu değil ama ihtiyacımız olan profilde bedava bir oyuncu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Lucescu konusunda en büyük engelin S.Donetsk'in başkanı Ahmedov olduğu söyleniyor.

Ahmedov ikna edilebilirse geleceği söyleniyor.
Tatar olan var mı bağlasın şunu :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok be abi göz önünde bir oyuncu. Hamburg'da filan da oynadı. Mesele yönetim bulsun. Oyuncu özellikleri muazzam bir oyuncu değil ama ihtiyacımız olan profilde bedava bir oyuncu.
Gs'ye samiyende 2 gol atan oyuncu mu bu :D

Çevrimdışı Tolga

Valla o adamdan korkulur arkasında Rus mafyası olduğu söyleniyor :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

Demba ba  getirlirken tataristan cumhurbaşkanı na kadar bağlantı kurulduğu yazılmıştı :) neden olmasın

Çevrimdışı Deniz

Luce gelmez kendinizi beklentiye sokmayın  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Türkay

malum site özel haber yapmış Mbia ile ilgilenmeye başlamışız Trabzon da ciddi ilgileniyormuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler