iki senedir scoutlarımız çok iyi çalışıyor. Milosevic direk scoutların aldırdığı oyuncudur.
ama Bilic kendi istemediği için adamın geldiği gün suratına seni istemiyorum oynatmayacağım demiş.
Devre arası iyi oyuncu isimleri düştü haberlere aslında bunlar doğruydu ama bilic istemedi hatta devre arası biz bunu haber yapmıştık.
zaten geldiğinden beri kendi istemediği oyunculara ikinci sınıf muamele gösterdi.
sezer eneramo pedro kerim opare cenk milosevic tolgay sürekli ilk makaslanan yada mecbur kalmadıkça şans verilmeyen oyuncular
ben geçen sene hatırlıyorum forvetlerimiz sakattı forvetsiz çıktık eneramoyu genede oynatmadı. sezer takıntısı bize geçen sene çok pahalıya mâl oldu
pedroyu geçen sene inadına oynatmadı kupa maçlarında bile as takımla çıktı bunlara şans vermedi sivok sakatlandıda pedroyu oynattı düzelince gene direk kesti.
her maç Mustafayı oynatıyor dökülürken bile cenke şans vermiyor. her maç ne kadar iyi oynarsa oynasın ilk çıkardığı isim Tolgay oluyor.
bunlarda diyer gerçekler.
@Necmi abi bence scout larımızın çalıştığı fln yok , Milosevic ve pedro hariç bana scouting gösterebilir misin ? Pedro da önder özenin isteğidir scouting diyemeyiz.
2 senede bizim bu kadar ihtiyacimiz olan bölgeler varken 1 tek Milosevic mi bulunur?
Ba Sosa Kerim Opare (kira) Tolgay bunların hiçbiri scouting değildir zaten vitrinde olanlardan secmecedir. Maliyetleri yönetim başarısı dir o ayrı konu scouting değil.
Eneramoyu değil ömer Şişmanoğlu nu harcadı bilic , dk 65 Almeİda çıktı eneramo girdi hantal bünyesinde 1 gol mu ne attı onda da takla atıp sevindi.
Ömer kıvrak hareketli topçu hep bekledi, bilic 1 kere bile çift forvete dönmedi gerideyken bile.
Pedro ve pektemek konusunda çok haklısın ve kerim.