@Necmi abi bence scout larımızın çalıştığı fln yok , Milosevic ve pedro hariç bana scouting gösterebilir misin ? Pedro da önder özenin isteğidir scouting diyemeyiz.
2 senede bizim bu kadar ihtiyacimiz olan bölgeler varken 1 tek Milosevic mi bulunur?
Ba Sosa Kerim Opare (kira) Tolgay bunların hiçbiri scouting değildir zaten vitrinde olanlardan secmecedir. Maliyetleri yönetim başarısı dir o ayrı konu scouting değil.
Eneramoyu değil ömer Şişmanoğlu nu harcadı bilic , dk 65 Almeİda çıktı eneramo girdi hantal bünyesinde 1 gol mu ne attı onda da takla atıp sevindi.
Ömer kıvrak hareketli topçu hep bekledi, bilic 1 kere bile çift forvete dönmedi gerideyken bile.
Pedro ve pektemek konusunda çok haklısın ve kerim.
Pedro kesinlikle önder özen çalışması değil bizim scoutların bunu zaten Önder bey kendiside söyledi ha bere neden önder beye yamamaya çalışıyorsunuz
adam bir şey yapmadı kabul edin artık scout çalışması demek bütün oyuncuları bu şekilde almak demek değildirki her sezon bir oyuncu dahil edebilirsen kadroya
bence büyük iş yapmış olursun
@Kemal scout değil demek orda çalışanların emeğine haksızlık olmuyormu onlar oyuncu almaz takip eder kararı tepede verirler
adamlar içeri sürekli liste veriyor hatta Önder beyde Beşiktaş scout ekibinin çok iyi olduğunu söyledi
ömeri hiç çıplak gözle izledinmi kardeşim ben şu halimle çıksam ondan iyi oynarım geçen sene beni fıtık etti şu forumda rast gele on kişi seçelim onunla koşturalım hepsi geçer onu
hayatımda gördüğüm en yavaş oyuncu girdiği anda takıma el freni oluyordu bırak Beşiktaşı bu adam balıkesir topçusu bile değil onu Beşiktaşa kim almış ilk onu alanı
takımdan göndermek lazım
@Kemal biraz sözüme inanıyorsan benim çıplak gözle izlediğim en kötü topçu