2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12816697 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Neyi görünen beyler? Herkes umudunu kesmiş şimdiden? Ne olacağı belli mi? FB nereye bomba kadro kuruyor? Adamların en büyük güvencesi ŞL idi ellerinde patladı. Kimi alacaklar ? Kuyt gidiyor. Emenike gidiyor. Alves gidiyor. Meireless gidecek. Emre ve Volkan bırakıyor.

Seneye kurarsa belki GS kurar. Onda da en büyük umudum İbra Glenn gibi isimleri getirmeleri. Hamzaoğlu'unun elinde ne yönetilir o kadro.

Biraz akıllı ve cesur olalım yeter.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

evet abi çok doğru öyle olursa çok daha iyi olur ama geri 4 lü çok zayıf cidden
kaleci dahil geri 5 liye 4 transfer lazım ama kaliteli ,yaşlıda olsa kaliteli ,adam almak için alacaklarsa hiç almasınlar bunlarla idare ederiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

çok çok zor o kadar transfer maliyeti pedro franco bu takımda direkt stoper oynamaz

Maliyet değimiz her sene sırf bonservise verilen 15 milyonu maaşlara ekleyecekler. 3 milyon bile alsa hepsi ki çoğu ort 2.5 a oynar rahat yeter. Ben iş bitirme potansiyelini 0 gördüğüm için kurulamaz diyorum yoksa bu kadtoyu kuracak para Beşiktaşta var.

Çevrimdışı matias_27

türkiye ligi gibi leş bir ligde çift forvet oynamazsan şampiyon olamazsınnnnnnnnnnnnn.bu sene demba ba hep tek kaldı ilerde ki buna rağmen 18 gol yazdı baba.bi kere forvet transferine gerek yok.ba nın yanında bi kere cenki monte edeceksin ve ilk 11 oyunucusu olduğunu hissettireceksin adama.cenkin son vuruşları çok kaliteli.bizim transfer politikamız bence şöyle olmalı

1-şu an maç kurtarabilecek extra 7-8 puan kazandıracak bi kalecimiz yok maalesef.uefa gereği bonservisi olmayan iyi bir kaleci bulunabilir mi zor.o yuzden buraya transferi zor görüyorum

2-kesinlikle stopere bir tane sadece 1 tane ama taş gibi bi tane

3-mevcut şartlarda mottadan iyi bulamayız şuanki ekonomik duruma göre

4-serdarla olmaz bu işler iyi bir sağ bek

5-bide sol açığa çok kaliteli bi oyuncu inanın hepsi bu

yani 3 tane çok ama çok sağlam oyuncu bize yeter.bir stopere bir sağ beke bir sol açığa .bu üç yer ya sadece üç yere çok ama çok iyi oyuncular al başkada transfer yapma
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kaleci dahil geri 5 liye 4 transfer lazım ama kaliteli ,yaşlıda olsa kaliteli ,adam almak için alacaklarsa hiç almasınlar bunlarla idare ederiz.

aynen hatta tecrübeli sert kaboul gibi forvetleri yıpratan o tarz bi stoper ihtiyacı çok acilinden şart

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bence scout larımızın çalıştığı fln yok , Milosevic ve pedro hariç bana scouting gösterebilir misin ? Pedro da önder özenin isteğidir scouting diyemeyiz.

2 senede bizim bu kadar ihtiyacimiz olan bölgeler varken 1 tek Milosevic mi bulunur?

Ba Sosa Kerim Opare (kira) Tolgay  bunların hiçbiri scouting değildir zaten vitrinde olanlardan secmecedir. Maliyetleri yönetim başarısı dir o ayrı konu scouting değil.

Eneramoyu değil ömer Şişmanoğlu nu harcadı bilic , dk 65 Almeİda çıktı eneramo girdi hantal bünyesinde 1 gol mu ne attı onda da takla atıp sevindi.

Ömer kıvrak hareketli topçu hep bekledi, bilic 1 kere bile çift forvete dönmedi gerideyken bile.

Pedro ve pektemek konusunda çok haklısın ve kerim.
Pedro kesinlikle önder özen çalışması değil bizim scoutların bunu zaten Önder bey kendiside söyledi ha bere neden önder beye yamamaya çalışıyorsunuz
adam bir şey yapmadı kabul edin artık scout çalışması demek bütün oyuncuları bu şekilde almak demek değildirki her sezon bir oyuncu dahil edebilirsen kadroya
bence büyük iş yapmış olursun @Kemal  scout değil demek orda çalışanların emeğine haksızlık olmuyormu onlar oyuncu almaz takip eder kararı tepede verirler
adamlar içeri sürekli liste veriyor hatta Önder beyde Beşiktaş scout ekibinin çok iyi olduğunu söyledi
ömeri hiç çıplak gözle izledinmi kardeşim ben şu halimle çıksam ondan iyi oynarım geçen sene beni fıtık etti şu forumda rast gele on kişi seçelim onunla koşturalım hepsi geçer onu
hayatımda gördüğüm en yavaş oyuncu girdiği anda takıma el freni oluyordu bırak Beşiktaşı bu adam balıkesir topçusu bile değil onu Beşiktaşa kim almış ilk onu alanı
takımdan göndermek lazım @Kemal  biraz sözüme inanıyorsan benim çıplak gözle izlediğim en kötü topçu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maliyet değimiz her sene sırf bonservise verilen 15 milyonu maaşlara ekleyecekler. 3 milyon bile alsa hepsi ki çoğu ort 2.5 a oynar rahat yeter. Ben iş bitirme potansiyelini 0 gördüğüm için kurulamaz diyorum yoksa bu kadtoyu kuracak para Beşiktaşta var.
şuan cidden ekonomik durum 0 para sokağa gidiyo pektemekle ersanla filan sözleşme uzatmak mahvetti bizi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Artık TD kim olacaksa bazı oyuncularımızı gerçek kapasitelerine taşısın yeter. Burada Olcay'ın muhabbeti çok oldu. Pektemek, İsmail vs vs. Bu olcay değilmiydi tek vuruşlarla muazzam goller atan ve eliyle kalp işareti yapan , ayrıca neredeyse iki sezon ilk 11 de sahaya çıkan. Pektemek, Köybaşı bunlar milli takıma seçilmediler mi ? Cenk 90 artıda gol attı bir sonraki maçın ilk onbirinde yok. Kerim güzel oynamaya başladı hop kesik. Daha bir sürü şey Biliç ten neredeyse nefret etmemi sağladı. Ayrıca bu takıma bir ağabey lazım takıma sahip çıkacak, yabancısını ezdirmeyecek .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Artık TD kim olacaksa bazı oyuncularımızı gerçek kapasitelerine taşısın yeter. Burada Olcay'ın muhabbeti çok oldu. Pektemek, İsmail vs vs. Bu olcay değilmiydi tek vuruşlarla muazzam goller atan ve eliyle kalp işareti yapan , ayrıca neredeyse iki sezon ilk 11 de sahaya çıkan. Pektemek, Köybaşı bunlar milli takıma seçilmediler mi ? Cenk 90 artıda gol attı bir sonraki maçın ilk onbirinde yok. Kerim güzel oynamaya başladı hop kesik. Daha bir sürü şey Biliç ten neredeyse nefret etmemi sağladı. Ayrıca bu takıma bir ağabey lazım takıma sahip çıkacak, yabancısını ezdirmeyecek .
harfi harfine katılıyorum söylediklerine en garibide rotasyon olması gerekince yapmıyodu alakasız maçlarda yapması daha da komik :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

şuan cidden ekonomik durum 0 para sokağa gidiyo pektemekle ersanla filan sözleşme uzatmak mahvetti bizi

Sorma liderlik gazıyla takımın motivasyonunu bozmayalım hiçkimsenin aklında sözleşme belirsizliği olmasın diye çok kötü seçimler yapıldı sezon ortasında.
Göndermek istesen yıllık ücretlerinin yarısını ödeyen çıkmaz.

Çevrimdışı ahmetx

türkiye ligi gibi leş bir ligde çift forvet oynamazsan şampiyon olamazsınnnnnnnnnnnnn.bu sene demba ba hep tek kaldı ilerde ki buna rağmen 18 gol yazdı baba.bi kere forvet transferine gerek yok.ba nın yanında bi kere cenki monte edeceksin ve ilk 11 oyunucusu olduğunu hissettireceksin adama.cenkin son vuruşları çok kaliteli.bizim transfer politikamız bence şöyle olmalı

1-şu an maç kurtarabilecek extra 7-8 puan kazandıracak bi kalecimiz yok maalesef.uefa gereği bonservisi olmayan iyi bir kaleci bulunabilir mi zor.o yuzden buraya transferi zor görüyorum

yani 3 tane çok ama çok sağlam oyuncu bize yeter.bir stopere bir sağ beke bir sol açığa .bu üç yer ya sadece üç yere çok ama çok iyi oyuncular al başkada transfer yapma
Motta hariç aynen yada benim dediğim gibi Sosa sağa ,Töre sola ortayada kalite bir 10 numara
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yerli olur umuyorum ki şenol güneş olur bizim için iyi olabilir olmadı denizli 2 si dışında olmaz inşallah.

Çevrimdışı Kemal

Pedro kesinlikle önder özen çalışması değil bizim scoutların bunu zaten Önder bey kendiside söyledi ha bere neden önder beye yamamaya çalışıyorsunuz
adam bir şey yapmadı kabul edin artık scout çalışması demek bütün oyuncuları bu şekilde almak demek değildirki her sezon bir oyuncu dahil edebilirsen kadroya
bence büyük iş yapmış olursun @Kemal  scout değil demek orda çalışanların emeğine haksızlık olmuyormu onlar oyuncu almaz takip eder kararı tepede verirler
adamlar içeri sürekli liste veriyor hatta Önder beyde Beşiktaş scout ekibinin çok iyi olduğunu söyledi
ömeri hiç çıplak gözle izledinmi kardeşim ben şu halimle çıksam ondan iyi oynarım geçen sene beni fıtık etti şu forumda rast gele on kişi seçelim onunla koşturalım hepsi geçer onu
hayatımda gördüğüm en yavaş oyuncu girdiği anda takıma el freni oluyordu bırak Beşiktaşı bu adam balıkesir topçusu bile değil onu Beşiktaşa kim almış ilk onu alanı
takımdan göndermek lazım @Kemal  biraz sözüme inanıyorsan benim çıplak gözle izlediğim en kötü topçu

@Necmi abi , calismiyor demek evet haksızlık oldu yani yanlış kelime kullandım , emeklerine haksızlık olur , doğru kullanmam gereken cümle çok daha iyilerini yapabilirlerdi ve yapmalılar olmalıydı .

Önder özen bu takimin Danny olayıyla ipini çekti cl den etti , asla ona bişey yamamaya çalışmam abi , 2. Mesajda yazdım zaten .

Ömeri 1 kere canlı izledim gol attığı karşılaşmada abi ama sen çok maça gidiyorsun sen çok daha gerçekci yorum yaparsın bu yüzden , tabii ki senin ömer hakkında yorumunu baz alırım @Necmi abi

Çevrimdışı matias_27

Motta hariç aynen yada benim dediğim gibi Sosa sağa ,Töre sola ortayada kalite bir 10 numara

aynen hocam yıllardır bu hataya düştük yeter bizim kadromuz çok transfer yapmasınlar 10 milyon tl paramızmı var 3 taneye ayır bunu. ama 3 üde taş gibi olsun ki olabilir 3 er miyon eurodan çok iyi 3 tane transfer yapabilirsin

1-bir sağ bek

2-bir stoper

3-bir sol açık
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Kadir G.

Nasıl sıfır hocam sadece bonservisli oyuncu sınırlaması var. Bende sıfır derdim ama yönetim gelecek sezon için bütçeyi 440 milyon gösterdi buna dayanarak bu transferleri ve şampiyonluğu istiyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Şu an takımın futbol aklını yönetecek hiç kimse yok ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasıl sıfır hocam sadece bonservisli oyuncu sınırlaması var. Bende sıfır derdim ama yönetim gelecek sezon için bütçeyi 440 milyon gösterdi buna dayanarak bu transferleri ve şampiyonluğu istiyorum.
yani kötü bonservisler yıllık ücretler,stadyum inşaatı geçmis dönem borçları (Hakaret Yasak)₂ mahvetti bizi inşallah bir daha hiç gelmez

Çevrimdışı rawen54

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Roberto Di Matteo :nargile:
Lazım değil en iyi yaptığı şey otobüs çekmek ligi bilmiyor gerek var mı riske
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yerli tecrübeli birisi lazım şenol güneş karakteriyle oynattığı futbolla bizim takım ve camiaya uyum sağlar

Çevrimdışı Kadir G.

yani kötü bonservisler yıllık ücretler,stadyum inşaatı geçmis dönem borçları (Hakaret Yasak) mahvetti bizi inşallah bir daha hiç gelmez

Gelmez umarım kongrede kan çıkar aday olursa.

Bu bütçeyle bu sene her türlü hem şampiyonluk hem de avrupa için sağlam kadro kurulur. Biz 5-6 milyonu bir oyuncuya vermeye çekinirim gs gider 7 milyonu sneijdere verir şampiyon olup clye giderler işin özeti bu aslında.

Yüksek maaşlardan korkmamızın sebebi yd dönemindeki çöplere verilen ücretler. Şimdi yönetimin gidip A kalite oyuncuya 4-5 milyon vermesi beni üzmez. Takımda yıldız diyebileceğin 2-3 kişi var ona rağmen 300 bin formadan bahsediliyor. Dediğim gibi bizde de bir sneijder muslera muadili olsa min 500-600 bin satılacağı kanaatindeyim. Sadece formayı ele almayalım stad geliyor kombine alan yok. İzlenecek oyuncu getirirsen kapalı gişe oynarsın maçları.

Avrupada başarın yoksa bile tanınırsın. Tanınmak demek iyi oyuncuların seni düşünmesi demek. Böylece onunla yetinmez bir tanede avrupa kupası getirebilirsin.

Başkan benim dönemimde avrupadan kupa getireceğiz diye demeç vermişti. Elinde son bir imkan varken bunu kullanmalı avrupa olmuyorsada ligi 2 sene almalı. 3 yıldız gelmedikçe ne dışardakiler ne de biz tam anlamıyla büyüklüğümüzü hatırlamayacağız. Beşiktaş farkı kapatmak istiyorsa üç takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde her beş senede minimum 2 şampiyonluk getirmelidir 20 yılda değil.

Çevrimdışı f_madida

Evet, Turkiye'de sampiyonluk icin cift forvet sart...Bence BABA'nin yanina bir Campbell veya Sow tarzi oyuncu lazim, Cenk de durarak oynuyor.

Bekler konusna da katiliyorum...Bir de onumuzdeki artik cok daha zor bir lig olacak, oyle Turk oyunculari leblebi gibi gecip gol atmak yok, herkes yabanci dolduracak hem defansa hem ortasahaya..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelmez umarım kongrede kan çıkar aday olursa.

Bu bütçeyle bu sene her türlü hem şampiyonluk hem de avrupa için sağlam kadro kurulur. Biz 5-6 milyonu bir oyuncuya vermeye çekinirim gs gider 7 milyonu sneijdere verir şampiyon olup clye giderler işin özeti bu aslında.

Yüksek maaşlardan korkmamızın sebebi yd dönemindeki çöplere verilen ücretler. Şimdi yönetimin gidip A kalite oyuncuya 4-5 milyon vermesi beni üzmez. Takımda yıldız diyebileceğin 2-3 kişi var ona rağmen 300 bin formadan bahsediliyor. Dediğim gibi bizde de bir sneijder muslera muadili olsa min 500-600 bin satılacağı kanaatindeyim. Sadece formayı ele almayalım stad geliyor kombine alan yok. İzlenecek oyuncu getirirsen kapalı gişe oynarsın maçları.

Avrupada başarın yoksa bile tanınırsın. Tanınmak demek iyi oyuncuların seni düşünmesi demek. Böylece onunla yetinmez bir tanede avrupa kupası getirebilirsin.

Başkan benim dönemimde avrupadan kupa getireceğiz diye demeç vermişti. Elinde son bir imkan varken bunu kullanmalı avrupa olmuyorsada ligi 2 sene almalı. 3 yıldız gelmedikçe ne dışardakiler ne de biz tam anlamıyla büyüklüğümüzü hatırlamayacağız. Beşiktaş farkı kapatmak istiyorsa üç takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde her beş senede minimum 2 şampiyonluk getirmelidir 20 yılda değil.
doğru mantık hak eden adamlara vereceksin bu sene 500 bin forma sattık diye biliyorum emin misin 300 olduğuna ?

Çevrimdışı Kadir G.

doğru mantık hak eden adamlara vereceksin bu sene 500 bin forma sattık diye biliyorum emin misin 300 olduğuna ?

300 diye hatırlıyorum umarım yanılıyorumdur da daha fazladır.