Benim şahsi fikrim seneye Şenol Güneş'in gelmesinden yanadır..Çünkü oynattığı futbolu beğeniyorum (trabzonda ve bursada) ayriyetten potansiyeli oyuncuları yükseltmesini beğeniyorum (burak yılmaz,ozan tufan,selçuk inan vs) zaten eğri oturup doğru konuşalım ben 20 yaşımdayım genede uçuk hayaller kurmuyorum lucescu,klopp falan bizim kulübün şu an ki haline bakarsak Şenol Güneş bile lüks bize bence bursa da daha iyi şartlar sunulur kendisine..
Diyelim Şenol hoca geldi.. Hocanın sistemine uyacak tecrübeli bi orta saha Sneijder yada ne kadar nefret etsem de melo tarzında bi adam lazım ki büyük maçları kazanalım.
Ama en önemli sorun bizim defansımız çok iyi futbolcu diyebileceğimiz ne bi stoperimiz ne de bekimiz var.
Ersan:heran hata yapabilir,pas yeteneği sıfır.
P.Franco:Çok yavaş bunu kaç maçta gösterdi bize.
Sivok:Bence en iyi stoperimiz ama gidecek.
Beklere gelince sol bekler;
I.köybaşı:Fazlalık.ben bi tane bile çok iyi oynadığı maç hatırlamıyorum.
Motta:savunması zayıf ve her an kart görebilir.
Serdar:beşiktaş gibi bi takımda oynamaması lazım koca sezonda yaptığı orta sayısı 10 u geçmemiştir.
Opare:liverpool maçında çok iyiydi ama belli ki bizim derdimize çare değil.
Durum buyken bu takım seneye nasıl şampiyon olur diye düşünüyorum.çok zor anca Şenol Güneş gelirse 4-5 tane kaliteli oyuncu alınırsa,stad olabilecek en erken tarihte açılırsa olabilir diye düşünüyorum. Saygılar