2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12821745 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

çok merak ediyorum (allah korusun) seneyede şampiyonluk gelmez ise fikret orman yönetimi başarılımıdır?? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

La Liga Turkiye ‏@LaligaTurkiyee  4 dk.4 dakika önce Çeviriyi görüntüle
SON DADİKA // Rafael Benitez Real Madrid'de..
R.Madrid'in yeni hocası Klopp olur yüksek ihtimalle :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

R.Madrid'in yeni hocası Klopp olur yüksek ihtimalle :)
ben bilmem aga Beşikaşı kim şampiyon yapar onu söyleyin bana sabrım kalmadı benim  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

ben bilmem aga Beşikaşı kim şampiyon yapar onu söyleyin bana sabrım kalmadı benim  :money:
Şenol güneş + ilk yarı başakşehir stadı +2. yarı vodafone arena.

Bu 3 lüden biri bozulursa unut  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

hmmm diyorsun güçlü bir yönetim kurulu yani  :evillol: :evillol:
hakemleri napçaz hakemleri  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

hmmm diyorsun güçlü bir yönetim kurulu yani  :evillol: :evillol:
hakemleri napçaz hakemleri  :iblush:
Hakemlerin..
Hakemlere gelmeden once yapmamiz gerekeni yapacaz.yani yonetim yapması gerekeni yapacak.

1)şenol güneş getirilecek.
2)gelecek sezonun ilk yarisi icin başakşehir ile el sıkışacak,stad bitene kadar burdayiz diyecek.
3)vodafone arenayi ne yapip edip ocağa yetistirecek.
4)devlet opera ve bale korosu gibi dandik transferler degil dogru düzgün sag bek sol bek stoper on libero sol açık alacak.
5)bu 4 maddeyi yerine getirip hakkimizi yiyenlere ses cikartacak.

İlk 4 maddenin birini bile yapamazsa ben sampiyonlugun uzak olacagini dusunuyorum.bakalim kaçı yapilacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Aa niye öyle diyosun başkana sorsan 15 eylül'de açacak daha pazar günü kongrede dedi

Çevrimdışı Deniz

Aa niye öyle diyosun başkana sorsan 15 eylül'de açacak daha pazar günü kongrede dedi
İste 15 eylul gibi olmayacak tarihler vermeye devam eder bize istanbulda oynayacak stad bulamazsa şampiyonluk neden kacti demesin kimse.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İste 15 eylul gibi olmayacak tarihler vermeye devam eder bize istanbulda oynayacak stad bulamazsa şampiyonluk neden kacti demesin kimse.

Şampiyonluk kaçmayacak zaten çünkü seneye yarış içinde çok kalacağımızı düşünmüyorum.

Çevrimdışı Deniz

Şampiyonluk kaçmayacak zaten çünkü seneye yarış içinde çok kalacağımızı düşünmüyorum.
Beşiktaş her zaman yarista olur.
Yeter ki ilk yariyi iyi kapatalim.
Yukardakiler yapılırsa bence %51 sampiyon oluruz.

Çevrimdışı f_madida

katiliyorum, suclu da hazir zaten; stad yok, adam gibi transfer yapacak butce yok, Besiktas'in hakkini savunacak yonetici yok ama,

"Senol Gunes bilmiyor bu isi yauuu" diyecek taraftar simdiden hazir...iki gun cakar'i dinler ucuncu gun gelir ayni laflari buralarda satar yok losermis yok Besiktas ufak takimmis, yok kadrosu cok kotuymus...baska ligi izlesek bizi gazlayacak herifler iki oyuncu ve sayisiz hakem yardimiyla parsayi topladi lavuklar bizim taraftar hala baska yerlerde ariyor careyi.

Yonetim ayri bir rezalet, futbol as profesyonellesecekti guya, gecen sene basi itibariyle o yapilanmayi cope atmis bir yonetim var.  Adam bir de cok rahat ne dedi gecen gun; scout ekibi izliyor sonra ben de izliyorum begenirsem aliyoruz...Yahu sen insaatci misin futbol menejeri misin, hani profesyonellesecekti Besiktas? En onemli projeyi durdurdular, ne istikrar kaldi ne bir beklenti, sirf kendi isimleri duyulacak diye.  Bari Besiktas'in hakkini savunun, mhk'ye tff'ye gidin, yok onu da yapmayiz, uslubumuz el vermez... bak bak bak, sen ne ise yararsin o zaman o klubun basinda ne isin var? Isine geldi mi Suleyman Seba ornegi isine geldi mi modern futbol/endustriyel futbol vs.. Seba senelerce sabretmis yapilanmaya, hic gidip kavga etmis mi getirdigi adamlarla, zorla gorevden el cektirmis mi kendi getirdiklerine..

Yahu herseyi gectim, adamin isi insaat guya 2 senedir bir stadi yetistiremedi ki onumuzu gorelim...Futbolcu bakacagina insaati bir bitir arkadas, takim yine perisan olacak seneye ama bu adamlar teflon tava gibi hicbir sorumluluk bunlara yapismiyor...Sikisti mi bir ozur diliyorum diyor ustune bir de alkis aliyor, kongrenin umrunda mi sanki Besiktas'in bir senesini daha carcur etmissin topu topu..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mehmetseckin13

Beşiktaş her zaman yarista olur.
Yeter ki ilk yariyi iyi kapatalim.
Yukardakiler yapılırsa bence %51 sampiyon oluruz.

Birbirimizi kandırıyoruz bence. Eskiden öyleydik fakat su durumda yarısın icinde olmamız icin cok ekstra seyler yapmamız lazım. Getirebilecegimiz en max. hoca Senol Gunestir ve bu takımın transfer butcesi yok. Yonetim kurulu karar verip hoca gelene kadar free transferler de kacar zaten. Kadronun cok guclenecegini dusunmuyorum aksine kan kaybeder. Karamsar konusmak istemezdim fakat ayaklarımız yere basmalı dostlar.
La Vittoria Sara Nostra !!

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar yaşlarınızı yazın bunu laf olsun diye söylemiyorum bu forumda yaş ve isim kullanmayı alışkanlık haline getirin
rica ediyorum burda hiç bir Beşiktaşlı yaşından dolayı ezilmez.

Çevrimiçi Necmi

Birbirimizi kandırıyoruz bence. Eskiden öyleydik fakat su durumda yarısın icinde olmamız icin cok ekstra seyler yapmamız lazım. Getirebilecegimiz en max. hoca Senol Gunestir ve bu takımın transfer butcesi yok. Yonetim kurulu karar verip hoca gelene kadar free transferler de kacar zaten. Kadronun cok guclenecegini dusunmuyorum aksine kan kaybeder. Karamsar konusmak istemezdim fakat ayaklarımız yere basmalı dostlar.
neden kaçsın Beşiktaş artık hoca isteklerine göre transfer yapmıyor. Bilicin gönderilme nedeni ne sanıyorsunuz
ara transfer döneminde kesinlikle istediği oyuncuların alınmayacağı ve alınmasını istediği oyuncuları Beşiktaş scoutların verdiği listeden seçebileceği
söylendi Bilicde çıktı tv ye oyuncu transferi istemediğini söyledi devre arası ipi çekildi yoksa ara transfer döneminde alınacak çok iyi oyuncular vardı
bilicin kendi menejerlerine yönlendirmesine izin verilmediği için bilicde kulübün seçtiği isimleri kabul etmediği için yapılamadı hangi hoca gelirse gelsin
bence yapılacak transferler ve mevkiler şimdiden belli hocanın bunda etkisi olmaz zaten hocanın işi takımı çalıştırmaktır transfer yapmak değil iş hoca
transferine döndüğünde kısır döngüye giriliyor menejer oyunları başlıyor gereksiz transferler oluyor.

Çevrimdışı mehmetseckin13

neden kaçsın Beşiktaş artık hoca isteklerine göre transfer yapmıyor. Bilicin gönderilme nedeni ne sanıyorsunuz
ara transfer döneminde kesinlikle istediği oyuncuların alınmayacağı ve alınmasını istediği oyuncuları Beşiktaş scoutların verdiği listeden seçebileceği
söylendi Bilicde çıktı tv ye oyuncu transferi istemediğini söyledi devre arası ipi çekildi yoksa ara transfer döneminde alınacak çok iyi oyuncular vardı
bilicin kendi menejerlerine yönlendirmesine izin verilmediği için bilicde kulübün seçtiği isimleri kabul etmediği için yapılamadı hangi hoca gelirse gelsin
bence yapılacak transferler ve mevkiler şimdiden belli hocanın bunda etkisi olmaz zaten hocanın işi takımı çalıştırmaktır transfer yapmak değil iş hoca
transferine döndüğünde kısır döngüye giriliyor menejer oyunları başlıyor gereksiz transferler oluyor.

Ben bunu bilmiyordum. Eğer yönetim böyle düşünüyorsa ve önceden belli çalışmalar yapıldıysa çok iyi.
La Vittoria Sara Nostra !!

Çevrimiçi Necmi

neden olmayacak bir tarihmiş anlatta bilelim bana görede çok makul bir tarih
açılmayabilir ama bu yetişemeyeceğinden değil başka sebeplerden dolayı olur.
yeterince paran olsun bu stadı ağustosda açarsın şu işleri ne gözünüzde büyütün nede hafife alın
orda ilk kez yıldızlar arası yolculuk yapacak uzay aracı yapılmıyor. yaptığın bir stad nihayetinde
yapmanda paraya bakıyor. diyelim bir loca bir haftada yapılır işte 147 locada bir haftada yapılır.
yada çatının membranının bir gözünü bir günde seriyorsan demekki tamamınıda bir günde serebilirsin.
hibriti onbeş günde yapıyorsan dört makine getirir dört günde yaparsın. orda müdahale edemeyeceğin tek şey çimin kök salma süresidir.
ben ne imkansız işler gördüm yapıldı. Sen paradan haber ver bütün iş finansmanı sağlamaya bakar
bak o zaman nasıl yapılıyor. @Deniz  stad bu duruma bu sürede paramız yokken geldi
o yüzden hayatın boyunca imkansız kelimesini kullanma imkan gökten inmez yaratılır
yarattığın andada bak mucizeler nasıl gerçekleşiyor.

Çevrimiçi Necmi

Ben bunu bilmiyordum. Eğer yönetim böyle düşünüyorsa ve önceden belli çalışmalar yapıldıysa çok iyi.
iki senedir scoutlarımız çok iyi çalışıyor. Milosevic direk scoutların aldırdığı oyuncudur.
ama Bilic kendi istemediği için adamın geldiği gün suratına seni istemiyorum oynatmayacağım demiş.
Devre arası iyi oyuncu isimleri düştü haberlere aslında bunlar doğruydu ama bilic istemedi hatta devre arası biz bunu haber yapmıştık.
zaten geldiğinden beri kendi istemediği oyunculara ikinci sınıf muamele gösterdi.
sezer eneramo pedro kerim opare cenk milosevic tolgay sürekli ilk makaslanan yada mecbur kalmadıkça şans verilmeyen oyuncular
ben geçen sene hatırlıyorum forvetlerimiz sakattı forvetsiz çıktık eneramoyu genede oynatmadı. sezer takıntısı bize geçen sene çok pahalıya mâl oldu
pedroyu geçen sene inadına oynatmadı kupa maçlarında bile as takımla çıktı bunlara şans vermedi sivok sakatlandıda pedroyu oynattı düzelince gene direk kesti.
her maç Mustafayı oynatıyor dökülürken bile cenke şans vermiyor. her maç ne kadar iyi oynarsa oynasın ilk çıkardığı isim Tolgay oluyor.
bunlarda diyer gerçekler.

Çevrimdışı atalay

Milosevic, gönüllü scoutların transferidir. Fikret Demirer'e rapor verdiler; o da onayladı.

Beşiktaş tarihinin en kötü stoperlerine adaydır. Zaman beni haklı çıkarmaz umarım.

Scout ekibinin çalışma prensibi nasıl işliyor bilmiyorum lakin; sonuç alın(a)madığı kesin.

Ben yapamayacağım işi konuşmam yaptığım şeye de tevazu göstermem.

Fikret Demirer, bana wyscout'un şifresini versin eldeki bütçeye bundan iyisini yaparım.

3,5 yıl, 30 transfer sadece 2 tane scout ürünü. Pedro, Milo.

Satsan maksimum 3,5 - 4 belki. Bu başarı filan değil.

Bu arada elbetteki Demba, Sosa vesaire bunlarda izleniyor, istatistikleri analiz ediliyor. Lakin bu tarz oyuncular scout transferi değil.

Çevrimdışı GökhanG

Benim şahsi fikrim seneye Şenol Güneş'in gelmesinden yanadır..Çünkü oynattığı futbolu beğeniyorum (trabzonda ve bursada) ayriyetten potansiyeli oyuncuları yükseltmesini beğeniyorum (burak yılmaz,ozan tufan,selçuk inan vs) zaten eğri oturup doğru konuşalım ben 20 yaşımdayım genede uçuk hayaller kurmuyorum lucescu,klopp falan bizim kulübün şu an ki haline bakarsak Şenol Güneş bile lüks bize bence bursa da daha iyi şartlar sunulur kendisine..
  Diyelim Şenol hoca geldi.. Hocanın sistemine uyacak tecrübeli bi orta saha Sneijder yada ne kadar nefret etsem de melo tarzında bi adam lazım ki büyük maçları kazanalım.
Ama en önemli sorun bizim defansımız çok iyi futbolcu diyebileceğimiz ne bi stoperimiz ne de bekimiz var.
Ersan:heran hata yapabilir,pas yeteneği sıfır.
P.Franco:Çok yavaş bunu kaç maçta gösterdi bize.
Sivok:Bence en iyi stoperimiz ama gidecek.
Beklere gelince sol bekler;
I.köybaşı:Fazlalık.ben bi tane bile çok iyi oynadığı maç hatırlamıyorum.
Motta:savunması zayıf ve her an kart görebilir.
Serdar:beşiktaş gibi bi takımda oynamaması lazım koca sezonda yaptığı orta sayısı 10 u geçmemiştir.
Opare:liverpool maçında çok iyiydi ama belli ki bizim derdimize çare değil.

Durum buyken bu takım seneye nasıl şampiyon olur diye düşünüyorum.çok zor anca Şenol Güneş gelirse 4-5 tane kaliteli oyuncu alınırsa,stad olabilecek en erken tarihte açılırsa olabilir diye düşünüyorum. Saygılar :)
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi doganay

Senol Gunes neden bukadar cok isteniyor. Gercekten bizim takimi kaldirabilir mi? istenilen basarilari elde edebilir mi? Kariyerinde milli takim ile dunya 3.lugu var ama oda nekadar onun sayesinde tartisilir o mevzuya girmeye gerek yok.
Normal takimlarda oyle kayda deger bir basarisi yok. Trabzonu cok calistirdi sampiyon yapmayi basaramadi, eskiden o iyi kadrolari oldugu donemde bile simdi zaten kimse yapamazda.
Bu sene Bursa ile ara ara cikis donemi oldu ama bakildiginda elde birsey yok belki Turkiye Kupasini kazanicaklar.
Besiktas' in icinden gelen biriside degil. Simdi bunlar dusunuldugunde neden Senol Gunes'i istiyoruz ? Sebep nedir ?

Çevrimdışı GökhanG

Senol Gunes neden bukadar cok isteniyor. Gercekten bizim takimi kaldirabilir mi? istenilen basarilari elde edebilir mi? Kariyerinde milli takim ile dunya 3.lugu var ama oda nekadar onun sayesinde tartisilir o mevzuya girmeye gerek yok.
Normal takimlarda oyle kayda deger bir basarisi yok. Trabzonu cok calistirdi sampiyon yapmayi basaramadi, eskiden o iyi kadrolari oldugu donemde bile simdi zaten kimse yapamazda.
Bu sene Bursa ile ara ara cikis donemi oldu ama bakildiginda elde birsey yok belki Turkiye Kupasini kazanicaklar.
Besiktas' in icinden gelen biriside degil. Simdi bunlar dusunuldugunde neden Senol Gunes'i istiyoruz ? Sebep nedir ?
Abi ben kendimce neden istediğimi söyledim bende şu anki şartlarda en iyi seçenek o gibi duruyor.Bende isterim daha iyi bi teknik direktör gelsin ama imkan belli kadro belli gelen adam illa ki takviye isteyecek bunu karşılamakta zor..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Sezer

Tam uykuya dalmışken rüyamda Yılmaz Vural'ı gördüm. Acaba bizim takıma nasıl gider diye düşünmedim değil..

Bu adam bizim yüzümüzden kalp krizi geçirir kesin. Sahada teknik direktörü ölen ilk Kulüp oluruz.

Çevrimdışı Serkan P.

Milosevicten cok umutluyum. Bakalim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Tam uykuya dalmışken rüyamda Yılmaz Vural'ı gördüm. Acaba bizim takıma nasıl gider diye düşünmedim değil..

Bu adam bizim yüzümüzden kalp krizi geçirir kesin. Sahada teknik direktörü ölen ilk Kulüp oluruz.
Arıyım bakalım

Çevrimdışı ahmetx

Benim şahsi fikrim seneye Şenol Güneş'in gelmesinden yanadır..Çünkü oynattığı futbolu beğeniyorum (trabzonda ve bursada) ayriyetten potansiyeli oyuncuları yükseltmesini beğeniyorum (burak yılmaz,ozan tufan,selçuk inan vs) zaten eğri oturup doğru konuşalım ben 20 yaşımdayım genede uçuk hayaller kurmuyorum lucescu,klopp falan bizim kulübün şu an ki haline bakarsak Şenol Güneş bile lüks bize bence bursa da daha iyi şartlar sunulur kendisine..
  Diyelim Şenol hoca geldi.. Hocanın sistemine uyacak tecrübeli bi orta saha Sneijder yada ne kadar nefret etsem de melo tarzında bi adam lazım ki büyük maçları kazanalım.
Ama en önemli sorun bizim defansımız çok iyi futbolcu diyebileceğimiz ne bi stoperimiz ne de bekimiz var.
Ersan:heran hata yapabilir,pas yeteneği sıfır.
P.Franco:Çok yavaş bunu kaç maçta gösterdi bize.
Sivok:Bence en iyi stoperimiz ama gidecek.
Beklere gelince sol bekler;
I.köybaşı:Fazlalık.ben bi tane bile çok iyi oynadığı maç hatırlamıyorum.
Motta:savunması zayıf ve her an kart görebilir.
Serdar:beşiktaş gibi bi takımda oynamaması lazım koca sezonda yaptığı orta sayısı 10 u geçmemiştir.
Opare:liverpool maçında çok iyiydi ama belli ki bizim derdimize çare değil.

Durum buyken bu takım seneye nasıl şampiyon olur diye düşünüyorum.çok zor anca Şenol Güneş gelirse 4-5 tane kaliteli oyuncu alınırsa,stad olabilecek en erken tarihte açılırsa olabilir diye düşünüyorum. Saygılar :)
:claps: :claps:

@GökhanG  buralara biraz daha takıl sen.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum