2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823275 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Milosevicten cok umutluyum. Bakalim...
ben de Atınçdan çok umutluyum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi annoca

1.korkum Şenol hoca hücumu iyi defansı kötü şöyle baktığım zaman bizim hücum oyuncularımız bursadan çok çok daha iyi volkanı böyle yapan bir hoca töre ve kerimi neler neler yapar ama defansımızda bana göre bursanın defansından kötü gol yeme rekoru kırabiliriz

2.korkum oyuncu transfer seçimleri transfer işini yönetime bırakmalı

Transfer konuşursak herkesin yazdığını yazayım maxi, fuchs, samba, danny, mavuba(mbia daha iyi olurda mavubaya göre daha zor) birde bir yerlerden para bulunup cech alınırsa seneye tadından yenmez yönetim duy sesimizi

Çevrimdışı Kadir G.

1.korkum Şenol hoca hücumu iyi defansı kötü şöyle baktığım zaman bizim hücum oyuncularımız bursadan çok çok daha iyi volkanı böyle yapan bir hoca töre ve kerimi neler neler yapar ama defansımızda bana göre bursanın defansından kötü gol yeme rekoru kırabiliriz

2.korkum oyuncu transfer seçimleri transfer işini yönetime bırakmalı

Transfer konuşursak herkesin yazdığını yazayım maxi, fuchs, samba, danny, mavuba(mbia daha iyi olurda mavubaya göre daha zor) birde bir yerlerden para bulunup cech alınırsa seneye tadından yenmez yönetim duy sesimizi

Hücuma 1 oyuncu o da sol kanada almaları lazım. Demba falan gitmezse ön tarafa başka oyuncu almazlar. Tabi benim gönlümden genç potansiyelli bir santrafor almaları, 30 olan ba yı yollayıp gignac gibi birini getirmeleri geçiyor. Verecekleri para 4 milyın olur.

Şenol hoca savunmayı pek önemseyen biri değil gördüğümüz kadarıyla oyunun %90 ını hücuma dayalı oynatıyor. O yüzden arkadaki 5 linin tamamen değişmesi lazım. Yukarda yazılan maxi samba fuchs ve bir kaleci transfer edilebilmeli. 5 dedim ama pedroyu yine düşünebilirler.

440 milyon bütçe belirlemişler eğer başarısızlıklara abone olmak istemiyorlarsa bu yazılan bonservissiz oyuncuların maaşlarını verip getirmeleri lazım.

Çevrimdışı ahmetx

Şampiyonluk için ihtiyaç sıramıza göre yazıyorum.
1.Kaleci
2.10 numara
3.Stoper
4.Sağ bek
5.Sol bek
6.Ön libero lazım

Transfer kısıtlamasından dolayı olmayacağından gelecek yıl mucize lazım bize.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Kaleci : Bu kadar Trabzonlu AnC s.güneş FO (artvin) varken Sevgili Trabzonlu kardeşleri Tolga daha 3 yıl bu takimin kalesinde

Solbek : Motta ve koybasi kalır.

Alacakları tabi alırlarsa, almaları şart oğlu şart

Sagbek - Uzun boylu (hava hakimiyeti) , yapılı , lider ve tecrübeli winner stoper -  Atiba yerine winner onlibero İnler , De jong  tarzı ,  birde yapabiliyorlarsa Danny sağ açıkta oynar.

Sağ bek içinse Şener Şenol güneşle gelirse bizi keser. Diğer yazdığım yerlere bütçe ayrılır.

Çevrimdışı adil arif

iki senedir scoutlarımız çok iyi çalışıyor. Milosevic direk scoutların aldırdığı oyuncudur.
ama Bilic kendi istemediği için adamın geldiği gün suratına seni istemiyorum oynatmayacağım demiş.
Devre arası iyi oyuncu isimleri düştü haberlere aslında bunlar doğruydu ama bilic istemedi hatta devre arası biz bunu haber yapmıştık.
zaten geldiğinden beri kendi istemediği oyunculara ikinci sınıf muamele gösterdi.
sezer eneramo pedro kerim opare cenk milosevic tolgay sürekli ilk makaslanan yada mecbur kalmadıkça şans verilmeyen oyuncular
ben geçen sene hatırlıyorum forvetlerimiz sakattı forvetsiz çıktık eneramoyu genede oynatmadı. sezer takıntısı bize geçen sene çok pahalıya mâl oldu
pedroyu geçen sene inadına oynatmadı kupa maçlarında bile as takımla çıktı bunlara şans vermedi sivok sakatlandıda pedroyu oynattı düzelince gene direk kesti.
her maç Mustafayı oynatıyor dökülürken bile cenke şans vermiyor. her maç ne kadar iyi oynarsa oynasın ilk çıkardığı isim Tolgay oluyor.
bunlarda diyer gerçekler.
Abi beni Bilic' ten soğuttun.

Çevrimdışı ömer

Şenol hoca gelirse oğuzhan gibi umutsuz vaka haline gelmiş topçulardan (İsmail k.başi) İsteneni fazlasıyla alabilir,zaten bizimde bu maddi sıkıntılar içinde en doğru şey olur

Çevrimdışı Kemal

iki senedir scoutlarımız çok iyi çalışıyor. Milosevic direk scoutların aldırdığı oyuncudur.
ama Bilic kendi istemediği için adamın geldiği gün suratına seni istemiyorum oynatmayacağım demiş.
Devre arası iyi oyuncu isimleri düştü haberlere aslında bunlar doğruydu ama bilic istemedi hatta devre arası biz bunu haber yapmıştık.
zaten geldiğinden beri kendi istemediği oyunculara ikinci sınıf muamele gösterdi.
sezer eneramo pedro kerim opare cenk milosevic tolgay sürekli ilk makaslanan yada mecbur kalmadıkça şans verilmeyen oyuncular
ben geçen sene hatırlıyorum forvetlerimiz sakattı forvetsiz çıktık eneramoyu genede oynatmadı. sezer takıntısı bize geçen sene çok pahalıya mâl oldu
pedroyu geçen sene inadına oynatmadı kupa maçlarında bile as takımla çıktı bunlara şans vermedi sivok sakatlandıda pedroyu oynattı düzelince gene direk kesti.
her maç Mustafayı oynatıyor dökülürken bile cenke şans vermiyor. her maç ne kadar iyi oynarsa oynasın ilk çıkardığı isim Tolgay oluyor.
bunlarda diyer gerçekler.

@Necmi abi bence scout larımızın çalıştığı fln yok , Milosevic ve pedro hariç bana scouting gösterebilir misin ? Pedro da önder özenin isteğidir scouting diyemeyiz.

2 senede bizim bu kadar ihtiyacimiz olan bölgeler varken 1 tek Milosevic mi bulunur?

Ba Sosa Kerim Opare (kira) Tolgay  bunların hiçbiri scouting değildir zaten vitrinde olanlardan secmecedir. Maliyetleri yönetim başarısı dir o ayrı konu scouting değil.

Eneramoyu değil ömer Şişmanoğlu nu harcadı bilic , dk 65 Almeİda çıktı eneramo girdi hantal bünyesinde 1 gol mu ne attı onda da takla atıp sevindi.

Ömer kıvrak hareketli topçu hep bekledi, bilic 1 kere bile çift forvete dönmedi gerideyken bile.

Pedro ve pektemek konusunda çok haklısın ve kerim.

Çevrimiçi mayguntr

@Necmi abi bence scout larımızın çalıştığı fln yok , Milosevic ve pedro hariç bana scouting gösterebilir misin ? Pedro da önder özenin isteğidir scouting diyemeyiz.

2 senede bizim bu kadar ihtiyacimiz olan bölgeler varken 1 tek Milosevic mi bulunur?

Ba Sosa Kerim Opare (kira) Tolgay  bunların hiçbiri scouting değildir zaten vitrinde olanlardan secmecedir. Maliyetleri yönetim başarısı dir o ayrı konu scouting değil.

Eneramoyu değil ömer Şişmanoğlu nu harcadı bilic , dk 65 Almeİda çıktı eneramo girdi hantal bünyesinde 1 gol mu ne attı onda da takla atıp sevindi.

Ömer kıvrak hareketli topçu hep bekledi, bilic 1 kere bile çift forvete dönmedi gerideyken bile.

Pedro ve pektemek konusunda çok haklısın ve kerim.
Pedro Önder Özen'in değil scoutingin isteiğiyle alındı hocam , izlenmişti baya Önder Özende gidip izledi sonra onay verdi aldırdılar.Diğer bölgeler için yabancı sınırı varken yapılacak bir şey yoktu zaten türk oyuncu havuzu zaten çok dar , bu yaz belli ederler başarılarını scouting ekibi eğer böyle bir iddaaları varsa.

Çevrimdışı Kemal

Pedro Önder Özen'in değil scoutingin isteiğiyle alındı hocam , izlenmişti baya Önder Özende gidip izledi sonra onay verdi aldırdılar.Diğer bölgeler için yabancı sınırı varken yapılacak bir şey yoktu zaten türk oyuncu havuzu zaten çok dar , bu yaz belli ederler başarılarını scouting ekibi eğer böyle bir iddaaları varsa.

Ben önder özen olarak biliyorum yanlış biliyoSam Milo ve pedro deriz.

Yabancı kısıtlaması demişsiniz , Linnes yabancı değil miydi sadece onun peşinden koştuk ?

Motta yabancı değil mi ? Lanzini peşinden koştuk buda yabancı.

Lanzini ve linnes in aynı çapta alternatifleri olmalıydı.

İnşallah tabi seneye daha muvaffak olurlar , onlarin başarısı bizim basarimiz olacaktır.

Çevrimdışı esguel

Şenol hoca bizim takımın ihtiyacı olan sakinlik ve disiplini sağlayabilir o yüzden şenol hoca en iyi transfer olur

Çevrimdışı muratkoc

Gelecek sene sadece şampiyonluğa odaklanılmalıdır. Avrupa da başarı hepimizin göğsünü kabartır lakin camianın bir sezonu daha kupasız kapatmaya tahammulu olmadıgını dusunuorum. Bu şartlar altında en doğru tercih Şenol Güneş tir. Yerli oyuncuya yapacağı katkı ve elde edeceği verimi bu şartlar altında yapabilecek başka bir isim bence yok. Kerim ozzy ismail cenk tosun tolgay töre hatta ersan bile çoşabilir. 3-4 free ve tecrübeli yabancı ile şampiyonluğu alacağımıza inanıorum. Kısaca güneşi bekliorum😁

Çevrimiçi mayguntr

Ben önder özen olarak biliyorum yanlış biliyoSam Milo ve pedro deriz.

Yabancı kısıtlaması demişsiniz , Linnes yabancı değil miydi sadece onun peşinden koştuk ?

Motta yabancı değil mi ? Lanzini peşinden koştuk buda yabancı.

Lanzini ve linnes in aynı çapta alternatifleri olmalıydı.

İnşallah tabi seneye daha muvaffak olurlar , onlarin başarısı bizim basarimiz olacaktır.

Motta'yı Önder Hoca aldırdı onu hatırlıyorum.Lanzini'nin peşinden koştuk allahtan alamadık da Sosa'yı aldık  :D
Linnes konusu da scoutingin değil yönetimin zaafiyeti bence konuşulan isimler Linnes yada Maxi 'ydi yönetim paraya kıyamayıp opera rüzgarına kapıldı. Ben de aslında Scouting departmanımızı çok beğenmiyorum aslında ama işin görünen kısmını biliyoruz biz , scouting belki 10 isim veriyo listeyle transfer komitesi gidip 7. ,11. ismi alıyor bundan dolayı olumlu-olumsuz yorum yapmak yanlış olur bence.

Çevrimdışı Kemal

Motta'yı Önder Hoca aldırdı onu hatırlıyorum.Lanzini'nin peşinden koştuk allahtan alamadık da Sosa'yı aldık  :D
Linnes konusu da scoutingin değil yönetimin zaafiyeti bence konuşulan isimler Linnes yada Maxi 'ydi yönetim paraya kıyamayıp opera rüzgarına kapıldı. Ben de aslında Scouting departmanımızı çok beğenmiyorum aslında ama işin görünen kısmını biliyoruz biz , scouting belki 10 isim veriyo listeyle transfer komitesi gidip 7. ,11. ismi alıyor bundan dolayı olumlu-olumsuz yorum yapmak yanlış olur bence.

Aynı şeyleri söylüyoruz aslında ortak kanı aynı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kadromuzda beşiktaş kalitesinin altında maalesef çok oyuncu var.En son derbideki kadroda geri 5 li maalesef çok zayıf kaldı asıl sorunumuz  sağ bek sol bek ve stoperler.kadroda 10 tane en az kalitesi düsük oyuncu var  sosa,tolgay,töre,,demba ba dışında maelesef üst düzey adamımız yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

acil sağ bek sol bek stoper forvet tecrübeli katkı sağlayacaklar alınmalı. ismail pektemek gibi oyuncularla kesinlikle yollar ayrılmalı

Çevrimdışı ahmetx

acil sağ bek sol bek stoper forvet tecrübeli katkı sağlayacaklar alınmalı. ismail pektemek gibi oyuncularla kesinlikle yollar ayrılmalı
ön libero ,on numara ve kaleciyide ekle bence .

Çevrimdışı Kadir G.

Cech
Maxi pedro samba fuchs
Mavuba(mbia) tolgay
Töre sosa danny
Ba

Şu kadronun en en fazla bir tık altına tahammül edilebilir. O da cech yerine günay tolgayın yanına belluschi eklersen.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ön libero ,on numara ve kaleciyide ekle bence .
atiba,veli,necip,tolgay,sosa,oğuzhan fazla sıkıntı yaşatmaz kanımca fena sayılmaz sosa kalitesinde birisi gelecekse süper olur :) kaleci için tolgayı satmamız lazım oda zor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cech
Maxi pedro samba fuchs
Mavuba(mbia) tolgay
Töre sosa danny
Ba

Şu kadronun en en fazla bir tık altına tahammül edilebilir. O da cech yerine günay tolgayın yanına belluschi eklersen.
çok çok zor o kadar transfer maliyeti pedro franco bu takımda direkt stoper oynamaz

Çevrimdışı rawen54

Yönetim hala istifa etmedi mi?

Çevrimdışı ahmetx

atiba,veli,necip,tolgay,sosa,oğuzhan fazla sıkıntı yaşatmaz kanımca fena sayılmaz sosa kalitesinde birisi gelecekse süper olur :) kaleci için tolgayı satmamız lazım oda zor
10 numarası ve kalecisi olan şampiyon olur bu ligde Sergenli Beşiktaş,Alexli Fener , Sneijderlı Gs bunu unutma. Sosanın Sağa Törenin Sola kayması lazım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

görünen o ki seneyede fb'nin sampiyonlugunu seyredecegiz. gs'nin gerisinde kalmamak ve 4. yildizi takmak icin yine manyak kadro kuracaklardir. medya ve tff'de tabiki yardimci olcakdir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

10 numarası ve kalecisi olan şampiyon olur bu ligde Sergenli Beşiktaş,Alexli Fener , Sneijderlı Gs bunu unutma. Sosanın Sağa Törenin Sola kayması lazım.
evet abi çok doğru öyle olursa çok daha iyi olur ama geri 4 lü çok zayıf cidden

Çevrimdışı ahmetx

fb şampiyon olacak algısı oluşmaya başlamış,nereye baksam bu yazılıyor, iyi bu algı onları gevşetecektir