2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825651 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Maxi Pereira zu Galatasaray  :by2:
Adamlar 50 milyonu cebe koydu.istediklerini alırlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Togay_1981

İkidir hata yaptılar Hilbert gönderip Serdar'ı getirdiler o da yetmedi Linnes'i alamayıp veya almayıp gidip rezerv takımda oynayan adamı aldılar üçüncüyü de yaparlarsa zaten yazıklar olsun ucuz bulacağım diye diye kulübü batırdılar zaten.

Bu hataların aynen tekrar edileceğini düşünüyorum. Çok bir şey beklememek lazım.

Çevrimdışı atalay

ben böyle bir haberi bir tek fotomaçta okudum

Fotomac haberini bırak ciddiye almayı okumam bile benim ki gazete haberi değil. Dış basın ve Gs kongre üyesi bir dost söyledi. Görüşmüşler Muslera'ya ikna et demişler ciddi ciddi. ŞL bileti de aldılar. İngiltere'den teklif almadığı sürece burada iyi kontrat kapar. Belki bir ihtimal Roma'ya gidebilir. Gerçi onlar Glen Johson'ı istiyor.

Çevrimdışı TØLGA

@erginaslan
1-Besiktas'ta Baskan'in secim demesi yonetimde şok etkisi yapti. Tuzugun bu konudaki maddeleri satir satir hukukculara yorumlattiriliyor.
2-Yoneticiler cok bozuk. Baskan bu konuda hesabi kitabi yanlis yaptim deyip olagan secime kadar bekleyebilir. Secim olasiligi %50
3-Secim olursa en buyuk merak Cebi'nin tavri ya da baskanin Cebi'ye tavri. Orasi muhim. Cebi bir T.Direktor ile soz kesti cunku.(şenol güneş)
4-Orman secim kararini orada almadi. İbrayla filan da ilgisi yok. Kongreleri "azbucuk" bilenlen İbra edilecegini zaten bilirler
5-Kasim'dan once secim yapilirsa, Mayista bir secim (olagan) daha yapilacak. Sasiracaginiz isimler de yonetimde yer alir...
6-Gecen mali kongrede yaklasik 1000 kisinin 990'i ibra etti, bu kongrede oylama aninda yaklasik 1500 kisi vardi neredeyse %75'i ibra dedi.
7-Bu kongre farkliydi ama.. Statukocular kizsa da yeni/genc uyeler oraya zindelik ve sorgulama getirdi. Eskiden bu isleri 5-10 kisi yapardi
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 00:01:21 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Fotomac haberini bırak ciddiye almayı okumam bile benim ki gazete haberi değil. Dış basın ve Gs kongre üyesi bir dost söyledi. Görüşmüşler Muslera'ya ikna et demişler ciddi ciddi. ŞL bileti de aldılar. İngiltere'den teklif almadığı sürece burada iyi kontrat kapar. Belki bir ihtimal Roma'ya gidebilir. Gerçi onlar Glen Johson'ı istiyor.
Orasını bilmem her kongre üyesi de doğru söylüyor diye bir şey yok zaten bizi bu başkanın cimriliği batırdı devre arası adamı 3 ya da 4'e alma noktasına gelmiştik yıllık 2 milyon maaş vermediler gittiler opera miniyi aldılar.

Çevrimiçi Samet Ç

@erginaslan
1-Besiktas'ta Baskan'in secim demesi yonetimde şok etkisi yapti. Tuzugun bu konudaki maddeleri satir satir hukukculara yorumlattiriliyor.
2-Yoneticiler cok bozuk. Baskan bu konuda hesabi kitabi yanlis yaptim deyip olagan secime kadar bekleyebilir. Secim olasiligi %50
3-Secim olursa en buyuk merak Cebi'nin tavri ya da baskanin Cebi'ye tavri. Orasi muhim. Cebi bir T.Direktor ile soz kesti cunku.(şenol güneş)
4-Orman secim kararini orada almadi. İbrayla filan da ilgisi yok. Kongreleri "azbucuk" bilenlen İbra edilecegini zaten bilirler
5-Kasim'dan once secim yapilirsa, Mayista bir secim (olagan) daha yapilacak. Sasiracaginiz isimler de yonetimde yer alir...
Her yol Adalı herhalde

Çevrimdışı rawen54

Koskoca transfer sezonunda belkide ne yönetim olacak ne de teknik direktör..

Tehlikenin farkında mısınız?

Çevrimdışı TØLGA

Koskoca transfer sezonunda belkide ne yönetim olacak ne de teknik direktör..

Tehlikenin farkında mısınız?
transfer yapsakta şampiyon olamıyoz bea iyi yönetim kurulu olmadıktan sonra hikaye hepsi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Osman Korkmaz @OsmanKorkmaz16  ·  31 dk. 31 dakika önce
İLK KEZ !!!
Günler öncesi..
Sıcak bir mayıs öğleden sonrası..
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş'in kardeşi aynı mekanda..
Herkes profesyonel..
Ha bu arada Şenol Güneş'in niyeti gitmekse yolu açık olsun. Kalmak veya şampiyonluk yaşamak isterse baştacı..

Osmanı billn bilir ünlü iddaları ile hafızamıza kazınmış bir kişiliktir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

İLK KEZ !!!
Günler öncesi..
Herkes profesyonel..
Ha bu arada Şenol Güneş'in niyeti gitmekse yolu açık olsun. Kalmak veya şampiyonluk yaşamak isterse baştacı..

Osmanı billn bilir ünlü iddaları ile hafızamıza kazınmış bir kişiliktir  :biggrinking:
O zaman Luce gelecek desene bu adam ne dese tersi oluyor  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:10:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İLK KEZ !!!
Günler öncesi..
Herkes profesyonel..

Anlaştık diyoruz anlatamıyoruz  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Anlaştık diyoruz anlatamıyoruz  :icool:
yaa bende biliyorum anlaştığımızı ama ahmet nur çebi anlaştı başkandan kesin onay çıkmadan belli olmaz :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

yaa bende biliyorum anlaştığımızı ama ahmet nur çebi anlaştı başkandan kesin onay çıkmadan belli olmaz :biggrinking:
Başkanın aklındaki isim belli ki Lucescu ama onu da ikna edemedikten sonra Şenol Güneş'e okey verecektir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Lucescu Gs'de ilk sezonunda Ş.Ligi'nde Çeyrek Final'e kaldı ve R.Madrid'e 3-2 yendiği maçın rövanşında 3-0 yenilerek elenmişti.

İkinci sezonunda Gs'yi Ş.Ligi'nde 2. tura çıkartmıştı o zamanlar grup aşaması devam ediyordu ve 4 lü grupta sonuncu olarak elenmişlerdi.

Sonra bize geldi UEFA da Çeyrek Finale kadar yükseldik ertesi sezon Ş.Ligi'nde son anda S.Prag golü atınca bir üst tura çıkamamıştık.
Biz luceyle şampiyonlar ligi oynadık grupta 3. olduk uefaya gittik ordada karşımıza valencia çıktı iki maçtada yenildik elendik
@Tolgaozkhrmn

Çevrimiçi Samet Ç

Biz luceyle şampiyonlar ligi oynadık grupta 3. olduk uefaya gittik ordada karşımıza valencia çıktı iki maçtada yenildik elendik
@Tolgaozkhrmn
abi ilk senesinde uefa da çeyrek final oynadık sonraki senesinde dediğin gibi oldu

Çevrimdışı Tolga

@Tolgaozkhrmn
Tamam @Necmi abi ama 100.yılda UEFA da Çeyrek Final oynadık onu da unutmayalım :icool:

Çevrimdışı talha

bu adama pek güvenmem ama neyse paylaşayım olabiliritesi var

Yilmaz Canpolat
‏@canpolatyilmaz
Baskanın yenı. A. Takımı Ahmet Nur Cebı.  Serdar Adalı.  Tamer Kıran.  Atıla. Gulcıcek

fikret orman başkan adayıyken serdal adalıya karşı çok insan vardı şimdi yönetim kuruluna alınmasına ne diyecekler çok merak ediyorum :biggrinking:

Böyle bir şeye niyetleri varsa seçime bile girmesinler bu nedir ya biz bu adamlardan temizlensin istiyoruz. Onlar gözümüze sokuyor ayıptır valla
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mellfred

transfer sezonunda ve  td gelmeden seçim olmayacak. allah aşkına bunu  dillendirip durmayın. hiç bir  yönetim kendi ayağına sıkmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:18:26
  • Beşiktaş / Bodrum
@Tolgaozkhrmn

@Necmi abi Prag 94'te atmasa tur atlıyorduk.

Uefa kupasında ve Şampiyonlar liginde en iyi derecelerimizi o iki yılda aldık bence başarılıydı Avrupa'da.

Fazlası olur muydu kalsaydı evet olurdu kesinlikle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Uefa kupasında ve Şampiyonlar liginde en iyi derecelerimizi o iki yılda aldık bence başarılıydı Avrupa'da.

shaktar'da kaldı kaç sene görüyoruz başarılarını  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

S.Donetsk'te yaptıkları ortada zaten bizden önce Gs ile 2 kez Ş.Ligi gruplarından çıkmıştı. :)

Çevrimdışı TØLGA

burda lucescu'nun başarılarımı tartışılıyo ben anlamadım  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Luce, Beşiktaş tarihinin en başarılı lig ve Avrupa sezonlarını yaşattı. Bu adamın kalitesi daha tartışılmasın. Galatasaray'ın takozları ile Avrupa da ve ligde neler yaptı adam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:25:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Caponelerle Real'i yendi be adam daha neyi konuşuyoruz zaten :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Konuyu Necmi abi açtı :evillol: :evillol: