2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825698 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:09:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada zar atmak istersek en ideali Scolari'dir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:10:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu kadar bek arıyorken eğer Maxi Pereira'yı da kaçırırsak transfer ile ilgili ümidim kalmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ömer

Şenol Güneş umarım son çare olarak düşünülüyordur
Senin çaren nedir

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadar bek arıyorken eğer Maxi Pereira'yı da kaçırırsak transfer ile ilgili ümidim kalmayacak.
alırsak ligin açık ara en iyi sağ beki olur estirir hiç kimsenin esamesi okunmaz 2-3 yıl daha

Çevrimdışı Tolga

Umarım alırız diyelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:13:36
  • Beşiktaş / Bodrum
alırsak ligin açık ara en iyi sağ beki olur estirir hiç kimsenin esamesi okunmaz 2-3 yıl daha

Cicinho gibi onun 2 kalite üstünü verecek ve olay maaşa bakıyor.

Göz göre göre kaçırırlarsa artık söyleyecek bir şey yok. Çoktan protokol imzalanmış olması gerekiyordu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Göz göre göre kaçırırlarsa artık söyleyecek bir şey yok. Çoktan protokol imzalanmış olması gerekiyordu.
Birçok takımla ismi anılmaya başladı bu işi devre arası bitirdiysek iyi ama sezon sonuna bıraktıysak kötü oldu.

Zaten seçim de olacak hoca da belli olmadan transfer yapılmayacağına göre gider başkasına imza atar.

Çevrimdışı atalay

Maxi'yi alamazsak değil üstüne bir de Galatasaray'a kaptırırsak  :s20:

ŞL, Muslera, daha bilumum faktör.

Çevrimiçi Samet Ç

İkidir hata yaptılar Hilbert gönderip Serdar'ı getirdiler o da yetmedi Linnes'i alamayıp veya almayıp gidip rezerv takımda oynayan adamı aldılar üçüncüyü de yaparlarsa zaten yazıklar olsun ucuz bulacağım diye diye kulübü batırdılar zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Birçok takımla ismi anılmaya başladı bu işi devre arası bitirdiysek iyi ama sezon sonuna bıraktıysak kötü oldu.

Zaten seçim de olacak hoca da belli olmadan transfer yapılmayacağına göre gider başkasına imza atar.
Seçim işi eylülden önce olmaz.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 23:20:41 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Seçim işi eylülden önce olmaz.
Hiç belli olmaz o iş konu bizim camia olunca :D

Çevrimdışı Aykutt

SPORX.COM ‏@sporx  6 sn.7 saniye önce
Süper Lig’de 2006-07 sezonundan beri yabancı teknik adam şampiyon olamadı. (En son şampiyon olan yabancı: Zico)

GÜNEŞ DOĞSUN
Bunu ben de gördüm yazmaya geldim.Demek ki çare Türk hoca abi.Şu stad açılsın artık.Elimden geldiğince maçlara gelmeye çalışacağım.Yoksa yine aynı şeyleri tekrarlayacağız.Avrupa'da zorlamaya gerek yok.Eğer zorlarsak ligte bu durumlara tekrar düşebilme ihtimalimiz var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:busted_cop: :busted_cop:
:evillol:

O değilde bu saydıklarımız isimler kaçıp da hiç benimsemeyeceğimiz oyuncular gelecekse benim de bu yönetime (O kadar sevmeme rağmen) sportif anlamda güvenim pek kalmaz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç belli olmaz o iş konu bizim camia olunca :D
orası da doğru ama en erken eylül de olur seçim o kadar amatör değildirler herhalde

Çevrimiçi blackeagle35

Şenol Güneş'in artıları nedir??İyi hücum futbolu oynatır,kadrodan iyi verim alır,oyuncuları bir üst seviyeye çıkartır..Peki sonuç genel olarak pek yok..

Peki eksileri nelerdir??

Bizim gibi "winner" olamayan bir camiaya benzer yapısı vardır..İki şampiyonluğu son anda ve ipler kendi elindeyken kaybetmiştir,sezonların sonunu başarılı olarak pek getiremez..

Takım mühendisliği iyi değildir..Sezon başında Yasin,Bekir,Belluschi,Ozan,Şamil varken o bölgeye Holmen ve Traore'yi almıştır..Stoper,bek,forvet alternatifi yokken bu oyuncuları o bölgeye almıştır ve hemen hemen bu iki oyuncuyu hiç kullanmamıştır..Geçenlerde bir maça Bekir ve Ozan tandemiyle çıkmıştır..Keza Trabzonspor'da da benzer hatalar yapmıştır..

Transfer konusunda başarılı değildir..Brozek kardeşler,Vittek,Sapara,Cech,Celutska,Traore vb..

Kendisi takım oluşturmamıştır pek fazla..Milli takımda Fatih Terim,2005 Samet Aybaba,2010 Ersun Yanal..Buralarda oyuncuların verimini bir üste çıkartmıştır..Hakkını vermemiz lazım..

Evet iyi hücum yaptı Bursa ancak bunu çok gol yiyerek ve pozisyon vererek yaptı bu sezon..

Çok iyi maçlar oynadı Bursa bu sezon..Bizim maç,Fb maçı,iki Gs maçı..Hangisini kazandı??Çok iyi 3-4 sezon geçirdi hangisini kazandı??Hiçbirini..

Hatalı değişiklikleri,sezonun ilk yarısında takımın maç içindeki düşüşleri..

Şenol Güneş ile bizim sorunlarımız benzerdir..Çözümü olur mu??Gelirse inşallah olur diyelim..Bu arada Bilic'den mutlaka daha iyi olur bunu da söylemem lazım..
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 23:28:59 blackeagle35 ]

Çevrimdışı TØLGA

maxi pereira ismi geçmiş benfica sözleşme uzatıyor deniyordu netleştimi bilmiyorum :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şenol Güneş'in artıları nedir??İyi hücum futbolu oynatır,kadrodan iyi verim alır,oyuncuları bir üst seviyeye çıkartır..Peki sonuç genel olarak pek yok..

Peki eksileri nelerdir??

Bizim gibi "winner" olamayan bir camiaya benzer yapısı vardır..İki şampiyonluğu son anda ve ipler kendi elindeyken kaybetmiştir,sezonların sonunu başarılı olarak pek getiremez..

Takım mühendisliği iyi değildir..Sezon başında Yasin,Bekir,Belluschi,Ozan,Şamil varken o bölgeye Holmen ve Traore'yi almıştır..Stoper,bek,forvet alternatifi yokken bu oyuncuları o bölgeye almıştır ve hemen hemen bu iki oyuncuyu hiç kullanmamıştır..Geçenlerde bir maça Bekir ve Ozan tandemiyle çıkmıştır..Keza Trabzonspor'da da benzer hatalar yapmıştır..

Transfer konusunda başarılı değildir..Brozek kardeşler,Vittek,Sapara,Cech,Celutska,Traore vb..

Kendisi takım oluşturmamıştır pek fazla..Milli takımda Fatih Terim,2005 Samet Aybaba,2010 Ersun Yanal..Buralarda oyuncuların verimini bir üste çıkartmıştır..Hakkını vermemiz lazım..

Evet iyi hücum yaptı Bursa ancak bunu çok gol yiyerek ve pozisyon vererek yaptı bu sezon..

Çok iyi maçlar oynadı Bursa bu sezon..Bizim maç,Fb maçı,iki Gs maçı..Hangisini kazandı??Çok iyi 3-4 sezon geçirdi hangisini kazandı??Hiçbirini..

Hatalı değişiklikleri,sezonun ilk yarısında takımın maç içindeki düşüşleri..

Şenol Güneş ile bizim sorunlarımız benzerdir..Çözümü olur mu??Gelirse inşallah olur diyelim..Bu arada Bilic'den mutlaka daha iyi olur bunu da söylemem lazım..

Kesinlikle güzel bir analiz. Ama korkmaya hacet yok, şenol hocaya bırakamayacağız transferi. Free adamlara salça olacağımızdan çoktan başlamıştır arayışlar vs :)

Çevrimdışı Factatum

Şenol Güneş, Mustafa Denizli arasında gönlüm Denizli'den yana. Daha rekabetçi, Şenol Güneş'e göre daha winner bir karakter.

Ancak Güneş gelirse, Biliç'ten daha kötü bir sezon geçireceğimizi sanmıyorum. Sadece başlangıç safhası biraz sancılı geçecektir. Şenol Güneş'in takımlarının tipik karakteristiği böyle.

Çevrimdışı atalay

Maxi Pereira zu Galatasaray  :by2:

Çevrimiçi Samet Ç

maxi pereira ismi geçmiş benfica sözleşme uzatıyor deniyordu netleştimi bilmiyorum :bandit:
uzatmadılar maxide kalmak istemiyor diye yazıyordu portekiz basınında okumuştum.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxi Pereira zu Galatasaray  :by2:
  onlar glen jonhsona alacaklar.

Çevrimdışı atalay

onlar glen jonhsona alacaklar.

Anlaşma aşamasına gelmişlerdi. ŞL'ni de bugün itibari ile garantilediklerine göre...

Çevrimiçi Samet Ç

Anlaşma aşamasına gelmişlerdi. ŞL'ni de bugün itibari ile garantilediklerine göre...
ben böyle bir haberi bir tek fotomaçta okudum