2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895102 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Sezon sonu puan durumu;
1.Beşiktaş 75
2.Galatasaray 74
3.Fenerbahçe 72

Yapmayın Allah aşkına ya romantik değil mantıklı olalım.

Çevrimdışı Tolga

Öyle demiyorlar işte onu sat bunu at ne olsa 3. olduk. Arkası yok.

Ben satarım gerisi beni ilgilendirmez. Neden çünkü Töre ile Ba birlikte 30 gol attı. 50 atsalar şampiyonduk arkadaşlar da haklı.
Diyorum ya eleştiri yapılacaksa altını doldurarak yapmalı insanlar.

Ba ile G.Töre'yi satıp Cenk ile falan devam ederek bu takımın şampiyon olabileceğini düşünmek kusura bakmasınlar ama gülünç birşey.

Geçen sezon Almeida-Fernandes vardı ligin bitiminden haftalar önce yarıştan kopmuştuk bu sezon Ba-Sosa geldi bu haftaya kadar yarışın içinde kaldık.

Ba olmasaydı biz bu sezon buralarda olamazdık kimse kendini kandırmasın boşu boşuna.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan P.

Yapmayın Allah aşkına ya romantik değil mantıklı olalım.
Adaletin tecelli edeceğini düşünüyorum. Sezon sonu görüşelim.

Çevrimdışı Kadir G.

Adaletin tecelli edeceğini düşünüyorum. Sezon sonu görüşelim.

3 hafta sonra belli olacak. Tokide bilic yine kaybedecek fener 2. olacak biz 3. benim ön görümde bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:15:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
3 hafta sonra belli olacak. Tokide bilic yine kaybedecek fener 2. olacak biz 3. benim ön görümde bu.

Kuvvetle muhtemel. Ama Gs'ye yenilmeyebiliriz kaybedecek bir şeyimiz kalmadığı için.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Yarın ki gs maçı ne olur?

Çevrimdışı Kadir G.

Kuvvetle muhtemel. Ama Gs'ye yenilmeyebiliriz kaybedecek bir şeyimiz kalmadığı için.

Şimdi kazanır falan 3 yıllık anlaşma kapar. Bilicin kalmaması bana yeterli.

Çevrimdışı GÖRKEM

Öyle demiyorlar işte onu sat bunu at ne olsa 3. olduk. Arkası yok.

Ben satarım gerisi beni ilgilendirmez. Neden çünkü Töre ile Ba birlikte 30 gol attı. 50 atsalar şampiyonduk arkadaşlar da haklı.

büyük resmi görmek lazim.

Büyük bir Takimin Santrforu bu Ligde 18 Gol atmasi olaganüstü bir sey degil. fiziken bitti. bu seviyede artik oynayamaz. vücudu kaldirmiyor artik.

Töre ise umdugumuzu veremedigi kesin ancak kendine ceki düzen verirse kalabilir. Töre de beni en cok rahatsiz eden aslinda karakter yapisi. cok bencil bir yapisi var ve üstelik görgüsüz ve cabuk simaran birisi. profesyonelligi sinirli. hic sormusturmayacakmiyiz bu Adamim neden gittigi yerlerden adeta tekmeyle kovuldugunu? bir de saha ici tavirlari hareketlerini Besiktasa yakistiramiyorum. hirsli olmak farkli birsey ancak bundaki hirs degil egosunu tatmin etm derdinde. cok sorunlu bir Oyuncu. bu Sorunlari bu Sezon cözmüs gibi göründe zaman zaman ancak yine herkesin eskiden tanidigi Gökhan'a döndü. verdigimiz son sansi degerlendirmezse elimizde patlayacak. Transfer etmek isteyen de kalmayacak. bunlari öngörerek satabiliriz diyorum.

Daha fazlasini veren olmazsa Ba'yi 6ya. Gökhan'i da 7-8 e satmaya razi olurum.

bu Parayla Takima bekledigimiz Transferler yapilabilir.

[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 21:19:11 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:18:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi kazanır falan 3 yıllık anlaşma kapar. Bilicin kalmaması bana yeterli.

Yok ya artık 2. bile olsa kalamaz mümkün değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Yarın ki gs maçı ne olur?

Bana göre gençler yine min 5 pozisyon kaçırır. 0-0 ya da 1-1 biter 86 da gs atar.

Kahin olmaya gerek yok her hafta olan bu.

Çevrimdışı Kadir G.

Yok ya artık 2. bile olsa kalamaz mümkün değil.

2. lik 3. lük tercihi sçde yapamıyorum ben. 2. olursak yine güçlü rakip çekeriz sezonu erken açarız. Yine tıkanır cl ye gidemeyip uefada sürünürüz. Gruplara kalırsak da cl den para gelecek. Yönetim belki prödlların peşinde koşmayı bırakır.

3. olsak 4 maç geç açıyoruz sezonu. Tercih hakkım olsaydı hangisini seçerdim bilmiyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

Diyorum ya eleştiri yapılacaksa altını doldurarak yapmalı insanlar.

Ba ile G.Töre'yi satıp Cenk ile falan devam ederek bu takımın şampiyon olabileceğini düşünmek kusura bakmasınlar ama gülünç birşey.

Geçen sezon Almeida-Fernandes vardı ligin bitiminden haftalar önce yarıştan kopmuştuk bu sezon Ba-Sosa geldi bu haftaya kadar yarışın içinde kaldık.

Ba olmasaydı biz bu sezon buralarda olamazdık kimse kendini kandırmasın boşu boşuna.

kesinlikle katilmiyorum. Ba olmasaydi farkli sekilde gelisirdi Gollerimiz. belki de bireysellik bu kadar ön Planda olmayacakti. o Golleri Cenk ve baskalari da atabilirdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:23:33
  • Beşiktaş / Bodrum
büyük resmi görmek lazim.

Büyük bir Takimin Santrforu bu Ligde 18 Gol atmasi olaganüstü bir sey degil. fiziken bitti. bu seviyede artik oynayamaz. vücudu kaldirmiyor artik.

Töre ise umdugumuzu veremedigi kesin ancak kendine ceki düzen verirse kalabilir. Töre de beni en cok rahatsiz eden aslinda karakter yapisi. cok bencil bir yapisi var ve üstelik görgüsüz ve cabuk simaran birisi. profesyonelligi sinirli. hic sormusturmayacakmiyiz bu Adamim neden gittigi yerlerden adeta tekmeyle kovuldugunu? bir de saha ici tavirlari hareketlerini Besiktasa yakistiramiyorum. hirsli olmak farkli birsey ancak bundaki hirs degil egosunu tatmin etm derdinde. cok sorunlu bir Oyuncu. bu Sorunlari bu Sezon cözmüs gibi göründe zaman zaman ancak yine herkesin eskiden tanidigi Gökhan'a döndü. verdigimiz son sansi degerlendirmezse elimizde patlayacak. Transfer etmek isteyen de kalmayacak. bunlari öngörerek satabiliriz diyorum.

Daha fazlasini veren olmazsa Ba'yi 6ya. Gökhan'i da 7-8 e satmaya razi olurum.

bu Parayla Takima bekledigimiz Transferler yapilabilir.

Nasıl fiziken bitti Görkem ne bitmesi?

Yahu adam 50 maça çıktı el insaf ne bu adam terminatör mü?

Sen Cenk'e iyi baksan sakatlanmasa ve Bilic rotasyon yapan bir adam olsa zaten Ba 2 maç üst üste oynamalı en fazla. Her iki lig maçından birine ki bu içerideki maç olmalı zaten Cenk çıkmalı.

Ba'yı Avrupa'da ve ligde deplasman maçlarında kullanacaksın bu rotasyonu yapmazsan bırak da düşsün adam fizik olarak.

Gökhan'ı 7-8'e ? Ben buna bile yorum bile yapmayacağım o zaman Ba artı Gökhan'ı 1o milyona verelim ne olsa her sene buluyoruz biz böyle adamlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

kesinlikle katilmiyorum. Ba olmasaydi farkli sekilde gelisirdi Gollerimiz. belki de bireysellik bu kadar ön Planda olmayacakti. o Golleri Cenk ve baskalari da atabilirdi.
İşte bunu herkesin anlaması için gerçekten Ba'nın satılmasını istiyorum artık.

O zaman herkes Ba'nın ne kadar önemli bir forvet olduğunu anlar.

Şunu da soruyorum ayrıca diyelim ki Cenk'le sezona başladık yedek forvetlerimiz; Pektemek ve kalırsa Ömer.

Bu 3 lü ile şampiyon olacağımıza ya da yarışın içerisinde kalabileceğimize inanıyor musun gerçekten :)

Ayrıca Cenk'te sezonun belli dönemlerinde sakatlığından ötürü takımdan ayrı kaldı ve Pektemek de zaten sezonun yarısını sakat geçiriyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:26:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim iyi bir fikrim var. Satalım Töre ve Ba'yı 15 milyona.

Aatif ve Fernandao'yu alalım seneye şampiyonuz gençler.

Tıpkı zamanında Youla Veysel Adem Dursun Holosko Tabata ile şampiyon olduğumuz gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Benim iyi bir fikrim var. Satalım Töre ve Ba'yı 15 milyona.

Aatif ve Fernandao'yu alalım seneye şampiyonuz gençler.

Tıpkı zamanında Youla Veysel Adem Dursun Holosko Tabata ile şampiyon olduğumuz gibi.
Aynen artık bunu yapmamız lazım taraftarımızın bazı şeyleri görebilmesi için.

Sezonun 8. haftası yarıştan koptuğumuzda herkes rahatlar :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Katılıyorum. Ba klasik santrafor değil. Mesela bir İlhan Mansız 5 tane Ba ederdi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Ba 15 gökhan 10+ artıya satılabilrse olur yoksa olmaz. 20 yılda bir geliyor piyasası yüksek oyuncular bize. 20 milyondan fazla paraylada en iyi serbest oyuncular getirilebilir. İmzalarıyla birlikte. Günay böyle devam etse. Maxi samba fuchs gignac danny mavuba... Toplam kaça patlar tahmini olan vardır. Şöyle bir kadro başarısızlığa rağmen belki umut aşılayalir. Stat için konuştukları 1 yıldız da yalan olmuş oldu mali kriterlerden dolayı orayı da hatırlayalım. Bu oyuncuların hepsi Beşiktaşa gelir. İş bitirmek istiyorlarsa önce hocayı sonra da bu oyuncuları getirmeleri lazım.

Son olarak yok yıldız hayranı, her sene başka birilerini alalım sevdalısı olduğumu düşünmeyin. Şampiyon olacaksak herkesin dalga geçtiği sabriyle selçuk şahinle olalım. Bu eldekilerle olacak iş değil şampiyonluk.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:32:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba satılmayacaktır.

Satılmadığı gibi seneye stad zamanında açılırsa 30 tane de bırakacaktır.

Dilerim o zaman hakettiği değeri verirsiniz.

Bizim konuşacaklarımız Motta Ersan Sivok Atiba Tolga Cenk Serdar Oğuzhan olması gerekirken en önemli iki adamımızı çöpe attınız direk.

İnanılmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:33:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba 15 gökhan 10+ artıya satılabilrse olur yoksa olmaz. 20 yılda bir geliyor piyasası yüksek oyuncular bize. 20 milyondan fazla paraylada en iyi serbest oyuncular getirilebilir. İmzalarıyla birlikte. Günay böyle devam etse. Maxi samba fuchs gignac danny mavuba... Toplam kaça patlar tahmini olan vardır. Şöyle bir kadro başarısızlığa rağmen belki umut aşılayalir. Stat için konuştukları 1 yıldız da yalan olmuş oldu mali kriterlerden dolayı orayı da hatırlayalım. Bu oyuncuların hepsi Beşiktaşa gelir. İş bitirmek istiyorlarsa önce hocayı sonra da bu oyuncuları getirmeleri lazım.

Son olarak yok yıldız hayranı, her sene başka birilerini alalım sevdalısı olduğumu düşünmeyin. Şampiyon olacaksak herkesin dalga geçtiği sabriyle selçuk şahinle olalım. Bu eldekilerle olacak iş değil şampiyonluk.

Aynen durum budur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Nasıl fiziken bitti Görkem ne bitmesi?

Yahu adam 50 maça çıktı el insaf ne bu adam terminatör mü?

Sen Cenk'e iyi baksan sakatlanmasa ve Bilic rotasyon yapan bir adam olsa zaten Ba 2 maç üst üste oynamalı en fazla. Her iki lig maçından birine ki bu içerideki maç olmalı zaten Cenk çıkmalı.

Ba'yı Avrupa'da ve ligde deplasman maçlarında kullanacaksın bu rotasyonu yapmazsan bırak da düşsün adam fizik olarak.

Gökhan'ı 7-8'e ? Ben buna bile yorum bile yapmayacağım o zaman Ba artı Gökhan'ı 1o milyona verelim ne olsa her sene buluyoruz biz böyle adamlar.
kondisyonu gectim Adamda koordinasyon falan kalmadi attigi dünkü Golde dogru dürüst kafa bile vuramadi. biryerine carptirarak kalecinin durmasi gereken yere gitti top.

Ba bundan sonra ancak Fener'in Webo'yu kullandigi gibi kullanilabilir. yani son ya 20-30 dakika Gol ariyorsan olabilir belki.

Gökhan icin 7-8 Milyon az para degil bundan sonra hayal kirikligi yaratir ve elimizde kalirsa o parayi o zaman baska Transferlere harcasaydik diyebiliriz ilerde.

Çevrimdışı GÖRKEM

İşte bunu herkesin anlaması için gerçekten Ba'nın satılmasını istiyorum artık.

O zaman herkes Ba'nın ne kadar önemli bir forvet olduğunu anlar.

Şunu da soruyorum ayrıca diyelim ki Cenk'le sezona başladık yedek forvetlerimiz; Pektemek ve kalırsa Ömer.

Bu 3 lü ile şampiyon olacağımıza ya da yarışın içerisinde kalabileceğimize inanıyor musun gerçekten :)

Ayrıca Cenk'te sezonun belli dönemlerinde sakatlığından ötürü takımdan ayrı kaldı ve Pektemek de zaten sezonun yarısını sakat geçiriyor.

mesela Ba'dan gelen parayla Muhammet Demir alinip rotasyona sokulabilir. aslinda ben Fernandao'dan yanayim ama o biraz tuzlu olabilir.

ve evet Cenk Tosun'un iyi bir yedegi olursa o mevkide sorun yasamayiz.

Çevrimdışı Tolga

mesela Ba'dan gelen parayla Muhammet Demir alinip rotasyona sokulabilir. aslinda ben Fernandao'dan yanayim ama o biraz tuzlu olabilir.

Bu tarz oyuncularla şampiyonluk geleceğini düşünüyorsanız gerçekten fazla konuşmamıza gerek yok. :)

Çevrimiçi Samet Ç

:bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:41:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Ba bundan sonra ancak Fener'in Webo'yu kullandigi gibi kullanilabilir. yani son ya 20-30 dakika Gol ariyorsan olabilir belki.

Ben burada bırakıyorum bu konuyu uzatmaya gerek yok :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli