2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891437 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten moralim bozuk buraya gireyim de iki kafa dağıtayım diyorum adamların yazdıklarına bak. Bir de Aatıf, Muhammet Demir falan yazmışlar  :by2:

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetim umarım final fouru takip ediyordur. O konuda da ayrı kızgınım. Nasıl seviniyorduk birkaç yıl önce. 7 kişiyi rotasyona sokup 3 kupa alan takım.... Elde kaldı Beşiktaş hentbol

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu tarz oyuncularla şampiyonluk geleceğini düşünüyorsanız gerçekten fazla konuşmamıza gerek yok. :)

bence Ba'yi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.

Burak bu kötü sezonunda bile onun kadar Gol atiyor Adamlar bu kadar simartmiyor. bu ezikligi birakalim artik. Ba hicbir zaman olaganüstü bir Oyuncu degildi. yaslandikca da geriledi ve gerilemeye de devam edecektir.

Çevrimiçi Samet Ç

Burak bu kötü sezonunda bile onun kadar Gol atiyor Adamlar bu kadar simartmiyor. bu ezikligi birakalim artik. Ba hicbir zaman olaganüstü bir Oyuncu degildi. yaslandikca da geriledi ve gerilemeye de devam edecektir.
:kop:

Çevrimdışı Tolga

Asıl sen Ba'yı oldukça küçültüyorsun.

Burak her sezon bu kadar gol atıyor tamam da Gs gibi önde oynayan bir takım değiliz buna rağmen Ba bu takımda 18 gol attı şu ana kadar.

Yerleri değiştirelim Ba Gs'de Burak biz de oynuyor olsaydı kaçar gol atarlardı acaba.(Burak 10-12 atardı, Ba şimdiden 20 yi geçmişti)

Biraz daha zorlasan Pektemek Ba'dan daha kaliteli bir oyuncu diyeceksin.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:51:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sen Al Ba'yı Galatasaray'da Sneijder'in önüne koy bakalım Toki'de kaç gol atacak :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Asıl sen Ba'yı oldukça küçültüyorsun.

Burak her sezon bu kadar gol atıyor tamam da Gs gibi önde oynayan bir takım değiliz buna rağmen Ba bu takımda 18 gol attı şu ana kadar.

Yerleri değiştirelim Ba Gs'de Burak biz de oynuyor olsaydı kaçar gol atarlardı acaba.(Burak 10-12 atardı, Ba şimdiden 20 yi geçmişti)

Biraz daha zorlasan Pektemek Ba'dan daha kaliteli bir oyuncu diyeceksin.

yok o kadar degil de abartildigi kadar iyi degil diyorum.

inan ki bizde Ba'nin yerine Fernandao oynasaydi simdi farkli yerlerdeydik.  :tabe:

Çevrimdışı talha

Sen Al Ba'yı Galatasaray'da Sneijder'in önüne koy bakalım Toki'de kaç gol atacak :)

Gsyi bilemem de FB de o beklerin doldurmalarıyla bir 40 görebilir di adam
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

tamam da Burak Trabzonda 32 Gol atti.

bu kadar simartildi mi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 21:58:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Diyorum ya Fernandao dönüyor kulübüne.

Bir sonraki transferi en az Newcastle'a olmalı ve orada yılda 15 gol ortalamasını geçmeli bu durumda..

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu kadar simartildi mi?
Aynı Burak'a Gs taraftarı kral lakabını taktı şımartılıyor yani :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:00:32
  • Beşiktaş / Bodrum

bu kadar simartildi mi?

Yahu bu konuştuklarımızın şımartılma ile ne ilgisi var?

Adam kaliteli ve hakettiği değeri görmüyor bu şımartılma değil ki.

Drogba Ba'nın attığını 2 senede zor attı ondan da mı iyi Fernandao?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ÖZet geçecek olursak, bugün kim geldi, kim gitti  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:02:34
  • Beşiktaş / Bodrum
ÖZet geçecek olursak, bugün kim geldi, kim gitti  :lol:

Ba ve Töre gitti yeni Kral Cenk Maestro Atıf  :icool:

Bence senin olumsuzluğun bile bu kadarını başaramazdı  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kuvvetle muhtemel. Ama Gs'ye yenilmeyebiliriz kaybedecek bir şeyimiz kalmadığı için.
Şampiyonluğu geçtim adam 2.likleri bile veriyor arkadaş!

Geçen sene gs, bu sene de fbyi 2. yapacak benim öngörüm bu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Yahu bu konuştuklarımızın şımartılma ile ne ilgisi var?

Adam kaliteli ve hakettiği değeri görmüyor bu şımartılma değil ki.

Drogba Ba'nın attığını 2 senede zor attı ondan da mı iyi Fernandao?

bende diyorum ki Ba kalitesiz degil ama abartildigi kadar kaliteli degil. Adam'in bugüne kadar kazandigi Kupa olmadigi gibi cok cok gol atarak da göze batmadi hic biryerde.

ayrica Drogba'nin 35 yasindaki halini daha genc hali ile bir mi tutuyorsun?  :D

5-6 yil önceki Drogba Türkiye Ligini bastan asagi domine ederdi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi tamam da, adamı ceza sahasında tek başına bırak ondan sonra harikalar yaratmasını bekle. Al sana yunus emre dökmeci smiley'si :iscrewy: :iscrewy:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Ba ve töre para ediyorsa gitsin bence de. 10ar milyon euro. Araplara amerikalılara. :)

Aatıf değil ama tabi. o kadarını ben bile düşünemezdim  :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

Ba ve töre para ediyorsa gitsin bence de. 10ar milyon euro. Araplara amerikalılara. :)

Volkan Sen diyen sen degil miydin yanlis hatirlamiyorsam?  :evillol:

Aatif Volkan'dan iyidir.

Çevrimdışı kyiv

1 hazirana kadar Teknik direktörü belirlemeleri lazım yoksa o süreç ne kadar uzarsa ondan sonra saçma sapan son saniye transferleri geliyor hepsi birbirinden kötü ve gereksiz. Lucescuyla anlaştıkları an fazla değil 3,4 takviye ile bu takım seneye şampiyon olur. Yok eğer Lucescu olmazsa Ancelotti olsa bu takım seneye de şampiyon olamaz.Hatta Teknik Direktör Lucescu yardımcısı Sergen Yalçın olmalı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:12:19
  • Beşiktaş / Bodrum

Seni şaşırtmak için yazılan yorumlar olduğunu düşünüyorum :D

Hani böyle yook daha neler ag gibisinden bir yorum bırakman için  :biggrinking:

Aksini düşünemiyorum  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

1 hazirana kadar Teknik direktörü belirlemeleri lazım yoksa o süreç ne kadar uzarsa ondan sonra saçma sapan son saniye transferleri geliyor hepsi birbirinden kötü ve gereksiz. Lucescuyla anlaştıkları an fazla değil 3,4 takviye ile bu takım seneye şampiyon olur. Yok eğer Lucescu olmazsa Ancelotti olsa bu takım seneye de şampiyon olamaz.Hatta Teknik Direktör Lucescu yardımcısı Sergen Yalçın olmalı.
Maalesef Lucescu'yu getiremeyiz.

Volkan Sen diyen sen degil miydin yanlis hatirlamiyorsam?  :evillol:

Aatif Volkan'dan iyidir.

Şenol güneşli Volkan şen, aatıftan da iyidir töreden de. Adam başka yerde sapıtıyor o başka.

Çevrimdışı GÖRKEM

Abi tamam da, adamı ceza sahasında tek başına bırak ondan sonra harikalar yaratmasını bekle. Al sana yunus emre dökmeci smiley'si :iscrewy: :iscrewy:

ben olaya öyle bakmiyorum.

bi dikkatli izleyince gözden kacmamasi gerekir Ba'nin rezil hali.

Koordinasyon diye birsey kalmamis. kendini topa ayarlayamiyor ve dengesini cok kolay kaybediyor. zamanlamasi da kötü. fizik gücünden bahsetmiyorum bile.