2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895455 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf

Büyük maçlarda sınıfta mı kaldı ? Deplasmanda kazandığımız Bursa maçında tek pozisyona girip 3 puan aldık ki Bursa dünyaları kaçırdı. Yine kendi evlerinde Fenerbahçeye karşı bir sürü pozisyona girdiler ama şanssız bir gol yiyip berabere kaldılar. Galatasaray deplasmanında Bakambu'nun kaçırdıkları yüzünden berabere kaldılar. Saraçoğlu'nda son dakika golüyle kaybettiler. Olimpiyatta son dakika penaltısıyla kaybettiler. Biz daha mı iyiydik Fener ve Galatasaraya karşı ? Ki onlar bunu Volkan Şenle, Fernandaoyla ve Bakambuyla yapıyolar. Bizim oyuncularımız da onlardan daha iyi olduğuna göre bence Şenol Güneş gelebilir gayette iyi oynatır takımı.

Bizim şikayet ettiğimiz ne varsa Şenol Güneş'in o konuda eksiği var. İlk olarak Fenerbahçe ve Galatasaray bize karşı oynadıkları gibi oynasalar Bursa adım atacak yer bulamazdı sahada. Özellikle Galatasaray maçında Chedjou rezaletti ve Selçuk yoktu eksikliğini çok hissettiler. Ayrıca biz  kazanamamaktan şikayetçiyiz, Bursa için de dünyaları kaçırdı ama maçları kazanamadı diyoruz. Gelirse burada transfer yapamayacak ve yine elinde kazanmayı bilmeyen bir kadro olacak. Kariyeri boyunca Avrupa'da Biliç'in 2 senede geldiği yeri geçememiş hocanın mentalitesinde bana göre her türlü problem vardır zaten.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla bizim, fb ye karşı girdiğimiz 1.5 pozisyon vardı. Bursa neler kaçırdı.

Hakeza, Bursa, gs yi 4-5 yapacakken beceriksizlikten yapamadı. Yine hakeza, arkadaşın dediği gibi, 3.haftada bizi duman ettiler, şans golüyle aldık, kendi evimizde yine son saniye penaltısıyla aldık.

Biz ne yaptık peki? Gs ye karşı? Fb ye karşı 2 maçta?

Geçiniz insanları küçümsemeyi. Adam bitmiş volkanı star yaptı, brezilya 2.liginden fernandaoyu gol kralı yaptı, ozanı parlattı, orta sahaya 2 dinamo koydu.

Tek hatası, kalecisine güvendi, civelliye güvendi. Civelli yerine 1.kalite stoper, kalecilerinin yerine 1.sınıf kaleci olsaydı şuan zirvedeydi eminim.

Çevrimdışı Yusuf

Valla bizim, fb ye karşı girdiğimiz 1.5 pozisyon vardı. Bursa neler kaçırdı.

Hakeza, Bursa, gs yi 4-5 yapacakken beceriksizlikten yapamadı. Yine hakeza, arkadaşın dediği gibi, 3.haftada bizi duman ettiler, şans golüyle aldık, kendi evimizde yine son saniye penaltısıyla aldık.

Biz ne yaptık peki? Gs ye karşı? Fb ye karşı 2 maçta?

Geçiniz insanları küçümsemeyi. Adam bitmiş volkanı star yaptı, brezilya 2.liginden fernandaoyu gol kralı yaptı, ozanı parlattı, orta sahaya 2 dinamo koydu.

Tek hatası, kalecisine güvendi, civelliye güvendi. Civelli yerine 1.kalite stoper, kalecilerinin yerine 1.sınıf kaleci olsaydı şuan zirvedeydi eminim.

Abi işte benim söylemek istediğimi sen de yazının içinde veriyorsun aslında. Şenol Güneş için diyebileceğimiz bitmiş Volkan,Burak,Fernandao'yu star yaptı olabiliyor en fazla. Burada Biliç'i vizyonsuz,başarısı yok diye gömerken yerine Şenol Güneş'i istemek bence saçma.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abi işte benim söylemek istediğimi sen de yazının içinde veriyorsun aslında. Şenol Güneş için diyebileceğimiz bitmiş Volkan,Burak,Fernandao'yu star yaptı olabiliyor en fazla. Burada Biliç'i vizyonsuz,başarısı yok diye gömerken yerine Şenol Güneş'i istemek bence saçma.

Şenol Güneş, Biliçi Cebinden çıkartır. O kadar

Çevrimdışı Anıl

Bizim şikayet ettiğimiz ne varsa Şenol Güneş'in o konuda eksiği var. İlk olarak Fenerbahçe ve Galatasaray bize karşı oynadıkları gibi oynasalar Bursa adım atacak yer bulamazdı sahada. Özellikle Galatasaray maçında Chedjou rezaletti ve Selçuk yoktu eksikliğini çok hissettiler. Ayrıca biz  kazanamamaktan şikayetçiyiz, Bursa için de dünyaları kaçırdı ama maçları kazanamadı diyoruz. Gelirse burada transfer yapamayacak ve yine elinde kazanmayı bilmeyen bir kadro olacak. Kariyeri boyunca Avrupa'da Biliç'in 2 senede geldiği yeri geçememiş hocanın mentalitesinde bana göre her türlü problem vardır zaten.
Transfer niye yapamıyo ?

Kariyeri boyunca Avrupada Bilic seviyesine çıkamamış olabilir, peki Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'ı çalıştırdı da mı yapamadı bunu ? He gelir başarısız olur eleştirilir ama daha gelmeden yok olmaz falan diye kesin görüş bildirmek yanlış.

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş, Biliçi Cebinden çıkartır. O kadar
Ben de katılıyorum abi sana :)

Çevrimdışı Yusuf

Transfer niye yapamıyo ?

Kariyeri boyunca Avrupada Bilic seviyesine çıkamamış olabilir, peki Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'ı çalıştırdı da mı yapamadı bunu ? He gelir başarısız olur eleştirilir ama daha gelmeden yok olmaz falan diye kesin görüş bildirmek yanlış.

İki sene boyunca olan bonservisli furbolcu yasağımızdan dolayı söyledim onu. Bir de bir hocanın Avrupa'da başarılı olması için illa 3 büyük takımı yönetmesine gerek yok bence. Düzgün bir planlamayla her takım en azından belirli bir istikrarı yakalayabilir Avrupa'da. Zaten kesin konuşmuyorum ligde muhakkak elimizdeki kadroyla iyi işler yaparız ama Şenol Güneş'in çapı da belli ve bence Biliç çok daha potansiyelli bir hoca.
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 23:38:50 Yusuf ]

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Tutturmuşsunuz bir derbi galibiyeti, sanırsın 34 hafta boyunca bir Fenerbahçe'yle bir Galatasaray'la oynuyoruz. Geçen hafta Bursa Kasımpaşa'dan 5 yerken adı anılmıyordu hiç Şenol Hoca'nın.

Bilic'i sevin sevmeyin, adam bizi Arsenal'le, Liverpool'la, Tottenham'la başabaş oynayacak bir takım haline getirdi. Şenol Güneş'le şu takımların karşısına çıksak GS gibi 4'er 4'er çıkarırız topları kalemizden.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı GÖRKEM

@Yusuf

güzel yazilar yazdin :claps:

Çevrimdışı Deniz

Sezon bitmeden hoca falan belli olmaz.en azından 33. hafta beklenir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

İki sene boyunca olan bonservisli furbolcu yasağımızdan dolayı söyledim onu. Bir de bir hocanın Avrupa'da başarılı olması için illa 3 büyük takımı yönetmesine gerek yok bence. Düzgün bir planlamayla her takım en azından belirli bir istikrarı yakalayabilir Avrupa'da. Zaten kesin konuşmuyorum ligde muhakkak elimizdeki kadroyla iyi işler yaparız ama Şenol Güneş'in çapı da belli ve bence Biliç çok daha potansiyelli bir hoca.

yalniz Bilic'in potansiyeli yüksek oldugunu düsünmüyorum. Bilic reaktif bir insan. Vizyon falan yok.

su anki Kadroyla Senol Günes'ten daha basarili olur ancak 7 nokta atisi Transfer yapabilsek Senol hocayi Bilic'ten bir adim önde görürüm.

yalniz su an bu Transferleri yapamayacagiza göre Bilic tercihi daha mantikli olur.

Çevrimdışı talha

Ya gülüyorum sadece özellikle Şenol hocanın daha kollektif bir futbol oynatacağını falan duydukça garipsiyorum. Yapmayın Şenol hocayı severim ama onun bize katkısı bu seneden daha fazla olamaz. Yazıyorum bir kenara bakın hoca değişirse değişir. Başkası gelir mi? Bilemem kim gelir. Bilic durur mu? Özellikle dünkü maçtan sonra hangi hoca olursa olsun sezon sonu biten bir sözleşmeyle bağlasan tutamazsın.

Bİlic gidecek,ve bunun nedeni yönetim değil kendisi olacak. Bize bağlı değil adamın gitmesi geçin o kısmı. Adamın posasını çıkardılar iki senedir. Şu eleştirilerin yarısını ne Hamza ne İsmail almadı. Adam kazansa oynatamadı kaybetse oynatamadı habire eleştri altında. FB gibi habire 2 den aşağı yemeyen takım sadeckazanıyor diye ses edilmiyor. Bizde ise sezonun ikinci yarısından beri tek konuşulan form düşüklüğü oldu.

Böyle ortam bir de daha rahat bir ortam ve daha gözde bir mekan vrken ne diye buraya kazık çakayım? Gerekli reklamını Avrupa'da yapan bir hoca. Kimse sen gelme demez. Özellikle İngiltere'de havada kapılacaktır.

Gittiğinde yerini doldurmak kime kalır bilemem. Şenol bu ateşe atacak mı kendini? Size göre bu adam gelecek. Ne diye gelecek? Bizim hadi gel dememizle niye gelsin? Beşiktaş'ı çalıştıranların başına geleni gördükçe özellikle.

Bilic'i tuttuk tuttuk. Daha iysini geleceğinden gram umudum yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

@EleSuDökenSuat güzel bir yazı yazmışsın dostum.
Ama katılmadığım noktalar da var şöyle ki hamza burak yılmazı sakat oynatarak hata yaptı ,eleştirildi ve bir daha bu hatayı tekrarlamadı.
İsmail sow yerine emenikeyi kullanmaya çalıştı eleştirilerden sonra vazgeçti.
Bilice bakınca cenk tosun gibi bir oyuncusu varken inatla mustafa pektemeği tercih ediyor.Oyuna müdahaleleri de genelde yanlış.Son maçta sahada kaybolan töre ve ba yı 90 dk oynatıp tolgay ve olcayı kenara alması ve mustafa pektemeği solda oynatması çok ciddi hatalardı.

Ama kabul ettiğim nokta Bilicin diğer 2 t.direktöre göre daha fazla eleştirilmesi.
Bunun da tabanında 3 sebep var;
1)Beşiktaş taraftarının sabırsız olması.
2)Bilicin bu 2 teknik direktöre karşı da üstünlük kuramaması.(ismaile 2 kez hamzaya 1 kez yenildi)
3)Diğer iki teknik direktöre kıyasla daha inatçı bir yapısı olması.

Yukardaki sebeplerden dolayı Bilic ismail ve hamzaya göre daha fazla eleştiriliyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

EleSuDökenSuat'ın yazısının altına imzamı atarım. Elimizde Premier League takımlarının istediği bir teknik direktör var, biz hala gitsin mi kalsın mı bunu tartışıyoruz. Giderse de alternatifleri Şenol Güneş ve Sergen Yalçın... Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

YD dönemi bizim taraftarın ayarını bozdu. Çok alıştık her sene hoca göndermeye, 15 transfer yapıp 10 futbolcu kovmaya. Şurda birkaç sayfa geriye bakın, Demba Ba gitsin, Töre gitsin, Tolgay gitsin, Sosa gitsin diyenler var. Bunlar eskidi, yenilerini alalım...

Hani sabırsız olmayı anlarım da bir yerde durun artık be kardeşim. Bilgisayar oyunu mu sanıyorsunuz bunu, her sene teknik direktör, futbolcular baştan sonra değişecek? Brugge maçı 1-1 olunca ortaya çıkan sabırsızlık bu camianın kimliği olmuş maalesef. Bunu değiştirmezsek günlük başarılarla yetinmek zorunda kalacağız uzun yıllar boyunca.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı talha

@EleSuDökenSuat güzel bir yazı yazmışsın dostum.
Ama katılmadığım noktalar da var şöyle ki hamza burak yılmazı sakat oynatarak hata yaptı ,eleştirildi ve bir daha bu hatayı tekrarlamadı.
İsmail sow yerine emenikeyi kullanmaya çalıştı eleştirilerden sonra vazgeçti.
Bilice bakınca cenk tosun gibi bir oyuncusu varken inatla mustafa pektemeği tercih ediyor.Oyuna müdahaleleri de genelde yanlış.Son maçta sahada kaybolan töre ve ba yı 90 dk oynatıp tolgay ve olcayı kenara alması ve mustafa pektemeği solda oynatması çok ciddi hatalardı.

Ama kabul ettiğim nokta Bilicin diğer 2 t.direktöre göre daha fazla eleştirilmesi.
Bunun da tabanında 3 sebep var;
1)Beşiktaş taraftarının sabırsız olması.
2)Bilicin bu 2 teknik direktöre karşı da üstünlük kuramaması.(ismaile 2 kez hamzaya 1 kez yenildi)
3)Diğer iki teknik direktöre kıyasla daha inatçı bir yapısı olması.

Yukardaki sebeplerden dolayı Bilic ismail ve hamzaya göre daha fazla eleştiriliyor..

Taraftar ve camia kendi içinde istediği kadar eleştirsin lafım yok. Kimsede zaten niye eleştiriyorsun demiyor.

Benim bahsettiğim olayın medyatik tarafı, İsmail ağa peşpeşe 3 maç puan kaybetti hatırlayın. Adamı habire desteklediler medya tarafından. Aynısı bizde olsaydı sizce yazılacaklar belli değil miydi? Biz bir maç kaybettik atılan başlıklar belliydi. Hangi programı açsam Bilic'in yeterliliğinden gam vuruluyordu. İsmail'de ise anlam veremediğim bir savunma mekanizması. Özellikle Şansal ve yardakçıları tarafından.

Dediğim gibi taraftar istediğini söylesin, haklıdır haksızdır bunlar kendi camianda tartışılacağın konular. Ama anlam veremediğim bir medya faktörü var.

Bir dün şaşırdım, nasıl dedim ya adamlar bizi bilic'i değil direk hakemi zan altında almışlar. Maçı izlemedim. Ama buradan bile hakemin artık Bilic'i bile eleştiremeyecek seviyede kötü olduğunu fark ettim. DÜşünün artık öyle bir refleks oluştu bende. Ha bu arada haklısın Mustafa inadı nedendir anlamam. Cenk gibi hele son dakikada seni kurtaran bir adam varken.

Çevrimdışı talha

Ha bu arada belirteyim Lig Tv'nin Pierosunun FB'nin hiç bir golünde bulunamayan ofsayttan da söz edilmeli. Ne zaman ofsayt tartışması oldu bu meret o ofsaytı bir türlü bulamadı. Nasıl işşşe artık.

Çevrimiçi Necmi

Büyük maçlarda sınıfta mı kaldı ? Deplasmanda kazandığımız Bursa maçında tek pozisyona girip 3 puan aldık ki Bursa dünyaları kaçırdı. Yine kendi evlerinde Fenerbahçeye karşı bir sürü pozisyona girdiler ama şanssız bir gol yiyip berabere kaldılar. Galatasaray deplasmanında Bakambu'nun kaçırdıkları yüzünden berabere kaldılar. Saraçoğlu'nda son dakika golüyle kaybettiler. Olimpiyatta son dakika penaltısıyla kaybettiler. Biz daha mı iyiydik Fener ve Galatasaraya karşı ? Ki onlar bunu Volkan Şenle, Fernandaoyla ve Bakambuyla yapıyolar. Bizim oyuncularımız da onlardan daha iyi olduğuna göre bence Şenol Güneş gelebilir gayette iyi oynatır takımı.
neden bursayla Beşiktaşı bir mi tutuyorsun hiç bir takım bursaya çıktığı gibi senin karşına çıkmaz
Şenol Güneş gelsin çok değil ilk beş hafta sonunda burda ilk söven siz olursunuz
en çok komiğime giden gençlere şans veriyormuş gelsinde Beşiktaşta yapsın bakalım yapabiliyormu
Beşiktaş deneme tahtası değildir hedefi olan bir takımda tek bir maçı bile riske atamazsın öyle gençlere falan şans veremez
heleki Biliçin gitmesi demek şampiyon olamadık demektir gelecek sene hiç bir yerli hoca Beşiktaşın başına geçemez çünkü sezon bitmeden yönetimle birlikte gider
 bu kadar açıkken yönetimin böyle bir ihtimali düşünme durumunu sıfır olarak görüyorum

Çevrimiçi Necmi

Tutturmuşsunuz bir derbi galibiyeti, sanırsın 34 hafta boyunca bir Fenerbahçe'yle bir Galatasaray'la oynuyoruz. Geçen hafta Bursa Kasımpaşa'dan 5 yerken adı anılmıyordu hiç Şenol Hoca'nın.

Bilic'i sevin sevmeyin, adam bizi Arsenal'le, Liverpool'la, Tottenham'la başabaş oynayacak bir takım haline getirdi. Şenol Güneş'le şu takımların karşısına çıksak GS gibi 4'er 4'er çıkarırız topları kalemizden.
emin ol dörde razı olurum ben bize liverpoolden sekiz yedirten gitti bursayı şampiyon yaptı
Şenol güneşin elinde gsyi iki sene üst üste şampiyon yapan kadro vardı gsde olmayanlarıda gsnin elindekilerinden daha kaliteydi
bırakalım şenolu falan pazar günü kulübede Mourinho otursaydı o hakemlerle o maçı alamazdık neden Biliç yurt dışında başarılı oldu diye sorgulayan yok çünkü uefa daki maçlarımızı Türk hakemleri yönetmiyor

Çevrimdışı Anıl

emin ol dörde razı olurum ben bize liverpoolden sekiz yedirten gitti bursayı şampiyon yaptı
Şenol güneşin elinde gsyi iki sene üst üste şampiyon yapan kadro vardı gsde olmayanlarıda gsnin elindekilerinden daha kaliteydi
bırakalım şenolu falan pazar günü kulübede Mourinho otursaydı o hakemlerle o maçı alamazdık neden Biliç yurt dışında başarılı oldu diye sorgulayan yok çünkü uefa daki maçlarımızı Türk hakemleri yönetmiyor
@Necmi abi pazar günü Demba Ba altı pastan topu direğe değil içeri vursa maçı almıştık zaten. Biz o maçı rahat bir şekilde alırdık ilk yarı kaçanlar vs. Zaten bence dakika 67'ye kadar herhangi bir sıkıntımız yoktu oyun olarak. Ama 67'den sonra 3 tane değişiklik yaptık, bunlardan ilki Olcay-Pektemek değişikliği. Değişiklik yapıldığı anda benim tahminim Sosa kanada geçecek Pektemek ceza sahasında oynayacak ve pozisyon üreticezdi. Ama Bilic malesef Pektemeki kanat oynatmak gafletinde bulundu ve yaptığı değişikliğin oyuna etkisi + yı geçtim - oldu. 2. değişiklik Tolgay-Cenk değişikliği. İşte tam da bu değişiklikten sonra maç bitti. Çünkü kim nerede oynuyor kim topu getiricek kim orta yapıcak kim vurucak hepsi birbirine girdi. Futbolcular ne yapacağını anlayamadan da maç bitti zaten. Ayrıca bunu genel olarak söylüyorum. Bizim takımın en iyisi Tolgay'dır. Maç içinde herhangi bir sakatlık falan yaşamadığı sürece Günay oyundan çıkar ama Tolgay çık-maz. 67. dakikaya kadar takımın beceriksizliği ve şanssızlığı yüzünden puan kaybedecektik ama o dakikadan sonra Bilic'te ortak oldu puan kaybına.

Çevrimdışı Tolga

neden bursayla Beşiktaşı bir mi tutuyorsun hiç bir takım bursaya çıktığı gibi senin karşına çıkmaz
Şenol Güneş gelsin çok değil ilk beş hafta sonunda burda ilk söven siz olursunuz
en çok komiğime giden gençlere şans veriyormuş gelsinde Beşiktaşta yapsın bakalım yapabiliyormu
Beşiktaş deneme tahtası değildir hedefi olan bir takımda tek bir maçı bile riske atamazsın öyle gençlere falan şans veremez
heleki Biliçin gitmesi demek şampiyon olamadık demektir gelecek sene hiç bir yerli hoca Beşiktaşın başına geçemez çünkü sezon bitmeden yönetimle birlikte gider
 bu kadar açıkken yönetimin böyle bir ihtimali düşünme durumunu sıfır olarak görüyorum
@Necmi abi ben hiçbir şekilde yakın dönemde yönetim değişikliği beklemiyorum öyle bir ihtimal yok bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bakalım önümüzdeki sezon ne tür transferler yapılacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Bakalım önümüzdeki sezon ne tür transferler yapılacak.

Ulan ne güldüm yoruma ya. :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ebabil

abi şenol güneş nedir sergen nedir Allah aşkına. gelecekse biliçten daha iyisi gelmeli. transfer yasağı da varken hoca değiştirmek intihar olur.

Çevrimdışı Yakup

Artık hoca konusunda konuşmak istemiyorum. Sağır sultan bile duydu Bilic'i istemediğimi....

2 Sayfa önce dediğim gibi qpr küme düştüğü için saldırılacak isimler var. onları yazayım biraz..

Mauricio Isla: Sağ bek. Aslen juventus'un futbolcusu bu sene sonuna kadar Qpr'de kiralıktı. satın alma opsiyonlu ama takım küme düştüğü için kalmayacaktır. Juventus'tan melo vari kiralanabilir. Şilili oyuncu italya'da hep siyah-beyazlı forma giydiği için bize yabancılık çekmez diyorum. (udinese,juventus)  :kop:

Niko Kranjcar: Ozzie'yi isteyen inter olunca ve seneye yabancı sıkıntısı olmayacağından istenebilecek bir isim. oda d.kiev'den kiralık seneye bitiyor sözleşmesi.

Joey Barton: İngiltere orjinli ingiltere ön liberosu atiba giderse direk alabileceğimiz orayı toparlayabilecek bir isim benim için. Ve sözleşmesi bitti haziran sonu boşta.

Mauro Zarate: Geçen seneyi kiralık oynayarak geçiren West Ham'ın 2017'ye kadar olan oyuncusu Demba Ba'ya eküri olabilir.

Yukarıda ki isimleri alalım demiyorum. Sadece kenarda kalsın. Bonservisi olmadan kiralanabilir veya boşta alınabilir isimleri gündeme taşımak amacım.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Artık hoca konusunda konuşmak istemiyorum. Sağır sultan bile duydu Bilic'i istemediğimi....

2 Sayfa önce dediğim gibi qpr küme düştüğü için saldırılacak isimler var. onları yazayım biraz..

Mauricio Isla: Sağ bek. Aslen juventus'un futbolcusu bu sene sonuna kadar Qpr'de kiralıktı. satın alma opsiyonlu ama takım küme düştüğü için kalmayacaktır. Juventus'tan melo vari kiralanabilir. Şilili oyuncu italya'da hep siyah-beyazlı forma giydiği için bize yabancılık çekmez diyorum. (udinese,juventus)  :kop:

Niko Kranjcar: Ozzie'yi isteyen inter olunca ve seneye yabancı sıkıntısı olmayacağından istenebilecek bir isim. oda d.kiev'den kiralık seneye bitiyor sözleşmesi.

Joey Barton: İngiltere orjinli ingiltere ön liberosu atiba giderse direk alabileceğimiz orayı toparlayabilecek bir isim benim için. Ve sözleşmesi bitti haziran sonu boşta.

Mauro Zarate: Geçen seneyi kiralık oynayarak geçiren West Ham'ın 2017'ye kadar olan oyuncusu Demba Ba'ya eküri olabilir.

Yukarıda ki isimleri alalım demiyorum. Sadece kenarda kalsın. Bonservisi olmadan kiralanabilir veya boşta alınabilir isimleri gündeme taşımak amacım.
Abi o adam manyak :D

Yani oyunu manyak değil, harbiden manyak o adam :evillol: :evillol:

[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 12:29:28 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."