Öyle demiyorlar işte onu sat bunu at ne olsa 3. olduk. Arkası yok.
Ben satarım gerisi beni ilgilendirmez. Neden çünkü Töre ile Ba birlikte 30 gol attı. 50 atsalar şampiyonduk arkadaşlar da haklı.
büyük resmi görmek lazim.
Büyük bir Takimin Santrforu bu Ligde 18 Gol atmasi olaganüstü bir sey degil. fiziken bitti. bu seviyede artik oynayamaz. vücudu kaldirmiyor artik.
Töre ise umdugumuzu veremedigi kesin ancak kendine ceki düzen verirse kalabilir. Töre de beni en cok rahatsiz eden aslinda karakter yapisi. cok bencil bir yapisi var ve üstelik görgüsüz ve cabuk simaran birisi. profesyonelligi sinirli. hic sormusturmayacakmiyiz bu Adamim neden gittigi yerlerden adeta tekmeyle kovuldugunu? bir de saha ici tavirlari hareketlerini Besiktasa yakistiramiyorum. hirsli olmak farkli birsey ancak bundaki hirs degil egosunu tatmin etm derdinde. cok sorunlu bir Oyuncu. bu Sorunlari bu Sezon cözmüs gibi göründe zaman zaman ancak yine herkesin eskiden tanidigi Gökhan'a döndü. verdigimiz son sansi degerlendirmezse elimizde patlayacak. Transfer etmek isteyen de kalmayacak. bunlari öngörerek satabiliriz diyorum.
Daha fazlasini veren olmazsa Ba'yi 6ya. Gökhan'i da 7-8 e satmaya razi olurum.
bu Parayla Takima bekledigimiz Transferler yapilabilir.