Sadece Quaresma da yetmez! Yaninda Fernandes, Guti, Almeida, Simao, Schuster, bir de hepsinin adini hatirlayamadigim Alves, Bebe.......vs gibi 4-5 tane hic oynatamadan milyonlarca euro bayildigimiz oyunculari da tekrardan getirelim ki yeni stadin ilk yarisinda 17'de 17 yapip, "simart bizi baskan, cikart bizi bastan" pankarti acabilelim.
Zira, Fikret Orman doneminde 5.'lige oynamadigimiz ve stad konusunda yillarca bir sey yapmak yerine maas, bonservis, kira, araba gibi toplamda 100 milyon euroyu Portekiz cetesine bayilmadigimiz icin Fikret Orman'in fazla seveni yok.
He bu arada bu Carsi meselesine hic girmek istemiyordum. Taraftarlarin yillarca susturulmalari, agizlarini acanlarin tartaklanmalari, forumlardan atilmalari, stad yapilmiyor, takim basarisizliktan dibe vurmus ve dunya kadar borc yapip, iflas bayragini cekiyorken, Yildirim Demiroren'e beles bilet karsiliginda gogsunu siper eden adamlarin, isyan eden taraftara "yangin mi var?" deyislerini bir turlu unutamiyorum.
Ayni adamlar bugun, yedikleri haltlarin ve cevirdikleri dolaplarin tapeleri bir bir ortaya cikmisken, Reza hakkinda basin toplantisi yapip, tapelerden ve stadin gecikmesinden bahsediyorlar ve hem forumlarinda hem de twitter'larinda Carsi adina aciklamalar yapiyorlar.
Yazacak daha cok sey var, cok doluyum ama. Forumun kurallarina aykiri oldugu icin yazmiyorum. Yalniz bu Quaresma haberlerini cikartanlar belli. Olay, tamamen taraftari, yonetime karsi kiskirtmakla ilgili.