2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913918 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Hollanda nın forvetleri vardı mesela şimdikelere küş yutturacak cinsten. Adamları izlerken zevk alırdın. :D

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:14:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ronaldo ağır gibi gözükürdü ama geniş alanda rakip savunmacıyı bir yakaladı mı rüzgar gibi yanından geçerdi ne olduğunu anlamazdın gerçekten çok usta ve kaliteli bir oyuncuydu :)

Zidane gibisi gelir mi bilmiyorum zor. Pogba biraz vaadediyor ama o kadar zeki değil.

Ama bunun gibi asla gelmeyecek bence. 10 Numara Maradona 9 Numara Ronaldo olarak bende Emekliye ayrıldı çoktan.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu kadroya bak;

Marcos

R.Junior     Lucio       Edmilson

Cafu          Gilberto    Kleberson              R.Carlos

Ronaldinho

Ronaldo          Rivaldo

Oy Oy :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Hollanda nın forvetleri vardı mesela şimdikelere küş yutturacak cinsten. Adamları izlerken zevk alırdın. :D

Bergkamp vardı mesela o da inanılmaz futbol zekasına sahipti. :)

Van Nistelrooy-Makaay-Kluivert-Hasselbaink-V.Hoijdonk :tabe: :tabe:

Çevrimdışı atalay

Kim konfeti atar?Ayda 10.000 kazanan ya da 1 milyona loca satın alan adam değil herhalde.
Futbol elit bir spor değil;çoğunluğun sahip olduğu şey de elit olamaz zaten.Gerçi kimse futbolu elitleştirmeye de çalışmıyor aslında.Sadece "müşteri" anlayışı gelişti.Günümüz dünyası satın alma üzerine kurulu ve milyar dolarların döndüğü bir sektörün yapısı da değişecek elbette.Uzak doğuda ki çekik kardeşlerimiz için ülkenin maç saatleri değişecek,koltukta oturan adam gol olduğunda bile ayağa kalkamayacak.Aslında yanlış olan biraz da eskiler Amerika da ki taraftar yapısı ve spor kültürü daha örnek bir model gibi.Oyunun kuralı bu!Ve bu durum sadece Futbola has bir sorun değil.

Oyuncu meselesine de gelirsek:Bu makas açıldıkça oyuncunun gerçek değerini ölçemeyiz.Maziyi övmek biraz da nostalji merakı ile ilgilidir.Bugün tek dokunuşta yada program ile x bir ligi 90 dakika izlerken bundan 10 yıl önceki perspektif tabii ki izleyiciye daha cazibeli geliyor.Aynısı bana sinema ya da edebiyatta da geliyor.Ronaldo,Zidane,Cafu,Carlos,Maldini,Stam,Ronaldinho ile büyüyene şimdikiler bir şey ifade etmez.E peki Cruyff,Gullit,Basten,Weah,Best,Müller,Beckenbauer vesaire ile büyüyene bir sonraki kuşak anlamsız gelmez mi?   

Çevrimdışı talha

Bergkamp vardı mesela o da inanılmaz futbol zekasına sahipti. :)

Van Nistelrooy-Makaay-Kluivert-Hasselbaink-V.Hoijdonk :tabe: :tabe:

Van Basten varmış hacı ben yetişemedim tabi ama adamı izliyorum hayran kalıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:27:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Kim konfeti atar?Ayda 10.000 kazanan ya da 1 milyona loca satın alan adam değil herhalde.
Futbol elit bir spor değil;çoğunluğun sahip olduğu şey de elit olamaz zaten.Gerçi kimse futbolu elitleştirmeye de çalışmıyor aslında.Sadece "müşteri" anlayışı gelişti.Günümüz dünyası satın alma üzerine kurulu ve milyar dolarların döndüğü bir sektörün yapısı da değişecek elbette.Uzak doğuda ki çekik kardeşlerimiz için ülkenin maç saatleri değişecek,koltukta oturan adam gol olduğunda bile ayağa kalkamayacak.Aslında yanlış olan biraz da eskiler Amerika da ki taraftar yapısı ve spor kültürü daha örnek bir model gibi.Oyunun kuralı bu!Ve bu durum sadece Futbola has bir sorun değil.

Oyuncu meselesine de gelirsek:Bu makas açıldıkça oyuncunun gerçek değerini ölçemeyiz.Maziyi övmek biraz da nostalji merakı ile ilgilidir.Bugün tek dokunuşta yada program ile x bir ligi 90 dakika izlerken bundan 10 yıl önceki perspektif tabii ki izleyiciye daha cazibeli geliyor.Aynısı bana sinema ya da edebiyatta da geliyor.Ronaldo,Zidane,Cafu,Carlos,Maldini,Stam,Ronaldinho ile büyüyene şimdikiler bir şey ifade etmez.E peki Cruyff,Gullit,Basten,Weah,Best,Müller,Beckenbauer vesaire ile büyüyene bir sonraki kuşak anlamsız gelmez mi?   

Son saydıkların bence bizim saydıklarımızın da bir üst boyutu zaten :D

Yani Cruyff'u izlemiş adamı hiçbir şey tatmin edemez benim izlediğim kadarıyla.

Aslında adil bakmaya çalışan herkes farkı çok net görür.

Her şey bir yana asıl sorun şu. Artık futbolcular çok sıradan. İkon kalmadı.

Saydığımız tüm adamlar ikon, kahraman. Yüzleri unutulmayacak adamlar.

Onların yanında Ronaldo Messi Neymar gerçekten çok sıradan. Çok uzağa gitmeye gerek yok.

Ronaldinho bile iki kuşak arası sayılır o bile bu üçlüden üstün baya. Sanırım bu böyle de gidecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:28:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu kadroya bak;

Marcos

R.Junior     Lucio       Edmilson

Cafu          Gilberto    Kleberson              R.Carlos

Ronaldinho

Ronaldo          Rivaldo

Oy Oy :biggrinking:

Yazığın iyi olmuş en basiti Lucio'nun olduğu yerde Thiago Silva ne olur bilemiyorum  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Van Basten varmış hacı ben yetişemedim tabi ama adamı izliyorum hayran kalıyorum.
Van Basten deyince de herkesin bildiği gibi aklıma direk 1988 Hollanda-SSCB Avrupa Şampiyonası Finali'nde attığı gol geliyor :icool:

Çevrimdışı Tolga

Yazığın iyi olmuş en basiti Lucio'nun olduğu yerde Thiago Silva ne olur bilemiyorum  :biggrinking:
2002 Dünya Kupası Finali kadrosu bu  :biggrinking:

Çevrimdışı atalay

Son saydıkların bence bizim saydıklarımızın da bir üst boyutu zaten :D

Yani Cruyff'u izlemiş adamı hiçbir şey tatmin edemez benim izlediğim kadarıyla.

Aslında adil bakmaya çalışan herkes farkı çok net görür.

Her şey bir yana asıl sorun şu. Artık futbolcular çok sıradan. İkon kalmadı.

Saydığımız tüm adamlar ikon, kahraman. Yüzleri unutulmayacak adamlar.

Onların yanında Ronaldo Messi Neymar gerçekten çok sıradan. Çok uzağa gitmeye gerek yok.

Ronaldinho bile iki kuşak arası sayılır o bile bu üçlüden üstün baya. Sanırım bu böyle de gidecek.
Böyle gidecek.Futbol her 5 yılda bir kendini yeniliyor;10 yıl içinde de bir öncekinden eser kalmıyor.Ben Maradona'ya ucundan yetiştim;efsanem Zidane ve Ronaldo'dur.Ronaldinho ise bu oyunu;oyun yapan adamdır.Bundan sonrakilere de zaten hiçbir zaman fark yaratan gözüyle bakmam fakat bugün gençleri için 5-10 yıl sonra İbra,Cristiano ve Messi efsane olacak.Döngü budur!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:34:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya mesele aslında nostalji değil şuan çıkmaması.

Şuan ortasaha saymaya kalksam bir elin parmağını geçmiyor.

Seedorf Davids Nedved Zidane Ballack bunların hepsi ayrı efsaneler hepsi aynı dönem.

Şuan Pogba'dan başka çift yönlü oynayan Dünya starı sayamıyorum ben heyecanlandıran.

Kimi yazacağız Kroos mu Fabregas mı o kadar düzki bu adamların yanında bunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hacı abi sen yaşının 22 olduğuna eminmisin? Peder bey nüfus müdürlüğüne bi 10 sene geç gitmiş olmasın :alala: @Tolgaozkhrmn  :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Ya mesele aslında nostalji değil şuan çıkmaması.

Şuan ortasaha saymaya kalksam bir elin parmağını geçmiyor.

Seedorf Davids Nedved Zidane Ballack bunların hepsi ayrı efsaneler hepsi aynı dönem.

Şuan Pogba'dan başka çift yönlü oynayan Dünya starı sayamıyorum ben heyecanlandıran.

Kimi yazacağız Kroos mu Fabregas mı o kadar düzki bu adamların yanında bunlar.
Modric elbette.45 gol 71 asist.Efsanem dediğim Zidane:83 gol 44 asist.Modric halen 29 yaşında.Mukayese etmiyor sadece her şey nitelik değil;biraz da nicelik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:40:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Hiç açılmadan düşünürsek Sosa - Ba bizde yıldız diye oynuyorlar Sergen - İlhan gibi bir gerçek varken. Normalde Sosa Tümer'den bile iyi değil gözümde. Ba da Pascal'dan.

Keza Sneijder - Burak / Hagi - Şükür gibi.

Burada da kalite acayip düştü sanırım bakarsak her yerde böyle.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:41:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Modric elbette.45 gol 71 asist.Efsanem dediğim Zidane:83 gol 44 asist.Modric halen 29 yaşında.Mukayese etmiyor sadece her şey nitelik değil;biraz da nicelik.

Evet bak biraz o haklısın. Sadece nicelik ile değil görüntü olarak da öyle Modric.

Bir de emekli oldu saydığımız Xavi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hacı abi sen yaşının 22 olduğuna eminmisin? Peder bey nüfus müdürlüğüne bi 10 sene geç gitmiş olmasın :alala: @Tolgaozkhrmn  :kop:
Futbolu izlemeye çok küçükken başlamıştım o yüzden bazı konularda bilgim fazla :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Hiç açılmadan düşünürsek Sosa - Ba bizde yıldız diye oynuyorlar Sergen - İlhan gibi bir gerçek varken. Normalde Sosa Tümer'den bile iyi değil gözümde. Ba da Pascal'dan.

Keza Sneijder - Burak / Hagi - Şükür gibi.

Burada da kalite acayip düştü sanırım bakarsak her yerde böyle.

Tümer ve Sergen saf yetenek olarak Sosa'dan falan çok daha usta oyunculardı.

Şöyle söylemek lazım Sosa iyi bir takımın önemli bir parçası olabilir fakat Sergen ve Tümer bir takımı tek başına sırtlayabilecek kalibrede oyunculardı.

Ben o yüzden Danny'nin gelmesini çok istiyorum çünkü saha içi liderimiz maalesef yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Futbolu izlemeye çok küçükken başlamıştım o yüzden bazı konularda bilgim fazla :kop: :kop:
Takdire şayan :claps: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı GÖRKEM

tuhaf seyler okudum.

Cruyff ve hatta Rivaldo, Ronaldo devrinin futbolunu bugünle kiyaslayamayiz. bugün farkli zorluklar var. sahadaki oyun ciddi sekilde gelisti. oyuncular cok daha yönlü olmak zorunda sadece teknik olmak yetmiyor. taktik ve performans acisindan cok ciddi gelismeler oldu futbol son 15 yilda.

Messi belki dünyanin gelmis gecmis en büyük Futbolcusu. bugünün sartlari altinda eskiler gibi parlayamayabilir ancak adamin verimi tartisilmaz. Iniesta ve Ronaldinho icin benzer seyler söyleyebiliriz. bunlar eski zamana biraz daha yakin oyuncular olmalarina ragmen kaliteleri cok farkli. bircok oyuncu daha var. mesela Marcelo 90li yillarda en büyük süperstarlardan biri olurdu.

kisacasi Futbol gerilemiyor gittikce gelisiyor ancak ayni zamanda degisiyor. bu degisimin Oyuncu yapisina büyük etksisi oldu. kesinlikle yetenekle ilgili birsey degil bu.

[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 03:32:21 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Serkan P.

Yakin tarihte gordugum en iyi takimlar; 2008-09 Barcelona, 2005 liverpool, 2003 Madrid, 2002 Milan :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş'tan olaylı şekilde ayrılan Ricardo Quaresma yeniden gündeme geldi.

Ersoy ÖZDEM

Son olarak Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih’e attığı iki golle yıldızlaşan 31 yaşındaki futbolcu, bir kez daha Beşiktaş’ın gündemine geldi. Yabancı sınırının kalkması nedeniyle oyuncu arayan siyah-beyazlı yöneticilere Quaresma önerildi. Sezon sonunda Porto ile sözleşmesi bitiyordu. Beşiktaşlı taraftarlara Vofafone Arena için verilecek en güzel hediyelerden biriydi. Hemen girişimler başladı. Quaresma ile temas kuruldu. “Yarım kalan bir işimi tamamlamaya hazırım” yanıtı alınınca iş ciddileşti. Başkan Fikret Orman’ın olumlu yanıt vermesi halinde Quaresma ile pazarlıklar resmen başlayacak.

Bize uzak olsun..

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'tan olaylı şekilde ayrılan Ricardo Quaresma yeniden gündeme geldi.

Ersoy ÖZDEM

Son olarak Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih’e attığı iki golle yıldızlaşan 31 yaşındaki futbolcu, bir kez daha Beşiktaş’ın gündemine geldi. Yabancı sınırının kalkması nedeniyle oyuncu arayan siyah-beyazlı yöneticilere Quaresma önerildi. Sezon sonunda Porto ile sözleşmesi bitiyordu. Beşiktaşlı taraftarlara Vofafone Arena için verilecek en güzel hediyelerden biriydi. Hemen girişimler başladı. Quaresma ile temas kuruldu. “Yarım kalan bir işimi tamamlamaya hazırım” yanıtı alınınca iş ciddileşti. Başkan Fikret Orman’ın olumlu yanıt vermesi halinde Quaresma ile pazarlıklar resmen başlayacak.

Bize uzak olsun..
Ligin bitmesinin ardından Bursa'ya bile yazacaklar Q7'yi daha çok duyacağız. :D

Çevrimdışı ozan062

Tesis gezdirme olayı güzel bir olay aslında. Tanınmamışlıktan ziyade iş ortamını herkes merak eder. Sen manuya da imza görmek istersin. Ben isterim açıkcası :)

bilmiyorumki yani tamam merak güzeldir fakat neden sosaya yapılmadı? neden atibaya yapılmadı:))
cnk onlara o paralar verilmiyor diyemi?:)) yada klansman farkı var diyemi bence yinede yanlıs bir düzen
ha gerci bu getirdiklerimiz sozlesmesi biten topcular yani klüpten satın aldıklarımızı tesise getirmedik
gittik yüksek ihtimal videolarla anlattık...
bilmiyorum garip geliyor bana
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi